Leid me… als ik luisteren wil!

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

Leid me… als ik luisteren wil!

Dit boek vertelt het verhaal van Diana van Beaumont – Hendriks (1967). Wanneer ze via automatisch schrijven (berichten uit het universum) de spirituele wereld ontdekt, neemt haar leven een bijzondere wending. We mogen meekijken in drie jaar van haar leven, waarbij ze contact legt met haar spirituele gidsen en overleden dierbaren.

Door de aanmoedigingen van haar spirits, besluit ze haar doel in haar leven te vervullen; het schrijven van boeken. We zien aan de ene kant haar spirituele groei, die zich gaat manifesteren in haar praktijk, de andere kant haar confrontaties met oud zeer, het leren afscheid nemen en loslaten, nieuwe paden kiezen, vallen en opstaan.

Stap voor stap wandelt Diana dichter en dichter naar haar Kern. Het centrum waar ze zichzelf kan terugvinden. Begeleid door de spirits, die haar via automatisch schrift steunen.

Diana van Beaumont – Hendriks laat in dit boek zien, dat het mogelijk is om je dromen waar te maken. Door steeds weer naar jezelf te kijken, je valkuilen te herkennen en daar een weg in te vinden. Daarnaast geeft ze de lezer een kijkje in de spirituele wereld; zielscontact met ongeboren kindertjes, boodschappen vanuit de spirituele wereld, trance-speaking en automatisch schrift.

Reacties lezers

“Dit boek laat me bovenal zien dat jij ook maar gewoon een mens bent die ook vele ups en downs kent, zoals velen van ons. Dat het ook pijnlijk, moeilijk en lastig kan zijn en dan alsnog doorstappen om je doel te bereiken. Voor mij het beste boek wat ik ooit gelezen heb. Ik heb er ook best steun aan als ik ga twijfelen.”

“Dit is wel het meeste open boek wat ik gelezen heb. Ik vraag mij af of er ergens een ander boek bestaat, waar zo duidelijk iemands levensdoel of -taak wordt verwoord en opgepakt. Super spiritueel dus! Ook zeker een boek wat echt aan je blijft hangen! Ik heb het in één ruk uitgelezen.”

“Ik heb geen woorden om uit te leggen hoe mooi ik het vind. Zo uit het hart en zoveel herkenbare momenten. Een groot compliment voor dit mooie boek en ik hoop dat er nog meer zullen volgen.”

“Ik heb je boek gelezen. Een prachtig geschreven boek met zoveel intentie, juist woordgebruik, je vechtlust, worsteling, verstillend en gelukkige momenten.”

“Adembenemend, in een dag gelezen, allerlei rustmomenten herken ik, ook contact met Het Hoger, je innerlijke wijsheid, maar zo zuiver geschreven.”

Maak je keuze

Gegevens

Titel: Leid me… als ik luisteren wil

Eerste druk: 2010

tweede druk: 2012

Aantal blz: 200

Bindwijze: Paperback

ISBN: 978-90-6378-969-5

Uitgever: Uitgeverij Schors

Prijs: € 17,50

Te bestellen via de (internet) boekhandel (Nederland en België), via www.schors.nl of via onderstaande knop

Sociale media

Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het leuk om mee te lezen met alles wat me  bezighoudt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ben namens de Business Benelux Enterprise Award uitgeroepen tot:
Meest motiverende begeleider van persoonlijke groei 2021 in de Benelux’