Kinderen

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

Kinderen groeien op en leren door te vallen en weer op te staan. De hobbeltjes die ze tegen komen, kunnen veel effect hebben op hun leven. Hoe uiten problemen zich? Bijvoorbeeld doordat ze slecht presteren op school, huilbuien hebben, niet zindelijk willen worden, moeite hebben met sociale contacten, onrustig zijn, slecht slapen of extreme boosheid uiten. Je maakt je als ouder zorgen. Wat is de oorzaak en hoe krijg je die duidelijk? Of je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar de moeilijkheden vandaan komen. Hoe kom je daarachter.

De Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode betekent dat de Luisterkindwerker zich op telepathische wijze – via energie – afstemt op jouw kind. Daarvoor hoeven jullie niet samen in één ruimte te zijn. Tijdens die afstemming heeft de Luisterkindwerker een gesprek met je zoon of dochter. Zij stellen vragen en krijg antwoorden. Zo wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Een Luisterkind-afstemming kan voor iedere vraag of ieder probleem worden toegepast. Zij luisteren, vragen door en zoeken naar de oplossing. Na het gesprek sturen ze de vragen en antwoorden van Luisterkind-afstemming toe.

Problemen van kinderen oplossen

Vaak kan ik samen met het kind al tijdens het contact het probleem oplossen. Ik luister open, onbevangen en onbevooroordeeld naar wat er speelt. Daarna stuur ik je als ouder handreikingen toe om te kunnen werken aan veranderingen en een positieve wending. Het gaat tenslotte om het geluk van je kind!

Niet aan tijd en plaats gebonden

Het werken op afstand zorgt ervoor dat je zoon of dochter zo min mogelijk belast wordt. Geen afspraak, wachtkamer of reistijd. De aanvraag en rapportage verloopt via mailcontact. Dit geldt ook voor de Luisterkinderwerkers die bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker hebben gevolgd. Met honderden kinderen uit alle windstreken heb ik de afgelopen jaren contact gelegd. Ook aanvragen uit buitenland zijn geen uitzondering. Luisterkindwerkers vormen de schakel tussen ouder en kind. Na de afstemming ben jij beter in staat om beter naar je eigen kind te kijken en te luisteren.

Gewoon geïnteresseerd?

Uiteraard kunnen de Luisterkindwerkers ook contact leggen om erachter te komen of alles goed is. Als je als ouder eens wilt weten hoe het met je pasgeboren baby is, of je peuter, kleuter, tiener of puber het naar zijn/haar zin heeft op de manier waarop jullie samenzijn… Iedere reden is een reden om je verder te verdiepen.

Voor wie is de Luisterkind-afstemming?

Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Aanmelden 

Ik sta graag tot je dienst om een Luisterkind-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Kijk op deze pagina om te checken of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.

Verwachtingen?

Ik verhelp geen ziektes of aandoeningen en ben geen arts, geen psycholoog of orthopedagoog. Via de Luisterkind Methode maken we contact met je zoon of dochter om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder. Over de vervolgstappen kunnen ouders zelf beslissen.