Stichting Play4kids

"Samen in de bres voor ontbijt"

COMMUNICATIE & VOEDING

Als er 30 kinderen in een klas zitten, zijn er 3 die zonder ontbijt naar school zijn gegaan. Dat blijkt uit onderzoek van het Nationale Schoolontbijt. Docenten geven aan dat kinderen die niet hebben ontbeten, hongerig zijn en zich minder goed kunnen concentreren. Niet alleen het ontbijt overslaan heeft invloed op de prestatie op school. Ook verkeerde voeding, met teveel suiker, te veel tussendoortjes, zout en vet maar ook drank, zoals energiedrinks en alcohol en genotsmiddelen als pillen en sigaretten.

GEEF VOOR PROJECT COMMUNICATIE &VOEDING OP REKENINGNUMMER

NL59ABNA0884920798

Bic ABNANL2A
T.a.v. Stichting Play4Kids
Onder vermelding van  Luisterkind – Communicatie & Voeding

GOEDE VOORLICHTING HELPT VERANDEREN

Stichting Play4Kids wil kinderen en volwassenen voorlichten over voeding. In de communicatie maken ze duidelijk dat voeding een belangrijke brandstof is voor het onderhoud van het lichaam en dat het nodig is om goed te kunnen denken en werken.

Stichting Play4kids geeft sinds september 2017 presentaties op scholen en sportverenigingen. Naast de presentaties verzorgt Play4Kids workshops met koks, geeft lesmateriaal uit en er is een blog. Het project Communicatie en Voeding start in regio Drechtsteden en informeert je via tv, radio, kranten en social media.

LUISTERKIND ALS ÉÉN VAN DE HOOFDSPONSORS

Ik vind het welzijn van de kinderen van groot belang en ik hoefde dan ook niet na te denken toen Saar en Robert van Stichting Play4kids mij benaderden om met Luisterkind één van de hoofdsponsors van dit project te worden.
Ik draag mijn steentje bij met een donatie en door actief deel te nemen aan de activiteiten die Stichting Play4Kids organiseert op de scholen en de kookclinics. Deze activiteiten en resultaten deel ik hier en op social media. Ik hoop hiermee een stukje bewustwording te mogen en kunnen verspreiden onder de ouders.

MAG IK OOK EEN BEROEP OP JOU DOEN?

Ik zet me met Luisterkind in voor deze actie, maar mag ik jou ook aankijken?
Stichting Play4Kids werkt met giften van derden en mocht je dit project nu ook een warm hart toedragen, zou je dan een donatie willen doen?
Op die manier kan Stichting Play4Kids met volle vaart hun werk blijven doen en hopelijk zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen.

De hoogte van het bedrag is niet belangrijk, alle giften zijn van harte welkom.

Je mag het bedrag overmaken op 
Iban: NL59ABNA0884920798
Bic: ABNANL2A
T.a.v.: Stichting Play4kids

Ovv: Luisterkind – Communicatie & Voeding

Alvast dankjewel, ook namens alle kinderen die mede dankzij jou een betere start van de dag gaan maken!

Wil je meer informatie over Stichting Play4Kids? Kijk op www.stichtingplay4kids.com