Reacties

"Als we luisteren komen we zoveel verder!"

Op deze pagina vind je een aantal reacties van cursisten en cliënten. Ieder met een eigen doel en eigen gevoel. Veel namen van de kinderen zijn om privacy redenen omgezet naar fictieve namen. Wanneer eigen namen vermeld zijn, is hiervoor toestemming door de ouders gegeven.

Voor alle duidelijkheid: De Luisterkind afstemmingen zijn allemaal op afstand gegaan via ‘De Luisterkind Methode’. Geen bezoek aan de praktijk, alles via mailcontact. Daardoor zijn de reacties niet alleen van kinderen en volwassenen uit Nederland maar ook uit België, Oostenrijk, Luxemburg, Zuid-Korea, Frankrijk, Amerika, Zwitserland, Portugal, Spanje etc.

Wil je ook een reactie plaatsen? Mail je reactie dan naar: info@dianahendriks.nl

Aimée (4jaar)
Wow Diana, Wat een prachtige afstemming, heel herkenbaar!

Je hebt Aimée prachtig omschreven, we kunnen hier zeker mee aan de slag en aan werken

Er valt een last van mijn schouders, en zorgt voor berusting! Komt wel goed met m’n meiske! En met ons. 
Irma


Elena (7jaar)
Dank je Diana, zeer waardevol… Dit was net een punt dat ik mezelf vooropstelde… Ik zat zelf te lang in mijn comfortzone vastgeroest… Live life to the fullest… Ga mijn best doen een voorbeeld te zijn voor mijn prachtdochters.
Ans


Salomé (11mnd oud)

Prachtig! Ik heb het werkelijk met een grote glimlach gelezen en hardop gelachen. Het is terecht en ontzettend waardevol.

Dankjewel hiervoor, leuk om te lezen en vooral ook fijn om haar te horen en de ruimte te geven. 
Aniek


Loy (39 jaar)

In 3 woorden: DANK JE WEL!

Ben heel erg onder de indruk van jouw/mijn vertaling.
De tekst, woorden, verhaallijn voelt als heel erg dichtbij en als van mijzelf. Het voelt (en klopt) dat ik klaar voor ben om een patroon te doorbreken en ga daar vanuit liefde, rust, zachtheid en ruimte vooral ook heel erg van genieten!


Rosanne (opleiding Luisterkindwerker)
Diana Hendriks kenmerkt zich als een vrouw die stevig met beide benen op de grond staat.

Zij benadert de spirituele wereld met nuchterheid en humor. Zo doceert zij ook. En met aandacht voor ieders persoonlijkheid.

Door deze wijze kon ik mijn eigen spirituele ervaringen omzetten (en accepteren) in een concrete vorm: Luisterkind-werker.


Mariska  (opleiding Luisterkindwerker)
In september 2018 ben ik naar lang wikken en wegen, de opleiding tot Luisterkindwerker gestart in Vorden o.l.v Diana. Voor mij een weg met hobbels omdat ik mijn onzekerheid niet aan de kant durfde te zetten om het gewoon te doen, schrijven vanuit de energie van iemand anders.
Klopt het wel, is dit van mij of van een ander.  Langzaam in de loop van de opleiding en met de rustige, maar ook kritische begeleiding van Diana durf ik het los te laten.
Oefenen daar komt het op aan en op de samenhorigheid van de groep, het lachen, de tranen en te mogen zijn wie je bent. Met z’n allen hebben we grote stappen gezet.

De opleiding zit er voor mij op. 5 zaterdagen en in een half jaar kun je klaar zijn. Ik heb genoten van de opleiding en van de positieve en saamhorige groep vrouwen met wie ik deze ervaring heb opgedaan. Na de laatste dag van de opleiding moet ik nog 2 voldoendes halen en dan sta ik sterk genoeg om als Luisterkindwerker aan het werk te gaan.


(Carla, opleiding Luisterkindwerker)
De opleiding tot Luisterkindwerker voelde voor mij als thuiskomen bij mezelf.
Er heeft een heel groeiproces plaats gevonden, waar ik zelf versteld van stond.

Diana kan heel inspirerend, humoristisch en respectvol vertellen en weet precies aan te geven wat je nodig hebt op dat moment, wat je kunt doen met dit werk en wat er zo mooi aan is.
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit heb kunnen ervaren, zeker ook met deze fijne groep mede-opleidingsgenoten.


(Nicoline, opleiding Luisterkindwerker)
Al jaren was ik op zoek naar deze opleiding wetende dat er zoiets moest bestaan en ineens las ik het en was ik verkocht. Ik voelde aan alles dat ik dit MOEST doen!

En dat gebeurde ook en ik ben er zo ontzettend dankbaar voor dat ik op deze liefdevolle wijze zoveel kan betekenen voor volwassenen en kinderen, voor jong en oud, voor ziek en gezond, voor wensen en verwerking, noem het maar op. Luisterkind is een helpende hand van deze tijd!

Ik sta er keer op keer versteld van wat er in levens mag gebeuren van mensen en kinderen die de moed nemen een Luisterkind afstemming aan te vragen en daarna met de handreikingen en antwoorden die zij krijgen aan het werk te gaan!

Het feit dat ik zoveel heb geleerd en zo van waarde kan zijn voor anderen komt omdat Diana altijd recht door zee is, duidelijke uitleg geeft en met haar humor vele voorbeelden kan geven waardoor Luisterkind echt voor mij is gaan leven. Zij heeft het beste in mij naar boven gehaald en daar kan ik alleen maar van genieten!

Lieve Diana, dankjewel!!


(Erna, opleiding Luisterkindwerker)
Via via hoorde ik van de opleiding Luisterkindwerker. Ik heb hierover informatie opgezocht en na wikken en wegen heb ik mijn gevoel gevolgd en me aangemeld.

En dan zit je daar de eerste lesdag. Je hebt veel informatie en toch eigenlijk geen idee wat je te wachten staat. En dat blijkt veel, heel veel te zijn. Gelukkig wordt dat voor je in behapbare stukken gedeeld. Er wordt veel geoefend en gedeeld. Heel leerzaam. Net als het thuis in praktijk brengen van wat we hebben geleerd.

Wat we doen? In gesprek met de ander Luisteren. Dat kan iedereen, toch?

‘Precies’ hoor ik Diana al roepen ‘dat kan iedereen, iedereen kan het leren om dit op afstand te doen, in de energie. Echt iedereen!’

Ze heeft de overtuiging dat wanneer je je inzet iedereen via de Luisterkind methode afstemmingen kan maken en deze zo kan opschrijven dat de aanvrager dit prettig leesbaar ontvangt.

En dan zit je daar op de laatste lesdag. Je staat versteld wat er allemaal kan in de energie. Het mooie is dat je daar deel van bent. We zijn het ons allemaal nog bewuster geworden dan we al waren.  We hebben zoveel geleerd. Daar kunnen we boeken mee vullen. We hebben persoonlijk ervaringen en ontwikkelingen mee- en doorgemaakt. Nu nog een enkele voldoende te behalen en dan zijn we er echt klaar voor.

We hebben er allemaal veel zin in. Het is nog steeds spannend, maar het klopt;

Ook wij hebben het geleerd!

En als wij het kunnen…


(Chanella – opleiding Luisterkindwerker)
Een nuchtere en praktische opleiding met handvatten die voor iedereen aan te leren zijn om de wereld een stukje mooier te maken.

De tuimelende en blije energie van Diana maakt dat je vanzelf meegaat in dat wat al in je zit. Er is genoeg tijd, ruimte en fijne begeleiding om dat wat je aangeboden wordt eigen te maken.


 
Kato (47 jaar)
Dank je Diana, voor deze mooie woorden. Heel herkenbaar en ontroerend ook. Mooi dat het thema ruimte maken voor mijzelf er zo uit springt en het beeld van een web is heel duidelijk. Hier heb ik al lange tijd niet meer bij stil gestaan. Ik kan zeker wat met de tips die je geeft. Ik ga mijn best doen om de vrije ruimte voor mijzelf op te zoeken en hiervan te genieten!
Nogmaals bedankt, ik vind het heel byzonder!

Groetjes, Kato


 
Imke (8 jaar)
Super! Ben erg onder de indruk van je verhaal, met veel verduidelijking en opheldering en herkenning voor ons als ouders.
Dan je voor de tips, daar kunnen we concreet wat mee.
Groetjes, Leonieke


Elke (2 jaar)
Wat ontzettend prachtig dit! Met een grote glimlach en tranen over mijn wangen van trots en liefde las ik jouw schrijven. Het geeft heel veel herkenning, het geeft me vertrouwen dat we Elke al goed hebben leren kennen en wat ze nodig heeft ook bij ons gevoel van opvoeden past. Een bevestiging dat onze manier van omgang met haar dus ook bij haar behoefte past. Dat we daar juist verder mee mogen gaan en zelfs nog meer mogen vertrouwen op ons hart en intuïtie. Wat een mooi cadeau vinden wij dit! Dank je wel!


(Eadmund 8 jaar en Jarrel 7 jaar)
Jeeeeetje zeg……. Wat een mooi gesprek hebben jij en Jarrel samen gehad en we wisten het al: Jarrel is echt een gouden mannetje! En…. Het lijkt idd alsof hij al wat rustiger is geworden! Wat we heel mooi vonden om te lezen is dat ze ons gekozen hebben en dat het goed gaat komen met hen beiden. Maar eigenlijk is elk woord, elke zin zo treffend en zo zuiver en mooi…. We zijn er stil van. Maar ook bij Eadmund is het zo treffend en zó herkenbaar en zó Eadmund zelf! Mooi! Uiteraard nemen we hun tips, wensen en hulpbehoeften mee. Daar was het ons ook om te doen: hoe hen verder helpen, zodat ze lekkerder in hun vel zitten en wij beter op ze afstemmen. Beiden zijn hele mooie prachtige mannetjes, ieder op zijn eigen manier en ieder bewandelt zijn eigen pad en wij mogen met ze mee lopen. Hoe bevoorrecht zijn wij!

Jeetje… ik wist niet dat je zóveel informatie op deze manier naar boven kon halen en dat je ze zou goed zou leren kennen. Wohhhhh…. We zijn heel dankbaar dat jij op ons pad bent gekomen! En… dat ik bij jou de opleiding mag gaan doen! Heel bijzonder!

Hele lieve groet van ons! En bedankt voor alles!

Edgar en Anika


(E. 3 jaar)
Wauw,

Heel bijzonder, dank en gaan er zeker mee aan de slag.

Grappig detail in het verhaal, over dat ze liever haar laatste dubbeltje weggeeft, laatst kwamen we een vrouw met een collecte bus tegen op de winkelstraat , E. had nog wat centjes in haar tasje zitten van de boodschappen en zonder pardon pakt ze ze allemaal en doet ze in de bus. Prachtig om dit zo terug te lezen.

Liefs M.


(Bart, 6 jaar)
Beste Diana,

Dank je wel voor dit uitgebreide verslag. Het resultaat is boven verwachting! Vanaf half juni gaat het echt zo goed met Bart! We gaan met deze handvatten met veel goede moed aan de slag! … en zijn stiekem nog trotser op onze lieve jongen! Ook de persoonlijke tip neem ik ter hand!

Een duidelijk en verhelderend verhaal! Ik was wat huiverig voor „spokige” verhalen, maar dat is het absoluut niet, ik vind het heel mooi en knap geschreven. Als ik mijn eigen mail teruglees, vind ik dat ik erg negatief over Bart was, maar u weet er iets heel positiefs van te maken!

We blijven genieten van ons mooie gezin en zijn erg nieuwsgierig wat de toekomst zal brengen! Kom maar op! Nogmaals hartelijk dank!

Een warme groet terug,

Eric en Judith


(Laurence, 41 jaar)
Dank je wel voor de mooie afstemming. Het geeft mij kracht om te durven
zijn wie ik ben. Het geeft mij een bepaalde rust waar ik naar op zoek ben.

Ik ben zo blij dat ik “toevallig” jouw boek koos uit een hele boekenrek,
terwijl ik eigenlijk geen boeken meer ging kopen. Maar iets of iemand
duwde mij de winkel binnen en ik moest blijkbaar jouw boek lezen. Toen
ik het boek terug in de rekken plaatste, werd ik opeens heel verdrietig.

Dus nam ik het opnieuw vast. En ik dacht ,oké ik ben niet overtuigd, maar ik
koop het. Na enkele bladzijden wist ik waarom ik het moest kopen.

Tot in september, ik verlang om te starten met de opleiding.

Liefs, Laurence


Roan (6 jaar)
Beste Diana,
Hartelijk dank voor deze prachtig weergegeven sessie.
We zijn ontroerd door wat er naar voren is gekomen en vinden het erg fijn hoe dit op papier is gezet. De liefdevolle en duidelijke tekst geeft ons meer begrip van wat er speelt bij Roan en hoe wij hem kunnen ondersteunen. Nogmaals hartelijk dank.
Liefdevolle groet,
Marianne en Patrick van Leuveren


Sjors (5 jaar)
Hallo Diana,
Dank je wel weer voor deze afstemming. Fijn dat Sjors jou goed heeft kunnen vertellen wat hem dwars zit. Grappig is dat we vooral met de dagindeling al aan de slag waren gegaan. Dat we sinds een paar weken besloten hebben hem en zijn zusje na elkaar naar bed te brengen, zodat hij even tijd voor zichzelf heeft.
Wat we niet in de gaten hadden was dat hij zich overprikkeld voelt. Juist omdat wij vaak aangeven dat hij even rustig aan mag doen en niet constant van het éne naar het andere hoeft.Maar blijkbaar overprikkelen wij hem of raakt hij overprikkelt door onze haast en bewoordingen/ zinsconstructies. Juist omdat hij zo vaak aan ons vraagt… Wat mag ik doen?
Gelukkig heeft het contact met jou hem wel een soort van rust gebracht. Eindelijk komt hij weer naar mij toe om te knuffelen. En maakt hij ons weer aan het lachen. Ik hoop dat we nu weer op het juiste pad zitten met elkaar.

Met vriendelijke groet, José Hermsen


Kjeld (4 jaar)
Goedemorgen Diana,

Hier nog een reactie op de afstemming van Kjeld.

Ik heb het eerst even weer rustig laten bezinken, een heel verhaal, heel bijzonder en ook mooi om te lezen hoe hij zelf het heeft aangepakt. Heel bijzonder om te lezen over zijn vorige levens.
De laatste week is hij zo vrolijk, rustiger en hij ziet er gewoon gelukkig uit, dit heb ik heel lang gemist. Ik zag dat hij ergens mee worstelde, in de knoop zat en zijn hoofdje vol zat, we begrepen het maar niet wat er was met hem, waarom die angst met die heftige reactie…
Hij wil ook veel samen doen, samen eten klaarmaken, samen overleggen, heerlijk, ik geniet zo van hem hoe hij is en doet nu. Ook op school gaat het beter.

En hij is ook veel opener, vertelt veel meer uit zichzelf over school, praat veel meer, lacht en ook de paniekreactie lijkt minder te worden, hij houdt zich goed in, doet echt zijn best ervoor. Hij heeft zelfs geprobeerd om een hond te aaien bij de dierenarts, zo knap!

We begrijpen elkaar weer beter, heel fijn!
Ik ben zo ontzettend trots op hem, echt een kanjer en zo fijn voor hem om nu alles te hebben los gelaten van de vorige levens, hij heeft meer rust nu.

Heel erg bedankt voor de afstemming, hij straalt weer geluk uit en we begrijpen elkaar nu beter.

Groeten,

Regina


Kayden (4 jaar)
Hallo lieve Diana,

Vandaag begon al heel apart, ik kreeg ineens “het gevoel” dat vandaag de afstemming van Kayden zou komen, door alle drukte geen aandacht meer aan besteed en vanmiddag ineens mail!

Jeetje jeetje jeetje, wat heftig! De afstemming op Kayden. Bijzonder, zeer emotioneel!! Mijn tranen bleven stromen toen ik het las, zo herkenbaar, raak en heftig. Kayden  zit diep diep in mijn hart en er is niets dat ik niet voor hem zou doen.

Wat die vrouwen betreft daar wist ik al wel het eea over.. Daar praatte hij met mij wel over. Hij kwam vandaag thuis ( van de dagbehandeling) heel erg vermoeid maar zacht.. Niet meer boos, wilde zelfs zijn broertje wel helpen.
We hebben veel geknuffeld, gekletst. hij leek opgelucht een grote last van zijn schouders.
We laten hem nu eerst maar eens lekker bijkomen van alles en zullen zeker in de toekomst nog een vervolg afstemming bij jou vragen als dat mag.

Dank je wel voor deze intense afstemming, dankbaar en diep diep geraakt zijn wij!

Dikke knuffel, Susan en Buddy
Mega trotse ouders van Kayden


Storm (18 maanden)
Hallo Diana……
Heel emotioneel….heel bijzonder, dat was onze eerste reactie. Dat er een koppeling en connectie was tussen beide, dat idee hadden wij wel, maar zo heftig. En dan begroot het je zo, dat je dit wat je kleine mannetje met zich bedraagt niet hebt geweten. Wat een zorg en een last heeft hij gedragen. De afstemming heeft hem echt heel erg goed gedaan. Hij is ontspannen!!
En ook bij ons is er na vannacht iets ‘afgevallen’. Storm is zichtbaar  opgelucht en weet heel goed wat er is gebeurd. Als ik aan zijn buikje kom en zeg, fijn dat alles daar weg is he! Dan lacht hij.
Diana, ik kan niet onder woorden brengen hoe dankbaar wij jou zijn voor deze sessie.

Bedankt, heel veel liefs, Ben & Syl en natuurlijk een dikke knuffel van Storm en Ferre


(Kindje in buik, moeder 23 weken zwanger)
Wauw wat een prachtige boodschap. De tranen lopen over mijn wangen. Ik kan niet wachten om dit ventje in mijn armen te sluiten! Ik herken ook zo de energie van hem, met wat ik door me heen voel gaan. En ja mijn zorgen zijn er ook. Gek genoeg heb ik dat bij mijn andere zwangerschappen niet gehad, maar dit kindje is als verrassing gekomen en op de een of andere manier ben ik meer bezig met wat er mis kan gaan. Maar deze boodschap helpt me om dit los te laten. Ik ben er heel blij mee. Dank je wel voor dit cadeau!
Lieve groet
Daphne


Tom (10 jaar)
Dank je wel, Diana. Heel duidelijk en ook herkenbaar.
Wat grappig is: vandaag had hij sportdag, bij ons achter. Ik had je afstemming toen nog niet ontvangen.
Hij was er vanochtend heel duidelijk in, dat hij er zelf naar toe wilde lopen, zonder mij. Die ruimte heb ik hem gegeven.
De afgelopen nacht heeft hij ook niet in bed geplast terwijl het daarvoor soms wel 2x per nacht raak was.
Bijzonder, de spirits en jouw afstemming waren gewoon al aan het werk!
Hartelijke groet, Lia


Tom (9 jaar)
Hoi Diana
Het gaat goed met onze Tom!!!
Hij is inderdaad echt rustiger geworden, we merken het aan heel veel dingetjes!!
Het is iedere dag, elke minuut weer genieten.
Ik heb nog een vraagje? Hoe komt Tom aan die auralifter, en hoe kunnen wij of hijzelf voorkomen dat hij daar weer geen last van krijgt?

Diana, ik kan je niet genoeg bedanken!!
Gr Edwin en Imke


Kyan (4 jaar)
De afstemming, het is een duidelijk verhaal voor ons, veel dingen zijn zo herkenbaar en ook wat wij wel enigzins verwacht hadden, vooral de druk, dat er teveel van hem werd verwacht.
Ik herkende de dingen die genoemd waren. Bijzonder.
Intelligent, hartje van goud, gevoelig, liefdevol,zacht, krachtig, het klopt allemaal. Dat is Kyan.

Ik was ook ontroerd, door zijn enorme wijsheid. Heel bijzonder hoe hij mij ook wil helpen, niet teveel rennen mama, doe een stapje rustiger en beleef het leven meer dan je nu doet. Wij lijken op elkaar besefte ik, we voelen ons gauw opgejaagd, gauw onder druk gezet. Ik snap wat hij bedoelt. Hij mag zich in zijn eigen tempo ontwikkelen, geen druk meer van buitenaf, met name vanuit logopedie, gestopt nu, het komt wel, wij hadden dit gevoel al bij hem en nu komt dit ook naar boven bij de afstemming.

Hij wil graag meer tijd, even dat moment met hem echt met aandacht luisteren naar hem, even niet praten etc. niet druk zijn, dit herken ik wel, sinds zijn broertje er is, waar hij echt gek mee is, is de situatie wel veranderd. We moeten nog onze weg hierin vinden, we deden alles samen, einden lopen, genieten van de rust en tijd samen, nu is dat veranderd, meer tijd gebonden weer en het gevoel van handen tekort hebben opeens dan.
Weer meer de tijd ergens voor nemen, ik begrijp hem.

De laatste dagen ben ik daar heel bewust anders mee om gegaan en hij is anders, tevreden, hij geniet. Even 1 op 1 wat doen samen weer  met mij of met papa, bewust dingen laten en meer de rust vinden.  Ik zie aan hem het verschil.
Ik heb ook verteld dat hij het op zijn tempo mag doen,ik ga mijn best doen en het ook rustiger doen, hij mag rustig groot worden.
ook verteld dat hij fijn in zijn eigen bedje kan slapen,wij zijn gewoon beneden, we gaan niet weg. Sindsdien wil hij in zijn eigen bedje slapen.

Ik vond de afstemming mooi, ontroerend, duidelijk, helder en zeker heel bijzonder. Wij hebben een prachtige jongen met hele mooie eigenschappen. we moeten gewoon meer de dingen loslaten en niet door iedereen alles opgelegd laten krijgen, wij begrijpen hem en laat iedereen maar, hij mag zijn eigen weg vinden van ons!


Rens (9 jaar)
Lieve, lieve Diana
Heel veel dank voor de prachtige en rake woorden die je over Rens geschreven hebt. Wat is het geweldig om van jou bevestigd te krijgen dat het zo’n heerlijk kind is, zo’n pure mooie ziel, zo’n gevoelige jongen. Precies zoals wij als ouders hem ook zien en ervaren. De afgelopen weken heb ik vaak aan je gedacht. Vrijdag  heb ik het meest het gevoel gehad dat je met hem bezig was. Vanaf die dag heeft hij ook niet meer in zijn bed geplast, kortom Rens is al twee weken helemaal droog ’s nachts!! Wat bijzonder. Vanochtend vroeg nog ging hij keurig nadat hij wakker werd, zelf naar de badkamer om te plassen. Daarna kwam hij me even een knuffel geven en bij me liggen en even vertellen dat hij zojuist een plas had gedaan! Zo groot al en toch nog zo heel fijn klein op die momenten.

Wat ik verder ontzettend fijn vind om te horen is dat jullie samen de twee entiteiten naar het licht hebben geholpen.
Heel bijzonder is het om je te vertellen dat wij enkele maanden geleden naar een jeugdfilm zijn geweest met zijn drietjes. Het was de film” de groeten van Mike”. Door allerlei omstandigheden moet Mike in de film naar een jeugdinstelling zonder zijn (aan alcohol verslaafde) moeder. Daarna eindigt de film wel goed maar toen we uit de bioscoop kwamen en naar de auto liepen kwam Rens heel erg aan mijn arm hangen en vroeg hij of ik achterin de auto naast hem kwam zitten. Toen Edward (vader van Rens) de auto gestart had barstte Rens in tranen uit. Ik voelde zijn emotie al van te voren en wist ook waarom hij huilde. Toch vroeg ik hem waar zijn tranen vandaan kwamen. Daarop antwoordde Rens dat hij het zich zo goed voor kon stellen hoe Mike zich voelde toen hij alleen in die jeugdinstelling moest blijven.

Een gebeurtenis die dus heeft meegespeeld in een vorig leven (weeshuis) van Rens.

Dat gevoel dat Rens heeft dat hij niet kan wachten tot hij ouder is en zijn dromen kan realiseren omdat hij veel wil herken ik ook heel goed. Rens leeft zijn leven in de vijfde versnelling, heel vaak schiet daarbij het liedje “opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, wij hebben ongelooflijke haast, …..we moeten rennen, springen, vliegen duiken en weer doorgaan…..” door mijn hoofd. Dat heeft hij al van kleins af aan.

Heel, heel veel dank vanuit het diepste van mijn hart. Een bijzonder mooie roeping die je hebt en dat je kinderen en volwassenen op deze manier mag helpen.
HARTelijke groet met heel veel liefs, Ineke


Hilde (6 jaar)
Dank voor je mooie afstemming. Hier kunnen we zeker iets mee. Veel komt ons bekend voor. We gaan Hilde om te beginnen lekker veel op blote voeten laten lopen.
Binnenkort komen we nog een keer weer bij je terug met ervaringen die we samen gaan hebben.

Groet, Stan en Nicole


Familie Raven
Het is weer even een tijdje geleden dat je op ons hebt afgestemd; op mijn vrouw, mij en de kinderen. We hebben daar veel aan gehad en geeft ons kracht en energie om fijn verder te leven. We waarderen je inspanning. Onze zoon ziet (en vertelt hierover op natuurlijke wijze ) naast de lichtjes nu ook de geest van zijn overleden oma (mijn moeder) en de oma van mijn vrouw(die heeft hij nooit gezien). Byzonder toch?

Warme groet, G. Raven


Yannick (2 jaar)
Dank je wel voor het mooie verslag over Yannick. Ik dacht eigenlijk al dat hij de wereld te snel te groot vindt worden.  Fijn om te horen dat wij in de goede richting dachten en niet grote dingen over het hoofd hebben gezien. Ben erg trots op het mannetje en ik zal hem veel meer benaderen vanuit liefde en begrip dan vanuit verwachtingen.
Ik ga er mee aan de slag.

Groeten, Henny


Olaf (7 jaar)
Hallo Diana,

Dank voor dit prachtige gesprek dat je met mijn zoon gevoerd hebt, ben hier intens dankbaar voor. Bijzonder ook om direct het effect te bemerken; hij heeft geen buikpijn meer, geen pijn in zijn been.
Wat helemaal bizar is: ik ZIE hem nu. Niet dat ik hem eerst niet zag maar hij staat er nu echt,
snap je wat ik bedoel?

Ik ben zo blij met dit resultaat.
Dank tot zover, gr. Esther


Jasper (6 jaar)
Hoi Diana,
Hartelijke dank voor je mail. Het heeft even geduurd voordat ik wilde antwoorden, het is nog al een verhaal dat ik eerst wilde laten bezinken. En natuurlijk heb ik nu de gelegenheid gehad om de veranderingen bij Jasper te zien. Want die zijn er wel degelijk. Ons kereltje is de afgelopen twee weken een en al vrolijkheid met geregeld hele wijze uitspraken die ik direct kan linken aan jouw gesprek met hem. “Mama, natuurlijk kan ik dat onthouden, ik heb nog duizenden laatjes beschikbaar in mijn hoofd.” En “Mama, ik onthoud alleen nog maar dingen die echt belangrijk voor me zijn. Als ik het niet belangrijk vind, dan weet ik niet of ik het ga onthouden.”
Hij staat ‘s ochtends geregeld voor de wekker (die we toevallig ongeveer gelijk met je afstemming op zijn kamer gezet hebben) naast zijn bed en kan dan nog steeds wel wat treuzelen, maar ik heb hem niet meer op de grond van de wc gevonden terwijl hij wazig om zich heen zat te kijken, zoals voorheen bijna dagelijks. Maar hetgeen me het meest opvalt, hij knarsetand niet meer ‘s nachts. Een steen, die hem kan helpen te gronden, staat in bestelling bij mijn moeder, die kent een goede stenenwinkel.

Dank je voor je gesprek met hem, we kijken zonnig naar de toekomst.
Elske


Koen (4 jaar)
Hallo Diana,
We wilden je nog heel erg bedanken! Paar dagen voor je mail dachten we al dat je al met hem bezig was geweest. Wat een verandering in één keer. Koen was rustiger, beter aanspreekbaar en we hoefden minder bang te zijn voor escalaties. Eerst dachten we nog van misschien toeval, maar toen we je mail lazen en het daarna ook stand hield, begonnen we toch vertrouwen te krijgen. Ook de band met zijn vader is veel beter. Misschien hield de man die bij hem was, die dacht dat Koen zijn zoon was, dat wel tegen, denken we nu.
Ook op school krijgen we positieve reacties van zijn juffen. We zijn je dus enorm dankbaar!
Misschien zoeken we nog een keer contact voor een van onze andere kinderen.
Vele groetjes van de hele familie De Ruiter,
Edith


Henny (63 jaar)
Lieve Diana
Heel hartelijk bedankt voor je mooie woorden van de spirits.
Het klopt precies wat je schreef, ook van de muziek die ik maak, daar had ik ineens niet meer die bevrediging van.

De brief raakte mij emotioneel diep in mijn hart, in één woord prachtig.

Mijn vrouw Anny heeft ook een afstemming van jou gehad. Die moest schudden om alles van haar af te schudden en los te laten.
Dat heeft ze regelmatig gedaan en de bloeddruk, bloedsuikergehalte en cholesterol waren perfect.

Ook daarvoor mijn dank.

Lieve Diana nogmaals dank,

Liefs, Henny


Lisa (4 jaar)
Inmiddels een week later wil ik je nog van harte bedanken voor je afstemming op Lisa. Ik kon het niet direct, omdat het zoveel gevoelens bij me opriep: verdriet, schuldgevoel, boosheid, teleurstelling en vooral ook het gevoel van: zie je nou wel! Het verhaal is heel helder en ook eigenlijk niet nieuw voor ons en toch is het dan ook erg confronterend om het zwart op wit te lezen. Ik vroeg me ook heel sterk af: EN NU???
Ik weet dat ik altijd bezig ben met het goed willen doen voor Lisa; alleen het allerbeste is immers goed genoeg. Ik had echter niet in de gaten dat ik met dit streven naar perfectie voor mezelf als moeder zijnde, juist ook een grote druk op Lisa legde. Dat is nooit mijn bedoeling geweest. Wat ik voor haar wil, is dat zij lekker in haar vel zit en daar wil ik alles aan doen, maar juist daardoor blokkeerde zij.
Nu weet ik: stop maar eens met proberen en dan laat Lisa zelf zien wat ze kan en wil en zit ze juist lekkerder in haar vel. Het kost me nog wel energie om anders om te gaan met Lisa; het zit zo in mijn systeem. Toch ben ik er wel bewust van en merk ik dat ik regelmatig woorden inslik.

Trots kan ik vertellen dat Lisa sinds deze week naar school gaat: ze gaat steeds met zin en is zelfs trots dat ze twee keer op één dag mag; ze is immers al 4 en dus groot! Ook laat ze ineens veel zelfstandigheid zien en komt bijvoorbeeld bij het tekenen tot uiting wat ze kan. Ik heb altijd geweten dat dit er in zat, maar doordat ik zo graag wilde dat het eruit kwam (want dat zou een teken zijn dat ze lekker in haar vel zat), blokkeerde Lisa en wilde ze vooral klein blijven.

Diana, hartelijk dank voor deze confronterende duw in de rug!
Groetjes, Jolanda


Anneloes, eenmalige afstemming op het kindje in haar buik
Héél erg bedankt voor je mooie afstemming. ik was erg ontroerd en vond het super mooi om te lezen. Het geeft me wat meer rust nu ik weet dat t goed met mijn zoontje gaat!
Dus er zit nu maar 1 ding op: ontspannen:-)!


José (51 jaar)
Lieve Diana,
Afgelopen zomer heb je voor mij een Luisterkind afstemming gemaakt. Ik wil je laten weten dat ik hier erg blij mee ben, de afstemming heeft eindelijk de rust in mijzelf teweeg gebracht waar ik al jaren naar op zoek was, en hierdoor een verandering in mezelf. Een positieve verandering.
Heel bijzonder, wat een fantastisch werk doe je hiermee.
Hartelijk bedankt.
Hartelijke groetjes José


Amber (6 jaar)
Nog even een (verlaat) berichtje hoe het nu met onze dochter Amber gaat.
Ik heb er een poosje mee gewacht, omdat ik merkte dat ze in het begin nog niet helemaal van haar enge dromen af was. Maar de dromen zwakten af en nu heeft ze al geruime tijd geen enge dromen meer gehad en dat is heerlijk!
Ik schrok enorm over de intensiteit van haar dromen, maar kon het ook plaatsen omdat ik hier zelf last van heb. Amber weet niets over de inhoud van jouw afstemming, maar wel dat je haar hebt geholpen en dat vind ze heel fijn. Heel erg bedankt namens ons allemaal. Je bent een oprecht en goed mens het gaat je goed in je verdere leven. Liefs, fam. Van Laar en een dikke knuffel van Amber


Paul (62 jaar) verstandelijk beperkt
Heel veel dank voor de reading over Paul.
Alles is voor mij zo herkenbaar en Paul heeft zich zo mooi aan je laten zien.
a.s. dinsdag is er een bijeenkomst en praten we weer bij over Paul met zijn mentor, gedragskundige en mijn zusje en ik.
Als een ieder dit gelezen heeft zullen ze er ongetwijfeld voor open staan om met Paul zijn wensen rekening te houden.
Ik vind het leerzaam, omdat ik ook nog wel eens neigingen heb misschien teveel uit handen te
nemen wat Paul zelf zou kunnen.
En ja een op een is voor Paul ideaal om leuke dingen te doen.
Soms wil Paul iets verwoorden wat niet lukt en als je dan doorvraagt haakt hij af.
Soms vraagt het een andere manier van verbinden.
Nogmaals heel veel dank Diana.
Moge er veel zegen rusten op je mooie werk.
Veel liefs van een dankbare Marloes
(note Diana: de begeleiders stonden open voor de afstemming en gaan met de wensen van Paul aan de slag)


Bas (10 jaar) en Ramon (7 jaar)
Beste Diana,
Hartelijk dank voor de mooie woorden van jou en natuurlijk Bas en Ramon.
Keer op keer lezen we het weer. En ik moet zeggen dat het wel lijkt of er een soort van serene rust heerst in huis sinds het lezen van jouw woorden. Momenten van bezinning.Zo herkenbaar. Zo Bas en zo Ramon. En zo fijn dat het beeld wat je van je kinderen hebt klopt. Dat je daar niet aan moet twijfelen.

Wat Bas betreft hebben we steeds het gevoel gehad dat hij anders is, dat hij met een ander doel op deze wereld is gekomen. Maar wij begrijpen dat zelf amper en weten niet goed hoe we daar mee om moeten gaan. En voor de buitenwereld is dat helemaal erg lastig. Je hebt wat stof doen opwaaien. De bevestiging is er. We moeten echt gaan bedenken hoe we hier het best mee om kunnen gaan. Het stukje van de auralifter was wel even schrikken maar het verklaarde wel één en ander.

En Ramon krachtig, zuiver en eerlijk. Zo is het. Zo Ramon. Als je naar hem kijkt dan zie je gewoon dat hij ze goed op een rijtje heeft. Dat het wel goed zit in zijn koppie. Hij vraagt ook veel om rust.
Groet, Daphne


Brent (overleden) en Scott (5 mnd)
Lieve Diana,
Ik heb het nu 3 keer gelezen… en na de derde keer kwam er een glimlach… de eerste twee keer heb ik hard zitten huilen…

Ik kan alleen maar zeggen… Dankjewel!!! Er vallen dingen op hun plek en ik weet nu dat hij bij ons is en heel veel contact heeft met Scott.
Dit verklaart trouwens wel waarom Scott, nog geen vijf maanden oud, nu alleen maar wil staan… hij heeft zijn vorige leven al zoveel gezeten…

Lieve groet, Iris


Esmee (5 jaar)
Lieve Diana,
Erg dankbaar ben ik je nog steeds voor de afstemming op Esmee en op mijzelf.
Esmee had erge moeite met afscheid nemen, met name van mij. Angst en paniek overvielen haar dan en dit uitte zich in hysterisch huilen en zich letterlijk niet los kunnen maken van mij. Dit is al begonnen op de
peuterspeelzaal. Wij konden het niet plaatsen, want voordat ze op de peuterspeelzaal begon was ze een erg open en vrolijk meisje.
Diana heeft zich afgestemd op Esmee en toen werd duidelijk dat Esmee zich door een stuk uit een vorig leven volledig had geblokkeerd. Hierdoor had ze zichzelf als het ware opgesloten in een cocon, zodat niemand haar zou zien en haar pijn zou kunnen doen. Samen met Diana heeft Esmee haar cocon los kunnen laten.

Nadat wij de afstemming hadden ontvangen, ging het een paar dagen erg goed met Esmee. Het afscheid nemen ging makkelijker en zonder huilen. Toch ging het na enkele dagen ineens behoorlijk mis. Helemaal hysterisch was Esmee toen ze naar een verjaardagspartijtje ging. Zo erg had ik het nog nooit meegemaakt. Daarna ging het wel weer redelijk, maar zelf had ik het gevoel dat het misschien ook iets met mij te maken zou kunnen hebben.
Vervolgens heb ik voor mijzelf een reading aangevraagd. Hieruit bleek onder andere, dat Esmee en ik samen vorige levens hebben doorlopen. Levens waarin zij als mijn moeder, mij als haar kind op een nare manier heeft moeten verliezen. Door deze reading kreeg ik de bevestiging, dat ik degene was die iets moest
doorbreken om het ook voor Esmee makkelijker te maken.

Volgens Diana lag het omslagpunt voor Esmee in de oorsprong bij mij. Door deze afstemming, heb ik besloten regressie-therapie te ondergaan. Hierin kwam onder meer een leven met Esmee naar voren.
Zij mijn moeder, ik haar jonge kind, die door soldaten onder water is gehouden, net zolang tot ik verdronk. Zij heeft dit nooit kunnen verwerken. Door middel van deze regressie hebben we dit leven uiteindelijk goed af kunnen sluiten. Sindsdien gaat het veel beter met Esmee. Ze gaat vrolijk naar school, vind het niet meer erg als ik even weg moet, is meer ontspannen, maakt grappen en ze kan weer heerlijk uitgelaten lachen. Zij mag weer helemaal zichzelf zijn.

Ik ben Diana erg dankbaar voor wat zij voor ons heeft gedaan. Het heeft ons een heel eind de goede weg op geholpen.
Een lieve groet van Nadia


Deborah (11 jaar)
Hoi Diana,
Even eerst een samenvatting van de luisterkind van mijn dochter Deborah. Sinds jou contact met haar is ze zo veranderd! Ze kan beter praten over wat haar dwars zit, kan haar gevoelens zo nu en dan onder worden brengen, is rustiger, is behulpzamer, laat zo nu en dan een schaterlach zien, heeft zin om dingen te ondernemen en ik zie tekenen van genieten. Onze dochter is zo mooi geworden!
Nogmaals onze grote dank dat jij deze ballast voor haar heb kunnen verlichten.
Zonnige groet, Ageeth


Mike (11 jaar)
Wij hebben het hele verhaal op ons in laten werken en zo af en toe kunnen we verbanden leggen met situaties uit het verleden of nieuwe. Zo waren we enkele jaren geleden op Kreta, waar we een kerkje bezochten. In het kerkje hingen schilderijen met verschillende taferelen. Op een van de schilderijen was te zien hoe mensen werden gemarteld. Op het moment dat Mike dit zag is hij de kerk uitgerend en moest heel erg huilen en was angstig. Toen was dit voor ons onverklaarbaar waarom hij zo heftig reageerde, maar nu zien we een verband met jou verhaal.
Na jouw afstemming is Mike wat opener geworden. Hij doet meer dingen uit zichzelf. Hij wil weer rekenen op school en thuis. Hij is meegaander geworden, zegt niet direct ‘Nee’.


Thymen (20 maanden oud)
Hoi Diana, Ik wilde je even laten weten hoe het op dit moment bij ons thuis is.
Het gaat heel erg goed. We kunnen Thymen op dit moment zo weg leggen met slapen. we hoeven er niet meer bij te zitten en hij schreeuwt ook niet meer. Ook mijn band met Thymen is stukken
beter geworden. We zijn er nog niet helemaal, maar we zijn goed op weg.
Ik wil je heel erg bedanken voor alles, want ik had niet durven dromen dat het nog zo zou kunnen.
Manon


Sophie (5 jaar)
Hoi Diana
Vanmorgen de afstemming van Sophie gekregen en gelezen. Echt om kippenvel van te krijgen. Ik zat dit echt met tranen in mijn ogen te lezen, wat bijzonder. Het was net een boek wat ik aan het lezen was. Ook fijn dat ik nu een beetje weet wat zich afspeelt tussen haar en Daan en waar ik ook heel blij mee ben is dat ze het echt wel kan op school. Wat bijzonder zeg.
Ik kreeg al de indruk dat Sophie het weekeinde wat anders reageerde ook naar Daan toe. Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat…
Lieve groet Sandra van Bokhoven


Rianne (43 jaar)
Dankzij jouw afstemming heb ik makkelijker de keuzes kunnen maken die zich aandienen en daarin beter kunnen, en durven, afstemmen op mijn eigen ziel en de daarin besloten hartenwensen. Super bijzonder om te mogen ervaren hoe de doorgegeven informatie dus mag doorwerken en het vertrouwen in mezelf weer meer bevestigd is.
Daarin was het loskoppelen van het eigen proces en de keuze voor een doorstart in het “mediamieke” een absolute eyeopener!
Dank je wel voor dit integere stuk Lichtwerk, het heeft een bijzonder plekje in mijn hart en boekenkast gekregen.
Lieve groet, Rianne Schutte


Djuna (11 jaar)
Wat mooi. Tranen over mijn wangen na het lezen, alsof ik er zelf naast stond toen je je over mijn lieve meid ontfermde. Veel herkenning van de gevoelens die ze aan je overbracht. En dat de juf er ook in voorkomt… ook herkenbaar…
En wat kan jij goed ‘praten en luisteren’!
Indianen… heb ze altijd een wijs volk gevonden. En wat typisch dat ik toen haar moeder ook al was… hebben we beide nog iets van elkaar te leren…
Ik heb je mail nu al 3x gelezen en voel steeds meer blijdschap. Als dit een opening is wat haar angst zal verminderen, zodat ze een meer ontspannen leven zal hebben… en ik een stukje met haar mee mag gaan…
Mag ik je vanuit de warmte van mijn hart onwijs bedanken voor deze wijze kijk en hulp aan de ziel van mijn dochter (en van mij). Dank voor het creëren van meer ruimte van haar ‘mens’ zijn, zodat ze zichzelf kan gaan ontplooien op de wijze die ze zelf zou willen. Ik zal er ook op letten dat ze niet teveel ‘moeten’ gevoel krijgt.
We hebben vanavond heerlijk een rondje gelopen en samen even geknuffeld. Wat een rijkdom.
Lieve groeten,
Ageeth


Shauni
Wow Diana. Dit is een hele mooie handreiking.
Zelf dacht ik ook dat het iets was waar ik de hand in had.
Heel blij dat je haar hebt gelezen.
Voor haar en voor mij.
Thanks lovely


Nick (13 jaar)
Tijdens de lezing was de vitrage rond Nick weggenomen. Dit is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar en hoorbaar. In het verleden gaf hij zijn mening, maar soms voelde het of zijn woorden bedekt waren. Nu voel je dat het zijn mening is.
Hij is veel spontaner en beweegt zich veel vrijer. Ook geeft hij duidelijk aan wat hij wel of niet wil.
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de lezing. Nick is echt een hele andere jongen geworden.
Heel veel liefs
Annelies


Sara (6 jaar)
Wauw… dank je wel, wat bijzonder en zo Sara. Tranen rollen over mijn wangen. Vanochtend toen ik haar naar school bracht vertelde ze mij dat ze zoveel van de lucht hield, van de wind… En dat terwijl ze voorheen niet graag buiten was en dat wij nu het verschil al goed kunnen merken. Iedere dag wil ze buiten spelen, fantastisch.
Zeer herkenbaar is dat ze ook aan jou vraag wat je wilt, zo Sara… We merken dat ze goed in haar vel zit, zichzelf kan en mag zijn. Heerlijk… Ik ben je ontzettend dankbaar en ik ben zo trots op onze dochter en we genieten zeker van haar!
Lieve groet, Dina


Job (2 jaar)
We hebben een ander kind thuis… een heel vrolijk jongetje.
Die natuurlijk zijn streken nog wel heeft, maar wat een verschil!
Heel erg bedankt voor je afstemming. Het blijft een heel apart verhaal om te lezen!
Ik ben helemaal gestopt met de ruikmiddelen van de homeopaat, trouwens.
Jacqueline


Jochem (3 jaar)
Met Jochem gaat het heel erg goed!
De dag dat jij mij de mail had gestuurd met alle info waarover je met hem had gesproken, sliep hij de volgende ochtend tot 7 uur. Ook bleef hij gewoon in zijn bedje liggen en riep hij : Mama, ik ben wakker… We waren helemaal verbaasd. Niet om half 6 wakker, geen gehuil en niet naast ons bed staan.
Geweldig gewoon. Het vroeg wakker worden heeft hij nog wel maar hij huilt niet meer. Ook ‘s middags is het huilen afgelopen. T’ voelt allemaal weer goed voor hem.
Liefs Letty


Maarten (8 jaar), Victor (5 jaar) en Karen (2 jaar)
Mijn vriend en ik hebben samen met onze kinderen een heel bewogen jaar achter de rug. We konden aan onze kinderen merken dat het een enorme wissel op ze had getrokken. Ik had al eens eerder begeleiding gekregen van Diana en moest daar ook nu aan denken. We hebben samen een aantal vragen waar we mee liepen via Diana gesteld aan onze kinderen. Al snel kregen we de reading die Diana had gedaan via de mail toegestuurd.

Het was heel erg fijn om te merken dat we als ouders bepaalde dingen goed hadden aangevoeld bij onze kinderen. Ook goede tips gekregen van haar. We zijn nu een tijdje verder en kunnen goed merken dat het een positief effect heeft. Ik denk dat de kinderen het ook hebben gevoeld in de energie. Het gaat nu beter met ze en wij weten dat we op de goede weg zitten.
Ik kan het elke ouder aanraden!


Amber (4 jaar)
Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en liefdevolle aandacht Diana.
Je hebt Amber(4) beschreven zoals wij haar inderdaad ook het beste kennen, “de vlinder”, de dwarrelaar. Ze is zo vluchtig in haar hoofd en in haar gedrag, zij is niet bij te houden voor iedereen, en daar heb je direct het hele herkenbare punt omtrent haar persoon en geest goed beschreven.

We zijn blij met je uitleg op de vragen die wij hadden omtrent haar gedrag, de verduidelijking van haar als persoon, want ondanks dat het je bloedeigen kind is, is het soms moeilijk in te schatten wat zij nou echt wil, waar je haar nu echt een plezier mee kan doen, vooral als ze dat zelf niet duidelijk aangeeft!
Je sessie heeft misschien ook meer inzicht van mij in de rol als ouder aangegeven, we zijn beide een uniek mens met ieder een eigen achtergrond waaruit we handelen en dingen verwachten van mensen. Ik mag vertrouwen op haar eigen visie en weg die ze gaat want ik weet dat ze daarin gelukkig zal gaan wezen.

Sinds je sessie is ze, en ik weet niet in hoeverre dit met je gesprek te maken heeft gehad, een stuk liever naar mij toe geworden. Zoals nu weet dat ik haar beter ben gaan begrijpen, heb ik het idee dat het andersom ook zo is. Nu krijg ik bijna iedere dag een hele dikke knuffel van haar, zomaar, of zomaar de opmerking dat ze mij zo lief vindt waarna ze gewoon weer doorgaat met spelen.
Ik heb werkelijk het idee dat we dichter bij elkaar zijn gekomen en ben nu een stuk minder bezorgd om de toekomst geworden.
Dank je wel.
Liefs,
Dimitri


Liza (4 jaar)
We hebben een heel ander kind!! Bedankt.
Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch over een reading, maar in het kader “baat het niet, dan schaadt het niet” hebben we toch besloten het te proberen. Vrijdagnacht, na de reading, was Liza erg onrustig, droomde veel en huilde steeds in haar slaap. Zaterdagochtend werd ze ontzettend vrolijk wakker. Nu gebeurde dat wel vaker, maar meestal hadden we in de loop van de ochtend alweer een boze Liza, deze zaterdag niet. Ook de zondag en de maandag verliepen erg prettig, zonder driftbuien. Eerder het tegenovergestelde, een vrolijk kletsend meisje hebben we nu in huis, ze kletst en zingt de hele dag. Natuurlijk is ze ook nog wel eens boos, maar dat mag ook, het verschil is nu dat we met haar kunnen praten en dat ze weer snel kan omschakelen van boos naar vrolijk. Echt, we zijn ontzettend blij met onze ‘nieuwe’ dochter.
In huis is het meteen een stuk gezelliger, nu pas merk ik hoeveel invloed de driftbuien van Liza op ons allemaal hebben gehad, we lachen weer met elkaar en genieten volop van elkaar.
Sandra


Milan (6 jaar)
Dank je wel voor je reactie, het geheel is zeer herkenbaar en zeker het stukje over het willen ontdekken van alles wat leeft, gemaakt wordt etc. Over het boos worden op Milan klopt het helemaal, wij merken dit ook heel erg. Hier proberen we natuurlijk ook rekening mee te houden. Het stukje uit zijn vorige leven heeft mij behoorlijk geraakt, nu snap ik dat hij weinig vertrouwen heeft in andere mensen en hoe dat komt. Ik hoop ook echt dat dit helemaal goed komt, heb er ook alle vertrouwen in.Nu ik dit schrijf biggelen de tranen over mijn wangen en kan niet stoppen, maar ben zo blij dat ik dit weet. We gaan hier zeker meer mee doen.Nogmaals heel erg bedankt!!!

Dianne en natuurlijk van Milan


Lisa (6 jaar)
Hoi Diana,
Allereerst wil ik je bedanken voor je mooie, emotionele en snelle reactie….had het nog niet verwacht….maar wel gehoopt natuurlijk. Ik heb met tranen in mijn ogen je hele mail van a tot z gelezen, en ik kan niet uitleggen hoezeer alles klopt, je hele verhaal is een grote herkenning.
Wij hebben nu een manier aangereikt gekregen hoe we het beste met Lisa en haar gevoelens om kunnen gaan en ik ben super benieuwd wat we allemaal samen kunnen bereiken. Alles heeft me enorm ontroerd en ook ik heb het gevoel dat ik een spiegel voor gekregen heb, natuurlijk wil je graag je kind in bescherming nemen tegen van alles, maar wij moeten ook in gaan zien dat ze al zoveel zelf kan en wil.
Ik heb echt het gevoel dat we met deze reading veel meer voor Lisa kunnen betekenen en ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor je hulp en raad.
Als we in de toekomst nog hulp nodig hebben, weet ik bij wie ik aan moet kloppen.
Bedankt!
Marijke (een blije Mama)


Manon (11 jaar) en Floor (9 jaar)
Als moeder van 3 hele lieve dochters met ieder hun zeer eigen karakter, wil ik graag vertellen hoe positief ik de reading heb ervaren die Diana voor mijn twee oudste dochters heeft gedaan. Manon (2000) en Floor (2002) zijn nog geen twee jaar na elkaar geboren, vanaf het begin lijkt er wel een soort strijd te zijn tussen hen beide. Lise (2008) de jongste is een beetje een nakomer en doet gelukkig niet mee in deze “strijd”.

Manon is de oudste en voelt dit ook echt zo en Floor voelt zich net zo oud en wil in alles meedoen.
Daarbij waren zij constant bezig met of zij beiden wel genoeg: aandacht, drinken, snoepjes, speelgoed etc. kregen. Bang dat de ander meer kreeg dus. Hierdoor hadden we meerdere keren per dag best heftige confrontaties en voelden wij ons als ouders net politieagenten. Manon reageert hierop door erg snel uit haar vel te springen en ruzie te maken en Floor was regelmatig neerslachtig en zei dan dingen die niet oké zijn voor een kind van 9 jaar.

Tot Diana een reading op zielsniveau deed… Ik zou binnen twee weken horen wat er uitgekomen was. Alsof er van het één op het andere moment een knop omging veranderde er iets, nog voor ik van Diana een mailtje had gekregen met haar ervaringen. Manon en Floor waren veel toleranter naar elkaar toe en zochten elkaar niet meer constant op om ruzie te maken, dan wel om met elkaar te spelen en elkaar te helpen.

Diana wist heel mooi te omschrijven hoe Manon in elkaar zit en wat zij nodig heeft, natuurlijk ken je je eigen kind, maar mooi om dit van iemand anders te horen en je er van bewust te worden dat je soms wat tips krijgt over wat je kunt doen. Floor bleek een auralifter bij zich te hebben die haar neerslachtig maakte, Diana had deze vrouw de goede weg gewezen en had ook nog even met Floor gepraat. Natuurlijk hebben de meiden nog wel eens een gezonde confrontatie, maar deze is sneller over dan hiervoor en niet zo vaak meer als eerst. Op het moment slapen ze zelf constant bij elkaar op de kamer, dit vinden ze erg fijn, iets wat voor die tijd alleen gebeurde als we logé’s kregen en dan hadden ze er niet altijd zin in.
Dus voor ons een zeer positieve ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Petra Dubois


Luisterkind Luna (1,5 jaar)
Lieve Diana, graag wil ik je berichten over onze dochter Luna n.a.v. je reading.
Wij (en anderen) herkenden Luna er helemaal in; we hebben er ook hartelijk over gelachen hoe ze met jou communiceerde. Haar reacties waren voor ons ‘typisch Luna’.
Wat een verlichting dat je de spirit naar het licht hebt kunnen doorsturen!
Luna slaapt sinds die tijd gewoon door, tot ze voldoende uren heeft geslapen. ‘s Morgens wordt ze tussen 6.30 en 7.15 heel goed wakker. Ook ‘s middags wordt ze nu goed wakker. Heerlijk voor haar en natuurlijk ook voor ons.
Dat ze zo dolgraag wil leren maakt ze ons voortdurend duidelijk. Je ‘waarschuwing’ om haar vooral niet te onderschatten en met haar mee te schuiven in en naar volgende ontwikkelen helpt ons zeker ook. We zijn dus heel blij met je reading. Dankjewel!

Hartgroet van Laura en Hans


Amy(3 jaar) en Jesse (6 jaar)
Lieve Diana

Via een buurvrouw kwamen we bij jouw terecht, waar wij nu super blij mee zijn.
We begonnen in eerste instantie met een foto op te sturen van ons zoontje, omdat hij erg onzeker overal in was en vaak tegen zijn zusje op moest boksen. Wij wilden weten hoe wij dat konden aanpakken.
Je reading was fantastisch, herkenbaar ,maar soms ook confronterend.
Ongelooflijk hoe jij ons daarbij geholpen hebt. De kleinste veranderingen hadden, zoals je al zei , meteen effect en er kwam al gauw een rust in huis (ook onderling met zijn zusje). En nu, een aantal weken verder, samen met jouw handvaten gaat het super met hem en wordt hij langzaam zekerder, nu de druk minder is.

Toen wij dat effect zagen wilden wij natuurlijk ook onze dochter laten readen. Hierbij vooral de vraag over haar nachtelijke wandelingetjes naar ons toe en de vragen waarom ze soms bepaalde mensen raar kon gaan aanstaren en dan meestal direct naar huis wilde.
We ontvingen de reading in de mail en die mail deed ons meerdere malen doen lachen, want oh mijn god, wat was dit herkenbaar!!!!
Je schreef dat ze de taak op haar had genomen om te zorgen voor ons gezin en dat ze vond dat zij de baas in huis was. Ook schreef je dat ze paranormaal begaafd was. Daar werd ook voor ons haar gedrag duidelijk als het om anderen mensen aanstaren ging.
Nu zijn wij bezig om haar langzaam die taak als ‘baas in huis’ af te nemen, maar tja daar is mevrouw het niet altijd mee eens hahaha, maar ze heeft wel twee nachten nu doorgeslapen door jouw advies. Vertellen, vertellen, vertellen, dat ze rust mocht nemen en het aan ons mocht overlaten. Langzaam gaan we daar mee door en dat levert soms grappige momenten op. Dan zegt ze ineens: Ik ben nog de baas hoor, waarop wij zeggen: nee mama en papa mogen nu ook gaan beslissen hoe dingen gaan.
Nou, lieve Diana, zo kunnen wij nog uren doorgaan, maar kort gezegd zijn we super blij met je readings en kan het iedereen aanbevelen. Ook al is het om te kijken wat er in zo’n koppie omgaat.
Diana, heel heel erg bedankt en mocht er ooit een probleem zijn, dan weten wij jouw zeker te vinden.

Heel veel liefs van een hele blije Papa en Mama


Annemarie en zoontjes David (2,5 jaar) en Pelle (14 mnd)
Dank je wel Diana,
Wauw indrukwekkend weer allemaal, poeh en wat herkenbaar allemaal, hier gaan we zeker mee aan de gang en heb het er al even met David over gehad, ik ga dit echt heel serieus nemen en met andere ogen kijken. Ik had inderdaad de uitkomst op deze manier niet verwacht, maar toevallig hebben Emiel en ik het er nog over gehad dat het ook wel eens bij Pelle kon liggen ipv bij David, een hele andere benadering en uitgangspunt. Hier kunnen we wat mee, top!

Ook mijn reading vond ik fantastisch en ontroerend maar ook weer heel herkenbaar, diep van binnen wist ik het maar om de bevestiging te horen vind ik echt een cadeautje voor het nieuwe jaar, dank je wel. Ik krijg weer helemaal energie en zin om dingen te gaan ondernemen. Het nieuwe jaar ga ik dus gebruiken om uit te zoeken welke richting het gaat worden en dan aan de slag, heerlijk!

Dank je wel, namens ons allemaal om dit ons aan het eind van een roerend, druk en hectisch jaar te geven, om het nieuwe jaar in te gaan met nieuwe energie, nieuwe kansen, heel fijn, ik kan niet genoeg benadrukken hoe het ons helpt iedere keer weer, je zult dus in het nieuwe jaar nog van ons horen.

Liefs van de Arfmannetjes


Workshop Intuïtief Schrijven
Hoi Diana,

Heel hartelijk bedankt voor een super zondagmiddag. Ik heb al veel workshops gevolgd, maar zo fijn als deze is er geen enkele geweest.
Vanaf het begin was er echt een gevoel van thuis zijn. Ik vond het jammer toen het half vijf was, voor mij had het best nog een paar uurtjes langer mogen duren.
Het was geweldig mooi om te zien, dat iedereen in contact mocht komen met zijn/haar gids.
Heel veel liefs
Annelies


Jaap (73 jaar)
Diana heeft zielscontact met mijn man gemaakt die de ziekte van Parkison heeft met daarbij behorende vorm van dementie en spraakstoornissen. Zij heeft ons zo goed geholpen, wat wij eigenlijk wel wisten maar niet meer kunnen vragen heeft zij nu voor ons gedaan. En de antwoorden geven ons zoveel troost en rust. Ook voor onze kinderen waren veel dingen heel herkenbaar. Wij kunnen ons heel ontspannen concentreren op het naderende afscheid.
Dank je wel Diana,
Zijn vrouw


Workshop Intuïtief Schrijven
Het was een geweldige zondagmiddag in Cadier en Keer, samen met warme, lieve mensen.
Ik voel me dankbaar dat het automatisch schrift op mijn weg gekomen is.
Het voelt als een lijntje met het thuisfront voor mij.
Diana ik dank jou voor de manier waarop ik hiermee in aanraking mocht komen.
Mariet


Martin
Jaren geleden ben jij op mijn pad van spirituele groei en ontwikkeling gekomen. Dat mijn gevoel zuiver is en dat ik hiernaar moest luisteren, dat wist ik altijd al. Dat ik anders ben dan anderen is ook niets vreemds voor mij. Maar hoe ga je hier mee om?
Dat is waar jij een hele mooie en bijzondere bijdrage in hebt mogen leveren samen met de spirits. Ik weet nog dat ik via internet op je website kwam en een gevoel kreeg dat ik bij jou verder kon komen.
Een kleine twee jaar later was het zover en ben ik door een Reiki cursus en later een workshop automatisch schrift zoveel verder gekomen op mijn pad. De ontwikkelingen zijn geweldig en niet in woorden uit te drukken. Soms is het net een sneltrein!
Onlangs stuurde ik je een berichtje en daaruit volgend heb je voor mij een reading gedaan.
Deze reading is een bevestiging van mijn gevoel en de oppepper die ik heb gekregen om de stappen te zetten en door te gaan is SUPER!!! Het contact met de spirits is er en de mogelijkheden komen allemaal op mijn pad. Alles zit in me, ik hoef er alleen maar mee aan de slag te gaan. En dat dit kan, dat klopt!
Ik ben jou en de spirits dankbaar voor de bevestiging. Ik sta niet op het kruispunt te denken over welke afslag ik zal nemen, maar ik doe het gewoon. Ik kan altijd nog een andere kant op gaan.

De band die wij hebben is er altijd, al zien we elkaar een tijdje niet… we komen elkaar altijd weer tegen!
En iedere ontmoeting is een groeimoment!
Bedankt voor je oneindige warmte en je bijdrage in mijn ontwikkelingen!
Groetjes
Martin


Maaike (12 jaar)
Lieve Diana,

Al eerder heb je op mijn verzoek zielscontact gezocht met mijn dochter Maaike. Toen kreeg ik veel inzicht in het onderbewust zijn en de onuitgesproken gevoelens van Maaike en kon ik haar heel gericht hulp geven.

Nu, 3 jaar later voelde je aan dat ik opnieuw je hulp kon gebruiken en kwam je weer op mijn pad. Nadat je mijn verhaal had aangehoord bood je je hulp aan en daar ben ik je heel dankbaar voor. Je hebt opnieuw zielscontact gezocht met Maaike en al snel kwam je erachter dat er een auralifter bij Maaike was, die haar belemmerde in haar ontwikkeling. Door je gave heb je de auralifter naar het licht geholpen en Maaike vrij gemaakt om te ontplooien en te groeien. En dat gebeurt….

Sinds jouw zielscontact met Maaike is ze langzaam maar zichtbaar een andere jonge dame aan het worden. De ontwikkelingen die ze nu maakt, met name op sociaal en emotioneel vlak, gaan veel makkelijker, zijn dieper en ze is veel beter en makkelijker in de dagelijkse omgang. Ook op school lijken de contacten met andere leerlingen makkelijker en beter te verlopen. Of dat komt door de hulp van Diana? Ik ben ervan overtuigd dat haar hulp mijn dochter helpt om zichzelf te vinden, te ontplooien en haar verdere leven goed op de rit te krijgen. Dat is toch wat je wilt voor je kind? Met de geboden hulp van Diana is Maaike op het goede spoor gezet.

Lieve Diana, heel veel dank voor je hulp. Je bent een bijzonder mens met bijzondere gaven. Ik ben blij dat ik je ken.

Liefs Gerard


Jaimy (10 jaar)
De eerste keer dat Diana contact maakte met mijn zoontje, was dat omdat ik me zorgen maakte om hem omdat ie zo doodmoe was, niet lekker in zijn vel zat en hem iets dwars leek te zitten. Kortom: ik voelde dat er iets was, maar kon er de vinger niet op leggen en wist ook niet hoe Jaimy te helpen. Door het gesprek met Diana werd mij veel duidelijk en wist ik wat ik kon doen om hem te helpen. Het ging snel beter met Jaimy; hij kreeg weer energie en bloeide helemaal op! Heerlijk!!!

Een tijdje later viel het me heel erg op dat Jaimy de lat voor zichzelf heel erg hoog legde en altijd het gevoel had het niet goed genoeg te doen. Hij liep op zijn tenen en ging over zijn eigen grenzen heen. Ook de juf op school was dit opgevallen en hoewel we met Jaimy hierover spraken, leek het wel of we niet bij hem konden doordringen. Ik besloot Diana weer in te schakelen en wat bleek? Het had te maken met zijn zus en met een vorig leven dat ze samen hebben geleefd. In dat leven was Jaimy koning en zijn zus Daisy prinses.
Zij was meer geliefd bij het volk dan Jaimy en dat raakte hem! Ze is een soort Lady Di en Jaimy is duidelijk de mindere in het geheel.
In het leven dat hij nu leeft, wil hij koste wat kost boven Daisy uitkomen en dat is slopend. Diana legt hem uit dat dat niet hoeft, dat hij goed is zoals hij is. Het is anders in dit leven.
Als hij zijn best doet, is dat goed genoeg. Jaimy is bang dat er meer van zijn zus gehouden zal worden dan van hem als hij een stapje terug doet, maar nadat Diana hem gerustgesteld heeft, wil hij toch gaan proberen om een stapje terug te doen. Het zal niet makkelijk zijn en hij zal soms nog weleens over zijn grenzen heen gaan, maar dan is er mama om hem hierop te wijzen… Al tijdens de reading valt er een last van Jaimy’s schouders…

Op het moment dat de reading plaatsvindt en ik de reading lees, is Jaimy al een paar dagen uit logeren.
Ik heb hem op dat moment dus niet gezien. Dan heb ik hem even aan de telefoon en hij klinkt zo opgelucht, zo vrolijk… Ik voel dat er iets enorms van hem afgevallen is… En als ik hem na de logeerpartij weer zie, dan zie ik een vrolijke, opgewekte Jaimy, zoals ik hem nog nooit gezien heb. Er is echt een gigantische last van hem afgevallen… Hij straalt zoals hij nog nooit tevoren heeft gedaan!!!

Diana, nogmaals bedankt voor alles!

Liefs Nicole


Jentel (4 jaar)
Hallo Diana,
Heel erg bedankt voor de reading.
Jentel heeft nog één keer een hele heftige angstdroom/nachtmerrie gehad.
Ze durft eindelijk weer in haar bed te slapen en ze zegt zelfs dat ze een fijne bed heeft.
Dat heeft ze al heel lang niet gezegd.
Ze heeft ook geen nachtmerries meer of in ieder geval geen heftige meer.
En hoe je haar beschrijft het klopt precies, het is echt ongelofelijk.

Ik wil je heel erg bedanken dat je haar verlost heb van de nachtmerries.
Groeten Tineke


Dochter (3,5 jaar)
Bij toeval kom ik op de website van Diana terecht. Ik weet niet wat het is maar mijn nieuwsgierigheid is gewekt. In een opwelling mail ik en vraag ik meer info omtrent zielscontact voor mijn dochtertje van 3,5. Problemen zijn er niet en ik ben ook niet echt wat je noemt een “zweverig type”, maar het laat me maar niet los!
Anderhalve week later vind ik de reading in mijn mailbox, ik vind het spannend!
Wat ik lees is ronduit schitterend! Ik blijf de reading maar opnieuw en opnieuw lezen, zo blij word ik ervan! Zoveel bevestiging gekregen maar ook zoveel duidelijkheid! Het is goed zo, ik moet meer vertrouwen op dat sterke gevoel wat er is, maar wat ik zo vaak negeer. Minder moeten, meer mogen, meer genieten en ontdekken!

Gisteren liep ik voor het slapengaan nog even haar kamertje binnen: daar lag ze met een brede vette glimlach op haar gezichtje. Ik kon niets anders dan denken/weten en voelen dat ze blij is met mijn inzichten uit de reading, zij en ik gaan samen nog heel veel lol beleven!

Ontzettend bedankt Diana, deze reading is voor mij goud waard!


Jason (8 jaar)
Lieve Diana,
Ik was zo blij toen ik je mailtje kreeg dat ik met de loting een reading voor mijn zoontje Jason (8 jaar) had gewonnen. Ik was namelijk zo benieuwd naar Jason zijn “vriend Eend”.

Jason heeft het al sinds hij heel klein is over vriend Eend. Eend praat met hem, lacht met hem en gaat overal mee naar toe. Zodat Jason nooit alleen is, vooral als iets spannend voor hem is.
Eend is voor Jason dus zichtbaar en heeft er hele gesprekken mee. Jason zegt ook, alleen ik kan hem zien en met hem praten voor iedereen is hij onzichtbaar.

In jouw reading is het zo mooi om te lezen hoe eend er voor Jason is om hem te beschermen en dat ze blij met elkaar zijn. Wat je voor de rest allemaal over Jason zei, klopte helemaal, je bescheef Jason precies.

Het is ook weer leerzaam voor ons als ouders. We doen sommige dingen nu al anders en hebben er al baat bij. Zo mooi om te zien.
Ik vond je reading echt een geschenk! En wil je er nogmaals hartelijk voor bedanken.
Liefs Monique


Workshop Intuïtief Schrijven
Lieve Diana,
Ik heb enorm genoten van jouw workshop in Vianen.
Jij maakt er een mooi feestje van, maar je vertelt alles nuchter en helder én met humor.
Het is voor mij een belangrijke middag geweest, waarin ik kennis heb gemaakt met automatisch schrijven.
Ik heb inmiddels al een schrift vol geschreven.

Het is me vaak gebeurd dat ik het advies kreeg om te gaan schrijven, maar ik heb daar nooit gehoor aan gegeven omdat ik schrijven niet zo leuk vind. Kennelijk ging het over automatisch schrijven, want ik vind het elke keer weer wonderbaarlijk en prachtig wat er via mijn pen op papier komt en ik schrijf met liefde en plezier.
Ineke


Vivianne (6 jaar)
Lieve Diana,

Eigenlijk direct al toen ik de reading uitprintte om het te lezen, viel het ons op hoe Vivianne anders was. Eigenlijk was ze zo al opgestaan, maar door het lezen van de reading (die ons best wel schokte) viel het ons pas op. Ze keek heel liefdevol uit haar mooie oogjes en ze had zeeën van geduld.
Ze straalde en gaf zelfs bijna licht en in haar oogjes kon je echt zien dat ze er eindelijk was.
Was, zoals Vivianne moest zijn, terug op aarde, met beide benen op de grond. Ook aan haar lichaamstaal merkte we uit op dat er een behoorlijke last letterlijk van haar schoudertjes was af gevallen.
Ze lacht nu al een week zoals ze nog nooit gelachen heeft. Ze schatert en heeft vaak de slappe lach, zoals we dat noemen. Ze is heel zelfstandig en doet zowaar huishoudelijke dingen uit haar zelf, waar wij haar uiteraard goed voor belonen.

Vooral zondag toen we haar op bed hadden gelegd, ik weet niet hoe ik het in woorden uit moet leggen, maar het was net alsof we die dag eindelijk ons kind hadden gebaard.
Intens gelukkig om het feit dat ze nu met oprecht gelukkig is en echt lacht zoals het moet zijn.
Dat ze nu in het hier en nu is en dat ze eigenlijk niet meer is zoals ze was, verdrietig inderdaad.
Daar is helemaal niks meer van te merken.
Ook proberen we bij haar zoveel mogelijk haar mening over bepaalde dingen te vragen en merken inderdaad dat dat haar goed doet. We laten haar haar gang gaan en we sturen haar eigenlijk nog alleen maar en dat doet haar aanzienlijk goed.
Ze is geen kind meer al is ze 6 jaar………
Zo wijs en ze kan al zoveel zelf. Haar haar gang laten gaan deden we eigenlijk al, we voelden altijd wel dat ze ver is op haar leeftijd, maar ik had er toch wel moeite mee.
Maar ik heb alles van me afgegooid en het lijkt wel of ze nu weet dat ik niet meer over haar schouders mee kijk.
We zijn u erg dankbaar voor wat u voor haar gedaan heeft.

Veel liefs Carmen en André


Daan (1,5 jaar)
Ik heb je geschreven voor onze zoon Daan. Daarbij schreef ik ook meteen dat ik wel twijfelde. Ik ben tenslotte gelovig, kan dat dan wel? Je reageerde daar op, heel open en neutraal. Het lag bij mij, en mede daardoor hebben we er toch voor gekozen om je hulp in te roepen.

Toen we de reading binnen kregen, was het meteen duidelijk. Jij hebt talent. Je kent onze Daan niet, maar op papier klopte alles wat je schreef, tot in kleine details. Sommige dingen waren voor ons al duidelijk, sommige nog niet, of nog niet helemaal. Net die extra bevestiging maakt dat we weer met vertrouwen verder gaan met de opvoeding van onze lieve jongen.

Bedankt daardoor Diana, het is echt heel bijzonder! En dat stukje twijfel over het geloof is helemaal weg. Het staat er los van!


Workshop Intuïtief Schrijven
Lieve Diana,
Het was een bijzondere middag… een warme ervaring. Het samen zijn met mensen vanuit verschillende delen van t land, allemaal met doel het ontmoeten en schrijven met je gids. Jouw verhaal en uitleg helder en niet zweverig, heel fijn!
Deze middag mijn eerste contact met mijn gids gemaakt, hoe bijzonder is dat! Ik oefen iedere dag en hoewel er nog niet “echt” is geschreven, wordt ons contact steeds intenser. lieve Diana bedankt voor je hulp bij het maken van het contact met mijn gids… Je bent een bijzondere vrouw!
Liefs, Karin


Workshop Intuïtief Schrijven
Afgelopen zondag 5 juni  heb ik een workshop gevolgd bij Diana. Automatisch Schrift.
Het was boeiend en leerzaam.
Er is iets gebeurd wat ik heel erg mooi vind. Ik zal het even schrijven.
We hadden een meditatie waarin we op een steen moeten gaan zitten, met het gezicht naar de straat gericht.
Toen kwam er iets langs, bij iedereen wat anders, bij mij kwam er een Engel langs.
Later ging Diana contact maken met mijn gids om mee te schrijven. De gids die mij ging helpen met schrijven heet Michael.
Toen kreeg ik een brok in mijn keel en dacht zou het aartsengel Michael zijn?
Ik heb het in mijn brief aan hem gevraagd maar kreeg er nog geen antwoord op.
Dus druk aan het oefenen ben ik nu, om hiermee verder te komen.
Diana het was een uitstekende middag.

Dankjewel!
Lieve groetjes,
Anny


Workshop Intuïtief Schrijven
Dank voor je nuchtere kijk
Dank voor je mooie inzichten
Dank voor je geduld met iedereen
Dank voor de naam van de gids
Dank voor je persoonlijkheid
Dank voor je open hartigheid
Dank voor je zuiverheid
Dank wat je ons leerde deze middag

Marijke klg.


Mathijs (5 jaar met Syndroom van Down)
Lieve Diana,
Wauw…

Ik heb t net doorgelezen, en nog eens doorgelezen en nog eens en nog eens..
Pfff… Wat komen er een emoties boven.
Alles klopt en de tranen lopen over mn wangen..
HIER kan ik wat mee!! Heel, heel erg bedankt voor het gesprekje met Mathijs.
Wat een openbaring…
Ongelofelijk…

Ik zal je niet vergeten en in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van je gave!
Diana en Mathijs, nogmaals bedankt!
Wauw…

Liefs, Naomi


Norbert en Daphne
Lieve Diana,
Een tijdje terug heb je contact gemaakt met allebei mijn kinderen. De boodschap was helder en ik ben ermee aan de slag gegaan. Vrijwel meteen na je reading zag ik vooral bij zoontje Norbert een enorme vooruitgang. Bij dochter Daphne ook, maar minder. Maar zij zal wat meer tijd nodig hebben en die krijgt ze ook.
Ik ben zo blij met wat je voor mij/ons hebt gedaan. De tranen stromen elke keer dat ik je readings lees en ook nu prikken de tranen achter mijn ogen. Van dankbaarheid, van ontroering, van blijdschap….
De kinderen zijn nog opener geworden en vooral bij Norbert merk ik dat er echt iets gebeurd is. Hij had dit nodig om verder te kunnen. Ik werk met engelen en Norbert is nu ook veel met de engelen bezig. Zij geven hem kracht en steun en hij staat er nu nog meer voor open dan van te voren. Zo mooi…
Met Daphne zitten we nu in een onderzoekstraject. Vooral ook omdat zij zelf aangaf dit graag te willen. Wel hebben we het beperkt gehouden om haar niet teveel te belasten. Binnenkort krijg ik de uitslag van het onderzoek en ik hoop dat dit wat duidelijkheid geeft, vooral voor Daphne zelf. Wijzelf krijgen steeds meer duidelijk waar het aan schort en wat we moeten doen om Daphne goed te begeleiden.

Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je gedaan hebt.
Hele dikke knufff Nicole


Geboortebegeleiding van het kindje in Letty haar buik
Na het horen van de huisarts, dat het uitstrijkje van de baarmoederhals(kanker) niet goed was, heb ik een aantal vervelende onderzoeken moeten ondergaan en heeft mijn lichaam een hoop te lijden gehad. Na uiteindelijk een goede uitslag, werd ik onverwachts weer zwanger. Na twee gezonde kinderen te hebben gekregen, hadden mijn man en ik hier niet meer op gerekend.
Het gevoel was erg dubbel, ook omdat ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt was na al die onderzoeken in het ziekenhuis en het idee dat we niet meer op een derde kindje hadden gerekend.
De eerste 20 weken heb ik ook totaal in onzekerheid geleefd i.v.m bloedingen die ik kreeg tijdens deze zwangerschap (door al die onderzoeken in het ziekenhuis) en ik tot aan de 22e week een grote kans had op een miskraam. Voor mijn gevoel kon ik daardoor ook geen band met de kleine opbouwen.
Op aanraden van een goede kennis heb ik je website gekregen en las ik over de geboortebegeleiding. Ik had meteen het gevoel, dit moet ik doen!

Rond de 27 weken zwangerschap heb ik contact met je opgenomen en twee weken later zijn we ook meteen gestart.
Wat een moeilijke, emotionele maar zo ontzettend mooie weken waren dit! Alle informatie die jij doorkreeg waren zo puur en zo mooi! Hierdoor heb ik een band met haar kunnen opbouwen en hebben we de eerste 22 onzekere weken in kunnen halen! Het meiske heeft zich al die tijd ook letterlijk alleen gevoeld. Door hier heel hard aan te hebben gewerkt is de moeder-kind band sterker en sterker geworden. Ze weet hoe welkom ze nu is en dat ik niet kan wachten tot ik haar in mijn armen kan sluiten en haar kan vertellen hoeveel ik nu al van haar hou! Jij hebt haar rust kunnen geven door haar voor te bereiden op de bevalling. Dit alleen al, is zo mooi!

Als ik aan het moment denk dat ze straks in mijn armen ligt krijg ik een glimlach op mijn gezicht, omdat ik weet hoe ze zich als meisje zal gaan ontwikkelen en hoe ze een beetje in elkaar zit, hoe wijs en een zekerheid ze al heeft! Fijn om te weten dat je daar al naar toe kan leven en dat je weet hoe je in bepaalde situaties kunt reageren! Die stap zijn we al voor!

Diana, je bent bijzonder!
We hebben je meerdere keren laten weten hoe blij we hiermee zijn, maar nogmaals: Onze dank is groot!

Dank je wel,
Lieve groeten,
Letty en Michiel


Charlotte (1 jaar en 10 maanden) en Hugo (10 maanden)
Dank je voor je mooie werk, Diana. Over mijn kinderen had ik geen specifieke vragen en toch wilde ik graag een consult voor beide. Gewoon om te zien wat er misschien anders kan.

Ik vind het ontzettend fijn om de readings te lezen, alsof je me het ontbrekende puzzelstukje aangeeft!
De informatie uit de reading komt ook overeen met wat ik zelf zie en voel. Het is zo fijn te lezen dat ze het hier goed hebben, dat ze zo positief zijn. En met de informatie die je geeft, kan ik ze net dat beetje extra geven wat ze zeggen nodig te hebben.

Ook de informatie over hun onderlinge band, is spatzuiver. Het verklaart voor mij waarom het soms voelt alsof we een tweeling hebben. Het verklaart ook waarom we onze zoon regelmatig per ongeluk als meisje aanspreken. Zonder dat je deze informatie van ons had! Voor mij zijn je readings heel helder en zuiver. Niet alleen je readings, maar ook jij als persoon: warm en zuiver. Ga zo door met je mooie werk. Ik zal nog zeker weer een keer contact met je opnemen. Want je voelt goed.

Warme groet


Sean (8 jaar)
Voor onze zoon heb ik eind 2009 hulp gevraagd bij Diana. Sean was toen 8 jaar en had het moeilijk op school. De leerkrachten wisten er ook niet echt raad mee. Sean had moeite met de leerstof en met de contacten met andere kinderen. Op straat werd hij heel veel geplaagd. Bij Sean werd autisme geconstateerd. Ik had er erg veel moeite mee om te merken dat ik eigenlijk niet echt contact met mijn zoon kreeg. Wat speelde er toch allemaal in zijn bolletje? Hoe kan ik hem helpen weerbaarder te worden?
Ik heb een foto van Sean naar Diana gemaild en al gauw kreeg ik een heel mooi schrijven namens Sean terug. Het is zo’n bijzondere jongen en eigenlijk wist ik dat ook wel. Sean vertelt via Diana dat hij al zo vaak geleefd had en dat hij al zo veel wist. Nou, dat is zeker zo. Sean is heel intelligent en weet af en toe zomaar dingen waarvan ik zoiets heb van ” Hoe komt hij er toch bij”?
Ik was heel erg blij te merken dat Sean gelukkig is bij ons. Ik leerde van deze reading dat ik Sean goed kan helpen door hem te vragen wat hij zelf wil. Ondanks dat hij pas 8 jaar is, weet hij goed te vertellen wat hij wil. Waar ik het meeste van leerde was toen Sean me “vertelde” dat ik hem meer zelfstandig dingen moet laten doen en ervaren. Ik hoe hem niet zo uitdrukkelijk te beschermen. Ik heb het opgepakt en vanaf dat moment zag ik Sean helemaal groeien. Hij kan veel meer dan ik dacht. Hij werd steeds vrolijker en zelfverzekerder. Ik ben Diana heel erg dankbaar voor deze reading. Het heeft ons allemaal enorm geholpen.

Julia


Workshop Intuïtief Schrijven
Tijdens de cursus enkele krulletjes en soms een woord daarmee startte het begin.
Maar de volgende ochtend thuis zo bijzonder en mooi daar ging al een hele zin.
De ontdekking dat je er niet alleen voor staat.
Dat het leven uit vallen en opstaan bestaat.
Je echt wordt gezien en gehoord.
En je pen ratelt maar voort.
Je krijgt werkelijk antwoord op vragen en wordt geraakt door de reactie.
En dat maakt je soms heel nietig een enkele fractie.
Je voelt dat er iemand bij je staat en er wordt geen oordeel gegeven,
Je mag het zelf weten in dit leven.
Dat voelt zo fijn en liefdevol,
Ik voel me heel blij in deze rol.
Laat het feestje maar beginnen,
zo wordt er vaak afgesloten na vele zinnen.

Ik ben super blij dit te mogen ontdekken bij je Diana,
lieve groet Monique


Daan (12 jaar)
Jij, onze zoon, prachtig kind op weg naar het voortgezet onderwijs, zo onrustig, zo onzeker en daardoor vaak zo ongrijpbaar voor ons, jouw ouders. Op school doe je het niet goed, je bent veel te sensitief, een slecht rapport, je pakt niet eens meer de kans om te laten zien wat je wel kan.

Via de juf van één van onze kinderen werden we doorverwezen naar Diana. Wat we terugkregen was heel bijzonder: jij hebt grenzen nodig, ja nog meer, want het gaat je verder helpen, jij komt er wel, ook al heb je de zijstraat nodig om je doel te bereiken.
De reading maakt voor ons veel duidelijk en het sterkt ons als ouders ook dat we het goed doen en het verhaal leest zich vanzelf, herkenbaar, op jou, onze zoon, geschreven.
Bijzonder voor ons is dat jij de volgende morgen tegen ons zei dat je wakker was geweest maar niet moe bent. En toen kwam de geschreven brief! Dankjewel voor je positieve energie.

Veel goeds van deze trotse ouders!


Lieve (8 jaar)
Via een vriendin ben ik bij Diana terecht gekomen in de hoop dat ze Lieve kon helpen.

Een stukje uit de brief naar Diana:
Lieve geeft aan dat het leven voor haar heel zwaar is. Ook zegt ze dat ze soms niet meer wil leven.
Maar wat ik ook zeg en hoeveel ik haar knuffel, ik voel gewoon dat dat niet maakt dat ze er anders over gaat denken. We draaien in een cirkel en ik weet niet waar dit naar toe gaat. Ik zie dat de druk, stress en frustratie op alle fronten toeneemt bij haar. Dat maakt dat we thuis ook zelf bijna op de tenen lopen omdat ze als reactie zo snel boos kan worden en ze niet meer voor rede vatbaar lijkt. Ik zou haar zo graag gelukkig zien en rust hebben. Genieten van alles om haar heen en de strijd die in haar is afnemen of laten verdwijnen.

Via de reading van Diana begreep ik dat er een dame (een kruidenvrouwtje) bij Lieve aanwezig was. Deze dame wilde dat Lieve het aanzien kreeg, dat wat haar destijds niet gegegeven werd.
En dat er zeker naar haar geluisterd moet worden, want ze weet hoe het is en hoe zit.
Dat er desnoods met de arm op tafel geslagen wordt…want dan niet vriendelijk..maar boos en dwingend zolang er maar geluisterd wordt en we dat kregen wat we wilden.
Diana vertelde dat het kruidenvrouwtje een auralifter is; een overleden ziel die nog niet naar het licht is. Diana heeft haar met uitleg en liefde geholpen om verder te gaan.
De tekst in de reading is precies wat m’n dochter liet zien, zoals je beschrijft Diana. Die vastberadenheid en die drang om iets duidelijk te maken. Het boze gezichtje dat de strijd aanging. Het huilen nadien van Lieve omdat ze zich schuldig voelde doordat ze wist dat de manier waarop niet prettig voelde. Helemaal overstuur omdat er niet goed geluisterd werd naar haar. Ze wisselde erg snel van stemming. Ze is nu de druk kwijt en het moeten van iets. Met deze reading is de energie van de dame losgemaakt van Lieve..ze mag haar eigen leven weer gaan leiden.

Enkele dagen later schreef ik als reactie terug:
De dag van de reading kwam Lieve maandag om 12uur thuis uit school en was direct helemaal opgewonden.
Ze gaf me een dikke kus en ik kon haar vrolijkheid gewoon voelen bruisen. Dat was zo bijzonder.
Ze straalde een zachtheid uit. Ze is voor rede vatbaar en te troosten. Wat ook zo fijn is; ze knuffelt spontaan meer met haar broer en ik kan voelen dat er weer ruimte is voor hun onderlinge band.
Geeft ook een wisselwerking naar anderen om haar heen en in ons gezin.

Ik ben je hiervoor super dankbaar Diana.

Ik hoop echt dat er vele moeders en vaders zijn die deze poging zullen ondernemen.
De weg is super toegankelijk en vormt zeker geen belasting voor dochter of zoon.
En wat mooi is het effect je kind weer blij te zien.

Lieve groet Monique


Aaron (2,5 jaar)
De reading is aangekomen als een bom hahaha…. Nee even serieus ik las het en herkende direct alles wat er verteld werd over Aaron hem wat meer de ruimte te moeten geven. En ja dit doe “deëd” ik niet genoeg, en of ik hier nu op let zeg jazeker nu wel!!! En dat werd tijd zeg! Maar dit komt vooral omdat ik al twee kindjes ben verloren, dus je wilt niet dat Aaron ook maar iets overkomt zeg maar!
En ja ik schrok wel heel erg want jee ja dat doe ik echt wel, hem willen vermaken niet dat hij zich niet kan vermaken, want dat lukt prima, maar hem alleen laten nee. Zijn vader daarentegen doet dat wel, die gaat zijn eigen ding doen en laat Aaron dat ook gewoon doen. Maar ik doe dat dus niet, ik wilde ervoor zorgen dat ie een leuke middag heeft, gaat ie naar buiten hup ik erachter aan, boek mee en hup de tuin in achter hem. Gaat ie naar binnen ik hup er weer achteraan! Dus ja hier let ik nu enorm op, want ja hij heeft die ruimte nodig daar werd ik mijzelf wel even bewuster van zeg maar! Dus ja ik had hier heeeel erg veel aan!

Een paar dagen voor de reading was hij op zijn kamertje heerlijk in zijn uppie aan het spelen en toen dacht ik wauw moet je nu een kijken, het viel mij dus op dat ie dat heel erg leuk deed, dus toen werd ik er eigenlijk al een beetje op voorbereid. Nou, kortom… een SUPERERVARING!


Melissa (20 jaar)
Onlangs een byzonder mooi cadeau ontvangen.Diana heeft de foto van onze dochter gelezen. Er is ons zoveel duidelijk geworden over wat zij nodig heeft van ons. Maar ook dat we op de goede weg zijn, en dat we elkaar niet alleen op zielsniveau, maar ook in het dagelijks leven steeds beter gaan aanvoelen.Ben heel dankbaar, dat Diana weer in mijn leven is verschenen.
Word regelmatig door haar ‘geraakt'(haar blogs, kristalmomentjes,boek, mailtjes en dan nu deze reading). Op het moment dat je het nodig hebt, is ze daar, in welke vorm dan ook. Dank je wel!!
Helene


Martijn (3 jaar met het Syndroom van Down)
Ik heb Diana gevraagd zielscontact te maken met onze zoon van 3 jaar.
Hij heeft het syndroom van Down en is nog niet in staat verbaal te communiceren.
De vragen die ik stelde waren niet omdat er problemen zijn met hem, maar vooral voor mijzelf om bij hem te checken of mijn gevoel t.a.v. een aantal zaken klopt.

Hoe waardevol was dat! Onze zoon heeft e.e.a verteld aan Diana en dat was voor ons zo herkenbaar. Een aantal opmerkingen kon Diana zelf niet direct plaatsen, maar voor ons was het overduidelijk.
Wat een prachtig kado, niet alleen voor onszelf als ouders, maar zeker ook voor onze zoon, hij kan op deze manier spreken! Het is echt mijn stellige overtuiging dat heel veel verdriet en leed van/met kinderen op deze, relatief simpele manier, te verhelpen of voorkomen kan worden.

Mensen staan in de rij voor Derek Ogilvie, prima natuurlijk, maar het kan makkelijker, laagdrempeliger….heel gewoon een foto van je kind en je vragen doormailen aan Diana!!
Diana, nogmaals dank!

Annelies

P.s
Vanmiddag las ik hardop jouw mailtje voor, van het gesprek met Martijn.
Martijn luisterde, ging op zijn hurkjes zitten, handjes onder zijn kin.
Hij bleef mij stralend aankijken en toen het verhaal bijna uit was kwam hij even knuffelen!!Mooi hè!!


Geboortebegeleiding van kindje in de buik van Helga
Hoi lieve Diana,
Hoe bijzonder waren de afstemmingen voor ons!We wisten niet wat we konden verwachten en werden blij verrast door de toon van je mailtjes en de persoonlijke aandacht die je ons en onze beide kinderen gaf. Ook bijzonder hoe je een band kunt opbouwen en je kind in handen van een ander kunt leggen, zonder dat je elkaar ook maar hebt gezien.
Fijn te weten dat hij er klaar voor is. Nu wij nog 😉

Diana, ik vond het heel bijzonder en zal misschien nog vaker ‘gebruik’ van je willen maken.
Heel hartelijk bedankt voor je toewijding!

Lieve groet, Helga en Kim


Workshop Wandelen met je Gids
Heerlijk naar buiten en dan contact maken met je gidsen, in de natuur komen er werkelijk wondertjes tot stand en het is gewoon heerlijk om dit samen met Diana te ervaren en bespreken .
Ik heb genoten en geleerd te vertrouwen !
Eliza Oldenkamp


Huiszuivering op afstand gedaan
Wat fijn dat het huis gereinigd is! We merkten het meteen, zelfs voordat je mail binnenkwam, dat de kaarsjes helemaal ‘stil’ stonden, en niet flakkerden zoals ze gewoonlijk doen. De sfeer is veel rustiger, iedereen slaapt beter en het is zo kalm. Zoals het nu is, is het heerlijk, en nog belangrijker; het voelt goed en uitnodigend aan. We zijn ontzettend tevreden!


Irma (6 jaar)
We hebben contact met jou gezocht aan de hand van een gesprek met een moeder van een vriendinnetje van onze dochter, waar uit bleek dat onze dochter en dit vriendinnetje allebei een “mannetje” in hun hoofd hadden.

Eerst denk je er over na, of het allemaal wel kan wat je kind je verteld. Uiteindelijk geloof je toch de verhalen over het mannetje. Ze gaf aan dat het mannetje boos werd en dat uitte zich in boosheid naar ons als ouders maar vooral naar mij. En dus hebben we contact met jou gezocht.

Het contact met jou was eigen lijk alleen via de mail, maar de reacties hier op voelde als positief. De reden was eigenlijk om te kijken waar de boosheid vandaan kwam. Je kwam toen met een voorstel voor een fotolezing, en dus hebben we toen een foto opgestuurd.

Uit de mail die wij aan de hand van de lezing ontvingen, blijkt er heel veel te kloppen, best vreemd eigenlijk aangezien we zelf helemaal niet spiritueel zijn en er eerst best wel met een vraagteken naar keken, maar de dingen die naar voren kwamen tijdens de lezing kunnen voor een groot aantal dingen terug te vinden zijn binnen onze families, alleen bleek onze dochter niet een mannetje te hebben maar twee, dit had ze zelf ook al wel eens aangegeven.

De namen van de mannetjes waren voor ons binnen onze families onbekende namen, maar bij navraag bleek er een “overgrootvader” te zijn die deze naam heeft gehad. Naar aanleiding van de lezing heeft onze dochter aangegeven dat de mannetjes “op vakantie zijn”. Ook gaan we nu anders met elkaar om, we luisteren beter naar elkaar, praten veel, praten ook dingen goed uit zodat alles goed duidelijk is, juist voor haar want ze is tenslotte nog maar zes jaar.


Uitbreidingsdag met Intuïtief schrijven
Mooie mensen mogen ontmoeten.
De dag liep als een trein, met heerlijke bijkom momenten met een natje en een droogje en een wandeling in de mooie natuur.
Duidelijke uitleg en ruim de gelegenheid tot evaluatie.
Annelies


Bart en Ingmar (17 en 3 maanden oud)
Ik heb Diana gevraagd om zielscontact met mijn 2 zoontjes, van 17 en 3 maand, te maken. Beide jongens huilen veel en de oudste, Bart, praat niet en is een erg druk, onrustig mannetje. Ik begon me hier zorgen over te maken en was bang dat er iets mis met ze was?

Een week later kreeg ik de mail met de “ brieven” van de jongens. Dit was hard, confronterend en moeilijk maar bijzonder. De jongens beschreven waar het hem in zat, in onze innerlijke onrust en dan met name die van mij. Hoewel ik deze absoluut niet had zien aankomen was het de spijker op z’n kop. Ik ben twee dagen uit mijn doen geweest en toen hebben mijn partner en ik eens een goed gesprek gehad. Alles besproken, wat schort eraan, wat kan anders en hoe gaan we dit aanpakken om het hier beter te laten voelen voor de jongens, de negatieve, zware energie moet weg!

We zijn begonnen om het huis te reinigen met wierook, volgens Diana zou dat al een boel schelen voor de jongens.

Een rigoureuze beslissing volgde, ik heb ontslag genomen in mijn huidige, stressvolle drukke baan! Wauw, een last die van mijn schouders viel en een rust die naar binnen kwam, de weg licht weer helemaal open.

Bart begint te praten, is vrolijker en zelf ook een stuk rustiger, hij komt nu bij ons zitten om een boekje te lezen, te knuffelen en om een kus te brengen, ongelooflijk!!Bij onze jongste zie ik de verandering dat het huilen minder lijkt te worden, dit is meestal nog het meest als hij moet slapen. Als hij wakker is, heeft Diana verteld, dat we hem zijn ‘tijd en ruimte” moeten geven in de box of wipstoel. Nu we dit doen en hem “zijn gang” laten en er minder boven op zitten lijkt het of ook hij hele verhalen verteld, hij brabbelt en lacht en vrolijk op los!

Diana heeft me ontzettend vriendelijk benaderd en me het gevoel gegeven altijd aan te mogen kloppen als er iets is en dat is heel prettig want, zoals iedere ouder, willen wij het goed doen voor onze jongens, het beste voor ze, zodat ze mogen en kunnen ontwikkelen tot de individuen die ze zijn zonder de belemmering die wij ze opleggen of waar we ze mee belasten!

Ik zou iedere moeder aanraden om dit jezelf cadeau te doen, het is een eyeopener, je wordt je even bewust van de sneltreinvaart die het leven van je maakt (of dat je er van laat maken)! Neem jezelf, elkaar, onder de loep, bespreek het ook met je kinderen, hoe klein ze ook zijn. Geef ze het gevoel dat je ze serieus neemt en je best gaat doen om te veranderen! Het is een ingrijpende verandering geweest voor ons en we zijn er ook nog niet, maar we zijn op de goede weg en zo nu en dan zullen we Diana vragen om even fijn te kletsen met onze jongens!


Cursus Intuïtief schrift en wandelen met je gids:
Door je spontaniteit was het geweldig en meteen zo vertrouwd om samen aan de slag te gaan. Een heerlijke wandeling door de bossen waarbij een duidelijke uitleg plaats vond over gidsen. Het contact met hen midden op het veld, zonder enig gevoel van schaamte hen omarmen.Daarna bij jou thuis het “grote” werk. Het schrijven met mijn hoofdgids.Je had duidelijk in de gaten hoe alles zou moeten verlopen, waardoor ook dit stuk super verliep. En jawel, de eerste wankele schrijfstappen werden genomen. Mijn gids en ik ondersteunden elkaar. En het voelde GEWELDIG!!

Met een big smile van oor tot oor en een immens gelukzalig gevoel, ben ik daarna terug richting het Brabantse gereden.Een hele rit, waar ik geen enkele seconde spijt van heb gehad.Het was een geweldige dag!!
liefs Annemie


Geboortebegeleiding
Sabine is inmiddels een bolle, blozende baby van 9 maanden. En als ik nu de mail van je lees, kan ik met volle overtuiging zeggen; alles klopte! Ze eet als een dijker had je geschreven, een kordate tante, sterke eigen wil, heeft veel haast, is niet te foppen etc. Dit is precies Sabine! Het is zo leuk om te zien dat alles wat je beschreef zo overeenkomt met haar kleine, eigen karaktertje.

Ik vond het contact met jou heel fijn en ongedwongen. Je bent een heel bijzonder mens en ik vind het knap dat jij je gevoel zo volgt. Je hebt een prachtige gave en doet er goed werk mee. Ik ben erg blij dat jij op dat moment in mijn leven verscheen en dat je me kon vertellen wat ik moest horen.
Monique


Lotte (5 maanden oud)
Bedankt! Het gesprek met Lotte heeft me nog meer inzicht (en respect!) gegeven in Lotte haar persoonlijkheid. Mijn kleine vechter…..
Bedankt dat je haar “stem” wilde zijn. Wat een mooie gave…..
Lisa


Workshop Intuïtief Schrijven
Ik en mijn vriendin hebben samen de workshop “automatisch schrift” bij je gevolgd.
Wij werden ten eerste hartelijk ontvangen en kregen vervolgens veel uitleg over hoe dit op een goede en veilige manier te doen. Na een korte meditatie mochten wij onze gids ontmoeten via schrijven en dit vind ik nog steeds een aparte ervaring.
Om de dag houd ik het bij en schrijf een half uurtje, onze band word hopelijk door het vaker te doen intenser. Ik vind het prettig en het geeft me een gevoel van vertrouwen dat er iemand bij me is, altijd!
Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, omdat ik tegelijkertijd ook veel inzicht krijg in mezelf.
Dankjewel voor je lieve woorden en stuk begeleiding niet te vergeten, want even terugkoppelen mag en kan altijd bij jou. Erg fijn!

Warme groet,
Monique


Iris
Lieve lieve Diana,

Dank je, ontzettend bedankt.
Wat een mooie en zuivere boodschap heb ik daar via jou ontvangen.
Het geeft mij enorm veel houvast, vertrouwen in de toekomst.
En helderheid.
Je bent een schat.

Iris


Carine
Het heeft me zoveel rust en zelfvertrouwen gebracht. Wat ik diep binnenin voelde is meer naar de oppervlakte gekomen doordat iemand anders het voor me “uitgesproken” heeft.
Het geeft me vertrouwen om geduldig te zijn maar ook bewuster met m’n gevoel om te gaan.
Dankbaar om zoveel inzichten!
Carine


Hans
Ik bewonder jouw positieve uitstraling die je op mensen hebt. Op zichzelf al een verdienste, nog los van de consulten die je geeft. Het heeft te maken met jouw ‘zijn’ in de wereld. Dat straalt ook zo door in je kristalmomentjes! Jouw instelling is heel zuiver en de dingen die je zegt en ‘doorkrijgt’ voelen ook zuiver. Althans zo heb ik dat ervaren tijdens jouw reading van mij. Je raakte mij diep met de dingen die je voelde en zag en ik heb er heel veel aan gehad. Hans van Dodewaard (Medium)


Sophie (4 jaar) en Anne (7 jaar)
We werden helemaal koud, warm, ontroerd, emotioneel en hebben het verhaal keer op keer gelezen. En het klopt zo fantastisch bij wat wij zien in onze meiden en het gevoel erbij.
Ergens is het confronterend dat Sophie zo’n nare periode bij ons heeft gehad, maar we zijn erg dankbaar dat ze ervoor heeft gekozen weer bij ons te komen. Een praktische handreiking van Sophie is het tempo waarin we leven en haar er in betrekken. Omdat zij meer wil dan ze kan, laten we ons nog wel eens op het verkeerde been zetten en gaan in een te hoog tempo door. Goed om de rust te bewaren.
Dat Anne haar eigen weg gaat, dan gevoel had ik al vanaf ze nog maar heel klein was. Iemand die de wereld intrekt en dag zeg tegen haar papa en mama.


Snuffelworkshop
Ik ben nog onder de indruk van wat er allemaal kan met energie.
Ik heb zoveel inzicht in mijzelf gekregen, en nog belangrijker: Ik heb mijzelf en mijn gids weer teruggevonden.
Stukje bij beetje, iedere workshop een klein beetje meer, met als hoogtepunten de Kaartjes, de Meditatie, de Reiki en de tekst van mijn gids.
Dank je wel hiervoor. Een paar dingen moet ik nog even laten bezinken. Ik wil zorgvuldig mijn vervolgstappen bepalen. Mijn gids wijst mij de weg. AstriHendr