Schrijver zijn

Doen wat ik het allerliefste doe... Schrijven!

Dat ik schrijver ben heb ik altijd al geweten

Vanaf het moment dat ik een pen vast kon houden en wist hoe het alfabet in elkaar stak, schreef ik alles wat los en vast zat. Van gedichten en korte verhalen, tot stripteksten en een eerste kinderboek. Van kind af aan was er de wens een schrijver te zijn, boeken te schrijven…. en wat is daar een tijd overheen gegaan. Door diverse andere keuzes in mijn leven en mijn angst om mijn droom niet uit te zien komen, bleef ik mijn wens maar voor me uit duwen.

De opstap naar een uitgever

Tot ik begin 2009 de laatste woorden aan mijn boek ‘Leid me… als ik luisteren wil!’ schreef en ik mocht concluderen dat ik een heel volledig boek had geschreven. Binnen drie dagen had ik een kleine enthousiaste uitgever gevonden en een half jaar later verwelkomde Uitgeverij Schors me met open armen.

In 2019 heb ik er – in samenspraak met Uitgeverij Schors – voor gekozen om zelfstandig uitgever te worden; Uitgeverij Cust.

Ik wil de lezer prikkelen om het zelf te doen

De boventoon in mijn boeken, is de wil om anderen te prikkelen, om het beste uit zichzelf en het leven te halen, om te genieten en te beseffen dat niemand anders dan jij alleen je leven net zo leuk kunt maken als je wilt.

Op deze website vind je diverse pagina’s die betrekking hebben op mijn voorliefde voor schrijven.
Zo kun je kiezen uit:
Mijn boeken
Blogs
Columns in magazines
Workshop Schrijfenergie
Kristal Momentjes

Schrijf je je in de rechterkolom in voor de nieuwsbrief dan ontvang je iedere zaterdagavond mijn Weekend Words.

Ik wens je veel leesplezier!

Diana