Voorstellen

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

Voorstellen

Dank dat je een bezoek aan mijn website brengt. Voor jou wellicht ook wel fijn te weten wie er achter al deze informatie schuil gaan. Mijn naam is Diana Hendriks – van Beaumont en ik woon in het westen van het land.

Met mijn werk hoop ik  zoveel mogelijk mensen weer op weg te helpen naar Geluk. Ik gebruik hiervoor die middelen die mij na aan het hart liggen en waar ik sterk het geloof in heb dat het de Innerlijke Kracht bij de mensen weer aanwakkert. Geluk zit in je. Antwoorden, kracht, lef, doorzettingsvermogen, passie, het zit in je en ik help je als motivator en inspirator graag mee om het naar boven te halen zodat je er ten volste gebruik van kunt maken.

Ik werk samen met een fijn team van mensen die dezelfde visie uitdragen als ik en ook graag voor je klaar staan.

Mijn eigen basis is terug te leggen naar werken in een instelling, kleuterschool, dagopvang, randjongeren, scouting, radiopresentator, senioren en mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast ben ik een groot aantal jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest op het gebied van Sales & Marketing, hierin ook met een eigen bedrijf.

In 1997 is mijn ‘spirituele groei’ gestart en die heeft een prachtige vlucht genomen. Het heeft zich allemaal aangediend en ik heb het vol overgave en enthousiasme aangepakt.

Op dit moment werk ik fulltime binnen mijn bedrijf waarin ik met een diversiteit aan producten de mens wil stimuleren en enthousiasmeren om het allerbeste uit zichzelf te halen. 

Online programma’s Jouw Reis en Allemaal Ik!
Boeken
Opleiding Luisterkindwerker
Luisterkind -afstemmingen
Workshop Schrijfenergie
Blogs

Ik schrijf zo nu en dan een column voor een magazine of internetplatform.

Ik heb naast deze website het platform Centraal Punt Alternatief, die vraag en aanbod op alternatief gebied samenbrengt.

Neem rustig de tijd om op deze site rond te kijken en mocht je nog vragen hebben, wees dan zo vrij ze te stellen.

Warme groet,

Diana Hendriks – van Beaumont