Omdat deze website op dit moment aangepast wordt en Luisterkind binnenkort een hele eigen website krijgt, is deze pagina qua uitstraling niet gelijk aan de andere pagina’s.  

MODULE LUISTERKIND BEDRIJFSAFSTEMMING

Vanaf half juni 2022 kun je deelnemen aan de nieuwe module Luisterkind Bedrijfsafstemming.

*Inschrijven en deelnemen kan alleen als je je diploma op zak hebt.

Een gloedjenieuwe module die zich – zoals de naam al zegt – richt op de bedrijven. Grote en kleine bedrijven, organisaties, instellingen, stichtingen, verenigingen… iedereen die onderneemt kan een Luisterkind Bedrijfsafstemming aanvragen.

Of het nu gaat om een schoonheidsspecialiste die zich afvraagt hoe ze meer klanten kan krijgen, of een productiebedrijf waar de vraag op tafel ligt hoe de marktpositie beter kan, of een salesorganisatie waarbij de motivatie ver te zoeken is, of een bouwbedrijf, een advocatenkantoor, een kinderdagverblijf, een ziekenhuis, een plaatselijke hockeyclub, een hoveniersbedrijf… alles komt in aanmerking voor een Luisterkind Bedrijfsafstemming.

Mooie toevoeging voor jou

Naast Familieverbond en Geboortebegeleiding hoort ook deze module Bedrijfsafstemming in jouw rijtje thuis. Zo heb je nog meer mogelijkheden om je klanten van dienst te zijn.

Je leert in de 1-daagse module:
– Hoe stem je af op bedrijfsenergie
– Wat zijn de vragen die gesteld kunnen worden
– Hoe zit het met personeel of meerdere eigenaren
– Hoe zit het met akkoordgeven
– Voor wie kan een Bedrijfsafstemming gemaakt worden

Data voor dit jaar bekend

Klik op de groene link en schrijf je in.

Online via Zoom
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Trainer: Diana Hendriks
Data:
Maandag 5 september
Zondag 11 september