Boekingen

diana-lezing-2019

Diana is spreker in bibliotheken, theaters, beurzen, boekhandels en bedrijven. Na afloop van de lezing beantwoordt ze vragen uit het publiek en is er gelegenheid haar boeken te kopen en te laten signeren.

Ze houdt van het toneel en hoopt met haar enthousiasme en directheid de harten van de mensen te raken, dat ze iets meenemen van haar verhaal wat ze verder brengt, op welk vlak dan ook.

Diana is te boeken voor alle groepen die motiverende prikkels en een lach kunnen gebruiken, zowel voor verenigingen, bijeenkomsten van particulieren of het bedrijfsleven.
Ze speelt in op de behoefte van de klant en met haar theater/toneel ervaring zal het nooit een saaie lezing worden.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Tevens is zij een aantal keer per jaar te vinden op diverse beurzen. Waar mogelijk probeert ze naast haar informatieverstrekking in een stand ook een lezing te geven. 

DIANA GEEFT LEZINGEN OVER DE VOLGENDE ONDERWERPEN

LEVEN EN WERK VAN DIANA HENDRIKS

Diana vertelt over haar boeken en schrijverschap. Ze vertelt waarom ze haar boeken wilde schrijven en wat deze haar voor inzichten hebben gebracht. Ze draagt voor uit eigen werk, beantwoordt vragen uit het publiek en signeert. 

LUISTERKIND

Diana is naast schrijver ook de grondlegster van de Luisterkind Methode. Vol passie en enthousiasme vertelt ze over deze baanbrekende methode voor jong en oud. Ze beantwoordt vragen uit het publiek en signeert.

INTUÏTIEF ONDERNEMEN

Diana onderneemt voor 90% intuïtief. Hierdoor staat haar bedrijf sinds 2008 als een solide huis, doet ze alleen die dingen die ze leuk vindt en is ze een succesvol onderneemster. In de lezing over intuïtief ondernemen vertelt ze hoe ze samenwerkt met haar spirituele begeleiders en hoe ze op haar innerlijke kompas vertrouwt. 

GROEIEN DOOR JE INNERLIJKE STEM

Diana is er van overtuigt dat iedereen de antwoorden in zichzelf heeft zitten. In al haar programma’s, boeken, columns, verhalen en lezingen spoort ze de ander aan om die innerlijke wijsheid en kracht weer in te zetten. Je hebt zoveel in je, laat het niet in een hoekje staan maar zet er voluit de schijnwerpers op. Diana vertelt hoe zij dat in haar persoonlijke leven doet, hoe ze de connecties maakt tussen de gebeurtenissen en zo voluit haar potentieel en haar dromen kan leven.

Boekingen

Diana Hendriks

Voor informatie over boekingen in bibliotheken, theaters, beurzen en culturele centra kun je contact opnemen met:

Diana Hendriks
06-41456878
info@dianahendriks.nl 

Boeken

Er vertrekt altijd een trein
Omdat de kinderen het weten
Luisterkind