Luisterkind

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

De Luisterkind Methode

Als je het kind aan het woord laat, hoor je de mooiste dingen. Je hoort hartenwensen, je hoort wat het kind wil veranderen, zodat het weer geluk uit het leven kan halen. Het is een kwestie van luisteren.
Diana van Beaumont luistert, via haar Luisterkind Methode, op zielsniveau naar de kinderen in de wereld. Ze heeft de tijd, stelt vragen en kijkt samen met het kind naar oplossingen.

Lees mee in 52 Luisterkind – afstemmingen en over mijn visie op de leefwereld van kinderen

Met ‘Luisterkind’, nodigt Diana je uit om te lezen over haar Luisterkind Methode. Ze heeft tweeënvijftig Luisterkind – afstemmingen in het boek verwerkt, zodat je kunt zien hoe haar methode werkt en hoe de kinderen geholpen worden. Ze vertelt over het ontstaan van deze bijzondere methode en over haar visie op de leefwereld van de kinderen.

Per jaar vinden honderden kinderen, via hun ouders, de weg naar Diana. Er is geen praktijkruimte of reisafstand. De kinderen mogen in hun eigen omgeving blijven. Diana maakt op afstand contact met ze. Ze praat op zielsniveau met ieder kind die met haar wil praten. Ongeacht welke leeftijd, ongeacht in welk land het kind woont. De resultaten zijn verbluffend en het aantal kinderen dat aanklopt voor deze methode groeit gestaag.

In de energie reist Diana ook met ze naar vorige levens, om daar het verschil te kunnen maken in het hier en nu. Ze praat met de auralifters die de kinderen dwars zitten en helpt deze door naar het licht. Ze biedt de kinderen een luisterend oor, een helpende hand en bovenal een liefdevol hart.

Problemen als slechte concentratie, boosheid, bedplassen, slaan en schoppen, niet willen eten, huilend wakker worden, gepest worden, onzekerheid, gesloten zijn, niet kunnen slapen, angsten… alles mag en kan bij Diana besproken worden. Geen grenzen, Diana is er voor het kind.

Maak je keuze

Gegevens

Titel: Luisterkind 

Uitgave: 2013

Aantal blz: 192

Bindwijze: Paperback

Formaat: 14 x 21,5 cm

Uitgever: Uitgeverij Schors

ISBN: 978-90-75145-26-7

Prijs: € 17,50

Te bestellen via alle (online) boekhandels (Nederland en België), Uitgeverij Schors of via onderstaande knop

Sociale media

Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het leuk om mee te lezen met alles wat me  bezighoudt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!