Allemaal Ik

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"


Online Bewustwordings programma

Er zijn honderden online programma’s te volgen die je iets bieden en soms ook op voorhand iets beloven.

Ik sluit me deels aan, bij die honderden online programma’s.

Ik beloof je alleen niets.

Allemaal Ik

‘Allemaal Ik’ gaat in de breedste zin over jou. Jij bepaalt in dit bewustwordingsprogramma alles zelf. Van A tot Z.

Ik geef je 12 weken lang een voorzet, stel meer dan 60 vragen, geef je mijn kijk op bepaalde onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke groei. Aansluitend is het aan jou om te kijken hoe mijn informatie en vragen bij jou resoneren en wat het voor jou betekent. Wat het met jou doet en op welke manier je de vragen beantwoordt. Je kan het programma helemaal naar eigen wens vormgeven en invullen.

‘Allemaal Ik’ is een stevig online programma, waarin je zelf aan het werk gaat, tijd reserveert en op deze manier je eigen kracht opbouwt. Geen hapklare brokken maar zelf bouwen. Want er is maar één iemand die jouw leven het beste kan vormgeven en dat ben jij zelf!

Zeven dagen Zeven vragen

Als voorloper op het 12 weken durende programma kun je in het klein de eerste opstart maken met ‘Zeven dagen Zeven vragen’.

Zeven dagen ontvang je een vraag van mij, die je laat nadenken, voelen en wie weet brengt het wat van binnen bij jou in beweging.
Zo kun je zonder kosten en in een kort tijdsbestek kennismaken en ervaren of het bewustwordingsprogramma ‘Allemaal Ik’ iets voor je zou zijn.

Mijn doelstelling

Ik vind het belangrijk dat een mens in zijn of haar leven een eigen koers vaart, los van wat de wereld om je heen roept, wat anderen doen of waar anderen in geloven. En ik hoop dat je met dit bewustwordingsprogramma mooie stappen kan zetten naar je eigen gevoel, naar jouw IK, daar waar je antwoorden te vinden zijn. En ik hoop dat het je wat meer inzicht in jezelf geeft en daarmee ook bewuster je leven kan leven. Met hopelijk ook geluk daarin verweven.

Wil je meer informatie over ‘Zeven dagen Zeven vragen’ en over het volledige programma ‘Allemaal Ik’