Allemaal Ik

Allemaal Ik

‘Ga naar je innerlijke stilte’, ‘Blijf niet langer in je comfortzone’, ‘Luister naar je oorspronkelijke essentie’, ‘Ga terug naar je basis’, ‘Voel je diepere bewustzijn’, ‘Leef je volle potentieel’.

Heb jij enig idee waar de mensen, die jou deze zinnen iedere dag via sociale media, internet, magazines en televisie voorschotelen, het over hebben?
En als je het al weet, heb je dan voor jezelf al duidelijk hoe je dat voor elkaar krijgt?

Ik spreek zoveel mensen die dagelijks dit soort woorden lezen en horen. Ze beseffen wel dat het ze wat zal opleveren, maar waar het over gaat, hoe ze er precies komen of wat ze er voor moeten doen… dat is een groot raadsel. Herken jij dat ook?

– Durf jij diep in jezelf te duiken?
– Wil je nu écht grote stappen gaan zetten?
– Heb jij behoefte aan een handje hulp op je pad?
– Wil jij leren hoe je zo comfortabel mogelijk vooruit komt?
– Wil je werken aan jouw dromen en wensen?
– Zoek je naar de juiste start en een juiste route?

ALLEMAAL IK brengt je verder.

Allemaal Ik
brengt levens in balans

Voor wie?

Allemaal Ik  komt binnenkort beschikbaar

Voor wat?

Allemaal Ik komt binnenkort beschikbaar

Allemaal Ik

  • 3 maanden
  • Betaald programma
  • Glasheldere opdrachten, handige tips en verrassende adviezen
  • online programma via e-mail
  • aanmelden en ga direct van start

ALLEMAAL IK
Schrijf je in en ga direct van start. 
Je ontvangt om de paar dagen een e-mail
met daarin de nieuwe opdracht, tips en adviezen.
Jij bepaalt het onderwerp, jij bepaalt je route.
3 maanden!

Wat zeggen jouw voorgangers

Je leert hoe je denkt en hoe je naar de wereld om je heen kijkt

Door met elke vraag bewust bezig te gaan en daadwerkelijk stil te staan bij bepaalde vraagstukken heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen. Confronterend ook af en toe, maar door elke vraag aan te gaan kom je er wel achter hoe je denkt en hoe je naar de wereld om je heen kijkt. Soms is dat goed, soms mag dat anders.

Deelnemer 

Ik raak diepe lagen in mezelf

“Door aan het denken gezet te worden over ogenschijnlijk simpele vragen, merk ik dat ik diepere lagen in mezelf raak. Ik leer wie ik ben, wat ik wel fijn vind en wat niet. Hoe ik mezelf heb aangepast aan het leven, waarom ik bepaalde activiteiten wel leuk vind, maar waarom ik bepaalde verplichtingen niet fijn vind.”

Deelnemer 

Work in progress

“De opdracht over angst deed iets met me. Ik realiseerde me hoe moeilijk ik het vond om mijn weg te gaan, bang om mensen kwijt te raken. Hier heb ik wel een stuk in los kunnen laten. Ik ervaar inmiddels hoe fijn het is om mijn eigen pad te lopen. Ik weet dat dat nog wat meer zou kunnen, work in progress zeg maar. “

Deelnemer 

Het proces wordt in stukjes geknipt

“Ik ben er inmiddels achter dat je vanuit jezelf zo veel kan veranderen en dat dat moeilijk is als je het in één keer wil doen. Doordat je elke week een vraag krijgt wordt dat proces voor je in stukjes geknipt.
Uiteindelijk doe je het allemaal zelf, maar met een soort routeboek van Diana!”

Deelnemer 

Alle lessen hebben me iets gebracht

“Alle lessen hebben me iets gebracht, van grote tot kleine inzichten. Het gevoel bij les 1, wat wil je met dit programma bereiken, is me erg bij gebleven. Wat ik voor mezelf wilde viel me zo helder binnen en ik voelde een enorme drive. Een mooie basis voor de start van het programma. Ik was al een stukje op weg met ruimte maken voor mezelf. De lessen waren daarin een mooie bevestiging en ondersteuning. Aha momentjes en zo-kan-het-ook momentjes.
De grootste stap is het communiceren over mijn wensen voor de dag die voor me ligt. Helderheid hierover zorgt ervoor dat de dag in een fijne flow verloopt met de mensen om mij heen. Waar het voorheen nog wel eens haperde.”

•  Deelnemer 

Ik was mezelf kwijt maar ben er nu weer

“Ik ben hiermee gestart omdat ik het gevoel had mezelf helemaal kwijt te zijn. Eigenlijk begon ik dan ook aan dit programma met een heleboel wensen, maar eigenlijk had ik geen verwachtingen omdat deze gevoelens en behoeftes zo diep zitten dat ik verwachtte dat dit niet te realiseren zou zijn.

Vanaf dag één is het mij dan ook gelukt om eigenlijk gewoon los te laten en het op mij af te laten komen. Ik heb mijzelf beloofd dat ik mij voor de volle honderd procent zou inzetten en zou meedoen en dat ik niet op voorhand zou gaan piekeren of twijfelen over het eindresultaat. Ik wilde vooral eerlijk zijn omdat ik vooral een eerlijk antwoord wilde op de vraag wie ik echt ben.

En eigenlijk is dat ook wat er gaandeweg de weken is gebeurd. Ik ben door Diana geprikkeld en getriggerd om na te denken over de verschillende facetten die ik ben. Niet aan de oppervlakte, maar echt met de billen de bloot. Dus eerlijk en daardoor ook confronterend, maar zeker ook verhelderend. Ik ben er weer! “

Deelnemer 

Tijd nemen geeft al ruimte

“Heerlijk om even de tijd te nemen om uitgebreid bij jezelf stil te staan. Alleen dat geeft al ruimte.”

Deelnemer