Boeken

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

De Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode is een zachte en gerichte manier van werken die we inzetten als het pad, waarop de aanvrager loopt, wat minder fijn aanvoelt dan hij zou willen.

Omdat de Kinderen het Weten

Kinderen, ze weten zó veel, ze weten zoveel meer dan jij en ik bij elkaar. We groeien groter en denken dan meer en meer te weten. Maar die basiskennis, die is van kinderen zo ontzettend zuiver en zo krachtig.

Leid me… als ik luisteren wil!

Dit boek vertelt het verhaal van Diana Hendriks – van Beaumont. Wanneer ze via automatisch schrijven (berichten uit het universum) de spirituele wereld ontdekt, neemt haar leven een bijzondere wending.

Hoe vind jij jezelf?

‘Hoe vind jij jezelf?’ houdt je een spiegel voor. Hoe zie jij jezelf? Hoe vul jij je leven in? Wil je dit misschien anders? Wil je meer kwaliteit uit je leven halen? Ga daar dan mee aan de slag. Het is tijd voor actie.

Kristal Momentjes

52 inspirerende teksten, voorzien van een ondersteunende uitleg. Ze zetten je aan tot nadenken, voelen, handelen, vooruitgang en groei.

Luisterkind

Als je het kind aan het woord laat, hoor je de mooiste dingen. Je hoort hartenwensen, je hoort wat het kind wil veranderen, zodat het weer geluk uit het leven kan halen. Het is een kwestie van luisteren.

Maak je keuze

Reacties

Sociale media

Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het leuk om mee te lezen met alles wat me  bezighoudt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!