Luisterkind

"Omdat Je meer voelt dan je denkt"


Wat is Luisterkind?

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont.

Voor kinderen… omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.

Voor volwassenen… omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Bij slaapproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten of als je behoefte hebt aan nieuwe inzichten.

Diana over de Luisterkind Methode:

De basis van deze methode is dat ik op afstand contact maak met jou of met je zoon of dochter. Tijdens dit contact gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar al in het contact direct iets aan kunnen doen. De Luisterkind-afstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je het verslag. Met de inzichten en handvatten kun je zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.

Eigen antwoorden

Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming komen die antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Ik heb na heel veel afstemmingen, een eigen wijze van verslaglegging ontwikkeld: De Luisterkind Methode.

Op afstand contact leggen

In een Luisterkind- afstemming werk ik op energetisch niveau. Ik leg contact van hart tot hart of van ziel tot ziel. Als de verbinding met de energie van de ander er is, ga ik in gesprek. Ik haal de antwoorden vanuit een diepere laag bij het kind of de volwassene naar boven. In iedere afstemming zie ik meteen waar we op dat moment een verandering kunnen inzetten. Er is ruimte om alles te bespreken. Livecontact in een spreekkamer is niet nodig, alles gaat via de energie.

Waarom via afstemming werken?

Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij live-contact. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.

In principe kan iedereen voor alle mogelijke levensvragen een Luisterkind-afstemming aanvragen. Een Luisterkind-afstemming helpt je verder!
 
Meer weten over Diana’s Luisterkind-afstemmingen:
 

Op dit moment zijn er  +/- 800 afgestudeerde Luisterkindwerkers woonachtig in 11 landen.
Aanvragen voor Luisterkind-afstemmingen krijgen we vanuit ruim 35 landen.

Als ik zelf geen ruimte heb voor afstemmingen gebruik dan de zoekterm ‘Luisterkindwerker’ in Google en vindt de Luisterkindwerker die bij jou past. 
Of kijk bij de trainers www.dianahendriks.nl/trainers

We kunnen niet genoeg Luisterkindwerkers hebben. Voel je er zelf ook wat voor om Luisterkindwerker te worden, stap dan in en volg de half jaar durende opleiding.

 

Reacties