Methode

"Het is de manier van de informatie verwerken
wat de Luisterkind Methode uniek maakt"


Unieke Aanpak

De Luisterkindwerker is niet de enige die via energie contact met anderen legt op afstand om fysieke, mentale, emotionele problemen op te lossen of spirituele vragen te beantwoorden.

De manier waarop in de Luisterkind Methode de informatie wordt uitgewerkt, is uniek. Deze methode bied je direct een leidraad voor een vervolg. Na een afstemming is er meestal opluchting, zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Dan is het fijn om te ontdekken dat je er zelf nog een bijdrage aan kunt leveren.

Jij bent zelf aan het woord

Het geeft je een goed gevoel, dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. Daardoor heb je na de afstemming ook bijna altijd een gevoel van herkenning en kunnen veranderingen gemakkelijk van binnenuit ontstaan. Je kunt met allerhande vraagstukken bij me terecht. Ik ben geen specialist op al die gebieden, maar ik geef jou een hand en help je om de antwoorden uit jezelf naar boven te krijgen. Uiteindelijk zijn het de antwoorden en de handvatten die jij jezelf geeft. Jij bent degene die in een Luisterkind-afstemming aan het woord is, niet ik.

Praktische voordelen

Je hebt geen reistijd of reiskosten en het gesprek is niet aan tijd gebonden. Je hebt geen intake en alle problemen die er zijn kunnen naar voren komen. Geen bezoek aan een hulpverlener én degene op wie ik afstem kan helemaal op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En voor jou, als aanvrager staat alles op papier dus je kunt de resultaten gemakkelijk teruglezen. Ik ben niet aan een regio gebonden. Op afstand werken, betekent wereldwijd werken.

Regels

Voor alles wat een mens bezighoudt kun je via een Luisterkind-afstemming meer inzicht krijgen. Hierbij houd ik me wel aan een aantal regels, zoals afstemmen bij echtscheidingen, aanvragen die niet van de directe ouders komen, de wens om zielendoelen van kinderen te weten. Ik ga hier zo zorgvuldig mogelijk mee om.