Ja dat kan!

" Ja dat kan!"

Mediacampagne Ja Dat kan

Persbericht

DE CAMPAGNE

Deze campagne is opgezet om meer naamsbekendheid aan Luisterkind te geven. Er zijn zoveel kinderen die op welke manier dan ook niet fijn in hun vel zitten. Ik heb er in de visuals een aantal benoemd, maar je begrijpt dat dat maar een kleine greep is geweest. Met deze campagne wil ik aangeven dat het echt mogelijk is, dat het echt een haalbare kaart is om die problematiek aan te pakken. Zelfs wanneer de reguliere gezondheidszorg er geen antwoord meer op heeft, blijkt dat Luisterkind wel die verandering in werking kan zetten.
Geef de kinderen de ruimte om het te zeggen, hoe jong ze ook zijn, ze kunnen het aangeven, zelf. Ze mogen het uiten, hun vragen stellen en met ons Luisterkindwerkers in gesprek gaan. Dan heb je een basis, dan weet je waar het schort en dan weet je exact waar hulp nodig is. Zij vertellen het wel, wij Luisterkindwerkers hoeven alleen maar tijd en ruimte te maken.
Niet werkend vanuit vastgestelde stappen, maar ieder kind als nieuw puur mens zien, zonder welke beperking of label dan ook. Liefde, luisteren, oplossen, Luisterkind… Luisteren, meer is er niet nodig!

Ik hoop van harte dat je je hart opent voor de Luisterkind Methode en mij meehelpt om de kinderen van de wereld hun geluk weer terug te laten vinden en te laten genieten van hun leven!
Ik heb jou als redacteur/journalist/tekstschrijver/presentator/mens met liefde voor kinderen nodig. Ik ben bereid om met je in gesprek te gaan, om je vragen te beantwoorden, om voorbeelden te geven, om je te vertellen wat mijn plannen zijn en om te laten zien wat Luisterkind kan doen. Ook al klinkt het voor jou wellicht nog vaag en wazig, dat is het niet en dat ben ik als mens ook niet. Voor mij is het na duizenden Luisterkind-afstemmingen gemaakt te hebben glashelder wat Luisterkind kan doen. Laat mij het jou vertellen, laat mij je meenemen en laat mij je laten zien wat voor prachtige resultaten er zijn!

De kinderen kunnen het niet alleen, ik kan het niet alleen… laten we het met elkaar doen… want… Ja Dát Kan!

Dankjewel.

Hieronder tref je per visual een korte case waarbij ik de vraagstelling van de ouder, de oplossing vanuit het kind en het uiteindelijke resultaat heb weergegeven.
Een kleine greep uit de duizenden Luisterkind-afstemmingen die ik in de afgelopen jaren gemaakt heb.

Voor je kind weer een veilig gevoel in de klas?

Case:

Input van ouder
Onze dochter van 13 jaar voelt zich onzeker op school en wordt daardoor gepest, thuis trekt ze zich terug.
Gesprek
Het meisje geeft in de Luisterkind-afstemming aan dat ze heel creatief is en niet helemaal.

Zonder angsten de nacht door, laat het voor je kind geen droom blijven.

CASE:

Input van ouder
Iedere nacht worden we wakker gemaakt door onze dochter van zes jaar. Ze ligt dan te gillen in haar bed met het kussen over haar hoofd. Het duurt lang voor ze tot rust is en we mogen de slaapkamer niet uit tot ze in slaap valt.
Gesprek
Het meisje geeft in de Luisterkind-afstemming aan dat er op de dag zoveel prikkels.

STOPPEN MET AGRESSIEF GEDRAG IN DE KLAS. IS DAT MOGELIJK?

CASE:

Input van ouder
Onze zoon is op school zo bazig en heeft een grote mond tegen de leerkrachten. Hij stookt de andere jongens op en hij gaat ook grenzen over met het kapotmaken van spullen. Hij blijft iedere keer weer die grenzen opzoeken en kijken hoe ver hij kan gaan.
Gesprek
De jongen geeft in de Luisterkind-afstemming aan dat hij zich niet gezien en gehoord.

ZUSJES SAMEN SPELEN, DE FAMILIE WEER IN BALANS.

CASE:

Input van ouder
Onze jongste dochter van acht jaar terroriseert hier thuis de hele boel. Bovenal pest ze haar oudere zus, ze spuugt, schopt en weigert te luisteren naar wie dan ook. Op school is ze poeslief, echt het tegenovergestelde.
Gesprek
Het meisje geeft in de Luisterkind-afstemming aan dat ze graag al groter is dan haar.

LOSKOMEN VAN DE STEMPEL HUILBABY EN RUSTIG SLAPEN, VOOR IEDEREEN FIJN.

CASE:

Input van ouder
Onze dochter van 8 maanden oud doet niets anders dan huilen. Vooral ’s nachts. We zijn bekaf en hebben alles al geprobeerd. Ook de huisarts en het consultatiebureau weten het niet meer. We zouden graag van haar vernemen wat er mis is.
Gesprek
Het meisje geeft in de Luisterkind-afstemming aan dat ze de verbinding tussen vader en moeder mist. Ze.

Een leven zonder faalangst? Hoe fijn is dat voor jouw kind!

CASE:

Input van ouder
Onze zoon is 11 jaar en plast met regelmaat nog in bed. Hij durft daardoor ook niet bij vriendjes te logeren.
Gesprek
De jongen geeft in de Luisterkind-afstemming aan dat hij de lat enorm hoog heeft liggen, dat hij voor zichzelf niets.