Voor Luisterkindwerkers

"Als je als Luisterkindwerker het beste uit een afstemming wilt halen!"

Inhoudsopgave (klik en scroll)

1 kennis delen

We blijven door het jaar heen ons team van Luisterkindwerkers graag ondersteunen door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden:

SamenZijn dag

Een dag om je op een ontspannen manier met elkaar te verbinden. Ieder jaar nodigen we een spreker uit met een motiverende lezing op persoonlijk gebied. De afgelopen jaren waren dat Marja Ruijterman, Geert Kimpen, Tijn Touber en Paul Loomans.
Je bent als Luisterkindwerker vrij om wel of niet aan deze dag mee te doen. Vooraf opgeven is wel verplicht. Inschrijven is mogelijk voor Luisterkindwerkers die nog bezig zijn met de opleiding én uiteraard iedereen die geslaagd is.

Luisterkindwerker, een up-to-date

Er zijn momenten dat je behoefte hebt om het werk met Luisterkind-afstemmingen weer eens met nieuwe ogen te bekijken en te verversen. Je vraagt je af…

Haal ik wel alles uit een afstemming?

• Werk ik nog wel goed volgens de kaders van de Luisterkind Methode?
• In welke situatie kies je voor een dialoog of monoloog?
• Ik twijfel gewoon te vaak en voel dan dat ik ga blokkeren.
• Ik heb een tijdje geen afstemming meer gedaan, en wil het graag weer oppakken.
• Ik vind het gewoon fijn als er weer eens meegekeken wordt.

Met liefde wil ik je daar een handje bij helpen, zodat je weer vol vertrouwen je werk kunt doen.
Doe dan een aanvraag om een afstemming door mij na te laten kijken.

Terugkom Moment

Wanneer je  de opleiding Luisterkindwerker met een diploma hebt afgerond, kun je je kennis blijven finetunen tijdens een Terugkom Moment.

De trainers van de opleiding zetten met veel plezier een aantal keer per jaar de deuren voor je open. Een moment om met elkaar te schakelen en te sparren over Luisterkind.

Op deze middagen/avonden kun je van gedachten te wisselen over een onderwerp dat de trainer inbrengt, vragen stellen, een Luisterkind-afstemming oefenen of gezellig samen zijn met andere Luisterkindwerkers en alles wat er voorbij komt uitwisselen.

Je bedrijf laten groeien

Ben je na de opleiding, kort of lang geleden, enthousiast gestart maar weet je niet goed hoe je moet doorpakken naar (meer) klanten?

Of wil je gewoon eens even klankborden, het vuurtje weer aanwakkeren, de drive weer pakken?

Vraag nu één of meerdere coachgesprekken aan, dan ga ik samen met jou kijken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je die het best kunt gaan inzetten.

2. Modules

Als je de opleiding tot Luisterkind Werker hebt afgerond én je diploma op zak hebt, is er de mogelijkheid om één of meerdere moduledagen te volgen.

Deze moduledagen zijn niet verplicht, maar geven je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in bepaalde materie of om de kennis eigen te maken, zodat je je meer zeker voelt als er een Luisterkind afstemming aangevraagd wordt, specifiek op één van deze onderwerpen gericht.

De modules die je kunt volgen:

Familie Verbond

Rianne
Rianne klein
Vorden

Zaterdag 26 september 2020

Geboortebegeleiding

Rianne
Rianne klein
Vorden

Zaterdag 18 april 2020 VOL

Kijk op de desbetreffende pagina’s naar inhoud, data en locaties.

3. Activiteitenagenda voor Luisterkindwerkers

Workshop Basiskennis Marketing en Communicatie

Data: Nog geen nieuwe data bekend. Je kan bij interesse altijd alvast even een mailtje sturen.
Locatie: Schoonhoven
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 85,00

SamenZijn Dag

Datum: Zaterdag 10 Oktober 2020
Locatie: Het Klooster – Klooster 1 – Vianen
Tijd: 9.30 inloop – 10.00 start tot 17.00 uur

* Let op: er wordt tijdens het afrekenen ergens gevraagd om ‘Allemaal Ik’ aan te vinken. Dat is een hobbeltje in het systeem wat we er (nog) niet uit krijgen. Niet aanvinken.

4. Maak ook je bedrijf online zichtbaar

Website

Een website maken is een vak apart. Je bent klaar met de opleiding en ziet er tegenop om jouw eigen website te gaan inrichten. En zonder website ben je niet zichtbaar en minder goed bereikbaar.

Binnen het Team van Beaumont houden web professionals Rob en Willeke zich al een aantal jaar bezig met alle vragen over websites. Ze werken in hun bedrijf 24/7 aan bouw en onderhoud van websites. Ook deze site hebben ze gebouwd en verzorgen ze het onderhoud. Zij weten inmiddels waar het om draait bij Luisterkind! Zij denken dan ook meer dan graag met je mee!

Bekijk alle informatie, designs, werkwijze, kosten en bestelwijze op www.luisterkind-website.nl

Alle contacten en vragen gaan via Rob en Willeke en niet via Gabriëlle.

Online Marketing & Communicatie

Als je je bedrijf groter wilt laten groeien is Marketing en Communicatie bijna onmisbaar. En social media is daar een uitgelezen plek voor.
Het vraagt wel inzicht in je doelgroep, de benadering, je uitstraling van je communicatie, de frequentie van plaatsing en zo zijn er nog meer speerpunten te noemen waarmee je op een meer professionele manier je bedrijf kan laten zien.

Binnen Team van Beaumont houdt Online Marketing & Communicatie professional Vivian van Brussel zich al een aantal jaar bezig met deze tak van sport. Ze ondersteunt grote en kleine bedrijven in het online zichtbaar worden en kijkt daarbij naar de juiste manier voor jouw bedrijf. Geen eenhapsworst, maar specifiek gericht op jouw bedrijf.

Vivian biedt een workshop aan voor Luisterkindwerkers en ze maakt daarnaast Social Media-pakketten op maat, volledig gericht op jouw producten, jouw kwaliteiten en de social media die daarbij hoort.

Bekijk alle informatie, kosten, datum van de workshop via onderstaande links.
Alle contacten en vragen gaan via Vivian en dus niet via Gabriëlle.

5. Materiaal

Afstemming in het Engels?

Het algemeen begeleidend schrijven over de Luisterkind Methode is ook in het Engels verkrijgbaar. Voor het begeleidend schrijven in het Engels, stuur een mail naar Gabrielle van Brussel. 

Heb je extra modules gedaan?

Voor deze modules is een apart begeleidend schrijven verkrijgbaar. De bijlage is een aanvulling op je persoonlijke mailwisseling, dus blijf alert. De belangrijkste punten vermeld je altijd zelf in de mail.
Dit begeleidend schrijven voor de modules ontvang je na het volgen van de module. 

Zo blijven we met elkaar hetzelfde verhaal vertellen!

6. Jouw bedrijf op mijn website

Op mijn website is ruimte voor jou als afgestudeerde Luisterkindwerker met een website om jezelf te promoten middels een eigen informatieblok. Dit wordt je als extra dienst en volledig gratis aangeboden.
Ik vraag je wel om aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Download via de onderstaande button de Members Handleiding waarin je alle informatie treft hoe in te loggen en aan welke voorwaarden je dient te voldoen. 

Wanneer je deelneemt op mijn website word je ook toegevoegd aan de Facebookgroep voor Luisterkindwerkers.

7. Luisterkindtrainer worden

Per 1 september 2018 is het ook mogelijk om als zelfstandig Luisterkindtrainer aan de slag te gaan.
We bieden je een training aan, je werkt met ons (les)materiaal en je krijgt een bevoegdheid voor een jaar.

We blijven de kwaliteit van Luisterkind waarborgen en werken graag met je samen.

Wil je er meer over weten? Klik dan op de button aan de rechterkant en maak snel een afspraak voor een informatiegesprek.