Binnenkort krijgt Luisterkind haar eigen website op WWW.LUISTERKIND.EU
Tot die tijd tref je hier alle informatie in de oude lay-out. Excuses voor het ongemak.


Diana Hendriks

Diana Hendriks heeft in 2007 de Luisterkind® Methode ontwikkeld. Nadat zij heel veel afstemmingen heeft gedaan, heeft ze haar werkwijze vastgelegd. De volgende stap was ook anderen gaan opleiden.

Wat ik met de Luisterkind Methode wil bereiken is wereldwijd zo veel mogelijk mensen hun geluk teruggeven, op een fijne, zachte en efficiënte manier. In mijn afstemmingen probeer ik zoveel mogelijk direct te verhelpen en daarnaast wil ik heldere handvatten bieden aan de mensen zelf om verder te werken.

Door deze methode kan ik, en kunnen ook de andere Luisterkindwerkers, mensen in de hele wereld helpen. We ontvangen aanvragen voor een Luisterkind-afstemming uit meer dan 35 landen, zoals bijvoorbeeld: Singapore, Noorwegen, Zuid-Korea, Malta, Australië, Peru, Luxemburg, Ibiza, Ierland, Suriname, Oostenrijk, Amerika, Bolivia, Frankrijk en Canada.

Ik luister naar de pure mens, los van beperkingen, angsten en labels of welke ziektevormen dan ook. Dit doe ik samen met een fijn team van mensen, die me ondersteunen in mijn werkzaamheden. De Luisterkind-afstemmingen die je via deze website aanvraagt, doe ik zelf.

Luisterkind past naast bijna alle andere vormen binnen de reguliere- en alternatieve zorg. Vaak wordt een Luisterkind-afstemming als basis gebruikt, vandaaruit kun je aansluitend voor de juiste aanvullende zorg kiezen. Dus heb je zelf vraagstukken, of zit je kind niet lekker in zijn of haar vel of ben je gewoon benieuwd hoe het er voor staat?  Vraag dan een Luisterkind-afstemming aan. Ik ga graag in ‘gesprek’!

We hebben het in ons!

Werken via de energie, verbinding leggen op afstand is iets wat we in wezen allemaal kunnen. Je bent ermee geboren maar verliest die vaardigheid bij het opgroeien in de loop van de jaren. Ben jij bijvoorbeeld weleens een kamer binnengekomen en dat je denkt: ‘Mmm hier is ruzie geweest.’ Of je ziet iemand en voelt dat ze niet lekker in haar vel zit of boos is en haar best doet dit te verbloemen.

Je kunt bij Luisterkind ook zelf een opleiding volgen om mee te gaan werken. Hiervoor heb je niet per se een spirituele of intuïtieve achtergrond nodig. Het is door iedereen te leren. Op dit moment zijn er bijna 600 afgestudeerde Luisterkindwerkers in Nederland, België, Malta, Zweden, Ibiza, Portugal, Spanje, Afrika, Bali en Amerika.

Bekijk de Opleidingsbrochure Luisterkindwerker