Centraal Punt Alternatief

"Samen bereiken we meer"


Platform Centraal Punt Alternatief

Centraal Punt Alternatief is ontstaan uit mijn behoefte om de mens samen te brengen en samen stappen te zetten naar een betere samenleving, een groenere wereld, een gezonder leven.

Hoe fijn is het dat je als bezoeker op één website terecht kunt voor zowel cadeautjes, ondersteuning voor je kind, ontspanning, voeding en nog veel meer en dat dit alles opgezet is vanuit het oogpunt dat het groen, biologisch, ecologisch, alternatief, gezond is.

Je kunt zoeken op categorie, op regio, op onderwerp. En circulerende advertenties laten je ook nog eens kennismaken met andere producten. 

En als jij als bedrijf een product hebt wat op Centraal Punt Alternatief past, dan nodig ik je uit om deze te laten zien door middel van het plaatsen van gratis advertenties. Je hebt 24/7 toegang tot je account waardoor je iedere keer je teksten en visuals kunt aanpassen. Je zit midden in je doelgroep en samen met de andere adverteerders vormen we een steeds groter groeiend besef wat er naast de reguliere wereld nog meer te verkrijgen is.

Ik heet iedereen van harte welkom!