Opleiding Luisterkindwerker

"Luisterkindwerker ben je voor een leven"

De wereld heeft ook jou nodig!

Ook tijdens deze Corona-tijd kun je je gewoon inschrijven. Alle trainers houden de berichtgevingen nauwlettend in de gaten. We geven op dit moment gewoon weer op de locaties les. 
Zodra er vanuit het RIVM anders besloten wordt zullen we daar ook op anticiperen en zullen de lessen weer online via Skype of Zoom gegeven gaan worden.
 Laat je niet weerhouden om in te stappen want wij denken altijd in (gezonde en reële) oplossingen.

Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden? De beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven door Diana zelf en door trainers die door Diana zijn opgeleid. Ze werken volledig zelfstandig. Bekijk hier hun opleidingsdata, locaties en profielen.

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en je klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerke

hem nu!

Voor het inschrijfformulier en bijbehorende informatie zie rechterkolom, klik een datum naar keuze en je ontvangt direct de benodigde informatie.
Alle andere locaties, trainers en data voor 2020 zijn HIER te vinden.

Maak je keuze

Agenda - Opleiding

Let op: Je kunt je aanmelden door op de datum van je voorkeur hieronder te klikken. Is de opleiding vol, dan is plaatsing op reservelijst mogelijk. Mail dan naar support@dianahendriks.nl

Data voor 2020/2021 
Opleiding gegeven door Diana

Prijs: € 1.525,00 Tijd:  10.00 -16.30 uur

Schoonhoven – zaterdagen
16 mei – 6 juni – 11 juli – 5 sept – 3 okt 2020

Lelystad – zondagen
27 sept – 25 okt – 29 nov – 10 jan – 31 jan 2021

Schoonhoven – 3 zondagen 2 zaterdagen
18 okt – 22 nov – 17 jan – 6 feb – 6 mrt 2021

Sociale media

Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het leuk om mee te lezen met alles wat me  bezighoudt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!