Kinder-Lichtcirkels

"Laten we samen onze energie delen, voor de kinderen van deze wereld"

‘Kinderen zijn de toekomst’, wordt er altijd gezegd en zo is het ook. Als wij er niet meer zijn, zijn zij de volgende generatie, de toekomst. Zo waren wij ook ooit ‘de toekomst’. Nu zijn we het heden en mogen de kinderen van nu het leven na ons verder leven.

31 maart 2014 is de laatste Kinderlichtcirkel geweest voor deze serie van negen keer. De meditaties zijn tijdloos en kunnen op ieder gewenst moment nog eens beleefd worden. Ze duren gemiddeld tien minuten en nemen je mee naar het contact met de kinderen van de Wereld. 
Houd deze site in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief, dan hoor je wanneer er nieuw lichtcirkels komen. Niets zeker, het ontstaat als het ontstaat.

 

Maandag 31 maart 2014 - 20.00 uur:

Vrijdag 28 februari – 20.00 uur:

Vrijdag 31 januari – 20.00 uur:

Maandag 30 december – 20.00 uur:

Zaterdag 30 november – 20.00 uur:

Donderdag 31 oktober -20.00 uur:

Maandag 30 september – 20.00 uur:

Zaterdag 31 augustus – 20.00 uur:

Woensdag 31 juli – 20.00 uur:

Ondersteun de kinderen van deze wereld

Hoe fijn is het als we die kinderen extra zouden ondersteunen, zodat ze hun leven nu en in de toekomst fijn mogen beleven? Als we ze nu een hand kunnen geven en ze verder kunnen helpen op hun pad. Alle kinderen van de wereld!  Als we ze liefde kunnen geven, warmte, begrip en aandacht. Ik weet dat we niet voor 100% het verschil kunnen maken voor ieder kind op deze aarde, maar als ook wij ieder een stukje bij kunnen dragen is dat ook al fijn.

Iedereen is van harte welkom

In mijn Kinderlichtcirkels is iedereen meer dan van harte welkom om aan dit verschil mee te helpen. Iedereen die een groot hart heeft voor kinderen kan aanschuiven. Je hoeft niets spiritueels te kunnen, je mag ervaren hoe het voelt als je je via meditatie afstemt op de kinderen van de wereld. Ervaren hoe het is om die eenheid te voelen en ze allemaal in het licht te zetten. Een bijdrage aan alle kinderen van de wereld, inclusief aan het kind in jou zelf. Omdat iedereen recht heeft op geluk.

Voel hoe jouw energie een kinderhartje raakt

Kom en schuif aan, laat je hart open gaan voor alle kinderen en help ze door er een moment volledig voor ze te zijn! Ervaar de grootsheid van samen energie bundelen en ervaar hoe emotioneel het is als je voelt dat de energie daadwerkelijk doel raakt in het hart van een kind.

De kinderen hebben ook jou nodig! Doe mee en laten we sowieso één keer per maand de energie samenbundelen!

De Kinderlichtcirkels worden maandelijks gegeven via een Youtube meditatie. Op deze manier is het voor iedereen, waar ook ter wereld, zonder kosten, mogelijk om mee te doen.

Iedere laatste dag van de maand vanuit je eigen locatie

Iedere laatste dag van de maand, om 20.00 uur precies, wordt de meditatie gedaan en kun je deelnemen. Zorg dat je een rustige plek hebt, dat je zelf rustig bent en laat je meevoeren op mijn stem en de tonen van de muziek. De meditatie duurt in zijn totaliteit ongeveer een kwartier.

Uiteraard is het ook mogelijk om de Kinderlichtcirkel-meditatie op een andere dag op een ander tijdstip te doen. Het fijne van met elkaar op hetzelfde tijdstip deze meditatie doen, is het gevoel van samenbundeling van de energie, het ervaren hoe krachtig dit kan zijn.

Doe mee! Wees erbij en maak het verschil!