De Luisterkind Methode

Met de Luisterkind methode krijg je handvatten, inzichten en antwoorden. Luisterkindwerkers werken zonder praktijkruimte, via de energie, wereldwijd, met een minimale belasting voor kind en/of volwassene.

Als iedereen de woorden in zich heeft, laten we dan eens gaan luisteren.

We luisteren naar iedereen van 0 tot 100 jaar, jonger en ouder, ongeborenen en overledenen. Alles mag aan bod komen: angst, onzekerheid, woede, huilbuien, over- of ondergewicht, bedplassen, asociaal gedrag, vragen over mentaal of fysiek, werk of relaties.

We luisteren naar iedereen van jong tot oud, dement, verstandelijk beperkt of in coma. Via de energie waarbij – zonder fysieke verplaatsing – iedereen zijn of haar wensen kan uiten.

Dit boekje geeft een beknopt beeld waar de Luisterkind-Methode voor staat; de oorsprong, loslaten, akkoord geven, vragen stellen, resultaten, samenwerking met reguliere zorg en de opleiding.

ISBN: 978-94-9001900-6  •  Aantal blz: 47  •  Bindwijze: Paperback  •  Prijs: € 8,50

Fragment

Iedere afstemming is uniek en daarbij laten we alles wat we vanuit onszelf er in zouden willen stoppen, los. Er kunnen wel twintig redenen zijn waarom een kind last van zijn buik heeft, of boze buien vertoont. 
Wanneer we vrij, zonder vaste uitgangspunten, in het gesprek stappen, horen we waar het aan schort.

Het kind geeft antwoord, niet wij. Wij zijn alleen maar de draad waarlangs het gesprek plaatsvindt en wat we door kunnen geven naar de ouders. Op deze manier krijgen we de ware aard van het probleem naar boven en kunnen we kijken wat het kind graag veranderd zou willen. De manier waarop het de verandering in wil zetten, vullen wij het ook niet in, die laten we over aan het kind.

Dit boek is onder meer te bestellen bij:

Lezerservaringen

Kort, bondig, zonder poespas

“Een super handige pocket om in korte tijd duidelijk te hebben wat deze methode inhoud. Kort, bondig en zonder poespas helder omschreven.”

~ Sylvia Nekeman

De verbinding is in iedere zin voelbaar

Kort maar vooral krachtig wordt de Luisterkind Methode uitgelegd. Het is geen verkooppraatje. Ik voel de verbinding in iedere zin. Ik word zo blij van deze aanvulling op mijn eigen verhaal van deze prachtige methode, waar ik zo enthousiast over ben. 

~ Rianne Leijten

Binnen een half uur weet je alles

Een boekje wat je binnen een half uur hebt gelezen en waarna je exact weet wat de Luisterkind methode is, voor wie en wat het kan betekenen voor kinderen en volwassenen. 

~ Carla