De Luisterkind Methode

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

De Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode is een zachte en gerichte manier van werken die we inzetten als het pad waarop de aanvrager loopt wat minder fijn aanvoelt dan hij zou willen.

Iedereen heeft de oplossingen in zichzelf zitten

Met deze methode nodigen we de aanvrager uit om zelf oplossingen aan te dragen. We gaan er namelijk vanuit, dat iedereen de oplossing voor de problemen waar hij of zij tegenaan loopt, in zich draagt. Met behulp van de Luisterkind Methode gaan we in gesprek en dagen we de ander uit om die antwoorden en oplossingen bij zichzelf naar boven te halen. Tevens kijken we op datzelfde moment samen hoe we het probleem in de goede richting kunnen keren.

Op afstand voor alle vragen, inzichten en alle mensen

In tegenstelling tot veel andere methoden wordt er met de Luisterkind Methode op afstand gewerkt. Er is geen praktijkruimte, geen reisafstand en dus ook nagenoeg geen belasting voor de persoon in kwestie. We werken samen op een diepere laag van het bewustzijn, waarbij we niet fysiek bij elkaar in één ruimte zijn. Het gesprek wordt volgens de Luisterkind Methode gevoerd en vaak is één zo’n Luisterkind-afstemming al voldoende om tot een verbetering te komen.

Of het nu kinderen of volwassenen betreft, iemand met een verstandelijke beperking of Alzheimer, iemand in coma, kinderen met een labeltje (ADHD, ODD, ADD, DCD, PDD-NOS enz.) of problemen zoals angst, bedplassen, verlegenheid, twijfels, boosheid, niet willen eten, slecht slapen, agressie, jaloezie: met een Luisterkind-afstemming krijgt iedereen meer helderheid en meer inzicht in wat er zich op dieper niveau in hem of haar afspeelt.

De Luisterkind Methode is er voor iedereen, waar ook ter wereld!

Maak je keuze

Gegevens

Titel: De Luisterkind Methode

Uitgave eerste druk: 2015
Tweede druk: 2020

Aantal blz: 48

Bindwijze: Paperback

Formaat: 12 x 18 cm

Uitgever: Uitgeverij Cust

Prijs: € 8,50

Te bestellen via de (internet) boekhandel (Nederland en België) of via onderstaande knop

Sociale media

Aanmelden nieuwsbrief

Vind je het leuk om mee te lezen met alles wat me  bezighoudt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!