Hoe vind jij jezelf?

Hoe vind jij jezelf? houdt je een spiegel voor: ‘Hoe zie jij jezelf? Hoe vul jij je leven in? Wil je dit misschien anders? Wil je meer kwaliteit uit je leven halen? Ga daar dan mee aan de slag. het is tijd voor actie!’

Dit boek laat je kritisch naar jezelf kijken en geeft je heldere richtlijnen om de verandering in je leven in te zetten. Met opdrachten en tips kun je je wensen realiseren, haal je inzichten uit de stilte, durf je je tijd anders in te delen en leer je jezelf in veertien stappen steeds beter kennen.

Een luchtig maar diepgaand boek voor een ieder die durft. Een vrij boek voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen en wil leren kiezen vanuit zijn or haar hart. De hoofdstukken hebben een korte uitleg, gevolgd door opdrachten en tips. Je kunt het boek in de volgorde van de stappen lezen, of gewoon die stap kiezen die op dit moment voor jou goed voelt. Voor de een zal het een openbaring zijn, voor de ander een herkenning of een handvat. Wandel erdoorheen, stapsgewijs en haal eruit wat er op jou van toepassing is.

 

ISBN: 978-90-6378-989-3  •  Aantal blz: 95  •  Bindwijze: Paperback  •  Prijs: € 9,50

Fragment

Wanneer je stil durft te zijn, durf je ook steeds verder naar jezelf te gaan. Stilte ervaren kan overal waar je maar wilt. Wandelend in het bos of langs het strand, liggend in een warm bad, zittend op een stoel aan je bureau, tijdens het huishouden en tijdens je eigen stilte momenten.

Wat gebeurt er tijdens de stilte? Zodra je de knop omzet, word je meer en meer gefocust op jezelf. Je hoort jezelf ademen, je voelt je lichaam beter, je merkt wat je denkt en voelt. Alles, alles van jezelf wordt in stilte duidelijk. Sommige mensen zeggen dat het wel uitvergroot lijkt, maar ik denk dat het al zo groots is dat het niet uitvergroot is. maar dat dit de ware grootte is waar je in stilte naar kijkt.  
Dat je het tijdens de drukte en de activiteiten van alledag kleiner maakt, er niet meer naar luistert, doorloopt in je dagelijks dingen en vergeet hoe groots jij zelf van binnen bent.

Dit boek is onder meer te bestellen bij:

Lezerservaringen

Dát is de kracht van een goed coaching boek

“Een dun boekje, met zoveel inhoud. Dát is de kracht van een goed coaching boek. Super bedankt!”

Ik ga kijken welke stappen ik wil gaan zetten

“Een makkelijk leesbaar boek. Dat vind ik erg fijn. Ik heb het eerst helemaal  gelezen en ga nu kijken welke stappen ik wil gaan zetten.”

Ik neem het boekje mee in mijn tas

De opdrachten klinken eenvoudig maar nemen zeker wel wat tijd in beslag. Ik neem het boekje mee in mijn tas en onderweg bekijk ik de opdrachten vaak nog een keer.

Gewone taal, niet te moeilijk

“Tijdens het lezen hoor ik je praten. Gewone taal, niet te moeilijk. Hier kunnen heel wat mensen een goed handvat aan hebben, om zichzelf te vinden.”

Generatie Y heeft hier veel aan

“Ik ben van de generatie Y (geboren tussen 1986 en 2000) en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeker weet dat leeftijdsgenoten heel veel aan dit boek zullen hebben. Het heeft veel bij me in beweging gebracht.”

Eindelijk een handzaam boekje

“Ik heb tien dikke pillen hier thuis liggen met wijsheid van anderen. En jij hebt gewoon de allerbelangrijkste punten belicht en er een handzaam boek van gemaakt. Echt fijn, dankjewel.”

Je laat ons lezers volledig vrij

“Ik vind het fijn dat het boek niet belerend is. Alles is mogelijk, je laat ons lezers volledig vrij.”

Ik gebruik het in mijn praktijk

“Ik gebruik dit boekje geregeld in mijn coachpraktijk. Een echte toevoeging met handige stappen, tips en advies.
Zo mogen er meer geschreven worden.”

Ik gebruik het in mijn praktijk

“Ik kwam erachter hoe veel ik deed omdat anderen het aan me vroegen en hoe weinig voor mezelf. Die kwam best hard aan. Nu ben ik goed op weg om meer voor mezelf te kiezen. Dankjewel, Diana, voor je heldere opdrachten en tips. Ik ben er blijer van geworden.”