Er vertrekt altijd een trein

Er vertrekt altijd een trein

Het plotselinge verlies van haar allerbeste vriendin Vera heeft er voor gezorgd dat workaholic Alexandra langzaam een schim van zichzelf is geworden. Het lukt haar niet haar daadkracht terug te pakken. Vrienden sturen haar naar een gezin met een chocolaterie in Frankrijk. Een plotselinge ontmoeting maakt dat er barstjes in de herinneringen van het verleden komen.

Wie is iemand die je denkt te kennen nu werkelijk?

“Diana neemt je mee naar Frankrijk, ze laat je de wijn proeven op je tong en de geuren van de chocolaterie met je flirten. Dan kruipt ze onder je huid. Daar waar het schuurt en ongemakkelijk wordt. Daar waar je vragen stelt waar je het antwoord niet op wilt horen. Intrigerend tot het verrassende einde.”

                                 ~ Bestsellerauteur Christine Pannebakker

ISBN: 978-94-9001902-0  •  Aantal blz: 308  •  Bindwijze: Paperback  •  Prijs: € 20,00

Fragment

Ik voel zo vaak dat ik het niet alleen kan, Vera. Dan ben ik half in paniek op zoek naar de strohalmen die ik zo hard nodig heb. Ik zwieper heen en weer tussen blij en pijn, tussen daadkracht en hulpeloosheid. Wat kan verdriet een mens overhoop trekken zeg. En raap al die stukjes dan maar weer op en maak er maar weer één geheel van. Dat leek me onbegonnen werk.
Een paar weken Frankrijk. Een paar weken in een gezin.
Een paar weken maar. Is het genoeg?
Zo meteen ben ik weer thuis en zal de cappuccino op de zaterdag weer net zo lekker smaken als in onze tijd? Zal ik dan weer rust en ruimte hebben om op m’n gemak de krant te lezen? Ik heb geen idee.

Ik had meer dan graag met jou een volgend glas gedronken en een wedstrijdje gedaan bij wie de bubbeltjes het snelst boven in het glas zouden aankomen. Ik ben aan het werk met mezelf, lieverd. Ja, dat ben ik aan het doen. Dat maakt veel los. Heel duidelijk.
Ik voel me geregeld nog een dolende in de woestijn en ik heb lange tijd gedacht dat jij de enige was die mij begreep. Nu komen er scheurtjes in die overtuigingen.
Ik ga een uurtje slapen, lieve Vera. Ik ben moe. Kus.

Dit boek is ondermeer te bestellen bij:

Lezerservaringen

Het boek doet veel met me

Voor mij was je roman zeer leerzaam, sommige dingen herkenbaar. Ook heeft het boek mijn ogen geopend terwijl het eigenlijk een roman is. Het is zo geschreven dat het veel met me doet. 

~ Petra Maasen

Gebeurtenissen met grote gevolgen

Wat een heerlijke roman van Diana. Een ontspannen verhaallijn met mooie diepgang. Gebeurtenissen in een leven die grote gevolgen hebben. Ons soms geheel vastzetten. Welke trein kies je. En vooral kan je genieten van de reis?

~ Herma Wijnhoud

Mooi, verrassend en vernieuwend

Dit boek is echt fantastisch. Ik wilde je toch even laten weten hoe mooi, verrassend en vernieuwend ik het vond. Echt een mooi en apart verhaal. 

~ Sandra Veldhof

Sterke verhaallijn

Wat een mooi boek, en sterke verhaallijn. Ik heb genoten!

~ Edgar van Asperen

Een aanrader

Een mooi boek. Heel goed beschreven. Een aanrader.

~ Carla Vis

Ik nam je boek mee mijn leven in

De sfeer, het raakte me op een diepere laag. Ik nam het mee mijn dagelijks leven in. Ik wilde eigenlijk niet doorlezen omdat het dan uit zou zijn. Prachtig hoe je het innerlijke proces beschrijft. Voor iedereen anders maar ook universeel op een bepaalde manier.

~ Anita Wiersma

Het mooiste boek sinds lange tijd

Ik vind het het mooiste boek dat ik sinds lang gelezen heb.  Mijn complimenten en ik wacht in spanning op je volgende. 

~ Eliane

Wat een emoties komen er los

Er vertrekt altijd een trein en wat voor trein, een roman…zeker maar met af en toe de spanning van een thriller. Ik wilde alsmaar verder lezen. Het knetterde en stormde, wat een emoties komen er los bij het lezen, wauw, prachtig einde en dan… balen dat het uit is. Top boek.

~ Ria Dijkhuis

De diepte in

Een boek wat me echt meenam de diepte in.

~ Anja Walgemoet

Geweldig

In één woord… geweldig!

~ Herby Nieuwenhuizen

Een feelgood boek met een diepere laag

Ik heb net het prachtige boek van Diana Hendriks uitgelezen. Wow… ik ben echt onder de indruk.
Wat een prachtig boek is dit.

Een feelgood boek maar dan met een diepere laag. Leuk, ontroerend, intrigerend, grappig, verrassend, ontspannen en boeiend… en dat allemaal tegelijk.
Een échte aanrader!

~ Carla Beukers

Meesterlijk

Meesterlijk vind ik hem, werkelijk waar! Dankjewel voor het schrijven ervan.

~ Metha Potze

Ik heb gehoopt en gewenst voor Alex

Ik heb gisteravond (lees vannacht) jouw boek uitgelezen. In drie avonden tijd… het moest gewoon uit.

Geweldig. Wat een heerlijk boek in vele opzichten. Ik heb er zo van genoten, ben gaan houden van de personages, heb meegevoeld, mee gedacht, gehoopt en gewenst voor Alex.

~ Anke van Leeuwen

Heerlijk boek

Een aanrader. Heerlijk boek. Mooi verhaal met diepgang.

~Anja Kusters