Jouw Reis

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

BEWUSTWORDING

Overzicht van mijn online programma’s met zelfontwikkeling en reflectie in volgorde van intensiteit:

  ZEVEN DAGEN ZEVEN VRAGEN  Gratis, zeven dagen achter elkaar prikkelende vragen via de e-mail. een kort programma voor de startende ontdekker. Klik HIER naar de website.

  JOUW REIS   Gratis, een maand lang een groot aantal basisvragen om sterker bij jezelf te komen. Een luchtig programma voor diegene die weet dat er wel wat meer is, maar niet goed weet waar te beginnen. Lees hieronder verder.

  ALLEMAAL IK  Betaald, 3 maanden met jezelf aan de slag. Een intensief programma waarbij je beduidend dieper en verder gaat dan de andere twee programma’s. Inclusief online coachgesprek. Klik HIER naar de website.

 *****************

JOUW REIS

Zak eens in je stilte’, ‘Blijf niet langer in je comfortzone’, ‘Luister naar je oorspronkelijke essentie’, ‘Ga terug naar je basis’, ‘Voel je diepere bewustzijn’, ‘Leef je volle potentieel’.

Heb jij eigenlijk enig idee waar de mensen die je deze zinnen iedere dag via sociale media en magazines en televisie voorschotelen het over hebben?

Laten we het duidelijk houden

Ik spreek zoveel mensen die dagelijks dit soort woorden lezen en horen. Ze beseffen wel dat het ze wat zal opleveren, maar waar het over gaat, hoe ze er precies komen of wat ze er voor moeten doen… dat is een groot raadsel. Herken jij dat ook?

– Weet jij hoe je in je stilte kan zakken?
– Heb jij inzichtelijk waar de grens van jouw comfortzone ligt?
– Kun jij je basis bij jezelf aanwijzen?
– Weet je al waar je dat diepere bewustzijn kan vinden?
– Heb jij enig idee wat jouw volle potentieel je gaat brengen?

Als we al die woorden nu eens wegleggen en gewoon bij onszelf gaan horen waar we behoefte aan hebben? En als we vanuit die informatie nou eens onze eigen stappen gaan zetten?

Juist omdat ik zoveel mensen hoor die er geen weg meer in weten maar wel graag willen, heb ik het Gratis programma Jouw Reis gemaakt. 
Hierin kan je gewoon eens een paar weken bij jezelf kijken, wat daar speelt, wat je blij maakt en wat aandacht mag.

Iedere eerste dag van de maand start een nieuwe Jouw Reis

Je ontvangt gedurende de hele maand op willekeurige momenten e-mail van mij met informatie, waar je over na kunt denken en kunt toepassen in je dagelijks leven. 
Ik stel je een aantal vragen, ik vertel je het een en ander, ik geef je wat tips, ik daag je uit, laat je misschien zelfs wat zweten, maar uiteindelijk krijg je gewoon op een heldere manier meer inzicht in jezelf.

Gewoon in Jip en Janneke taal…

Doe jij mee? Jouw Reis kan volgende maand al van start gaan!

Gratis en voor iedereen toegankelijk

Jouw Reis is na de zomer van 2019 van start gegaan. Meer dan duizend mensen hebben hun Reis van een maand al gemaakt. Jouw Reis is toegankelijk voor iedereen, jong of oud. Iedereen is welkom!

Jouw Reis is volledig gratis!
Ook al ben je druk met werk, gezin of andere activiteiten, dat maakt niet uit, doe gewoon mee in de tijd die je hebt en zie wat er mag ontstaan!

Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven en vanaf de eerste van de volgende maand ga je van start.

Pak JOUW REIS!!!

Schrijf je hier in voor Jouw Reis die start op:

2020

Schrijf je NU in en start op 1 Oktober.

In 2021 is Jouw Reis uit de lucht geweest.
Op dit moment zijn we bezig met het realiseren van een nieuwe website. Zodra deze in de lucht is kun je op ieder passend moment Jouw Reis volgen.