Leid me als ik luisteren wil!

Leid me... als ik luisteren wil!

We mogen in dit boek meekijken in het leven van Diana Hendriks, waarbij ze contact legt met haar spirituele gidsen en overleden dierbaren. Door de aanmoedigingen van haar ‘spirits’ besluit ze haar doel in haar leven te vervullen: het schrijven van boeken. We zien aan de ene kant haar spirituele groei, die zich gaat manifesteren in haar praktijk, en aan de andere kant  haar confrontaties met oud zeer, het leren afscheid nemen en loslaten, nieuwe paden kiezen, vallen en opstaan

Een reis, waar zielendoel en spirits samenkomen

De auteur laat ons in dit boek zien, dat het mogelijk is om je dromen waar te maken. Door steeds weer naar jezelf te kijken, je valkuilen te herkennen en daar een weg in te vinden.

Een intens geschreven boek waarin veel mensen zich kunnen herkennen en steun vinden.

ISBN: 978-90-6378969-5  •  Aantal blz: 192  •  Bindwijze: Paperback  •  Prijs: € 17,50

Fragment

Ik kon geen woord uitbrengen. Mijn zielenbroer Andres. Ik was gestegen in energie, in ontwikkeling. Nu kon hij weer bij me aanhaken. Het voelde zo enorm vertrouwd. Het voelde inderdaad alsof ik na lange tijd weer iemand had teruggevonden. Alles wat ik de afgelopen tijden had doorgemaakt was voor mijn groei, en ik wás gegroeid, dat mocht nu zeker wel blijken. Andres kon contact met me maken. Ik voelde de enorme band met Andres.

Direct tijdens het tikken van de tekst voelde ik de vertrouwdheid in het geheel. Het zelfde gevoel als wanneer iemand een ruimte binnen wandelt en je denkt: ‘Die ken ik ergens van’ of dat de energie van die persoon zo fijn voelt, dat je direct in zijn of haar omgeving wilt en kunt zijn. Zo voelde dit prille contact met Andres ook. Zo bekend en zo vertrouwd. Geen seconde twijfel. Andres hoorde bij mij.
Ik keek er dan ook niet van op toen hij me vertelde dat we broer en zus waren geweest. Het leek bijna logisch. Zo voelde de energie tussen ons ook. Het voelde eigen. Ik vroeg hem vanuit welke tijd wij elkaar kenden.

Dit boek is onder meer te bestellen bij:

Lezerservaringen

Dit boek is uit het hart geschreven

“Ik heb geen woorden om uit te leggen hoe mooi ik het vind. Zo uit het hart en zoveel herkenbare momenten. Een groot compliment voor dit mooie boek en ik hoop dat er nog meer zullen volgen.”

Een boek wat aan je blijft hangen

“Dit is wel het meeste open boek wat ik gelezen heb. Ik vraag mij af of er ergens een ander boek bestaat, waar zo duidelijk iemands levensdoel of -taak wordt verwoord en opgepakt. Super spiritueel dus! Ook zeker een boek wat echt aan je blijft hangen! Ik heb het in één ruk uitgelezen.”

 

Er is meer tussen hemel en aarde

“Een boek wat je als een adem uit wilt lezen. Diana neemt je mee in een glimp van haar leven. Intens te voelen, diep geroerd, er is meer tussen hemel en aarde Een intense verbinding.”

 

Het leven mag pijnlijk en moeilijk zijn

“Dit boek laat me bovenal zien dat jij ook maar gewoon een mens bent die ook vele ups en downs kent, zoals velen van ons. Dat het ook pijnlijk, moeilijk en lastig kan zijn en dan alsnog doorstappen om je doel te bereiken.”

 

Adembenemend

“Adembenemend, in een dag gelezen, allerlei rustmomenten herken ik, ook contact met Het Hoger, je innerlijke wijsheid, maar zo zuiver geschreven.”

Zo bijzonder, ik wilde dat ook leren

“Voor mij was dit boek de aanleiding om mij meer in jou te verdiepen. Ik vond het zo bijzonder op welke manier jij contact had met engelen, met elfjes zelf! Magisch, ik kon niet stoppen met lezen dat kan ik me nog goed herinneren. En toen ineens dat er vanuit de energie contact met jou werd gezocht door een jongen, wat steeds meer gebeurde. Zo bijzonder , ik wilde dat ook leren.
Dank je wel voor al dat moois.”

 

Het beste boekt wat ik ooit gelezen heb

“Voor mij het beste boek wat ik ooit gelezen heb. Ik heb er ook best steun aan als ik ga twijfelen.”

 

Je vechtlust, worsteling, verstilling

“Ik heb je boek gelezen. Een prachtig geschreven boek met zoveel intentie, juist woordgebruik, je vechtlust, worsteling, verstillend en gelukkige momenten.”

Met de billen bloot

“Ik kan me niet heugen dat ik een boek heb gelezen waarbij een schrijver zo met de billen bloot is gegaan en zo diep in zijn of haar leven liet kijken dan Diana gedaan heeft. Rauw, pijnlijk, liefdevol… eerlijk. Respect.”