Luisterkindwerkers

"Omdat Je meer voelt dan je denkt"

Op deze pagina vind je de Luisterkindwerkers die volgens de officiële richtlijnen van de Luisterkind Methode de Luisterkind-afstemmingen maken.
Ze werken allemaal zelfstandig en hanteren eigen prijzen voor de Luisterkind-afstemmingen.

Lees de profielen en als je op de tekst van de Luisterkindwerker tikt zie je alle tekst verschijnen en worden ook de specialisaties in de linkerkant per Luisterkindwerker zichtbaar. Mocht je van één van de Luisterkindwerkers informatie willen ontvangen, vul dan via de aanvraag knop bij desbetreffende Luisterkindwerker je gegevens in. Deze informatie wordt direct naar de Luisterkindwerker gestuurd, die aansluitend contact met je zal opnemen.

Sluiten

U kunt direct een luisterkindafstemming aanvragen bij , vult u hieronder uw gegevens in en er wordt contact met u opgenomen.


Specialisaties:

Prijs: €  Kim den Ouden


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Anita Wiersma
www.praktijkluisterlicht.nl

Mensen benaderen en beeleiden vanuit mijn intuïtie is altijd mijn kracht geweest. Met de Luisterkind methode heb ik een manier gevonden om me te verdiepen in mijn eigen intuïtieve benadering van mensen. De methode heeft me tevens een handvat aangereikt om te doen wat ik het liefste doe: mensen in contact brengen met hun innerlijke kracht en schoonheid. Voor mijj betekent dat , samen onderzoeken waar het knelt en kijken welke oplossingen hierbij aangedragen kunnen worden.
Ik kan afstemmen op iedereen , zoewel groot als klein, in leven of al overgegeaan maar ook mensen die zichzelf moeilijk of niet kunnenuiten omdat ze verstandelijk beperkt zijn, lijden aan dementie, in coma liggen of die zich in de terminale fase bevinden. Afstemmen kan ik ook op baby’s die nog niet geboren zijn Of ik kan tijdens een afstemming met een vrouw onderzoeken hoe en of een kinderwens vorm kan krijgen.

Verder vind ik het fijn om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Ik geef daarom tevens de opleiding tot Luisterkindwerker.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00  Chanella van Koot
www.coachinginbewustworden.nl

Bewust worden Bewust zijn
Wil jij op een positieve manier anders leren omgaan met situaties? Zodat jij weer in je eigen schoenen gaat staan. Om bewuste keuzes te kunnen maken om andere resultaten te krijgen.
Voor een betere relatie met jezelf en met de mensen om je heen.
Verbaal of non-verbaal:je kunt niet niet communiceren.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.
Kies je bewust, dan merk je direct effect.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Nancy Naert
www.zielevlinder.be

Mijn naam is Nancy Naert, mama van 2 zonen .
Het leven toont ons vele lessen, mooie ; plezierige maar ook lessen waar meer aandacht mag aan besteed worden. Vragen waar we soms zelf niet echt zicht op krijgen.Hoe hard we ook ons best doen . Zo leerde ik Diana en de Luisterkind Methode kennen.
Na zelf aan de slag te gaan met alle info die ik toen destijds kreeg , de transformaties die volgden en de prikkel om mensen daar zelf mee te kunnen helpen is Zielevlinder ontstaan.
Graag help ik jou , of je zoon of dochter met wat voor jou niet echt helder te krijgen is . Ik geef je de inzichten , de handvaten waar je mee verder kan. Die je helpt weer een evenwicht te vinden zodat je weer verder kan . Voor jezelf, je gezin, relatie.
Alsook help ik je graag , als je nood hebt aan een boodschap van een overleden dierbare, een inzicht , een tool die je aangereikt wordt , wat voor jou op dat moment heel belangrijk kan zijn, of jou gemoedrust kan brengen.

Ook ben je welkom in de praktijk voor een healing /reading.
Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info .

Lieve groet

Nancy

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Marisca Geertman
www.touchoffeeling.nl

Hallo, mijn naam is Marisca Geertman. Ik ben woonachtige in het mooie Overijssel met mijn
man en 2 kinderen.
Dagelijks werk ik in de zorg bij mensen met een verstandelijke beperking wat mij veel voldoening brengt, zowel verbaal als non-verbaal. Een woord, een aai, er mogen zijn, gehoord en gezien worden.
Ieder mens is Uniek en dat maakt dat ik geïnteresseerd ben in mensen en hun gedragingen. Graag naar ze wil luisteren en een helpende hand bied als ze dat willen. Ze omarmen in hun zijn.
In 2010 ben ik mijn praktijk Touch of Feeling gestart waar ik Reiki en massages geef. Intuïtief legde ik mijn handen langer op plaatsen waar mijn gevoel heen getrokken werd en werd ik bewust dat ik sommige dingen gewoon wist. Zo ben ik bij de Luisterkind-Methode gekomen en ben ik vol enthousiasme de opleiding tot Luisterkindwerker gestart.
Nog meer mensen mogen helpen jong en oud met vraagstukken, dilemma’s of situaties die steeds wederkeren en waar ze niet uit komen door te mogen luisteren in hun energie.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00    Carla Notten
www.mindbodyandfeet.nl

Een luisterkind afstemming is niet alleen voor kinderen, of eigenlijk wel, want in feite zijn we allemaal kinderen van 0 tot 100+. Maar niet iedereen luistert ook goed naar zichzelf en daar is de luisterkindmethode een mooie aanvulling voor. Misschien wil je ook helemaal niet naar jezelf luisteren maar loop jij of je kind wel vast en weet je niet zo goed waar dat vandaan komt. Ik luister graag naar jou of je kind zonder invulling of oordeel, van hart tot hart, en het mooie is je hoeft niet naar mij toe te komen, ik stem af op een moment dat voor mij goed voelt. Alle contact gaat via de mail, het enige wat jij hoeft te doen is een foto via de mail te sturen en eventueel de vraag waar jij (je kind) tegenaanloopt.
Wil je meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op mijn website.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Natanja Hin
www.natanjahin.nl

Praktijk Zonnenkracht
‘laat jouw licht weer stralen’

Zit je met je handen in het haar. Weet je niet meer wat je kunt doen om je kind te begrijpen. Begrijp je jezelf niet meer. Wil je weer genieten en fijn leven in plaats van overleven. Heb je vragen waar je geen antwoord op kunt vinden.

Ik kan helpen.

Ik Luister…

Op elke vraag is een antwoord.

www.natanjahin.nl
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Rianne Leijten – Luisterkind Trainer
https://www.rianneleijten.nl

Luisterkind is mijn passie!!
Door mijn passie uit te dragen, heb ik de eretitel “Oma van Luisterkind” gekregen.

Ik ben Luisterkind Trainer en ik verzorg de opleiding tot Luisterkindwerker via E-Learning en op locatie. Het is een bewuste keuze van mij om met kleinere groepen te werken.
Via E-Learning: 1 tot 3 deelnemers
Op locatie: 2 tot 6 deelnemers

Daarnaast verzorg ik de vervolgmodules voor gediplomeerd Luisterkindwerkers zowel online als op locatie in Vorden.
Ook leid ik Luisterkindwerkers op die trainer willen worden.

Als Luisterkindwerker vind ik het feestje om mensen groot en klein met één Luisterkindafstemming verder te mogen helpen.
Ik ben er graag voor jou en/of voor je kind………….
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Rosan Knijn-van der Drift
www.vrijuitluisteren.nl

Ben je op zoek naar antwoorden en kan je ze niet vinden? Wil je je kind beter begrijpen, maar lukt het maar niet? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jouw onderbewuste vertellen wil? Lees op mijn website wat een Luisterkindafstemming voor jou kan betekenen. Onbevangen luisteren naar wat jouw IK je te zeggen heeft. Zonder vooroordeel, zonder ruis; puur jij!

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Trainer ~ Sylvia Nekeman
www.sylvianekeman.nl

Kinderen lopen vandaag de dag steeds vaker vast in wie ze zijn. Steeds sneller worden er labeltjes en etiketjes op onze kinderen geplakt en steeds vaker worden ze in een hokje gezet en wordt het gedrag als ongewenst of niet begrepen gezien.

Er wordt veel van hen verwacht en soms ontstaan er hierdoor problemen, problemen waarbij je als ouder of verzorger met je handen in het haar haar zit. Vaak zijn ze nog te jong om te vertellen of te verwoorden wat er echt aan de hand is, weten ze de woorden niet, schamen ze zich, of ze vinden het nog spannend om voor zichzelf op te komen.
Het levert frustraties op die voor niemand fijn zijn en waar niemand wat aan heeft.

Met de uiterst zachte Luisterkindmethode laat ik de kinderen hun verhaal doen…hun verhaal…PUUR…hoe fijn is dat…het pure verhaal van jouw kindje…
Antwoorden, inzichten en helderheid om ‘samen’ weer verder te mogen stappen…

Ik ‘luister’ graag…♡

Op meerdere data in het jaar verzorg ik in Meppel (Drenthe) én online de Opleiding tot Luisterkindwerker. Wil je hier graag meer over weten stuur mij dan een mail op info@sylvianekeman.nl
Specialisaties:

Prijs: € 75.00     Lotje Opdam
www.alalotje.nl

Waarom gedraagt mijn kind zich zo? Wat bedoelt mijn kind nu eigenlijk? Wat gaat er allemaal om in het hoofd van mijn kind? Hoe kan ik mijn kind helpen?

Dit, en nog vele andere, zijn allemaal dingen waar jij je als ouder zorgen over maakt en waar ik je bij kan helpen.

Via een luisterkindafstemming heb ik een gesprek op afstand met je kind. In dit gesprek wordt contact gemaakt met een onderbewust deel waarin je kind vrij uit praat en zelf met verrassende antwoorden zal komen.Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Maaike van Boeckel
sciosensum.nl

Ik ben Maaike van Boeckel – van Essen, getrouwd, moeder van twee dochters en baasje van twee dwergteckels. Zolang ik me kan herinneren heb ik het gevoel gehad dat er meer is tussen hemel en aarde. Lange tijd heb ik dit niet goed kunnen plaatsen, maar door mijn jarenlange zoektocht in het ‘alternatieve circuit’ ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn talenten.
De Luisterkind methode is voor mij een goede manier om mijn talent en gave nuttig te maken.
Ik help je graag met de vragen waar je zelf niet mee verder komt.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Anita Speelman – ter Heide
www.hartsverbinding.com

Een warm welkom bij Hartsverbinding, een ruimte voor Contact, Herinneren, Groei en Transformatie.
Mijn naam is Anita, Reikimaster, gecertificeerd Lightworker, Reader en Healer en auteur van het boek ‘Hartsverbinding’. Toch ben ik vooral gewoon Anita en moeder van 2 kinderen. In mijn praktijk Hartsverbinding zet ik al mijn kwaliteiten en ervaring in om ouders en kinderen te helpen en ondersteunen in het contact met elkaar en coach ik volwassenen in het contact met zichzelf, hun innerlijk kind, hun partner en de wereld om hen heen.
Als dit je raakt en je wilt weten wat dit eventueel voor jou zou kunnen betekenen, dan nodig ik je uit verder op mijn site te lezen, eens aan te sluiten bij een workshop of voor jezelf of voor je kind een Luisterkind-afstemming aan te vragen. http://www.hartsverbinding.com/
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Prijs: € 77.00     Carola van der Heiden
www.sprankelhart.com

Een Luisterkindafstemming brengt jou of je kind helder inzicht en bevrijding van oude ballast. Je bent dieper thuis in jezelf. Meer verbonden met de stem van je hart. Liefdevolle handvatten waarmee je verder komt op jouw gewenste pad. Ik ben er voor jou bewuste vrouw én voor je lieve lichtkind.

Mooie bewuste vrouw, voor jou: Wanneer je verlangt naar leven, geleid door je hart in plaats van je hoofd. Het is tijd om alle oude pijnen, overtuigingen, angsten en herinneringen los te mogen laten. Om zo de weg van hoofd naar hart vrij te maken. Eindelijk onbevangen kiezen vanuit het hoogste in jezelf voor het hoogste. In liefde naar jezelf en zo in liefde naar de ander. Vol in je eigen kracht, vol in je eigen licht. Zachtkracht. Navigeren op je hart, is hoe jij je gewenste werkelijkheid creëert.

Wensmama, voor jou: Wanneer je verlangt een lichtkind in je schoot en armen te mogen ontvangen. En je zo graag een -nog- diepere verbinding wilt maken. Voelen wat jij en/of je partner nog los mag laten. En zo het lichtend baken kan worden waarop de ziel naar jou navigeren kan. Rust en inzicht willen vinden in je ervaringen met je sterrenkind.

Verwachtingsvolle mama, voor jou: Elkaar al ontmoeten en – dieper – leren kennen nog voor de geboorte. Samen toeleven naar jullie unieke Geboortereis, kalm en vol vertrouwen. Een diepgaand, persoonlijk en transformerend proces. En samen jullie reis middels geboorteverwerking afronden op zielsniveau, heling voor beiden, om zo vrij en vol het leven verder in te gaan.

Voor je lieve bewuste lichtkind: Wanneer je ervaart dat je kindje vastloopt. In zichzelf, het gezin of in de maatschappij. Jouw kind is perfect, uniek in zijn of haar essentie. Jullie zijn bij elkaar met een reden. Leraar van en voor elkaar. Licht langs elkaars levenspad, maakt dat jullie vanuit kracht in eigenheid liefdevol met elkaar kunnen verbinden.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Ank van Ravenswaaij
www.hetkinderrijk.nl

Even voorstellen: mijn naam is Ank van Ravenswaaij, ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 zoons. Toen ik in aanraking kwam met de Luisterkind methode was ik blij verrast over niet alleen de eenvoud van de methode, maar ook over hoe veel van mijn eerdere paden hier in samen kwamen. Ik had eindelijk een manier gevonden om vorm te geven aan mijn gevoeligheid. Want een scheiding tussen de fysieke en de energetische wereld is er voor mij niet, ze zijn zó met elkaar verbonden. Dat raakt mij iedere keer weer. Luisterkind bood me zo een heel mooie manier om mensen te helpen.
Hoewel mensen zich op het aardse niveau wellicht verdwaald voelen weet hun ziel – of innerlijke wijsheid – heel goed waarom ze in deze situatie zitten en wat ze nodig hebben om er uit te komen. Ik heb in de loop der jaren met Luisterkind al vele mooie voorbeelden daarvan mogen ervaren. Afgezien van de ‘gewone’ afstemmingen op kinderen en volwassenen kan ik ook een afstemming maken op een heel gezin (Familieverbond), of een serie afstemmingen op een kindje dat nog in de buik zit (Geboortebegeleiding).
Dus denk je dat ik jou zou kunnen helpen door naar jou, je kind, andere dierbare of je gezin te luisteren, neem dan gerust contact op. Via ank@hetkinderrijk.nl, mijn website of Facebook pagina.

Website: hetkinderrijk.nl
Facebook: Praktijk Het Kinderrijk
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Marieke de Wijs
www.mariekedewijs.nl

Heya, mijn naam is Marieke de Wijs. Leuk dat je geïnteresseerd bent, mijn website is in de maak.

Ik richt mij op de energetische ondersteuning van mens & dier. Dit doe ik onder andere door luisterkind afstemmingen te maken. Een mooie manier om meer inzicht te krijgen in jezelf, maar ook je huisdier(en). Of andere gezinsleden.

Op afstand, dus volledig Corana proef. Niemand hoeft de deur uit en naar een praktijk te komen.

Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Familieverbond
Prijs: € 50.00    Valerie Cauwenberg
www.mijnkoffertjevoldromen.be

Elk mens, klein of groot, heeft dromen, kleine dromen of grote dromen. De ene mens droomt van gelukkig zijn, de ander droomt van een goede gezondheid. Iedere droom van elke mens is even belangrijk. Soms stoot je op een probleem, of lig je in de knoop met jezelf of je omgeving. Je kind dat niet gelukkig is, je ziet dat er iets is, maar je kan er niet bij.
Ikzelf ben ervan overtuigd dat een Luisterkindafstemming een weg kan zijn om duidelijkheid te krijgen, om een klein beetje te werken aan de dromen die ieder voor zichzelf of een ander heeft.
Met een luisterkindafstemming wordt de ziel beluisterd, en het mooie daarvan is, dat het openheid creëert, het geeft ruimte en warmte in relaties, begrip en geduld naar elkaar toe.
Het noemt Luisterkind, luisteren naar kinderen. Ouders hebben dikwijls vragen zoals, waarom wordt mijn kind ‘s nachts krijsend wakker, waarom voelt mijn kind zich zo slecht in zijn vel, wat kunnen we doen zodat mijn kind zich beter voelt.

En ook als volwassenen kan je met levensvragen zitten, of met angsten die onverklaarbaar zijn. Waar komt dit alles vandaan, wat kan ik eraan doen?
Door in gesprek te gaan met de ziel komen er antwoorden of duidelijkheid, dingen waar je dan verder op kunt bouwen.
Uit eigen ervaring kan ik met heel mijn hart zeggen, dat je er als mens oprecht van groeit.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Marian Philips
www.mijnhartluistert.nl

Ik ben Marian en ik ben moeder, partner, buurvrouw, schoonzus etc, maar ook een sensitieve creatieve intuïtieve luisteraar. Als kind voelde ik mij altijd anders. Ging mijzelf steeds meer afsluiten en leven in mijn eigen fantasiewereld. Ook mijn hoog gevoeligheid speelde een grote rol. Alles was heel intens aanwezig. En omdat er zoveel was, was er eigenlijk ook niets. Het niet gezien en gehoord worden zorgde ervoor dat ik mijzelf ging aanpassen aan de omgeving. Ik werd de helper en drager. Dragen van de lasten en helpen van de dingen die mijn ouders/omgeving niet konden of wilde dragen. Het kind in mij werd volwassen. Mijn omgeving omschreef mij als een stil verlegen en zeer gevoelig . Deze ervaring is het begin geweest van een bijzondere reis, mijn persoonlijke reis. Door luisterkind ben ik in contact gekomen met mijn innerlijke stem en heb zulke mooie stappen mogen zetten. Als luisterkindwerker luister ik naar je. En luister jij wel naar je innerlijke stem?
Kinderen hebben voor mij altijd een speciaal plekje. Als kind was ik graag in de buurt van kinderen omdat zij puur zijn en geen oordeel hebben. Het is daarom mijn missie om het kind kind te laten zijn, puur en vrij. Vrij zijn in je zijn zodat je je eigenheid je eigen kunt maken en hierdoor een verschil kunt maken met jouw eigenheid aan een betere wereld.
Worden wie jij wilt zijn. Puur zijn. Mag ik naar je luisteren? Mijn hart luistert
Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Alyt Vlieg
www.ingesprekmetjou.nl

In gesprek met jou of met je kind.
Op afstand. In de energie.
Van hart tot hart. Van ziel tot ziel.
Om antwoorden te krijgen op persoonlijke vragen,
die je hebt voor jezelf of voor je kind
Antwoorden, die er diep van binnen al zitten
en die met een Luisterkindafstemming naar boven gehaald kunnen worden.
Zo helpt Luisterkind je verder!
Ik ga graag dat gesprek aan met jou of met je kind!
Daarvoor kun je een Luisterkindafstemming bij mij aanvragen.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Melanie Hegeman
www.melaniehegeman.nl

Mijn naam is Melanie Hegeman, getrouwd met Patrick en moeder van twee meisjes Yara en Niene.
Naast mijn werk als luisterkindwerker ben ik ook werkzaam als dagactiviteiten begeleider binnen de gehandicaptenzorg.

Doordat ik zelf al eens een afstemming had gehad via de luisterkindmethode wist ik hoe bijzonder dit was en wat voor moois het kan opleveren. Het opende deuren waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Het gevoel om hier zelf mee aan de slag te gaan bleef mij altijd bezig houden, alleen was ik nog niet zeker genoeg van mijzelf om de opleiding te gaan volgen. Lang heb ik hierover getwijfeld, want wat sprak het mij aan om op deze mooie manier mensen te kunnen helpen en handvatten te geven. Begin 2019 heb ik dan toch de moed bij elkaar geraapt en heb ik mij aangemeld voor de opleiding! De methode en opleidng zijn opgezet door Diana van Beaumont. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Nu ik mijzelf officieel Luisterkindwerker mag noemen, kan ik anderen helpen bij situaties waar ze zelf niet uitkomen door middel van een afstemming. Het geeft nieuwe inzichten wat ervoor zorgt dat je vaak direct verandering of verbetering merkt. Deze methode heeft mij niet alleen inzichten gegeven in dit werkveld, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijzelf beter heb leren kennen, positief heb ontwikkeld en weet ik dat ik mijn gevoel moet blijven volgen.

Wellicht kan ik ook wat voor jou betekenen, dus kijk eens rond op mijn website voor meer informatie.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Agnita Bok – Luisterkind trainer
www.be-oke.com

Naast Luisterkindwerker ook trainer in dit mooie vak, dat voor mij een verrijking van leven is. Het biedt me mogelijkheden om mensen te helpen met vraagstukken in hun leven waar ze mee worstelen. Daar wordt ik blij van. Dat noem ik “klein, groot geluk”, omdat wat ik opschrijf tijdens het luisteren zo’n enorme positieve impact kan hebben op het leven van degene op wie ik afstem en zijn of haar omgeving.

Heb jij of heeft jouw kind onverklaarbare klachten of problemen waar je graag de herkomst van zou weten en waar je oplossingen voor zoekt? Of gewoon een vraag waar je antwoord op wilt? Ik stem graag af en help je in je zoektocht.

Of misschien wil je ook graag Luisterkindwerker worden? Ik leid je graag op!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Ingrid Wennekes
www.puurwennekes.nl

Je kind gelukkig zien is het mooiste wat er is. Dit zal iedereen die zelf een kind heeft of verzorgt meteen begrijpen. De puurheid van kinderen in hun emoties heb ik altijd zo bewonderd. Toch kunnen die emoties vertroebeld zijn door invloeden van buitenaf. Iets waarmee wel een duidelijke boodschap wordt overgebracht. Alleen kunnen we die boodschap als volwassenen niet altijd goed ontcijferen. Ik help graag bij het begrijpen en vertalen van die boodschap. Wat wil een kind jou eigenlijk vertellen met zijn of haar gedrag?
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Patricia Deckers-Koort
patriciadeckers.wordpress.com

Een luisterkind afstemming is voor groot en klein en is niet aan leeftijd gebonden. Heb je een kindje wat slecht slaapt, niet goed eet, snel boos wordt of net in z’n schulp kruipt en/of die wellicht prikkels moeilijk kan verwerken en je kunt er de vinger niet op leggen waar dat vandaan komt? Dan is het fijn als er iemand wil luisteren naar jou of je kindje, op afstand en in de energie. Hiervoor hoef je niet te reizen en geen tijd vrij te maken.
Zit je niet zo lekker in je vel en ben je op zoek naar antwoorden op de vragen die door je hoofd spoken? De antwoorden zitten in jou en door te luisteren en de vragen telepatisch aan jou te stellen, komen de antwoorden of handvatten naar boven. Hiervan maak ik een verslag en dit verslag ontvang je per mail in een overzichtelijk document.
Ben je benieuwd naar wat jouw familielid met dementie, alzheimer of een verstandelijke beperking bezig houdt of wil je weten op welke wijze jij het leven voor ze aangenamer kunt maken? Door te luisteren naar ze en te vertalen wat ze willen delen, krijg jij antwoorden op je vragen.
Voelt de energie in jouw huis anders, heb je er last van, ook dan kan ik luisteren en je huis zuiveren zodat het weer aangenaam voelt.

Zoveel mensen, zoveel verschillende redenenen om op afstand te luisteren. Alles mag gebeuren, alles mag ontstaan.

Lieve groet,
Patricia Deckers?
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Annemieke Oldenkotte
www.ikhoorje.nl

Ik ben Annemieke Oldenkotte, Luisterkindwerker maar ook Luisterkindtrainer en moeder van twee zoons, mede door mijn zoons ben ik in aanraking gekomen met luisterkind.
Toen ik voelde en zag wat dat met mijn beide jongens gedaan had wilde ik ook graag een afstemming op mijzelf, en dat heeft de grootste verandering opgeleverd.
Wat een ander mens ben ik geworden, puzzelstukjes vielen op zijn plek en ik groeide steeds meer, en dat groeien doe ik nu nog steeds.
Als ik dan terug kijk naar afgelopen jaren kan ik eigenlijk niet bevatten wat dat allemaal met mij gedaan heeft, en wat ben ik ongelofelijk trots op mijn prestaties en mijn eigen praktijk.
Ik Hoor Je is geboren en van een klein wereldje waarin ik kinderen en volwassenen mag helpen, is ze uitgegroeid tot een zeker en trotse wereld die steeds groter lijkt te worden. En dat groter worden start in 2019, dan verzorg ik de opleiding tot Luisterkindwerker in Laren GLD. Kijk voor meer info op mijn website.
Mede door de andere Luisterkindwerkers uiteraard en door de bedenkster achter luisterkind; Diana van Beaumont en haar team die ons helpen om ons te blijven ontwikkelen. Zo fijn om hier deel van uit te mogen maken.
Ben je nieuwsgierig geworden na mijn activiteiten en ervaringen neem dan gerust een kijk je op mijn website: www.ikhoorje.nl en neem dan ook een kijkje op mijn Facebook pagina waar leuke kleine blogs, verhalen en reacties maar ook leuke acties staan.
Ik hoop nog veel mensen en kinderen een stap verder te mogen helpen in deze soms toch wel gecompliceerde wereld.
Lieve Groet Annemieke

Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    Brigitte Karthaus
www.praktijkfemina.nl

Sinds juli 2019 ben ik gestart met ‘Praktijk Femina’.
Een praktijk die zich specifiek richt op vrouwen, jeugd & kinderen. Ik ben ervaringsdeskundige op veel vlakken en dit wordt vaak als prettig ervaren, omdat juist deze doelgroep een luisterend oor en inlevingsvermogen mist. Luisterkind is voor mij een onmisbaar verlengstuk in de hulpverlening om op deze manier nog meer mensen te bereiken die niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken. Op deze manier kan ik ook deze doelgroep op een breed vlak bedienen. Mijn mediumschap en intuïtieve werkwijze zijn hierbij extra tools die ik kan inzetten. Naast Luisterkind en Levensbrug geef ik o.a. mediamieke regressie sessies, readings, workshops, cirkels, koffietafels en nog veel meer…Ben je geïnteresseerd? Kijk gerust op www.praktijkfemina.nl voor meer informatie.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 80.00     Marline Schreuder
www.praktijkdewittesteen.nl/luisterkind

Open, liefdevol zal ik luisteren naar jou of naar je kind.
Als Luisterkindwerker heb ik afgelopen jaren al naar veel baby’s, kinderen en volwassenen mogen luisteren. Het ontroert me om op afstand zo dichtbij in contact te mogen zijn. Jouw innerlijke wijsheid of die van je baby of kind, geeft antwoorden, inzichten, handvatten. Het is allemaal in jou aanwezig en ik schrijf het hele gesprek voor je op. Het is bijzonder hoe verhelderend, helend en effectief deze methode is.
Naast Luisterkindwerker ben ik GZ-psycholoog en Journeytherapeut. Sinds 2003 begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn eigen praktijk. Ik schreef het helende en troostende liedje Lief Mooi Kindje. Meer over mij en mijn werkwijze lees je op: www.praktijkdewittesteen.nl.
Wie weet ontmoeten we elkaar in het echt of op zielsniveau. Welkom!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Desiree Maes-Zontrop
www.heeljehartenziel.com

Wij zijn Emmy en Desiree. Moeder en dochter die samen op het spirituele pad zijn gekomen. We hebben diverse cursussen en workshops gevolgd zodat we mensen zoals wij en jij, kunnen helpen en adviseren. Wij doen dit met veel plezier en liefde.
Luisterkind heeft ons persoonlijk al zoveel goeds gebracht dat we afgelopen jaar hebben besloten de opleiding samen te gaan volgen. Met goed succes want beiden zijn wij geslaagd!
Wij hopen dat Luisterkind jouw net zoveel plezier, opluchting en inzicht gaan brengen als het bij ons heeft gedaan. Dus aarzel niet en blijf niet wachten met je vragen als het antwoord zo dichtbij is.

Een liefdevolle groet van ons!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Tanja Leerkotte
www.geboortewijsheid.nl

Welkom!

Vanaf mijn eerste zwangerschap wist ik dat er een bijzondere verandering binnenin mij gaande was.
Dat klinkt natuurlijk heel vanzelfsprekend aangezien er een prachtig mensje in mij groeide en ik voor het eerst mama zou worden.
Toch voelde ik dat het nog meer was dat dat “alleen”
Ik vond de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geweldig. Ondanks dat daar ook wel wat hobbeltjes en kronkeltjes in voor kwamen.
Mijn passie is hier geboren en ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om daarin veelzijdig te kunnen zijn. Ook ben ik nog lang niet klaar en zal me daarom hierin blijven ontwikkelen. Mijn drijfveer binnen dit “werk” is om vrouwen weer in verbinding te brengen met hun eigen lijf en hun eigen kracht. Ik geef de cursus hypnobirthing en middels luisterkind kan ik op een nog dieper niveau vrouwen helpen om dit te bereiken. Dat is geweldig. Dus wil je graag begeleiding tijdens de zwangerschap, heb je nog trauma’s betreffende je eigen geboorte of over de bevalling van je kind, wil je je kindje alvast beter leren kennen, heb je een kinderwens of zijn er andere vragen waar je graag antwoord op wilt? Dan kan je bij mij een luisterkindafstemming aanvragen. Mijn passie ligt bij de zwangerschap maar met het zelfde plezier doe ik ook iedere andere luisterkind afstemming.
Dus heb je een vraag over je baby, je kindje of over jezelf…. Je bent ten alle tijden Welkom.


Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 75.00     Marlies Becker
www.ikluistermetjemee.nl

Luister naar je gevoel, gebruik je verstand en volg je hart…!

Wat gaat er toch in dat mooie koppie van je kind om?
Wil je weten waar de boosheid, slecht slapen, niet willen eten, druk gedrag, woedeaanvallen , verlegenheid, huilbuien of angst vandaan komen?

Het is mogelijk om antwoorden te krijgen op deze, en vele andere vragen, door middel van een Luisterkindafstemming!

Bij een Luisterkindafstemming maak ik contact met het onderbewuste van je kind. Je kind is aan het woord en ik laat hem/haar alles vertellen wat er speelt, wat goed gaat, wat niet lekker loopt en wat er mag veranderen.

Het contact vooraf loopt via de mail en je ontvangt een verslag van de afstemming binnen twee weken in je inbox. Blijf niet langer rondlopen met vragen, blijf niet langer tobben.. Gun je kindje en jezelf dit cadeau!

Neem een kijkje op mijn website, Facebook of Instagram. Ik help jullie heel graag op weg naar meer rust, beter begrip een nóg sterkere band met elkaar!

Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Willemijn de de Rooij-Frijters
www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

Welkom.
Mijn naam is Willemijn de Rooij van Praktijk met Engel Hart en Ziel.

Soms zit je in een periode dat het allemaal niet zo lekker loopt en kun je maar niet doorgronden waar het aan ligt. Wat is er aan de hand? Probeer daar dan maar eens achter te komen. Graag zou je antwoorden willen op je vragen en willen weten wat er in het bolletje van je kind om gaat of waar bv. die angsten die je met je mee draagt vandaan komen. Sinds April 2015 ben ik Luisterkindwerker en mag ik luisteren naar de liefdevolle ziel van jou of van je kindje of van zielen die al verder zijn. In de Luisterkind Afstemmingen mag ik Luisteren naar dat wat de ziel te vertellen heeft en dat is een liefdevol gebeuren. Ik ben dankbaar dat ik kinderen maar ook volwassenen en zieltjes van ongeboren kindjes of overleden mensen op deze manier mag helpen. Helpen om inzicht te krijgen in dat wat er speelt, zodat er duidelijkheid mag ontstaan. Wat ik vaak terug hoor van ouders is ,het was zo verhelderend, nu snappen we elkaar beter en kunnen we weer verder bouwen met elkaar. Voor mijn ongeboren kindjes heb ik zelf een Levensbrug Afstemming mogen ontvangen en toen wist ik dat ik deze module ook wilde volgen. Toen mijn vader overleed is er een levensbrug gemaakt waar we veel troost van hebben gehad. Het is zo bijzonder om een in liefde een luisterend oor te mogen zijn voor zielen die de aarde al verlaten hebben. Het is een voorrecht om Luisterkindwerker te zijn. Voelt het goed voor jou, dan zie ik je aanvraag graag tegemoet.
Dan ga ik liefde luisteren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Daniëlle Bassa-Ellens – Luisterkind Trainer
www.daniellebassa.nl

Ik ben Daniëlle Bassa, getrouwd en moeder van twee prachtige tienerdochters. Ik heb een praktijk aan huis waar ik met veel plezier de Luisterkind Opleiding
E-Learning geef en de Luisterkind-Afstemmingen met veel dankbaarheid maak, de opleiding tot Luisterkindwerker geef ik ook op een locatie in Gorinchem en Zaltbommel. In mijn praktijk geef ik de Reiki Cursussen en sessies, Access Bars sessies, I.E.T. Healings en Wellness Massages voor dames, waarbij ik de natuurzuivere en biologische verzorgingsproducten van Botanical Beauty gebruik..
Luisterkindwerker en Luisterkind Trainer zijn is passie, het geeft voldoening en vrijheid, het voelt niet als werk, het is fantastisch om mensen een stap op weg te mogen helpen.Te mogen luisteren voorbij ons denken naar jou, je zoon of dochter luisteren, luisteren op afstand in de energie, zuiver, liefdevol waarbij ik mijn eigen gedachten en ervaringen loslaat. Luisteren op een diepere laag, waar de antwoorden zuiver en helder door mogen komen.
Alle vragen kunnen en mogen gesteld worden, vragen over gedrag, gevoelens, zorgen en angsten, maar ook om voor jezelf na te gaan waar je staat en wat er mag ontstaan.
Wat is er nodig om de juiste stappen te zetten en weer de goede richting op te gaan?

Opleiding tot Luisterkindwerker op locatie start op dinsdag 16 februari in Gorinchem en op vrijdag 19 februari in Zaltbommel. Ik zie je graag om samen dit mooie avontuur aan te gaan tijdens het opleidingstraject van een half jaar, waarin we 5 keer bij elkaar komen.

De opleiding tot Luisterkindwerker via e-learning start op vast data het hele jaar door, de eerstvolgende staat gepland op zaterdag 6 maart en nog een startdatum op donderdag 18 maart, maar we kunnen ook samen een startdatum inplannen, 5 dagdelen samen via zoom en daarnaast persoonlijke begeleiding en ondersteuning via het studieportaal..
Gaan wij samen de Luisterkindliefde beleven?

Luisterkind Verdiepingen:
*Kinderwens: vragen rondom de kinderwens, een periode die zeer gevoelig en emotioneel kan zijn.
*Geboorteverwerking; hoe is de bevalling ervaren, zijn er onverwerkte gebeurtenissen?
*Geboortebegeleiding; luisteren naar het kindje in je buik, een liefdevol contact dat alvast gelegd kan worden tussen moeder/ouder en het kindje.
*Levensbrug, luisteren naar een overleden dierbare of iemand die niet of lastig kan communiceren door dementie, alzheimer of een ongeval.
*Familieverbond, waarom zijn jullie als gezin bij elkaar?
Specialisaties:

Kinderwens
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Sandra Laureys
www.kristalhelderhoren.nl

Vanuit alle tijd, rust en liefde luister ik naar de innerlijke wijsheid van jou, jouw gezin, jouw kind, jouw kinderwens, jouw overleden kindje of dierbare.
Ik luister naar wat er speelt en waarom.
Ik luister naar waar bepaald gedrag of een emotie vandaan komt, en wat er nodig is om dingen positief te veranderen en de energie weer in gang te zetten.
Ik verwoord alles wat zich op zielsniveau aandient in een handig en liefdevol Word document dat ik jou mail.
Uiteraard neem ik al jouw/jullie vragen mee.

Met het Luisterkind verslag, de handvatten en het inzicht kunnen jullie samen aan de slag om zo weer een mooie stap voorwaarts te maken.

Wees van harte welkom op mijn website:
www.kristalhelderhoren.nl

Met code : DIANA krijg je 10,- korting op een Luisterkind afstemming. (65.- ipv 75,-)


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Prijs: € 70.00    Esther Hut
www.estherhut.nl

Wat mooi dat je een Luisterkind Afstemming wil!
Voor jezelf, voor je kind, voor iemand die niet (meer) kan communiceren. Voor een geliefde die niet meer hier is.
Voor een kindje in je buik of voor een zielskind dat (nog) niet bij je is.

Naast Luisterkind Werker ben ik Geboortecoach. Mijn expertise en passie ligt bij de geboorte. Het voorbereiden op de geboorte en de gevolgen van de geboorte.
Voor de fysieke gevolgen geef ik Reflexintegratie behandelingen. Voor de psychische gevolgen. de imprint van de geboorte en geboortepatronen, breng ik de geboorte in kaart met veel inzichten als gevolg.
Ik combineer vaak sessies en behandelingen met een Luisterkind Afstemming zodat we direct naar de kern kunnen. Prachtige combinatie!
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 52.50    Annemarie van der Grift
www.visionoflight-healing.nl

Mijn naam is Annemarie van der Grift.
Ik ben geboren in 1976 te Zwolle waar ik tot op heden, samen met mijn man en onze kinderen, woonachtig ben.
Wij hebben een dochter (12 jaar) en twee zonen (10 en 7 jaar).

Van jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde.
Desondanks heb ik ook een nuchtere kijk op het leven en sta ik met beide voeten stevig op de grond.

De Luisterkindmethode kwam in 2012 op mijn pad.
Dit omdat ik een afstemming op onze oudste zoon liet maken.
Het zette van alles in gang in ons leven, maar vooral ook in mijn leven…………
In 2014 besloot ik zelf de opleiding Luisterkindwerker te volgen.
Er ging een (spirituele) wereld voor mij open.

Naast de Luisterkindmethode houd ik mij ook bezig met energetische- en HSP behandelingen.
Ook doe ik energetische huisreinigingen.
Deze zaken zijn erg goed te combineren waardoor ik een totaal ‘pakket’ kan aanbieden.

Naast mijn werkzaamheden schrijf ik ook.

In 2016 kwam mijn eerste boek “Een Hemelse Boodschap” uit.
Een boek dat gaat over mijn ervaringen rondom het overlijden van mijn moeder in 2013.
Op dit moment ben ik bezig met m’n 2de boek dat zal gaan over hooggevoeligheid.
Deze hoop ik in 2019 af te hebben en uit te kunnen geven.

Vision of Light staat voor bewustwording, inzicht & balans.
“Het licht dat je uitstraalt, weerkaatst op jouw eigen pad.”
Graag help ik jou en/of jouw kind verder.

Warme groet,
Annemarie
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Prijs: € 60.00    Annemarie Arfman
www.annemariearfman.nl

Ik ben Annemarie en ik ben 38 jaar. Getrouwd met de vader van onze 3 zoons van 10, 9 en 5 jaar en ben naast Luisterkindwerker ook al 17 jaar werkzaam in de jeugdzorg.
Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie en lees daar ook waarom ik zo blij wordt van de luisterkind methode van Diana.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    van Helene Oosten
www.wittelotus.com

Ik luister naar wat jij te vertellen hebt…

Iedereen heeft wel eens een moment in zijn leven dat het even niet lekker loopt.
Dat je niet goed in je vel zit en erg twijfelt aan jezelf. Of je staat voor een belangrijke keuze en kan niet kiezen, of je wilt wat meer zicht op wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven.

Dan kan ik naar je luisteren en een afstemming maken. Ik schrijf voor je op wat nu nodig is en waar je mee verder kunt. Omdat het altijd vanuit liefde geschreven wordt zal het altijd een mooie warme boodschap zijn die je thuis rustig door kunt lezen en waar je handvatten in krijgt aangereikt om jou verder te helpen.

Met de Luisterkind methode ben ik ‘alleen maar een tussenpersoon’ die vertelt wat jij me te zeggen hebt. Door me open te stellen en vragen te stellen, krijgen we duidelijk waar de struikelblokken liggen. Aansluitend aan de afstemming is het aan jou om er een vervolg aan te geven en er mee aan de slag te gaan.

Ik ben dus geen ‘tovenaar’ die een afstemming schrijft en dat dan alle problemen weg zijn. Wel probeer ik zoveel mogelijk op zoek te gaan naar oplossingen en handreikingen die je op weg kunnen helpen om er beter mee om te gaan en te kunnen begrijpen. Dat is vaak al een hele grote stap.

Jijzelf bepaalt wat er mag veranderen en waar je aan wilt werken, niet ik.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Laetitia Fioole
www.laetitialuistert.nl

Iedereen heeft wat te vertellen, groot en klein. Het is mijn missie een luisterend oor te bieden en de energie die ik doorkrijg te vertalen en op papier te zetten. Dat doe ik met veel liefde. Alle antwoorden zitten namelijk in jezelf, ik wil deze in je naar boven halen zodat er meer zelfbegrip en bewustzijn ontstaat en je op die manier dichter terugbrengen bij jezelf en je hogere kennis.

Je kunt bij mij onder andere terecht voor antwoorden vanuit het Hogere Zelf over:
– persoonlijke ontwikkeling en groei
– (onvervulde) Kinderwens, wensouders in alle soorten
– (gedrags)problemen bij baby’s of kinderen
– ongeboren of overleden kindjes (vroeggeboorte, miskraam, abortus etc.)
– verwerking rondom miskraam, abortus, vroeggeboorte etc.
– dementie, verstandelijke handicap, mensen in coma, overleden dierbaren
Specialisaties:

Prijs: € 65.00     Jet Janssen
www.child-in-mind.com

Ik vind dat luisterkind een hele fijne methode is om mensen te helpen, zowel volwassenen als kinderen en baby’s.
Baby’s en jonge kinderen kunnen nog niet helder communiceren over hun gedachtes, gevoelens en wat er in hen omgaat. Je vraagt je af wat er schuil gaat achter het gedrag van je baby of kind. Een luisterkind afstemming biedt uitkomst. Je kunt alle vragen aan je baby of kind stellen. Dit biedt duidelijkheid, handvaten en brengt vaak ook al een verandering teweeg.
Ook als volwassene help ik je graag om weer dichter bij jezelf te komen, om je bewuster te maken. Er kunnen momenten in het leven zijn dat je vast zit of dat de dingen niet zo lopen zoals je graag zou willen. Of dat je gewoon benieuwd bent hoe het nu echt met je gaat. Een luisterkind afstemming kan de antwoorden aanreiken waar je naar op zoek bent.
Ik luister graag naar je.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Jorieke Verbeet-Lammersen
www.verderdanwoorden.nl

Mijn naam is Jorieke en ik ben moeder van een meisje en een jongen. Ik woon samen met mijn man, 2 kids en 2 katten in Nijmegen. Naast mijn werk als Luisterkindwerker heb ik een eigen praktijk met Access Bars en massage.
In 2018 ben ik in aanraking gekomen met Luisterkind middels een afstemming op onze dochter. Dit heeft mij zo geïnspireerd om in 2019 de opleiding Luisterkind te volgen en af te ronden.

Ik maak afstemmingen voor kinderen en volwassenen. Ik stem af met behulp van een foto en enkele gegevens op de energie van de persoon. Ik stel vragen en samen zoeken we tijdens de afstemming naar handvatten, boodschappen en inzichten.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Carla van Daelen
www.praktijk-in-evenwicht.eu

Luisterkind website
Ik ben Carla van Daelen en heb al 10 jaar ervaring in energetische therapie.
Een aantal jaren geleden kwam Luisterkind op mijn pad en dat is een fantastische aanvulling op wat ik al doe. Het gebeurde regelmatig, dat ouders mij belden, omdat ze wanhopig waren. Met een baby die bijv. niet wil eten, is niet te communiceren. Energetisch kan ik blokkades weghalen, maar jij wil graag de oorzaak weten en dat kun je met Luisterkind!
In de energie ga ik op telepathisch niveau met je kindje praten, vragen stellen, die ouders graag willen weten en samen met het kind naar oplossingen zoeken. Het kind vertelt mij wat er thuis anders mag worden gedaan, zoals bijvoorbeeld meer rust creëren.
Dus heb jij vragen, waarom je kindje zo slecht eet, veel boos is of altijd slecht slaapt, dan is de Luisterkind Methode ook voor jou kind/gezin misschien wel een uitkomst. Ik luister met liefde naar jou of je kind op een dieper niveau.
Ook als energetisch therapeut sta ik voor je klaar om je te helpen blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel op te lossen.
Ben je geïnteresseerd, kijk dan op www.praktijk-in-evenwicht.eu
Specialisaties:

Prijs: € 70.00  Kirsten Baartman
kirstenbaartman.nl

Wat een feestje om luisterkinderwerker te mogen zijn.
Ik ga zitten, maak mijn hoofd leeg en dan stromen de verhalen/ de energie van de ander binnen.
En elke keer ben ik weer verwonderd dat dit kan.
Ouders zijn vaak geraakt: Pfff had de tranen in mm ogen staan, wat enorm fijn en wat opluchting /gerust stelling (vraag me niet waarom) .
En wat typisch mij is, ik hou ontzettend veel van kinderen. Ik zet mijn hart open, luister en alles mag er zijn.
En de kinderen? Die gaan opeens beter slapen, of een kindje ging eindelijk praten.
Ik ben elke keer weer dankbaar dat ik dit vak mag uitvoeren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Suzanne de Jong
www.kindinverbinding.com

Hoi mijn naam is Suzanne en ik help je graag de verbinding met jezelf en/of met je kind te versterken. Verbinding is een sleutelwoord voor mij geworden, omdat ik na jaren van innerlijk werk heb geleerd dat in diepere verbinding met jezelf zijn, essentieel is voor een vervuld en gelukkig gevoel.

Ik vind het dan ook prachtig dat ik met de Luisterkind-methode het onderbewustzijn meer zichtbaar kan maken, de diepere laagjes waar we niet altijd bij kunnen. Het helpt je jezelf of je kind beter leren kennen, zeker in periodes dat je even vastloopt of voor uitdagingen staat. En als je weet wat er onder de oppervlakte speelt en wat er nodig is, dan geeft dat weer ruimte om je te verbinden met wie je werkelijk bent. Of vind je de verbinding weer terug met je kind. En dat geeft een vrij en gelukkig gevoel, je kunt weer de juiste stappen zetten op je levenspad.

Voel je welkom om meer te lezen op mijn website en ervaar wat ik met een luisterkind-afstemming voor jou kan doen!
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Tessa Sprenger
www.tessasprenger.nl

Mijn naam is Tessa Sprenger. Moeder van 2 kinderen.
Hoogsensitief en na een moeilijke periode in mijn leven besloten dit in te zetten om iets moois te kunnen doen voor andere mensen. De luisterkind Methode kwam op mijn pad doordat ik op zoek was naar een oplossing voor de slaapproblemen waar mijn dochter al sinds haar geboorte mee kampte. Ik vind de luisterkind Methode zo bijzonder en mooi dat ik heb besloten de opleiding Luisterkindwerker te gaan doen. Deze heb ik in februari 2017 afgerond. Nu is het mijn tijd om deze prachtige methode uit te dragen met de hoop dat ik vele mensen een opstap kan geven in een gelukkiger leven.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Xandra Bakker
www.xandrabakker.nl

Mijn naam is Xandra Bakker en ik ben Nieuw Bewustzijn Coach. Het belangrijkste in mijn werk is luisteren.
En dat is nu precies wat ik doe tijdens een afstemming:
Luisteren – Jij wordt gehoord!

Wanneer gebeurt dat nog, dat iemand echt alleen maar naar je luistert? Zonder oordeel, zonder verklaringen te zoeken, zonder direct oplossingen aan te dragen.

Een Luisterkindafstemming doet dat. Het geeft je inzichten in hoe je er nu voor staat. Waarom je zaken steeds weer lijkt tegen te komen. Waarom je kindje die driftbuien heeft. Wat jij zelf in jouw eigen leven mag erkennen. Misschien heb je heel specifieke vragen of wil je gewoon graag weten hoe het met je kindje gaat. En aan jou is het dan hoe je daar verder mee omgaat.

Ik luister graag naar je.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Mia Stevens
www.debrugnaarhethart.be

De brug naar het hart is een coachingspraktijk gericht op inzicht, bewustwording, verandering en persoonlijke groei.
Mijn stijl kenmerkt zich door een geïntegreerd gebruik van verschillende methodieken en werkvormen.
Vanuit de overtuiging dat alles aanwezig is om van ons leven te maken wat wij willen en vanuit mijn grote passie om mensen te ondersteunen in het (her)ontdekken van hun innerlijke kracht en mogelijkheden, besliste ik de opleiding tot Luisterkind Werker te volgen.
Kiest men voor een individueel coachingstraject, ook dan doe ik een Luisterkind Afstemming en wordt de informatie uit de afstemming tijdens de begeleiding als referentiekader ingezet.
Op deze wijze maakt De Luisterkind Methode deel uit van het geïntegreerd methodisch kader van waaruit ik werk.
Wat is een Luisterkind Afstemming?
Op jouw vraag en toestemming maak ik verbinding met je onderbewuste en kom ik in contact met de informatie die jij in jou draagt maar waar jij je (nog) niet bewust van bent. Ik maak de taal van het onderbewuste zichtbaar voor wat aangepakt wil worden en zich wenst te ontwikkelen. Wat aangeraakt en opgelost mag worden, gebeurt.
Een Luisterkind Afstemming ruimt op, bevrijdt, transformeert, geeft inzicht, toont nieuwe wegen.
Een Luisterkind-afstemming aanvragen kan via de website http://www.debrugnaarhethart.be
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Martin Stoker – Luisterkind Trainer
www.bmsh.nl

Als Luisterkindwerker en maak ik verbinding met je eigen zelf. Op afstand maak ik contact om met jou in gesprek te gaan om de antwoorden op je vragen te vinden waar je mee zit. Je kan bijvoorbeeld op zoek zijn naar meer duidelijkheid waarom het niet loopt in je baan zoals je wilt, of misschien heb je wel een innerlijke onrust. Bij dit soort situaties kan ik middels het leggen van contact je een stukje informatie geven wat jou op weg kan helpen om vooruit te komen.

Wil jij ook Luisterkindwerker worden? Dit is mogelijk bij mij. Als Luisterkindtrainer geef ik de opleiding via E-learning en op locatie.

Alles begint met een stap…..zet jij de stap?

Warme groet,
Martin
Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Nienke Stokvis
www.nienkeluistert.nl

Ik ben Nienke Stokvis-Bouma (1981). Ik ben getrouwd met Onno en moeder van Sanne (2011) en Lisa (2013).
Vanaf het moment dat ik zwanger was van Sanne, ben ik me bewust geworden van mijn eigen gevoeligheid en sterke intuïtie. Dit heeft een andere wending aan mijn levenspad gegeven en mijn leven van voor ik moeder werd, compleet verandert. Ik ben continu bezig mezelf te ontwikkelen en waar nodig te helen. En hiervoor heb ik ook hulp nodig van anderen en dat is soms erg lastig te vragen. Ik ben altijd bereid om anderen te helpen en naar ze te luisteren.
Inmiddels heb ik veel kennis en wijsheid vergaard met betrekking tot opvoeden van gevoelige kinderen en bewustwording van je eigen gevoeligheid en het luisteren naar je hart. Door elke afstemming leer ik en deel ik mijn wijsheid.
Tijdens een retraite werd mij heel erg duidelijk dat ik mag luisteren en mag schrijven. En dat ik daarmee anderen kan helpen, is een fijne bijkomstigheid. Dit is een groot deel van mijn levenspad.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00     Astrid Janssen
www.astrid-janssen.nl

Mijn naam is Astrid Janssen. Ik woon met mijn partner en twee kinderen in Flevoland. Mijn passie is om mensen te helpen. En ik ben heel blij dat ik met de Luisterkind methode zoveel mogelijk kinderen en volwassenen mag helpen. Met veel geduld en respect zal ik luisteren tijdens een Luisterkind afstemming om zo een zo goed mogelijk beeld te schetsen en eventuele handvaten mee te geven.
Specialisaties:

Prijs: € 70.00  Nicolette van Nieuwenhuizen
www.remembranceofsoul.com/

Remembrance of Soul wil je ondersteunen op jouw zielspad, door je te laten herinneren wie je werkelijk bent. Om zo jouw weg naar Huis te vinden en thuis te komen bij jeZelf.

In 2008 hoorde ik voor het eerst een engel tegen mij spreken.Geheel onverwachts stond ik vanaf dat moment in contact met de Lichtwereld, en sindsdien ontvang ik boodschappen van engelen en andere lichtwezens. Zo ontvouwde mijn zielspad, mijn Remembrance of Soul, waarbij mijn hart me constant de weg heeft gewezen.

Mijn producten zijn:
*luisterkindafstemmingen, specialisatie
levensbrugafstemming
*het schrijven van boeken en channelingen van engelen en andere Lichtwezens
*Het geven van lezingen over mijn boek “Ik ben er gewoon nog”.
Dit boek vertelt het waargebeurde verhaal van de 11-jarige Tygo die onverwachts overlijdt en mij in meditatie opgezocht heeft. In het boek vertelt hij zijn ervaringen tijdens zijn sterfproces en zijn ervaringen in de hemel. Met zijn verhaal wil hij de angst voor de dood wegnemen en ons doen herinneren hoe groots we allemaal zijn.


Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Karin Sanders-Koelemans
www.ikluisterzuiverenzacht.com

Wat fijn dat je deze site gevonden hebt op zoek naar een Luisterkindwerker die bij je past.

Zit jij of je kind niet lekker in je vel, ben je op zoek naar antwoorden en kun je ze zelf niet vinden of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft?
Dan wil ik je graag helpen inzicht te krijgen in wat jou of je kind bezighoudt of blokkeert.
Ik maak graag een luisterkind afstemming voor jou of je kind en doe dat op een zuivere zachte en liefdevolle manier. Zonder oordeel, luister ik naar wat er verteld wordt. Hiervan maak ik een verslag met bruikbare inzichten die jijzelf of je kind in de energie heeft aangegeven.

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn website.
Wil je een luisterkind afstemming aanvragen of liever eerst nog wat meer informatie, dan hoor ik dat heel graag.

Harte groet Karin.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Lissa Seghers-Pelzer
www.luisterlis.nl

Met liefde ben ik er voor jou.

Mijn naam is Lissa Seghers-Pelzer, ook wel Lis voor mensen die mij kennen.
Tijdens de zwangerschap van mijn oudste zoon kwam ik voor het eerst in aanraking met de Luisterkindmethode. Er is een deur voor mij opengegaan; ik kreeg zoveel waardevolle, helpende informatie over hem en mezelf.

En dat gun ik iedereen.

Als Luisterkindwerker kan ik jou of je kind helpen waar je via een reguliere weg niet verder komt of waar verdieping of een andere kijk gewenst is.
Het antwoord ligt altijd in de persoon zelf en dit haal ik naar boven.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je bent, ik ben er voor jou.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Digna Tjon A San
https://www.gewoongelukkiggezond.com

Hi, mijn naam is Digna

Ik weet uit eigen ervaring hoezeer mijn hooggevoeligheid mij een ‘onbestemd’ gevoel gaf, en hoe het je ongelukkig kan maken. Hoe het een stempel drukt op alles wat je doet, denkt en voelt. Daarom ligt mijn hart bij het begeleiden van anderen die dolgraag willen leren omgaan met hun eigen hooggevoeligheid.

Ik help je graag omgaan met prikkels en overprikkeling, en daarmee leer ik je zonder stress, herontdekken welke functie jij hebt of wilt hebben in onze snelle maatschappij. Graag begeleid ik jou op weg naar een gelukkig leven waarin je je talenten en kwaliteiten ziet en deze in kan zetten, waar jij wilt. Hierin ligt mijn expertise, omdat ik zelf die weg gegaan ben.

Daarbij maak ik regelmatig gebruik van de Luisterkindmethode om tot de kern van het probleem te komen.

Natuurlijk is iedereen welkom om een Luisterkindafstemming te vragen voor zichzelf of voor zijn/haar kind.

Zit jij in een impasse en weet je niet welke kant je op moet? Of heb jij het gevoel in een emotionele rollercoaster te zitten?
En…..
Kom je zelf niet meer uit deze negatieve spiraal, en blijf je maar in cirkeltjes ronddraaien? Wil jij eindelijk duidelijkheid welke kant je op moet? Of ben je moe van het gevecht met jezelf?

Vraag dan een Luisterkindafstemming aan.Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 67.50    Gerjanne Lemmens
www.devoelspriet.nl

“Praten in stilte, geeft het mooiste gesprek.”

Ik ben Gerjanne Lemmens, voormalig leerkracht, energetisch therapeut en voelspriet.

Ik volg jou. Ik sluit me aan, zie je, hoor je en voel je. En benoem wat ik hoor en zie.


Kijk op mijn website en voel of het resoneert om samen in gesprek te gaan.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 77.00     Babette Holtmann – Luisterkind Trainer
www.babetteholtmann.nl

Zo lang als ik me kan herinneren voel ik energieën en maak ik dingen mee die onverklaarbaar zijn. Als kind was ik vaak bang en dacht ik dat ik gek was. En dus sloot ik me ervoor af en probeerde aan de norm te voldoen. Sinds ik moeder ben (van 3 prachtige zieltjes) kwam ik stukje bij beetje weer dichterbij mezelf en nam ook mijn gevoeligheid weer toe. Ons derde kindje was een verrassing en bracht ons enorm uit evenwicht. Ik vroeg een afstemming aan voor het kindje in mijn buik. De boodschap in die afstemming was zó raak! Ik besloot om mijn beschermlaagje af te doen en mezelf weer te openen voor dat wat gezien, gevoeld en gehoord wil worden. Door Luisterkind ben ik weer dat gevoelige meisje van vroeger geworden, maar dit keer zonder de angst. Ik word zo blij wanneer ik anderen kan helpen om ook weer in verbinding te komen met hun diepste zelf. Het is elke keer weer een feestje 😊

Naast het luisterkindwerk werk ik ook als zangeres, actrice en coach. En binnenkort mag ik ook aan de slag als Luisterkind Trainer!
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 35.00    Chantal Gielgens
www.luistereninstilte.nl

Hallo, laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Chantal Gielgens. Ik woon in Maastricht samen met mijn super luie huiskat, Meacy. Ik hou van natuur, dieren, koken, lezen, yoga en ben erg leergierig. Hierdoor ben ik continue in beweging. Opleidingen, cursussen en workshops volgen doe ik graag. Ook werk ik met veel plezier in de kinderopvang.

Mijn doel met Luisterkindwerker; mensen dicht bij hun zelf brengen. Dit gun ik iedereen.

Een afstemming aanvragen kan voor van alles en is dan ook breed inzetbaar. Maar het is zeker ook een goeie zet om een afstemming aan te vragen bij telkens terugkerende allergieën, terugkerend eczeem en hooikoorts.

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de klacht terugkomen? Dan is het goed om hiervoor een afstemming aan te vragen.

Vragen? Stel ze gerust of vraag vrijblijvend informatie aan.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Ger van ‘t Veld
www.tekenveld.nl

Ik geef kunstzinnige therapie, individueel, aan volwassenen en kinderen. Met als specialisaties: (seksueel) misbruik, autismespectrumstoornis, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ook geef ik creatieve cursussen voor volwassenen waarin het creatieve aanbod ook de persoonlijke ontwikkeling prikkelt. Als Luisterkindwerker vind ik het erg mooi te ervaren hoe je iemand kunt helpen door goed te luisteren naar wat de ander aangeeft en weet. Door dit te verwoorden, maak je het onbewuste weten bewust en kan de aanvrager zichzelf of zijn kind helpen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Ilse Lamers-Fleuren
www.ilselamersluisterkindwerk.nl

Ben je op zoek naar antwoorden op vragen die je maar bezig blijven houden? Wie weet kan ik iets voor je betekenen. Volg je gevoel, jouw gevoel moet kloppen, dan is het altijd goed!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Annelies Blokzijl
www.luisterkind-annelies.com

Iedereen is welkom bij mij! Oud, jong, groot, klein, dichtbij of ver weg. Als luisterkind werker mag ik naar jou luisteren. Jouw verhaal is belangrijk en het mag gehoord worden. Even stilstaan bij wat aandacht mag en weer in balans komen. Je kunt de handvatten, die je ontvangt via de mail meenemen, zodat je verder kunt groeien en je de volgende stappen kunt zetten op jouw levenspad. Ik help je graag om weer in balans te komen en zet mijn hart open voor jou, zet jij jouw hart open voor mij?
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Anita Brouwer
www.energetischcommuniceren.nl

Hallo,
Mijn naam is Anita Brouwer. Ik ben aura reader en Luisterkindwerker.
Wil je graag volgende stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Kom je regelmatig in bepaalde situaties en weet je niet waarom? Heb je vragen over het gedrag van je kind? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan kan een aura reading of Luisterkind-afstemming helderheid verschaffen. Ik nodig je van harte uit om mijn website te bezoeken www.energetischcommuniceren.nl
Wil je gelijk contact met me opnemen dan kan dat via info@energetischcommuniceren.nl
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00    Marieke Verkerk
www.mariekeophetstrand.nl

Voor hooggevoelige kinderen van 0 tot 100 jaar die gehoord willen worden.

Soms kunnen situaties je overspoelen in jouw leven of dat van je kind. Je zit met zoveel vragen en ziet even geen oplossingen.
– Onze zoon trekt zich steeds meer terug, hij lijkt wel depressief. Hoe kunnen we hem bereiken?
– Onze dochter is hooggevoelig. Hoe kunnen wij daarmee omgaan?
– Ik pik heel snel informatie en emoties van anderen op. Wat moet ik in vredesnaam daarmee?
– Ik heb meer tijd voor mezelf nodig dan anderen en mijn leven is behoorlijk vol. Waar vind ik die tijd?

Herken je dit soort situaties van jouw kind of van jezelf? De antwoorden zitten in je en willen gehoord worden. Misschien kan een Luisterkind-afstemming jou of jouw kind daarbij helpen.

Nieuwsgierig? Check de site, stuur me een mail of bel me op 06-24850387.
Ik hoor graag van je, Hartegroet Marieke.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Loes Sastra
www.loessastra.nl

Jarenlang werken met jeugd heeft me geleerd goed te luisteren, mijn intuïtie te laten spreken en te werken vanuit mijn hart. Alleen dan kun je de ander écht coachen. Met de luisterkindmethode heb ik geleerd nog dieper te gaan en weet ik kinderen en volwassenen op zielsniveau te bereiken en via die weg vragen te beantwoorden en blokkades op te heffen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Anneke Hemmer
linktr.ee/AnnekeHemmer

Rázend interessant blijf ik het vinden, dat dátgene wat met je hoofd niet te beredeneren valt, toch ècht kan!

Leren en ontdekken doe ik (Anneke, 1979) al mijn hele leven, nieuwsgierig als ik ben naar wie ik ben, wie de ander is, wat je motiveert, waarom je doet, wat je doet.
Na mijn studie Accountancy ben ik gaan werken ‘vanuit mijn hoofd’ en in mijn vrije tijd vind ik uitdaging in intuïtieve cursussen en workshops.

In een BewustZijn Coaching opleiding ontdekte ik dat mijn passie ligt in het ráken en ondersteunen van mensen, met woorden of mijn luisterhouding.
Als Luisterkindwerker verwonder ik me telkens weer; het is práchtig wat een ieder mag ervaren die openstaat voor een afstemming.

Naast mijn werk in het project- en procesmanagement hoop ik jou te mogen raken en ondersteunen met een Luisterkind afstemming.
Heb jij een vraag over jezelf of je kind, waarop jij het antwoord vanuit jouw hoofd niet kan bedenken, maar waarover jij wel heel graag helderheid zou willen ontvangen?

Jou raken en ondersteunen is mijn passie!
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 50.00    Yvonne Charlier
www.dekriebelboom.nl

“Het mooiste sprankeltje van geluk zit in jezelf”

“Ik luister”
Zit je met vragen over je (ongeboren) kind of over jezelf?
Zit jij of je kind niet lekker in zijn vel?
Of wil je gewoon weten hoe het met je (ongeboren) kind gaat?

Welkom, mijn naam is Yvonne Charlier van praktijk “De Kriebelboom” Dankbaar dat ik als luisterkindwerker in gesprek mag gaan met jou of je kind. Er is zoveel moois wat wij niet zien, maar soms wel voelen. Hier mogen we liefdevol naar kijken om zo weer verder te komen op ons levenspad. Hobbeltjes zijn er om te nemen om daarna vanuit onze innerlijke kracht weer verder te kunnen. Ik help je graag hierbij.
Als mama van 2 toffe meiden weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Na jaren als leerkracht te hebben gewerkt, waar ik veel kinderen heb mogen begeleiden en zelf heb mogen groeien in wie ik nu ben, ben ik dankbaar om vanuit mijn eigen praktijk mensen van 0-100 te mogen begeleiden. Ook ik heb de nodige hobbels genomen om hier te komen. Soms is het zwaar maar uiteindelijk is het het grootste cadeau dat je jezelf kan geven. Voelt het goed? Lees verder op www.dekriebelboom.nl ik geef ook: babymassage, dreumes, -peuter-, kinderyoga, rots & watertraining, spirituele coaching.

Ik ontmoet je graag liefs Yvonne
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 70.00    Marion van Diemen
www.mooitalent.nl

Mooi talent is een praktijk voor life coaching en advies voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Marion Vrosch
www.healingpraktijkcarpediem.nl

Welkom, mijn naam is Marion Vrösch, geboren 1963, getrouwd en moeder van een prachtige dochter en zoon.
In mijn healingpraktijk coach ik lotgenoten van seksueel misbruik, een Luisterkindafstemming is daar een mooie aanvulling voor.
Naast Luisterkindwerker, snijd ik energetische (angst)koorden door met gebeurtenissen of personen uit het verleden en ben ik Aquarius Angels Healer.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Nancy Wolters
www.nancywolters.nl

Iedereen heeft het recht om zichzelf te kunnen zijn. Soms zijn we het contact met ons zelf kwijt, weten we niet meer wie we nu in werkelijkheid zijn. Zoeken we de antwoorden buiten onszelf, maar diep van binnen weet je wel dat het antwoord in jezelf zit. Ik help en begeleid jou en je gezin graag bij het vinden van je antwoorden.
Specialisaties:

Kinderwens
Prijs: € 0.00    Linda van de Wal


Specialisaties:

Prijs: € 45.00  Manja Westrik
www.praktijkmanjawestrik.nl

Ben je op zoek naar oplossingen voor problemen, vragen over jezelf of je kind? Loop je ergens tegenaan en weet je niet wat je moet doen?Laat me je helpen om de juiste antwoorden te vinden!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00      Christel Knippenberg-Jakobs
www.kinderpraktijkchristel.nl

Mijn naam is Christel Knippenberg en sinds 2012 werkzaam als professioneel nanny. Daarnaast sinds 2018 gediplomeerd holistisch kindercoach. Afgelopen herfst heb ik besloten mijn eigen praktijk als holistisch kindercoach en Luisterkind werker te openen. Zó ontzettend fijn om mensen op deze geweldige manieren te mogen helpen. Te zien dat kinderen weer rustig worden, volwassenen eindelijk de keuzes durven maken waar ze al lang over twijfelden. Om mensen te mogen helpen het overlijden van een dierbare te verwerken en nog een paar vragen beantwoord te krijgen. En zo veel ander moois wat ik al heb mogen geven, alleen door te luisteren en het verhaal op te schrijven.

Wil jij of iemand anders ook gehoord worden, ik luister graag! Liefs Christel
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 77.00    Cynthia Jansen
www.praktijkcyn.nl

Even voorstellen, mijn naam is Cynthia Jansen. Ik woon samen met mijn gezin en hondjes in Hoeven, ben moeder van Rafaël (2009) en het gezicht achter Praktijk Cyn. Luisterkind is voor mij een groot geschenk, naast de Spirituele Loopbaancoaching die ik aanbied in mijn praktijk.

Gewoon door te zijn met een open mind, puur en zuiver nodig ik jou of je kind(je) uit in een onbevooroordeelde ruimte van liefde. Alles wat onze aandacht vraagt, krijgt de ruimte om gehoord en gezien te worden. De hartverwarmende reacties en dankbaarheid op alle eerdere afstemmingen motiveren mij om door te gaan met deze mooie en bijzondere methode. Je bent welkom om een gratis Mini Afstemming aan te vragen via mijn website.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Prijs: € 75.00      Janine Douwes
janinedouwes.nl

Vanuit mijn hart en vol passie heb ik de opleiding gevolgd bij Diana van Beaumont en alweer een aantal jaren werkzaam, waarin ik zowel kinderen als volwassenen heb mogen helpen inzicht te krijgen in dat wat hen bezig houdt of blokkeert.

Ik vind het zo mooi om te zien hoe na een afstemming, of dat nu voor een volwassene of voor een kind is, of op het vlak van kinderwens, er stukjes op hun plaats vallen en inzichten komen daar waar het eerst niet helder was.
Mensen kunnen weer vooruit, gaan weer stralen en kunnen meer en meer zichzelf zijn. En het mooiste er van: je doet het eigenlijk helemaal zelf!
Ik luister naar je, bied ondersteuning en vertaal op papier wat jij, of je kind, aangeeft.
De combinatie van mijn voelen, luisteren en vertalen naar jou en wat jij aangeeft, maakt het een uniek een krachtig middel om inzicht te verkrijgen, problemen te verhelpen en oplossingen te vinden.

Wanneer er bijvoorbeeld een kinderwens is, maar het proces niet zoals gewenst verloopt, kan ik helpen. Ik kan door middel van een Kinderwens afstemming vragen beantwoorden die aan de orde zijn in dit proces. Waarom het niet lukt bijvoorbeeld, is slecht een enkele van de vele vragen in een onzekere periode.

Ik begeleid kinderen met hun ouders en ook al voor de geboorte. Met het prachtige traject geboortebegeleiding krijgen kinderen en hun ouders een unieke, liefdevolle start als gezin. Al vanaf voor de geboorte van het kindje kan ik afstemmen, en kunnen wensen van het kindje ook al voor de geboorte kenbaar gemaakt worden aan de ouders, en kunnen ouders vragen stellen aan hun kindje.

Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Laura Hofstede
www.laurabewust.nl

Mijn naam is Laura en ik heb mijn eigen praktijk voor zelfheling. Ik zorg ervoor dat het lichaam zichzelf weer kan helen nadat er trauma’s of blokkades zijn opgelost. Met mijn hoog gevoeligheid voel ik waar de pijn of emotie zit.
Daarnaast maak ik ook Luisterkind afstemmingen. Alles is energie en informatie en daar werk ik de hele dag mee. Dankbaar dat ik velen al heb mogen helpen bij uiteenlopende klachten. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Voor meer informatie of vragen kijk eens op mijn website.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00      Inge Oud
www.jehartweetdeweg.nl

Luisterkindafstemming bij mens en dier.Specialisaties:

Prijs: € 58.00     Kinga de Wit
www.wellness-in-mind.com/Luisterkind

Enkele jaren geleden werd mijn zeer gewenste zwangerschap plotseling afgebroken door een miskraam. Een zware en zwarte periode volgde. Met een spirituele ontwaking en het hervinden van mijzelf als uiteindelijk resultaat. De Luisterkind afstemming die ik toen mocht ontvangen, heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. De ontdekking van deze vorm van communicatie en de liefdevolle manier waarop er met mij en mijn verdriet omgegaan werd, deed me beseffen dat dit precies was hoe ik anderen ook wilde helpen. Ik was reeds jaren werkzaam als psycholoog en coach en had mijn eigen praktijk, maar dit voelde nog meer als de “echte ik”. Een ontdekkingsreis begon. Enige opleidingen op spiritueel gebied en het oprichten van “the Soul Compass” later, heb ik de totaalaanpak van problemen waarmee mensen zich tot me wensen, vorm kunnen geven.

Je bent van harte welkom en kunt bij me terecht voor allerlei soorten psychische, emotionele, fysieke en spirituele problemen en vraagstukken. Met de Luisterkind methode vertaal ik graag datgene naar je wat niet op een andere manier duidelijk gemaakt kan worden. Ik vind het een heel mooi en bijzonder idee om mensen handvatten te kunnen geven die uit hun eigen innerlijke wijsheid komen en om hen van een handleiding voor hun baby of huisdier te voorzien. Via een afstemming kunnen wij, als Luisterkind werkers namelijk met zo ongeveer alles en iedereen communiceren. Daarnaast kun je ook voor andere doeleinden en methoden bij mij terecht.

Heb je vragen en wil je graag weten hoe ik je zou kunnen helpen? Neem gerust contact met me op!
Liefs, Kinga.
Psycholoog, Coach en Healer.

the Soul Compass is onderdeel van Wellness in Mind – Holistisch Welzijnscentrum (www.wellnessinmind-online.com).
Voor informatie over diercommunicatie vanuit mijn praktijk kun je kijken op: wellnessinmind.wixsite.com/hondenziel
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Lisette Ebben
www.lisetteebben.nl

Soms zijn er momenten in je leven dat je een rustpunt zoekt, (h)erkenning, een verademing. Dat je een opening wenst, ruimte, in dat wat vast lijkt te zitten. Richting wilt ervaren, handvatten aangereikt wilt krijgen zodat jij weer voelt dat je verder kan, weet hoe je verder kan.
Met mijn volledige aandacht gaan we samen plaats maken voor jouw kind of jouzelf, zodat innerlijke wensen mogen landen.

Ik nodig je van harte uit. Heb je vragen lief en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Omdat ieder zijn eigen unieke verhaal heeft en het zo waard is om naar te luisteren!

Warme groet, Lisette Ebben
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 65.00    Antoinette van Elswijk
www.antoinettevanelswijk.nl

Na zomeractie van €65,00 voor €50,00.Actie tot 12 september.
L Luisteren, echt luisteren!
U Ultiem geborgen zijn.
I Innerlijke bewustzijn mag spreken.
S Schrijven, alleen opschrijven jouw woorden.
T Transformatie, door de antwoorden.
E Erkenning, voor je als mens klein of groot.
R Reacties van je jezelf of je kind, worden verhelderd.
K Kind, mag weer kind zijn.
I Innerlijke waarheid, de pure bron.
N Natuurlijke vorm van heling
D Doen, doen, doen voor inzichten en helderheid!

Zit je kind of jij niet lekker in je vel? En kan je er niet goed de vinger opleggen? Verwoorden is heel lastig.Iedereen klein of groot wil gehoord worden. Kinderen, maar zeker ook volwassenen kunnen door een Luisterkindafstemming hun ongemakken, verdriet en pijn delen.Op afstand vanuit je eigen vertrouwde omgeving kan jij of je kind vertellen. Je bepaald zelf hoe er gecommuniceerd wordt. Op een vertrouwde en geborgen wijze, kan jij of je kind vrijuit spreken en uiten waar je echt mee zit.Samen met jou of je kind voelen en ontdekken hoe de energie veranderd kan worden.
Wanneer een kind ouder is dan 10 jaar,moet je toestemming vragen aan het kind en kan het zelf ook vragen stellen.
Geboortebegeleiding is een extra ondersteuning voor de moeder naar de bevalling toe. Op liefdevol en respectvolle manier maak ik verbinding via het innerlijke bewustzijn van jullie ongeboren kindje,veilig in de buik van de moeder.
Snuffel rustig rond op de website. Graag wil ik je helpen met Luisterkind en eventueel verder bijstaan, in de vorm van Reiki en/of Coaching.


Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Lineke Folkers
www.praktijklichtpunt.nl

Praktijk Lichtpunt, Praktijk voor Reiki, energetische therapie, coaching en Luisterkindafstemmingen.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 70.00     Suzanne Janssen
www.praktijksuzannejanssen.nl

Luisterkind is een prachtige methode om erachter te komen wat er nu echt speelt. Voor kinderen en voor volwassenen!

Kinderen kunnen vaak (nog) niet goed uitdrukken wat er aan de hand is, ze laten in hun gedrag zien dat er iets niet lekker zit. Boze buien, niet goed kunnen slapen, huilbaby’s, angstig zijn, noem het maar op. Volwassenen hebben ook zo hun dingen in het leven waar ze tegenaan of zelfs in vast lopen. Of misschien heb je onverklaarbare klachten, en vraag je je af wat je lichaam daar mee wil uitdrukken. Met een Luisterkindafstemming luister ik naar jou, of naar je kind, op een dieper niveau. Daarbij neem ik de vragen mee die je voor jezelf of voor je kind hebt.
Inzichten, concrete handvaten en soms al direct merkbare veranderingen zijn het resultaat. Zodat jij of je kind weer verder kunt!

Naast Luisterkindwerker ben ik ook Natuurgeneeskundig therapeut en Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapeut. Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten gedeeltelijk vanuit een aanvullende verzekering.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 90.00    Marjan ‘t Lam
www.marjantlam.com

Mijn naam is Marjan ‘t lam, ik ondersteun in mijn praktijk mama’s die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren. Door miskraam, abortus, vroeggeboorte en kindjes die tijdens of kort na de geboorte zijn overleden.

Tijdens een Luisterkindafstemming maak ik contact met jouw ongeboren zieltje, ik ga luisteren wat het wil vertellen en probeer hierin zoveel mogelijk jouw vragen mee te nemen. Ik schrijf de afstemming op papier en deze wordt per post naar je toegestuurd op deze manier heb je een mooie herinnering aan dit contact ♥
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Anique de Wit
www.stralenderoos.nl

Wij zijn allemaal bedoeld om te stralen, ieder op zijn/haar eigen manier. Maar soms straal je niet en weet je even niet hoe je verder moet, je verlangt naar een impuls die jou weer meer terug brengt naar jezelf. Samen gaan we kijken in een Luisterkind afstemming wat jouw ziel jou wil vertellen en wat er op dit moment belangrijk is voor jou om te weten. In een afstemming vind je herkenning van wie je werkelijk bent, alleen dit al kan een prachtige verandering of opluchting te weeg brengen.
Mijn naam is Anique de Wit en met heel veel passie en plezier ben ik Luisterkind werker.
Mijn andere passie is het ontwerpen van symbolische sieraden, sieraden die je raken. Meer informatie over een Luisterkind afstemming en de sieraden die ik ontwerp, kun je vinden op mijn website. Welkom!
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Ellen Grootenhuijs
ellengrootenhuijs.nl

Mijn naam is Ellen Grootenhuijs en ben moeder van twee meiden.
Heel mijn leven heb ik al kunnen vertrouwen op mijn intuïtie en heb ik ook vaak andere mensen kunnen helpen met de dingen die ik aanvoelde. Dit was niet altijd even makkelijk. Vaak keken mensen me dan raar aan zo van, hoe kan jij dat nou weten. Door de houding van de tegenwoordige maatschappij tegenover intuïtieve mensen ben ik blokkades gaan creëren waardoor ik niet meer mezelf kon zijn. Ik ben toen de Reiki 1 cursus gaan doen, maar dit was het niet voor mij. Toen kwam luisterkind op mijn pad. Dit vind ik zo’n mooie en zachte methode dat ik de opleiding ben gaan doen en heb deze uitgebreid met de module levensbrug.
Nieuwsgierig geworden? neem dan een kijkje op mijn site en vraag een afstemming aan.
Ik hoor graag van je.
Een lieve warme groet, Ellen
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Herma Wijnhoud
www.antevasin.nl

Mijn naam is Herma Wijnhoud. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk Antevasin Inzicht en Geneeswijs. In eerste instantie alleen als voetreflexoloog maar in de loop van de jaren heb ik mijn kennis verbreed. Luisterkind is voor mij een andere manier om inzicht te verkrijgen in situaties die lastig te doorbreken zijn. . Vanuit mijn praktijk maak ik contact met met u of met uw kind aan de hand van een foto en kijk ik wat er op zielsniveau gedeeld wil worden. Ik begrijp heel goed de vraagtekens van deze methode omdat ik daar zelf ook mee gestoeid heb. Toch ben ik elke keer weer verbaasd hoe iets inzicht geeft of een situatie doorbroken kan worden met deze methode.


Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Nicole Geertjes
www.praktijknicolegeertjens.nl

Ik ben Nicole Geertjens.
Op een liefdevolle manier werken en jou liefdevol benaderen vind ik belangrijk. Ook in de luisterkindafstemmingen. Om zo een veilige bedding te bieden waar veranderingen in plaats kunnen vinden. Je het gevoel geven dat jij er mag zijn. Dat jij goed bent zoals je bent.
Echt aandacht voor jou. Samen de voorwaarde scheppen, zodat je gaat leven met een twinkeling in je ogen.
Dat je in contact bent met wat je voelt en wilt. Zo bewust keuzes kunt maken. En ook bewust die keuzes kunt gaan maken waar je ogen van gaan stralen. Op de manier die bij jou past.
Dit kan via een luisterkindafstemming als ook via energetische consulten. Daarnaast bied ik nog verschillende workshops aan om je hierin te ondersteunen, ook workshops intuïtief schilderen.
Heb je nog vragen of wil je meer weten, dan mag je altijd contact met mij opnemen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Trainer – Monique Verhage
www.voorgrootenklein.nl

Luisterkind Trainer (Nog voor de vakantie instappen? Het kan online, 23 juli).
Als kleuterjuf draag ik met name het jonge kind een warm hart toe.
En dan vooral de kinderen die (nog) niet goed kunnen uitleggen aan hun ouders wat er speelt, hebben mijn oprechte aandacht.
Want hoe vaak gebeurt het niet, dat een boos kind gestraft wordt voor zijn boze buien. Terwijl er mogelijk iets speelt waar het kind zelf geen invloed op heeft? Zoals het meisje dat een auralifter bij zich droeg en de emotionele uitbarstingen veroorzaakte.
Of het jongetje dat echt niet naar school wilde, terwijl hij goed presteerde, goed contact had met de juf en zijn klasgenoten. En we er in de afstemming achter komen dat de energie van een Chinees jongetje naast hem stond, die hem pushte om te presteren, nog harder te werken, nog beter te worden, etc. Het jongetje kon gewoonweg niet meer ontspannen en wilde echt niet meer.
Of de geestelijk gehandicapte buurjongen die vooral op zijn kamer veel harde geluiden maakte en zijn schommel tegen de betonnen muur beukte. Het hele portiek had er last van. In de afstemming bleek zijn kamer vol te zitten met overleden zielen van de bombarderingen in Rotterdam. Hij probeerde ze alleen maar weg te krijgen. Daar breekt je hart toch van….

En dus laat mij naar jouw kind luisteren!
Laat mij uitzoeken wat er speelt en kijken of er zaken gekeerd kunnen worden.
Als jouw kindje niet kan praten om wat voor reden dan ook, ik kan wel altijd naar hem/haar luisteren.
Gewoon op afstand, in de energie maak ik contact. Het verslag komt via de email naar je toe.

Ik gun dit elk kind zo van harte. Gun jij het jouw kind ook?
Kijk op mijn website voor meer info of vraag gelijk een afstemming aan via de knop hier rechtsboven.

Wil je ook Luisterkindwerker worden? Kijk op mijn website en download de informatiebrochure.

Ik start in Capelle a/d IJssel 18 september 2021.

Ook is het mogelijk de opleiding online te volgen. Startdatum vr. 23 juli 2021

Liever zelf een dag kiezen? Dat is ook mogelijk. Neem dan even contact op via info.voorgrootenklein@gmail.com

Groetjes Monique
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Janneke van Lint
www.toermalijn-coaching-therapie.nl

Luister jij wel eens naar jouw innerlijke stem? Of duw je deze met regelmaat weg! Jouw innerlijke stem is de stem van je hart, deze mag gehoord worden. Ik help je om weer in verbinding te komen met jezelf. Ik ben Janneke van Lint en door de Luisterkind Methode ben ik thuisgekomen bij mezelf. Door echt te luisteren naar mijn eigen innerlijke stem ben ik de Luisterkind Methode gaan volgen. Wat een bijzonder gevoel van thuiskomen was dat! En dat wil ik graag met jou delen!

Als Luisterkindwerker heb ik geleerd om op een zuivere manier in contact te komen met jou of de persoon voor wie de afstemming wordt aangevraagd. De kern van een afstemming is het luisteren naar een diepere laag, je onderbewuste laag. Ik luister naar wat er echt gezegd mag worden! Gun jezelf een Luisterkind afstemming om verder te komen in jouw persoonlijke groei. Ben jij toe aan een nieuwe start of sta jij midden in een nieuwe fase van je leven of wil jij graag antwoorden hebben op vragen die maar ronddolen in je hoofd? De Luisterkind afstemming helpt je om weer verbinding te maken met jezelf, jouw kern. Het helpt je los te komen van oude patronen en er ontstaat ruimte in je systeem.
Mijn ervaring met een Luisterkind afstemming is dat de herkenning en erkenning van jezelf zo raak zijn! Het helpt je verder met de vraagstukken in je leven, over je kinderen, je werk, je sociale contacten en je relatie.

Ben jij ook zo ontzettend toe aan opheldering, een liefdevolle arm om je heen, een helder antwoord? Vraag dan nu een Luisterkind afstemming aan! Het voelt als een liefdevolle omarming en een belangrijke stap vooruit! Een cadeau aan jezelf of voor een ander!
Je kan op mijn website lezen hoe je een afstemming kunt aanvragen: www.toermalijn-coaching-therapie.nl. Iedereen is welkom! Van kinderen tot volwassenen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 66.00    Trainer – Baukje Postma
www.hoorjehart.nl

TRAINER op locatie of via e-learning & LUISTERKINDWERKER (ook in het Frysk)

HOOR JE HART
Ik stel me open voor jou – met heel mijn hart – en help je met liefde op jouw weg. Dat doe ik met de Luisterkind-afstemming waar jij behoefte aan hebt en met het geven van de Opleiding tot Luisterkindwerker.

Ouders en leerkrachten willen allemaal hetzelfde: gelukkige en vrolijke kinderen. Ik ben jaren werkzaam geweest in het basisonderwijs als leerkracht, coach, intern begeleider en gedragsspecialist. Nu help ik met name ouders, leerkrachten en kinderen graag met behulp van Luisterkind. Luisteren vanuit verbinding, van hart tot hart, van ziel tot ziel. Dat geeft precies die aanwijzingen of veranderingen die nodig zijn voor jou als opvoeder en voor het kind. Laat je verrassen en verder helpen door de prachtige aanwijzingen en oplossingen van je ziel, uniek voor jou of je kind.

Of wil jij misschien Luisterkindwerker worden? Leren communiceren op zielsniveau? Ik help je naar het vertrouwen in je eigen waarnemingen.
Ik geef de OPLEIDING in Friesland, in Lemmer in kleine groepjes van max. 6 personen.
Liever via E-LEARNING? 1 op 1 of met max 3 personen. Je kunt zelf met een dag en datum voorstel komen. Kijk op mijn site voor vastgestelde data. Ik leer je met liefde en enthousiasme om Luisterkind-afstemmingen te schrijven zodat je jezelf en vele anderen op hun weg kunt helpen.

Neem rustig de tijd om meer over mij te lezen op www.hoorjehart.nl. Ik neem graag de tijd voor jou.

Hartgroet,
Baukje
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00  Marjolein Joosten
www.zenvenlo.nl

Mijn naam is Marjolein Joosten, getrouwd en mama van twee geadopteerde kinderen (18 en 15 jaar). Al 30 jaar in het basisonderwijs werkzaam, waarvan ruim 21 jaar kleuterjuf . Daarnaast ook werkzaam in mijn energetische (kinder) coachpraktijk ZEN in Venlo (Limburg).
Ik ben trots op mijn werk als Luisterkindwerker. Het is dankbaar om iemand een stem te geven die dit niet (meer) kan: of het nu een kind is dat zich nog niet zo goed kan uiten, mensen met dementie ,mensen met een verstandelijke beperking of je je innerlijke kind , die je misschien nog van alles wilt vertellen. Ook kan ik kijken, maar vooral luisteren waarom jullie als een familie onder een dak wonen en wat jullie elkaar te leren hebben! Heb je nare ervaringen rondom je eigen geboorte, of die van je kind ? Met een geboorteverwerking kijken we er samen naar. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring dat een kinderwens hebben, je leven kan bepalen. Inzichten hierin kunnen helpend en helend zijn.
Het is fijn om te helpen om de handvatten die wel in de mens zelf zitten, maar er niet uit komen voor jou te vertalen op papier.
Mag ik naar je luisteren?
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 85.00    Robert Derksen
https://voordeliefdegeboren.nl

Hallo, ik ben liefde in de verschijningsvorm van Robert Derksen. En jij? Jij bent liefde in de vorm van jij.

Ik begeleid je graag met een Luisterkind afstemming of via een Access Bars Sessie om met meer liefde en kracht in je dagelijkse leven te staan.
Kijk gerust op mijn website voor meer informatie en contact.

Luisterkind
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Loes Meijer
www.bij-loes.nl

Bij L.O.E.S. staat het maken van de verbinding met jezelf en/of anderen centraal en energetisch werk is hierin voor mij een essentiële weg.
Werken met energie en intuïtie is voor mij bijna net zo vanzelfsprekend als ademen.
Het maken van een afstemming doe ik vanuit liefde, met aandacht, rust en warmte.
Zodat jij de boodschappen, inzichten en tools krijgt waardoor je weer een stap kunt zetten.
En het mooie vind ik dat dit dus echt uit jouw eigen diepe innerlijk weten komt, waardoor een afstemming vaak op diepere lagen resoneert…..al begrijpt je hoofd het misschien nog niet helemaal, jij voelt dat het klopt!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Sien Hellemans
www.koesterpraktijk.be

U kan bij mij terecht voor alle emotionele en energetische ondersteuning / begeleiding voor u zelf en uw kind.
Vanaf uw kinderwens, uw zwangerschap en de geboorte van uw kindje tot het ongeveer 10 jaar. geworden is.
Daarna is toestemming nodig van de betrokkene.
Ondersteuning bij de relationele moeilijkheden (bv communicatie) in de nieuwe levensfase van alleenstaand naar koppel en van koppel naar jonge ouders met een baby .

In elke fase van uw leven kan een Luisterkind afstemming DE juiste stap zijn om meer inzicht te krijgen hoe je komt tot persoonlijke groei en liefdevol samenzijn met partner en kind(eren)

De wijsheid die een kind naar boven brengt tijdens een luisterkindafstemming biedt ouders inzichten in wat de beste aanpak( bv bij opvoedkundige vragen) is om weer harmonie en liefde te laten weerkeren bij het kind en in het gezin.

Specifieke Luisterkind afstemmingen.
————————————————–
Via een kinderwens afstemming krijgen toekomstige ouders inzichten in wat er nog ontbreekt ,om hun kinderwens het beste te verwezenlijken.

In een geboortebegeleiding kan de ziel van de baby reeds heel duidelijk maken wat hij /zij wenst en wat hij/zij liever niet wil.
De mama kan zich na de afstemming meer en liefdevoller verbonden voelen met haar kindje wat leidt tot een harmonische zwangerschap en een vlottere bevalling.

Een levensbrug afstemming brengt vaak troost, rust en vrede bij verdriet en gemis van een dierbare overledene.

Voor meer info zie website of neem gerust contact op
vriendelijke groeten
Sien
Specialisaties:

Prijs: € 75.00    Joanna Verdam
www.ervaarjezelf.nl

Mijn praktijk heet Ervaar Jezelf omdat ik ervan overtuigd ben dat het vastlopen in het leven veelal te maken heeft met het jezelf voorbij lopen. Je weet niet of niet meer hoe het is om voor jezelf te zorgen, te voelen. En eigenlijk begint alles bij het jezelf gunnen van je eigen geluk door te voelen, te ervaren waar jouw behoeften liggen. Want als je dat weet, dan kan je er naar gaan leven! Naast mijn werk als psychotherapeut/ levenscoach/ rouw-en stervensbegeleider geef ik ook Mindfulness training.

Sinds november 2020 mag ik mijzelf ook Luisterkind werker noemen. Een prachtige aanvulling voor mijn praktijk. Als Luisterkindwerker kan ik op afstand kontakt maken en communiceren met jouw onderbewustzijn, of dat van je kind. Middels deze afstemming is het mogelijk vragen te beantwoorden en zelfs pijn vanuit dit onderbewuste nivo te helen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Marcella Hergarden
www.haarluistertuin.nl

Mijn naam is Marcella Hergarden.
Tijdens het opvoeden van mijn 5 kinderen en ook in mijn baan als leerkracht Basisschool heb ik altijd willen weten wat de oorzaak was van ziek en zeer, maar ook van de gedrags- en leerproblemen die kinderen kunnen hebben. De gevolgen zien en ervaren wij, maar wat is de oorzaak was voor mij altijd de vraag. En vervolgens, hoe ga je ermee om en/of hoe los je het op? Ik volgde een opleiding tot Healer/Reader en kwam tot zekere inzichten. Hierna volgde ik meer opleidingen, zoals o.a. voor Kosmisch Kristal Master. Daarna kwam de Luisterkind Methode op mijn pad. Voor mij een mooie methode om een directe connectie te krijgen met de ziel van de ander, en via die afstemming en vragen inzichten in de problematiek te krijgen. Wat een mooie manier om de verborgen informatie van de ander door zijn eigen ziel te laten vertellen, en dit dan als Luisterkindwerker te noteren. De hartverwarmende reacties maken dat je weet dat dit echt werkt en het ertoe doet.
Een lieve groet en tot ziens in de HaarLuisterTuin,
Marcella
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Brenda van den Hengel ~ Trainer
www.hartekrachtkindercoaching.nl/luisterkind

Ik ben Brenda van den Hengel en ik ben Luisterkindwerker, Kindercoach en Luisterkindtrainer. Ik ben getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. In 2018 heb ik mijn eigen coachingspraktijk Hartekracht Kindercoaching opgestart omdat ik heel graag kinderen en ook volwassenen wil helpen zich bewust te worden van hun eigen kwaliteiten en talenten, zodat ze mogen en kunnen ZIJN wie ze zijn.
Ik heb gekozen voor de naam Hartekracht, omdat voor kleine én grote mensen, de kracht om te ZIJN wie je bent vanuit het hart komt.

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende coachingsmethodes en als het nodig is kan ik daarbij ook Reiki en IET inzetten. En vanaf 6 juni mag ik daar ook Luisterkindtrainer aan toevoegen.

Voel je welkom om een bezoekje te brengen aan mijn website waar je alles nog eens rustig kan bekijken of om een afstemming aan te vragen.

❤️e groet
Brenda
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00      Mariëlle
www.jijgewijs.nl

Ieder van ons heeft z’n eigen wijsje en z’n eigen wijsheid.
Diep van binnen weet jij precies wat belangrijk voor je is en wat je te doen hebt.
Middels een Luisterkind-afstemming kan ik dit voor jou verwoorden, geheel jij-gewijs!

Ik ben een levensgenieter, een mensenmens en een dierenvriend.
Daarnaast ben ik psycholoog, traumatherapeut en energetisch werker.
Vanuit mijn praktijk bied ik spirituele en intuïtieve dienstverlening, Luisterkind-werk en Reiki.
Als Luisterkind-werker maak ik contact met jouw innerlijk weten en help ik je bewust te worden van je eigen gevoelens, behoeften, kwaliteiten en persoonlijke kracht. Ik help je bij het verhelderen van je valkuilen en belemmeringen, het zien van je keuzemogelijkheden en het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen.

Je kunt bij mij een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf, je kind, je huisdier, een overleden dierbare óf voor je gezin als geheel.

Praktijk Jijgewijs maakt jou wegwijs op jouw eigen weg!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Sanneke Thijssen
https://mijnhartbloeit.wixsite.com/website

Laat je Hart je leiden!

Wil je graag horen wat jouw hart je te vertellen heeft?
Ik wil graag, in de energie, luisteren naar je vragen en wensen. Samen kijken we naar mogelijke handvaten die jou kunnen helpen bij je persoonlijke groei.
Heb je vragen over jezelf, je ( ongeboren ) kind,
je overleden familielid of dementerende dierbare?
Met mijn hart luister ik naar jouw hart op zielsniveau.

Sanneke Thijssen
Specialisaties:

Familieverbond
Prijs: € 55.00    Geesje Dam
www.hetlichtinjou.nl

Mijn naam is Geesje Dam en de naam van mijn praktijk is Het licht in jou.

Ik ben Luisterkindwerker, Kindertolk en Bewustzijnscoach en mijn missie is om jou te ondersteunen in je bewustwordingsproces en om jou te laten weten dat jij zelf alle wijsheid in je hebt. Het licht is in jou aanwezig, het ligt in jou. Het licht staat voor je eigen levenskracht en wijsheid.

Met een Luisterkind-afstemming geef je zelf vanuit je onbewuste de antwoorden op de vragen die er spelen bij jou. Ik luister naar jou op energetisch niveau. Wanneer je een Luisterkind-afstemming vraagt voor je kind, dan geeft je kind de antwoorden op onbewust niveau.

Loop je voor je gevoel in een vicieuze cirkel rond? Verval je steeds in oude patronen en lukt het je niet om een andere richting op te gaan, terwijl je dat juist zo graag wilt? Blijf je voor je gevoel stilstaan en kom je maar niet verder? Ben je zo nu en dan moedeloos en denk je vaak dat het jou niet zal lukken om wat gemakkelijker in het leven te staan? Weet je even niet meer wat je eigenlijk wilt?

Heb je een kind waar je je zorgen over maakt? Word je kind gepest? Heeft het kind lichamelijke klachten waarvan je niet weet hoe je daar mee om kunt gaan? Vertoont het kind in jouw ogen probleemgedrag?

In bovenstaande situaties biedt een Luisterkind-afstemming een uitkomst.
Ik ben een Friezin, woonachtig in Leeuwarden. Wolst in ôfstimming yn it Frysk, dan is dat ek mooglik.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00   Trainer Debbie van der Veldt
www.debbievanderveldt.com

Luisterkind, wow! Dat was voor mij de eerste gedachte die ik kreeg, toen ik ermee in aanraking kwam. Maar wat is dat dan en wat kun je hier dan mee? Zomaar twee vragen die ik direct kreeg. Als moeder van 3 unieke, speciale, hoog gevoelige jongens ben ik eigenlijk al veel langer op reis om op andere manieren handvatten en inzichten te mogen krijgen voor hen. Door een hele zware en moeilijke periode in ons gezin, waarbij het met één van de kinderen heel erg slecht ging en de neerwaartse spiraal alleen maar groter en groter werd….kwam bij mij het besef dat het echt langs een hele andere weg mocht gaan.

Het gedrag wat de buitenwereld en de jongens aan ons lieten zien, werd lastiger en lastiger om mee om te gaan. De strohalmen die ik had, kon ik niet meer vastpakken en ik stond er compleet alleen voor. Het roer ging toen drastisch om en alternatieven werden ingezet. Maar het allerbelangrijkste was dat ik vanuit mijn intuïtie en mijn gevoel ging handelen. En dus krabbelden we met elkaar steeds een stapje meer op.
En opeens was Luisterkind daar op mijn pad.

Afstemmingen die gedaan werden op de jongens waren zo raak, dat mijn interesse alleen nog maar meer gewekt was. Ook met deze inzichten en handvatten gingen we aan de slag en hierdoor konden we nog meer stappen zetten. Niet alleen de jongens, maar ik, mijn man en wij als compleet gezin! Wat was dit ontzettend bijzonder en fascinerend en ik besloot de opleiding tot Luisterkind werker te gaan doen. Laagje voor laagje mocht er afgepeld worden en leven vanuit ons gevoel werd belangrijker en belangrijker!

Nog maar net klaar met de opleiding, kwam daar opeens (maar toeval bestaat niet) de opleiding tot trainer voorbij. Mijn gevoel gaf aan: gaan, doen! En dus stapte ik in. Nog meer puzzelstukjes vielen op z’n plek en inmiddels ben ik gestart met ook andere mensen deze ontzettend mooie opleiding te geven!

Wat is het mooi om een kind, een ouder of eigenlijk iedereen echt inzicht vanuit zichzelf mogen geven en hier de vertaler van te mogen zijn! Kinderen die niet lekker in hun vel zitten en hun ouders weer helderheid te mogen bieden. Labels en alle andere etiketten niet mee te nemen en gewoon echt vanuit de innerlijke jij, in gesprek te mogen gaan. Wat er dan ook voor vragen zijn. Want je kunt voor zo ontzettend veel dingen een Luisterkind-afstemming laten maken.

En daarnaast andere mensen vanuit hun hart ook Luisterkind werker te mogen laten worden, zodat er nog veel meer mensen geholpen mogen worden! Mee mogen gaan op hun reis en hen de stappen te mogen zien zetten, echt heel gaaf!

Ben jij benieuwd? Wil je meer informatie? Kijk dan eens op www.debbievanderveldt.com Op mijn website staat alle informatie, maar mocht je toch vragen hebben neem dan gerust contact op via de mail.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Ineke Dijkstra – Luisterkind trainer
www.inekedijkstra.com

Ons lichaam weet de antwoorden al, we zijn alleen vaak verleerd om er naar te luisteren.

Van oorsprong ben ik een welzijnswerker en een bijdrage leveren aan het wel-zijn van anderen, maakt mij een blij mens. Via massage, touch for health en de jaaropleiding systemisch werk heb ik in 2020 de opleiding Luisterkind afgerond. Hiermee viel alles op z’n plek.
Ons zelfhelend vermogen heeft soms wat extra hulp nodig en met de tools die ik nu in handen heb ben ik klaar om te ondersteunen waar nodig.
Door middel van een Luisterkind afstemming krijg je inzicht in wat er speelt en handvatten om mee aan de gang te gaan.

Naast Luisterkind werker ben ik ook trainer. Ik vind het ontzettend leuk om jou deze prachtige methode te leren gebruiken. Ik geef de training via E-learning en op een prachtige locatie in Zeewolde. Lekker centraal in het midden van het land.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    Margot de Hoest
www.margotdehoest.nl

Margot de Hoest ondersteunt ouders met opvoedingsvragen, met de Journey- en Luisterkind methode, want gelukkige ouders en gelukkige kinderen, die horen bij elkaar! http://margotdehoest.nl/wp/2017/07/21/gelukkig-ouders-gelukkig-kinderen/
Omdat kinderen heel gevoelig zijn en nauw verbonden met hun ouders, spiegelen zij vaak de “zwakke plekken” van de ouders. Bijvoorbeeld: als papa of mama onzeker is of zelf niet goed in z’n vel zit, reageren zij daar nogal eens op met voor jou “onbegrijpelijk” gedrag: niet willen slapen, veel huilen, angstig, boos, druk, slecht eten, teruggetrokken … Ook bij echtscheiding of rouwverwerking, verslavingen, overgewicht, helpt de coaching het hele gezin. Door een Afstemming te maken, wordt er snel duidelijk wat het kind zelf graag veranderd ziet, waardoor het gelukkiger kan worden.
De module Levensbrug heeft mij geleerd, dat een afstemming op iemand die niet meer kan verwoorden wat hij of zij wil, bv. door dementie, heel helpend kan zijn en duidelijkheid kan geven.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Denise Nieuwendyk-Knol
www.deniseluistert.nl

Ik ben Denise, getrouwd en samen hebben we twee prachtige kinderen, een vogel en een hond. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het sjamanistische gebied, maar nooit de behoefte gehad om hier ook iets mee te gaan doen. Tot dat ik herhaaldelijk geconfronteerd werd met de Luisterkind Methode, hiervoor kwamen al ouders naar mij toe met de vraag of ik op hun kind wilde afstemmen. Dit deed ik graag, maar ik merkte dat ik iets miste ondanks dat de kinderen na de afstemming beter in hun vel zaten. Ik wilde de beter leren readen en had hiervoor de opleiding tot luisterkindwerker voor uit gekozen. Nu ik hem eenmaal heb afgerond merk ik dat ik volwassen jongeren en kinderen hier heel mooi mee kan ondersteunen op hun pad. Het blijft heel bijzonder dat er na iedere afstemming weer zo veel gebeurt met een kind, dit blijft mij ontroeren.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00  Tamara Vermeent
www.tamaraluistert.nl

Mijn naam is Tamara Vermeent (1985), samenwonend en moeder van 4 kinderen. Al van kleins af aan ben ik erg gevoelig en voelde ik veel dingen aan. Ik merkte al snel dat ik hierin anders was dan andere kinderen en voelde me vaak onbegrepen. Het is een zoektocht geweest om op de juiste manier met mijn intuïtie en energie om te gaan. Ik heb hierin meerdere opleidingen gevolgd en ik heb 10 jaar lang een eigen praktijk gevoerd in de huidtherapie.

Na de geboorte van mijn derde kind, voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Ik herken bij mijn (hooggevoelige) kinderen zoveel overeenkomsten met mezelf als kind, dat ik ze daar meer in wilde helpen en begeleiden.

Van daaruit ben ik de opleiding tot luisterkindwerker gaan doen. In eerste instantie om mijn eigen kinderen te helpen, maar toen ik ermee begon was ik zo enthousiast dat ik het liefst iedereen wil helpen.

Ik merk dat dit het juiste pad is voor mij en dat ik hierin helemaal in mijn element ben. Via een afstemming kun je zoveel mooie dingen bereiken en dat gun ik iedereen.

Via de website of info@tamaraluistert.nl kun je een afstemming aanvragen. Hopelijk tot snel ?
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Monique Hop
www.liefdevoorhetkind.nl

Ik ben Monique Hop en ben zelf moeder van een zoon.

Ik werk al een aantal jaar met kinderen. Ik heb zelf kunnen ervaren dat kinderen tegenwoordig zoveel “moeten” en steeds gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf.

De liefde voor kinderen bij mij is zo groot dat ik ze dolgraag verder wil helpen. Het was voor mij nooit duidelijk op welke manier ik dit kon doen. Totdat Diana van Beaumont, de grondlegger van de methode luisterkind, op mijn pad kwam.

Ik heb de opleiding Luisterkind Werker bij Diana van Beaumont gevolgd en daarna is mijn hart helemaal open gegaan. Ik wil graag gehoor geven aan mijn levensdoel door veel lieve kinderen te helpen. Er zijn veel kinderen op de wereld die gehoord willen worden en die hulp kunnen gebruiken.

Natuurlijk kan je als volwassene ook een afstemming voor jezelf aanvragen.

Mijn droom is uitgekomen!

Wees welkom om mijn site te bekijken.

Liefs Monique
Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Inez Weeink
lieflijk-in-je-kracht.nl

Het is mijn passie om kinderen en volwassenen weer terug te zetten in hun kracht.

Ik werk al jaren in de kinderopvang, waarvan de laatste 11 jaar als zelfstandig gastouder. Een heel fijn en inspirerend vak.
Toen ik over luisterkind een artikel tegen kwam heb ik het boek besteld van Diana Hendriks en ik was verkocht!
Wat een mooie, zachte en vooral liefdevolle manier om mensen en kinderen weer terug te laten komen in hun kracht. Het ligt heel dicht bij mijn werk met kinderen.
Ik ben helemaal in mijn element als ik aan het schrijven ben.
Het geeft mij zoveel energie en ik wordt er heel gelukkig van.
Graag wil ik dat gevoel met je delen door een mooie luisterkind afstemming te maken voor jou of voor een van je kinderen. Het geeft vaak inzicht en duidelijkheid en je kunt weer verder.
Dus weet je het even niet meer, of ben je ongerust over bepaald gedrag van je zoon of dochter? Neem contact met me op, ik help je graag op weg om alles een beetje beter te kunnen begrijpen.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00     Melanie Bonnes
ikstemaf.nl

Ik ben Melanie Bonnes en ik stem af op iemand die gehoord wil worden. Soms lukt het niet om zelf te praten, maar in de energie heeft iedereen een stem. Innerlijk weet iedereen vaak heel goed wat er is. Iedereen draagt zijn eigen oplossingen bij zich. Door via het hart, in de energie met iemand te praten, kunnen deze oplossingen naar boven komen. Ik stem af via de Luisterkind methode. Vrij van vooroordelen. Vrij van labeltjes. Ik luister naar wat jij of je kind me wil vertellen. Van hart tot hart.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Trainer – Louise den Hoed
www.jijbentdeheld.nl

Voor welke uitdaging je ook staat en wat je ook hebt meegemaakt: jij bent uniek en je mag gehoord worden!

Luisterkind helpt je verder met vraagstukken en obstakels die je tegenkomt in het leven.

Ben je op zoek naar antwoorden maar weet je ze nog niet te vinden?
#jijbentdeheld en draagt ze diep van binnen met je mee.
Het is mijn missie om de Held in jezelf naar boven te halen.

Wil je je kind aan het woord laten of ben je gewoon zelf benieuwd naar wat een afstemming jou brengt?
Dan help ik je graag verder. In de energie is alles mogelijk en door te luisteren zien we meer.

In heldere taal zet ik het resultaat voor je op papier.
Met de handvatten die je aangereikt krijgt, maak je jouw wereld een stukje mooier.

Wil je mensen groot en klein zelf op weg helpen met Luisterkind? Jij kan deze methode ook leren!

Ik geef de opleiding voor kleine groepen op locatie of individueel via e-learning.

Hoe dan ook, ik ben er graag voor je.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 88.00     Tamara Muller
https://practiceadora.com/luisterkind/

Lieve, mooie vrouw en (aanstaande) moeder,

Een kinderwens is één van de krachtigste verlangens die je in je leven kunt ervaren. Een hartenwens die je op een unieke en emotioneel intense tocht naar het moederschap zal zetten. Zodat je kunt verbinden met jouw kindje, met vaak een rijke ziel aan ervaringen en een duidelijke behoefte om bij jou geboren te worden.

Ben jij er ook al helemaal aan toe om je natuurlijke moederrol te beleven? In zachtheid en liefde terug te komen bij jezelf en jouw diepste verlangens?

Vraag dan een Luisterkind afstemming bij mij aan en ontvang inzicht in hoe je samen met je kindje het leven kunt kiezen waarnaar je verlangt. Je kindje babbelt al graag met je! En wacht even hoopvol op jouw bewuste aanwezigheid.

Ik leg graag het contact tussen jullie, zodat je steeds dichterbij elkaar komt. Mail je me?(info@practiceadora.com)
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Mishja Camphuijzen
www.shivayoga.nl

Ik ben Mishja Camphuijzen, een enthousiaste yogalerares met een groot hart voor mensen. Moeder van drie kinderen en onderdeel van een modern gekleurd samengesteld gezin.
Naast het geven van (zwangerschaps)yogales en coaching, ben ik Luisterkindwerker.
Het moederschap leerde mij de frustratie kennen van als het met je kind even niet op rolletjes loopt, een baby die huilt maar niet kan zeggen wat er aan de hand is, een zoontje wat geen goede avondeter is en hoe ik me radeloos afvroeg we hier als ouders mee om moesten gaan. De Luisterkindmethode was hierop het antwoord voor mij als ouder en nu voor andere kinderen en volwassenen. Om de wereld voor jou als ouder of voor jezelf mooier te maken waarbij ik open en liefdevol in een afstemming in gesprek ga om te luisteren wat jij of je kinderen willen vertellen, wat er speelt en hoe dit verbetert kan worden. Om de wereld mooier te maken, omdat jij mooi bent, gewoon omdat je bestaat.
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Ingrid Jansen
www.hetspinnenweb.nl

Het Spinnenweb helpt mensen die verstrikt zijn in hun problemen. In het dagelijks leven help ik kinderen met leerproblemen,
maar ook volwassenen kunnen zekers een afstemming aanvragen.
Volwassenen of kinderen, ik werk op dezelfde manier namelijk door met ze te verbinden, zo krijg ik contact met het onbewuste.
Jong of oud, samen gaan we voor het beste resultaat.
Ter aanvulling heb ik de modules kinderwens en levensbrug gevolgd.
Heb je vragen? Stel ze gerust.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Yvonne Jansen
www.hetleeftinje.nl

Mijn naam is Yvonne Jansen.

Graag help ik andere mensen. Mensen die zelf vastlopen in hun dagelijkse leven of een helpende hand willen, voor zijn of haar kind. In de energie luister ik graag naar wat jij of je kind je te vertellen heeft. Denk bv aan: – angst – verdriet – onzekerheid – huilen – slecht slapen – hoog gevoeligheid – vast lopen in je werk of gewoon willen weten hoe het gaat.

Het is een hele mooie methode want je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Per mail krijg je de Luisterkind-afstemming toegestuurd.

Verder kun je bij mij terecht voor: coaching, een Acces Bars, Voetreflex of Reiki behandeling.
Wees zo vrij om eens een kijkje te nemen op mijn website www.hetleeftinje.nl.

Warme groet,
Yvonne

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Linda Keurhorst
www.vertelmemaar.nl

Met heel veel liefde en geduld luister
ik heel graag naar wat jou kind je wil vertellen. Wat wil het jou als papa en of mama handvaten geven. Waarmee je samen aan de slag mag. Want vaak is het niet alleen het kind dat aan de slag mag.
Specialisaties:

Prijs: € 70.00  Janieke Bruining-Boesjes
www.Janieke-Luisterkindwerker.nl

Zit je kind niet lekker in z’n vel of loop je zelf vast? Lukt het niet om verandering teweeg te brengen? Een afstemming geeft je helderheid! Je kan je vragen aan me stellen, en dan schrijf ik een afstemming voor jou.

Laat mij met je meekijken en luisteren naar wat jouw onderbewuste je wil zeggen. We kunnen samen de weg vrij maken zodat je weer stappen kan zetten.

Ik heb altijd intuïtief gewerkt in de sociale hulpverlening. Nu ik de opleiding tot Luisterkindwerker heb gevolgd, begrijp ik beter waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. Ik zie mensen worstelen met allerlei gevoelens, verlangens, onzekerheden, vermoedens. Hoe mooi is het dat ik met een afstemming helderheid kan geven in deze wirwar, en mensen weer verder op weg kan helpen!

Neem gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit jou en/of je gezin verder te helpen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 55.00     Ivonne de Jongh
www.volliefdezwanger.nl

Lieve (wens of aanstaande) ouder,

Verlang jij ook zo naar dat sprankje hoop? Naar dat eerste teken van jouw (toekomstige) kindje?
Mama, ik besta …
Ik ben bij jou …
Ik hou van jou …

En weet jij hoe je kindje wil dat zijn geboorte zal zijn? Wil je hem voorbereiden op wat gaat gebeuren?
Mama, blijf je bij me?
Alles is goed, mama …

En wil jij weten hoe het met je kindje gaat? Hoe je hem kan ondersteunen bij zijn stappen in de grote buitenwereld?
Ik wil het zelf doen …
Papa, kom je met me spelen?

Als jij je (wens)kindje een stem wilt geven, vraag dan een Luisterkind afstemming aan bij Vol liefde zwanger.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Karin Slagter
www.natuurlijk-luister-ik.nl

Hoi, ik ben Karin Slagter. Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in het noorden van het land.
Ruim 20 jaar werk ik in de jeugdhulpverlening. Ik ondersteun gezinnen en zet ze weer in hun kracht. Ik geloof erin dat iedereen kan veranderen en daarbij kan ik een steentje bijdragen. Soms is het fijn om samen te starten zodat je daarna weer alleen verder kan.
Luisterkind is een laagdrempelige manier om antwoorden en inzichten te krijgen. Luisterkind is er voor iedereen dus ook voor jou!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Bianca de Koning
http://www.mastou.nl/luisterkind/

Via een afstemming op mijn jongste dochter ben ik in aanraking gekomen met de Luisterkind Methode. Wat een mooie methode is het en ik heb zelf verandering meegemaakt bij haar. Sorry ik heb mij helemaal niet voorgesteld maar ik ben Bianca en ik ben moeder van 2 mooie meiden.

Een afstemming is zoiets moois, want wat weet jezelf allemaal al? Ik wil graag naar jou of je kind luisteren en je handvatten meegeven. Kijk even rustig rond tussen al de mooie luisteraars en kies wie jou het meeste aanspreekt.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00  Silvie Janssen
www.sil-lavie.nl

IK LUISTER
JIJ ONTDEKT

Herken je die momenten?
Dat je het gevoel hebt, dat jij een andere taal spreekt dan je kind?
Dat je elkaar wel hoort, maar elkaar niet begrijpt?
Of dat gevoel bij jezelf, dat je weet dat er iets niet klopt?
Je voelt het ergens in je lijf, maar je weet niet wat het betekent?

Het voelt als mijn missie om te zorgen dat kinderen zo vroeg mogelijk, zo dicht mogelijk bij zichzelf kunnen blijven. Dat ze gehoord worden, gezien worden als de persoon die ze werkelijk zijn. Zodat ze vol overgave zichzelf kunnen zijn. Als ouder heb je soms een blinde vlek voor bepaald gedrag, omdat het te maken kan hebben met een stukje van jezelf. Dit heeft elke ouder en dat is helemaal niet erg. Het is daarom zo waardevol dat er in energie meegekeken/geluisterd kan worden bij je kind of bij jou als ouder, waar het even niet strookt, zodat jullie weer samen in balans kunnen komen, in verbinding met elkaar.

Dit doe ik vanaf de start van het leven. Ik kan contact leggen met het kindje in je buik, want daar krijgen ze al heel veel mee. Als het kindje op de wereld is en gedrag laat zien waar je vragen over hebt, tot aan het contact maken met een kindje waar je afscheid van hebt moeten nemen.

Voelt dit voor jou helemaal goed, vraag dan een afstemming bij me aan. Tegenwoordig werk ik in trajecten zodat we nog meer de verdieping in kunnen gaan.
Wil je meer informatie, kijk dan op mijn website. Hopelijk leggen we snel een verbinding met elkaar!

Silvie Janssen
Sil LaVie – Leven in Verbinding
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 71.00    Anita Zwiers
www.kleurrijkluisteren.nl/

Herken je het gevoel dat je soms vastloopt en je jezelf afvraagt hoe nu verder?

Met één Luisterkindafstemming ontvang je tips en praktische adviezen op jouw vragen: omdat je soms vergeet naar jezelf te luisteren.Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Gerlinde van Koten
www.praktijkgerlinde.com

Mijn naam is Gerlinde van Koten, getrouwd en moeder van vier mooie, hooggevoelige kinderen.
Op een gegeven moment liep ik vast met een van onze kinderen en zocht naar een manier om haar verder te kunnen helpen. Deze weg vond ik via de Luisterkindmethode. De afstemming gaf ons zoveel inzichten, wat een mooie methode. Niet lang daarna heb ik mezelf opgegeven bij de opleiding en mag ik mezelf Luisterkindwerker noemen.
Graag luister ik naar jou of je kindje, de antwoorden zitten in jezelf. Ik help alleen een handje door ze op papier te mogen verwoorden.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Laura
www.sparkle-in.com

Jarenlang heb ik de droom en passie om mensen te ondersteunen. Om een luisterend oor te zijn en mensen verder op weg te helpen. Ik wist alleen maar niet op wat voor manier ik meer mensen kon bereiken dan alleen mijn eigen omgeving. Toen ikzelf een zware periode achter de rug had liep ik nog steeds vast. Via via ben ik in aanraking gekomen met Luisterkind en daar was dan mijn antwoord. Het voelde zo goed aan en heeft mij ook geholpen. Dit is wat bij mij past en dit is mijn eerste stap om er voor anderen te kunnen zijn na mijn goede ervaringen hierin. Na nog wat narigheden en grote levenslessen is het eindelijk tijd om mijn ervaringen te delen en anderen verder op weg te helpen. Ik weet hoe intens het leven kan zijn, maar ook wat voor moois het je weer kan brengen. Ik wil je graag helpen middels de Luisterkind-methode. Ik ben er voor iedereen die gehoord wilt worden.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Nancy Lauwerijssen
www.praktijkbewustnance.nl

Ik ben Nance 47, mama van een prachtige zoon 16 jaar,
wij wonen met ons tweetjes en ik vind het iedere dag een cadeau om te zien hoe mijn puber op zoek is naar zichzelf. Hoe hij zijn pad bewandeld en op zoek is naar zijn zielsmissie. Hij spiegelt mij vaak en ik ga hier dan mee aan de slag, maar dit moet je wel herkennen en erkennen. Vaak gaan ouders in de weerstand en/of andersom en wordt het een strijd in plaats van een mooi liefdevol proces.
Moeilijk als mens maar zo mooi als ziel als je dit erkent en herkent.
Ik luister naar jou, naar jouw verhaal. Ik ben er voor jou om naar jouw verhaal te luisteren wat jouw ziel te vertellen heeft. Ik maak vol overgave een liefdevolle afstemming en luister naar jouw ziel. Ik luister naar volwassene en/of kinderen die vastlopen, andere problemen hebben of die een label hebben gekregen waar ze zich niet in herkennen. Laat de energie zijn werk doen en zie wat er gebeurt, het gaat stromen, er komt duidelijkheid en vooral jij bent dichterbij jouw ziel. Voel ervaar het in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Trainer ~ Anke van Leeuwen
www.ankevanleeuwen.nl

Als Luisterkindwerker luister ik naar jouw (onbewuste) innerlijke wereld. Ik luister naar jouw ziel. In de energie stem ik me af op jou en voel, hoor en/of zie wat er op dit moment in jou omgaat. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw innerlijke wereld wil vertellen en zet dit voor jou op papier. Het kan zijn dat er tijdens de afstemming zelf al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar jezelf in jouw leven (of als ouders zijnde van je kind) mee aan de slag mag. Ik ben er om de boodschappen, van jouw innerlijk (of die van je kind), door te geven aan jou.

Daarnaast ben ik ook Luisterkind trainer en verzorg ik de opleiding tot Luisterkindwerker in Overloon en Nijmegen. Ik vind het bijzonder om jou stap voor stap de reis te zien maken, waarbij ik in liefde, rust en vertrouwen aanwezig ben om je de weg te wijzen, zodat jij alle facetten van Luisterkind kan leren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Bianca te Linde
www.lichtkindje.nl

Benieuwd naar wie of wat LichtKindje is? LichtKindje, dat ben ik! Mijn naam is Bianca te Linde, geboren in 1975 in de Achterhoek, waar ik ook ben opgegroeid en nog steeds woon. Ik ben een trotse moeder van een prachtige tienerzoon en samen met hem, mijn vriend en zijn zoon, vormen wij een niet-samenwonend samengesteld gezin. Ik ben goedlachs, empathisch, zorgzaam, een muziekliefhebber, positief ingesteld, hooggevoelig, passioneel gedreven en af en toe een tikkeltje eigenwijs, maar vooral wil ik een luisterend oor zijn.
Naast een parttime functie als commercieel medewerker in de makelaardij, waar ik al vele jaren met plezier werkzaam ben, wil ik meer betekenen voor anderen, en met name voor kinderen. In mijn werk en ook in mijn naaste omgeving zie ik dat er veel kinderen zijn die het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld door de gezinssituatie waarin zij zich bevinden, maar ook doordat kinderen tegenwoordig zoveel moeten en steeds gevoeliger zijn voor invloeden en prikkels van buitenaf. Dan zijn er ook nog de kindjes die zijn overleden of in coma liggen, de baby’s in de buik en de zieltjes die heel graag op deze aarde zouden willen komen en die gehoord willen worden. Ik wist dat ik al deze kinderen heel graag wilde helpen, maar voor mij was nog niet duidelijk op welke manier, totdat Luisterkind op mijn pad kwam.
Nu ik de opleiding tot Luisterkindwerker succesvol heb afgerond, geef ik met LichtKindje op een mooie en liefdevolle wijze invulling aan mijn passie: Het ondersteunen van (hooggevoelige) kinderen en hun ouders bij de problemen en hulpvragen in het dagelijks leven. Ik wil hen een luisterend oor bieden en een stem geven aan diegenen die het nodig hebben.
Er zijn heel veel kinderen die gehoord willen worden. Ook zij hebben het recht om te stralen!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00  Carla Goes
Claar-Inzicht.com

Met zorgvuldig luisteren verlichten we pijn en lijden. Via de Luisterkind Methode luisteren we samen naar jouw onderbewustzijn. Uit liefde ben je ontstaan en in liefde zul je geraken, hoe meer je bewust bent wie je bent en waarmee je bent verbonden. Ik luister met respect en zorg naar jou en vertaal dat door te noteren wat er wordt verteld op dit onderbewuste niveau. De grootste voldoening voor mij tijdens het afstemmen is het zien/ervaren dat jij naar jezelf luistert, er helemaal mag zijn en meer bewust wordt van de Liefde in jou.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Sharita de Vries
www.praktijkyuni.nl

De website van Praktijk Yuni is nog under construction.
Yuni staat voor wensen verwezenlijken. De luisterkindmethode van Diana is dan ook een unieke manier om wensen te kunnen verwezenlijken. Met de handvatten die een afstemming biedt zou je mooie stappen kunnen zetten en lijkt niks onoverwinnelijk. Loop je toch ergens tegen aan, persoonlijk of in de opvoeding, vraag een afstemming aan en ik luister naar alles wat jij te vertellen hebt. Samen komen we tot mooie handvatten die je helpen jouw dromen en wensen te verwezenlijken.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Erna Assies
Www.ernazorgt.nl

Als verpleegkundige heb ik al vele mensen verzorgd, verpleegd en begeleid. In verschillende fasen van hun leven en met verschillende vragen die in hun leven speelden.
Verschillende massagevormen ondersteunen hierbij. Ook buiten de verpleging.
Dat heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan en doe ik nog steeds. Heel mooi en inspirerend te zien wat je voor mensen kunt betekenen.
Toch wist ik dat ik meer mensen wilde helpen.
Toen Luisterkind op mijn pad kwam wist ik dat dit ik deze opleiding wilde volgen omdat dat precies die kans bood meer mensen te kunnen helpen.
Luisteren en mensen helpen met het vinden van de oplossing die voor hen werkt.
Inzichten en handvatten aanbieden waar mensen zichzelf even niet bewust van zijn of niet op durven vertrouwen en in de energie zo mooi kunnen vertellen zijn enkele voorbeelden.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Anna van der Meer
www.praktijknefesh.nl

Hallo mooi mens, hallo lief kind,

Ik ben Anna en in mijn praktijk voor zielsverbinding, Nefesh, werk ik als hypnotherapeut, medium, trainer en schrijver. Vanuit al mijn liefde en toewijding help ik je te leren luisteren naar je hart, je ziel, zodat je weer in verbinding wordt gebracht met je Zelf, je gevoel, je intuïtie, je onbewuste gedrag. Zodat je weer leert spelen, als het zorgeloze kind. Zodat je duidelijker grenzen voelt en aangeeft en je weer open durft te stellen . Maar ook om je ongewenste gedrag als roken, drinken en eten om te keren naar gewenst gedrag. Om je weer lekkerder in je vel te voelen, meer zin in de dingen te krijgen en vanuit je hart te leven. Of je vraag nu over gedrag, relaties, gevoelens, emoties of je (spirituele) zoektocht gaat, een luisterkind afstemming is altijd een cadeau van jezelf aan jezelf. Een cadeautje dat ook jij verdient.
Kijk voor meer informatie op mijn website: www.praktijknefesh.nl

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Henriëtta Hofman/ Trainer
www.neipraktijkzon.nl/luisterkind

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Henriëtta Hofman.
Ik heb 3 kinderen met hele lieve aanhang, in 4 jaar tijd 5 kleinkinderen gekregen, waar ik op pas en waar ik dol op ben. Verder hebben we een schat van een hond, onze boxer Pip van 3 jaar.
Naast mijn NEI coach praktijk, ben ik ook Luisterkindwerker en Trainer voor de Luisterkindwerker opleiding. De afstemmingen op kinderen en volwassenen van 0 tot 100 jaar vind ik heel fijn om te doen. De inzichten die de aanvrager krijgt zijn zo waardevol, dat men er weer verder mee kan in het leven, men krijgt antwoorden die anders niet gehoord zouden worden. De feedback die ik mag terug ontvangen is zo mooi en positief dat ook ik hier heel blij van word.
Ik zal een paar voorbeelden geven.
Zo kwam er een meisje van 4 jaar die last heeft van epileptische aanvallen. Ze had een negatieve overtuiging die ze zelf heeft omgezet naar iets positiefs. Het gaat heel goed met haar en de epileptische aanvallen zijn sindsdien weggebleven.
Of een moeder die een adoptie kindje al heeft en nog graag een kindje wil, deze moeder kreeg het inzicht dat ze nu ook moest gaan genieten. Op het moment dat ze het perfecte plaatje kon loslaten gebeurde het alsnog. Een 2e adoptiefkindje mocht opgehaald worden.
Nog 1 voorbeeld. Een baby die zoveel huilt en niet wil slapen. Na de afstemming is de baby rustig en slaapt en drinkt goed. De ouders weten waaraan gewerkt moet worden.
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 62.50    Eelke — Eelke.nu —
www.eelke.nu

Kinderen en volwassenen mogen helpen bij vragen die ze hebben, moeilijkheden waar ze tegenaan lopen en een stukje op weg helpen door inzichten te geven waardoor de weg weer vrij is om zelf door te kunnen wandelen vind ik het mooiste om te kunnen doen. Steeds dichter uitkomen bij jouw eigen ik en kiezen voor jouw eigen geluk in het leven.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website, www.eelke.nu
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Nicoline Valkenburgh
www.soulview.nl

Soulview is een praktijk voor Spirituele groei, Bewustwording & Healing.

Ben jij een hoog sensitief persoon of twijfel je hierover?En zou jij daar meer over willen leren zodat je jezelf beter gaat begrijpen?

Dan kan ik je daarmee verder helpen!

Het is mijn missie om je te helpen weer verbinding te maken met je Intuïtie, je Hart en jouw Ziel zodat jij je Ware Zelf leeft!

Ik bied een aantal producten aan om jou verder te helpen op het pad wat je loopt:
*Mediamieke Ziels Therapie
*Helende Behandeling
*Luisterkind/Zielsafstemming online
*Workshops
*Online programma: Leer in 6 maanden omgaan met je hoogsensitiviteit!

Ik ontmoet je graag omdat jij het waard bent om begrepen te worden!

Met liefdevolle groet,
Nicoline Valkenburgh
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00      Irma den Besten
www.blijmetnei.nl

Hallo, mijn naam is Irma den Besten en ik ben moeder van een 16 jarige zoon. Maar ik ben net zo goed dochter, zus, vriendin, tante, therapeut, buurvrouw, kennis, die mevrouw die zonder hond wandelt.. en nog veel meer. En in al die rollen wil ik maar één ding, of eigenlijk twee, Licht en Lucht. Geven, ontvangen en mogelijk maken voor anderen. In mijn praktijk Blij met Nei doe ik dat door middel van Nei therapie, familieopstellingen en Luisterkind. Daarbij kom ik heel vaak “vergeten ” kinderen tegen. En die willen niets anders dan gezien en erkent worden. Net als wij allemaal willen. En dat gaat een stuk beter als we het licht in onszelf aanzetten.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Jolanda van der Steenhoven – Luisterkind Trainer
www.eenheid-verbindt.nl

Als je gelooft in jezelf is alles mogelijk

Even voorstellen
Ik ben Jolanda van der Steenhoven samenwonend met Jacco en moeder van Senna (2002) en Lynn (2010).
Net voor de geboorte van Lynn kwam door allerlei vage klachten mijn hooggevoeligheid naar buiten, een pittige periode, omdat ik alleen de nadelen ervan ondervond. Nu achteraf gezien zijn er veel puzzelstukken gevallen en doe ik er juist mijn voordeel mee voor mezelf en voor anderen.
In deze periode heb ik toen besloten om uit de financiële zakenwereld te stappen en deze geheel nieuwe wereld voor mij in te stappen.
In eerste instantie deed ik dat om met mezelf aan de slag te gaan, maar daarna werd al heel snel duidelijk, dat ik een eigen praktijk wilde om mensen te helpen.
Iedere dag weer ben ik dankbaar om dit werk te mogen doen!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Hennie Dijkmans
www.natuurlijkontstressen.nl

Iedereen krijgt wel eens te maken met minder leuke zaken in zijn of haar leven, daar ontkom je bijna niet aan. Dit kan bijvoorbeeld twijfel zijn over je baan of over je partner; of je twijfelt over of je het wel goed doet ten opzichte van je kind; of je vraagt je af waarom je nu alweer ziek bent, enzovoort. Maar ook rouwen over een verloren dierbare kan een langdurig en taai proces zijn. Door een afstemming te laten maken heb je een stap in de goede richting gezet, want je gaat je probleem aanpakken, je gaat het proces in beweging zetten. Gefeliciteerd, je bent nu op de website van Diana van Beaumont, dat was al je eerste stap, nu nog “doen”.
Alle Luisterkindwerkers hebben één grote gemeenschappelijke deler: we luisteren ontzettend graag en we doen dat vanuit ons hart. Voel je vrij om de Luisterkindwerker uit te zoeken die bij jou past. Wees welkom!

Voor meer informatie: www.natuurlijkontstressen
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Nancy Koning
www.luistergeluk.nl

Als Luisterkindwerker mag ik mezelf gelukkig prijzen om in de energie te mogen luisteren naar een ieder die gehoord wil worden. Tijdens een Luisterkind-afstemming luister ik op een liefdevolle manier en zonder (voor)oordeel naar wat er verteld wordt. Volgens de Luisterkind Methode maak ik een verslag met bruikbare handvatten en inzichten die jij of je kind zelf in de energie aangegeven heeft.

Wil je een Luisterkind-afstemming aanvragen of meer informatie vul dan je gegevens in bij de aanvraag knop.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 70.00    Angela Benistant – Gras
www.angelagras.nl

Mijn passie ligt bij hulp bieden aan kinderen die het moeilijk hebben in het leven.
Dit deed ik al op veel manieren: als leerkracht in het basisonderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs en nu als gastouder van jonge kinderen van 0 tot 4 jaar.
Veel kinderen krijgen tegenwoordig etiketjes: huilbaby, koppige peuter, ADHD, hoogsensitief, autisme, hoogbegaafd, dyslexie, emotionele achterstand, gedragsproblemen en ga maar door.

Met een Luisterkind-afstemming kan ik kinderen nu echt helpen.
Mijn hooggevoeligheid, kennis, talent voor contact maken en praten met kinderen, zet ik in tijdens de Luisterkind-afstemmingen.
Voor je baby, kind of jezelf, voor echte hulp.
Wil je meer weten of een Luisterkind-afstemming aanvragen, neem dan gerust contact met me op.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen via de aanvullende verzekering.

Meer informatie en binnenkort ook voorbeelden van Luisterkind-afstemmingen staan op de website.

Met lieve groet,
Angela
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Annette Oostelbos
www.praktijkdeontmoeting.nl

Met Luisterkind is veel mogelijk!

Jou of je kindje een eindje op weg helpen door je bewust te maken van de antwoorden die in jou leven, de kracht die in jou zit.
Of misschien kan jij een steuntje gebruiken doordat je het woordelijke contact kwijt bent met iemand die jou dierbaar is omdat hij/zij is overleden, in coma ligt, Alzheimer of een beperking heeft.

Je kunt bij mij terecht voor een Luisterkindafstemming of een Levensbrugafstemming.

Neem gerust contact met me op wanneer je vragen hebt. Ik luister graag naar je.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Yolanda Hendriks
www.praktijksepia.nl

Waarom zou je doorlopen wanneer je met zoveel vragen zit?

Bij een Luisterkind-afstemming mogen er allerlei vragen gesteld worden met betrekking tot jezelf of jouw zoon of dochter, allerhande levensvragen, lichamelijk, psychisch of emotioneel.
Met een luisterkind-afstemming maak ik op afstand een zielsconnectie met jou of met jouw zoon /dochter. Wij gaan dan samen in gesprek. De gestelde vragen mogen aanbod komen en al wat zich nog meer aan dient.
Je hoeft daarvoor niet bij mij in de praktijk te komen. De vragen mag je via de mail stellen. Wanneer ik de Luisterkind-afstemming voor jou klaar heb, ontvang je deze weer via de mail.
Ik ben heel blij Luisterkind werker te zijn en zo te kunnen bijdrage aan een positieve verandering in jouw leven of dat van jouw zoon/dochter.
Ik mag via mijn praktijk deel uitmaken van jouw bewustwordingsproces, in welke vorm dan ook.

De extra gevolgde modules ( geboorteverwerking, levensbrug en kinderwens) leveren een verdieping aan in het gesprek wanneer je hier specifieke vragen over hebt.
Meer informatie is te vinden op www.praktijksepia.nl
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Vera Oude Sanderink
www.veraoudesanderink.nl

Hallo! Mijn naam is Vera Oude Sanderink. Ik ben ruim 14 jaar als (kinder) ergotherapeut werkzaam (voorheen in een ziekenhuis en sinds kort in een eerstelijns praktijk), waardoor ik het voorrecht heb om met heel veel passie kinderen en volwassenen bij te staan in hun leven met beperkingen, van welke aard dan ook.

De laatste jaren begon ik zelf meer open te staan voor de werking in de energie. Onze dochter bleek hooggevoelig, wat mijn ogen heeft geopend. Er is zoveel meer!
Terwijl ik van binnen wist dat er iets op mijn pad zou komen waar ik heel gelukkig van ging worden, ging ik verder met mijn leventje. Er passeerden verschillende methodes, maar niets wekte mijn interesse dusdanig om ermee verder te gaan. Totdat de Luisterkindmethode op mijn pad kwam. Een hele mooie methode, zonder belasting voor ouder of kind, waarbij grote stappen gezet kunnen worden.
Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen op mijn website en aarzel niet om me te mailen als je vragen hebt!
Hartelijke groet, Vera
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Désirée de Cock
www.centrumvoorverbinding.nl

Wat leuk je op de site van Luisterkind te ontmoeten, mijn naam is Désirée, samen met mijn zoontje en man woon ik in Stramproy. Ik ben Luisterkind werker en HBO Toegepast psycholoog, daarnaast heb ik vele cursussen en opleidingen gedaan gericht op mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Denk aan mediumschap, familieopstellingen en sjamanisme.

Ik doe niets liever dan schrijven vanuit afstemming voor jou. Ik geloof dat iedereen alle antwoorden in zich heeft, alleen soms zit je even zo vast dat je zelf niet meer weet hoe je weer verder kan. Dan ben ik er voor jou, je kan bij mij terecht met vragen op elk levensgebied.

Ik kijk er naar uit om naar je te mogen luisteren en je via woorden een warm hart en concrete tips aan te reiken!


Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 65.00  Grietje Pel-Bosscha


Naast Luisterkindwerker biedt ik een luisterend oor aan een ieder die tegen dingen aanloopt en graag persoonlijk contact wil. Ook kan ik voor u contact leggen /boodschappen doorgeven van een overleden dierbare.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Prijs: € 50.00    Johannette Pijper
www.luisterzon.nl

Ik hoop in Liefde een afstemming voor uw kind of uzelf te mogen maken!

Ik ben een allround Kindbegeleidster met vele jaren ervaring leerkracht Basisschool. Op mijn pagina www.luisterzon.nl leest u over mijzelf en over Luisterkind, onder het kopje “Luisterkind”.

Ik hoop u graag te ontmoeten in een aanvraag voor een Luisterkind afstemming.
De afstemming kan overigens ook voor volwassen mensen worden aangevraagd.
Zie mijn website.Tot ziens,
Johannette
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Olga Boomkamp
www.olgaboomkamp.nl

Loop jij vast in het dagelijks leven of zit je kind niet lekker in zijn vel, misschien is een Luisterkindafstemming dan wat voor jou. Neem eens een kijkje op mijn website!
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 69.95     Tamara van der Hooft
www.tamaravanderhooft.nl

Luisterkind…

Het is een woord wat mij gepakt heeft en niet meer los gelaten heeft. Door het volgen van de opleiding tot Luisterkind werker ben ik nog enthousiaster geraakt. Want er is werkelijk niets wat niet gehoord kan worden via een Luisterkind afstemming. Het gaat zo diep en het geeft zoveel meer inzichten en helderheid. Niet in woorden te omvatten.
Ik gun iedereen op aarde een Luisterkind afstemming omdat er niets zo puur en zuiver is als de taal van de ziel. Ik luister met liefde naar ieder mens en dier. Indien je voelt dat je bij mij een afstemming aan wilt vragen dan ben ik er voor je.

Aanvullend heb ik de module Levensbrug en de module Geboortebegeleiding gevolgd.

Wanneer je bij mij een aanvraag voor een Luisterkind afstemming doet, ontvang je een mini Luisterkind afstemming cadeau

Wil je meer informatie over mij, Luisterkind en mijn andere werkzaamheden? Neem dan eens een kijkje op mijn website.

www.tamaravanderhooft.nl
Medium, Reading en Healing voor mens en dier, Luisterkind werker


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 57.50     Evelien Prins – van Eck
www.evelienprins.nl

Volg je hart, wat zegt het je?

Ik ben Evelien, moeder van drie meiden en per toeval in aanraking gekomen met Luisterkind. De bijzondere ervaringen die ik had zorgde ervoor dat ik zelf Luisterkindwerker geworden ben.
Diep van binnen zitten alle antwoorden, van jou zelf of van je kind. Lukt het even niet om te “luisteren” wat er van binnen, in je hart, daadwerkelijk speelt? Ik kan je helpen door een afstemming te maken. Vraag je je af wat je kind(je) toch dwars zit? Ook dan help ik graag door een afstemming te maken.
Naast afstemmingen maak ik ook houten Engeltjes, persoonlijk gemaakt als cadeautje (voor jezelf), als steuntje in de rug of eventueel in combinatie met een afstemming.

Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Nathalie van der Stelt
www.mediamiek-kinderwerker.nl

Mijn naam is Nathalie van der Stelt, Luisterkindwerker en klassiek homeopaat.

Door middel van het telepathisch afstemmen op uw foto of de foto van uw kind ben ik in staat informatie door te krijgen via een diepere energetische laag. Informatie die voor u verhelderend zal zijn, herkenbaar en een bevestiging van wat er zich afspeelt.
Afstemmingen kunnen voor diverse doeleinden aangevraagd worden: Overleden dierbaren, mensen die in coma liggen , mensen die door hun ziekte niet meer kunnen communiceren, kinderen zodat we weten wat er van binnen bij ze afspeelt.

Op een wonderbaarlijke manier werken de afstemmingen helend, verhelderend en zien mensen vaak al veranderingen na deze afstemmingen.
Specialisaties:

Familieverbond
Prijs: € 60.00     Tabine Zoethout
www.praktijk-de-regenboog.nl

Een Luisterkind-Afstemming is een verslag van een liefdevol gesprek via de energie. Daarmee geef ik een stem aan jouw kleintje (wat zou er toch in dat koppie omgaan?) of het kindje in jouw buik.

En ook aan mensen die om wat voor reden ook niet (meer) kunnen communiceren, dus ook een overleden dierbare, of je broer/vader zus/moeder met dementie.

Verder kan ik naar jouw eigen innerlijke stem luisteren en datgene dat je jezelf zo graag wilt vertellen op papier zetten.

De mooiste wensen of boodschappen, duidelijkheid, handvatten en zelfs oplossingen kunnen naar voren komen. Alles handig uitgetikt in een document dat je toegestuurd krijgt per email. Vooral ook voor jouw kind geen eng gedoe in een wachtkamer en spreekkamer, nee alles op een moment dat hij of zij er zelf aan toe is.

Er zijn zoveel mogelijkheden, daarom nodig ik je uit om eens een Luisterkind-Afstemming aan te vragen en daarmee te ontdekken wat Luisterkind voor jou of jouw kind(je) kan doen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Janne Laeven
www.jannelaeven.nl

Maakt Ongrijpbare Hartenwensen Helder.

Waar luister jij naar? Je hart, je gevoel, je verstand, je omgeving, je emoties, je innerlijk kind …. er is zoveel wat gehoord wil worden. Soms is het gewoon teveel en zou je willen weten wat jouw pure zelf zo graag tegen je wil zeggen.

Jij alleen, wanneer al het aangeleerde om je heen weg valt en je alleen maar liefde bent. Wat dan? Wat zou je dan tegen jezelf zeggen. Welke tips en inzichten zou je jezelf dan geven?

Diep van binnen zijn ze aanwezig, maar vaak ongrijpbaar. Door middel van een Luisterkind afstemming maak ik jouw hartenwensen helder.

Toen ik voor het eerst kennis maakte met een Luisterkind afstemming vond ik dat erg bijzonder. Het raakte me zo diep dat ik ervan droomde dat zelf te kunnen. Deze droom is uitgekomen. Ik ben met veel trots een Luisterkindwerker. Met veel liefde en dankbaarheid maak ik nu zelf afstemmingen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Marieke Nijland – Luisterkind Trainer
https://mariekenijland.com

HELP, ik loop vast!
Loopt jouw kind vast in de drukte van het dagelijkse leven? Of zit je zelf niet lekker in je vel?

Met een Luisterkind-afstemming krijg je helderheid en inzicht in wat er zich op dieper niveau afspeelt. Samen kijken we de belangrijke zaken aan, worden problemen direct opgelost of komen de oplossingen binnen handbereik. Na de afstemming kan je op eigen kracht verder met meer rust, begrip en plezier in het leven!

Ik ben Marieke Nijland en ondertussen woon ik alweer ruim 12 jaar op Bali, Indonesië. Op Bali heb ik kunnen ervaren dat er twee werelden zijn. Op Bali noemen ze dit de zichtbare en de onzichtbare wereld (die van de spirits). En juist vanuit deze onzichtbare wereld kunnen we zoveel antwoorden horen, als we op een andere manier gaan luisteren… En laat dat nou precies zijn wat ik via de Luisterkind-methode hebt verfijnd:

Loopt jouw kind vast of weet je zelf niet hoe je verder moet?
Een Luisterkind-afstemming is een eerste stap naar verandering.
Ik vertaal de boodschap die jij nodig hebt om vooruit te kunnen.

LUISTERKINDWERKER WORDEN?
Wil jij zelf leren hoe je op deze bijzondere manier kinderen en volwassenen kan helpen naar meer inzicht en geluk?
Je kan bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker volgen via E-learning. Kijk snel op mijn website voor data en meer informatie.

Warme groet uit Bali,
Marieke
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Manon Rikmanspoel
www.manonrikmanspoel.nl

Hallo

Ik ben Manon Rikmanspoel Luisterkindtrainer en fulltime Luisterkindwerker,
een super leuke, dankbare en bijzondere job waarin ik al mijn creativiteit en energie kwijt kan om kinderen en gezinnen weer fijn op weg te helpen zonder dat ze een wekenlang traject in moeten gaan. Waarbij het kind/volwassene onderbewust precies aangeeft wat ie nodig heeft om mooie stappen te mogen maken.

Mocht jij dit jaar nog graag de Opleiding tot Luisterkindwerker willen volgen dan is dat zeker mogelijk. Begin juni en Begin oktober start er weer een groep in Tubbergen , Twente, Overijssel. En het zou super leuk zijn jou daar te mogen ontvangen!!

Voor informatie over mijn werk als Luisterkindwerker zou ik je graag doorsturen naar mijn site.
Van hieruit kun je me mailen en kan ik je alle informatie die je nodig hebt voor een Luisterkindafstemming toemailen.

Geheel vrijblijvend, zo dat je zelf kunt voelen of het iets is wat bij je past.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00     Ida de Vries
www.lichtparels.nl

Hallo mooi mens,

Ik ben Ida de Vries, Luisterkindwerker en Astroloog.

Wil je inzicht, richting, of heling?
Wellicht is Luisterkind wat je zoekt.
Ik maak graag een afstemming voor jou!

Ieder mens heeft alle antwoorden al in zich maar soms kun je er (nog) niet bij. Via Luisterkind is het mogelijk om weer toegang te krijgen tot wat je innerlijk weet.
Luisterkind-werk is energetisch werk op afstand en we zien elkaar dus niet in de praktijk. Via e-mail kun je vragen stellen over allerlei zaken die om opheldering vragen zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Dus schroom niet, echt alles is mogelijk!

Energetisch maak ik contact van hart tot hart of van ziel tot ziel… en vervolgens ga ik ‘luisteren’ naar wat er gezegd wil worden. Ik ga dus ‘in gesprek’ via de energie van de ander en kan tevens de antwoorden naar boven halen en waar mogelijk een verandering doorzetten.

Je kunt voor jezelf, maar ook voor je kind (tot 10 jaar) een afstemming aanvragen. Oudere kinderen kunnen zelf een aanvraag doen.
Het enige wat ik nodig heb is je geboortedatum, een foto van jezelf of je kind, en je vragen.
Een afstemming kost €60,- Na betaling krijg je de afstemming toegestuurd in een pdf bestand.

Ook kun je bij mij een horoscoop aanvragen.
Of kom eens langs bij Theeschenkerij Bellefleur voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, een High Tea, aanschuifdiner, creatieve workshop of een lezing. Neem maar eens een kijkje op www.theeschenkerijbellefleur.nl

Lieve groet,
Ida de Vries
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 75.00     Ireen Thunnissen
www.ireenthunnissen.nl

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en volwassenen in het omgaan met hooggevoeligheid. Mijn doel is, om je weer in verbinding te brengen met het diepste in jezelf, je essentie. Ik help om blokkades op te lossen, je energie weer te laten stromen, inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid (herkenning en erkenning) en vooral, om weer blij te worden met jezelf, dat je bent die je bent. Ik werk onder andere met sensi-therapie, healing en esentiecoaching. Hiernaast begeleid ik al vele jaren kinderen met leerproblemen, zoals dyslexie.

Sinds 2016 geef ik ook Luisterkind-afstemmingen, waarin je meer helderheid kunt krijgen over jezelf of je kind, over wat voor thema’s er spelen en hoe je hiermee om kunt gaan. Ik stem me af op je foto, maak contact met je ziel en luister naar wat je me van daaruit te vertellen hebt. Zo kunnen er allerlei thema’s aan bod komen, bijvoorbeeld waarom je niet lekker in je vel zit, waarom er sprake is van faalangst of onzekerheid of waarom je altijd zo moe bent. Bij kinderen kan naar voren komen waarom ze zo boos of verdrietig zijn, hoe ze beter kunnen slapen, wat voor benadering ze nodig hebben, hoe ze zich beter kunnen uiten etc.
Het is ook mogelijk om een levensbrug-afstemming te laten maken voor mensen die overleden zijn, en/of mensen die in coma liggen, alzheimer hebben of dement zijn. Je stuurt dan een foto op met vragen over de betreffende persoon. Het is wel belangrijk dat de directe familieleden toestemming geven voor een dergelijke afstemming.
Ook kan er een afstemming gemaakt worden voor kindjes die doodgeboren zijn of al tijdens de zwangerschap zijn overleden. Voor deze kindjes kun je een foto van de moeder opsturen.
Mijn consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Charissa Bernds-Tijink
www.charissa-luisterkindwerker.nl

Soms kun je je weleens afvragen wat er in het hoofdje van je kindje omgaat. Vooral op momenten wanneer het allemaal niet zo lekker gaat. Wanneer je kindje slecht slaapt, vaak huilt, angsten ervaart, onverklaarbare driftbuien heeft, wanneer er problemen zijn op school, bij moeilijkheden bij het zindelijk worden, of wanneer er onbegrepen gedrag wordt vertoont. Heb je werkelijk alles al geprobeerd en zit je met je handen in het haar, dan zou een Luisterkindafstemming voor een passende oplossing kunnen zorgen. Een Luisterkindafstemming is er niet alleen voor kinderen. Ook als volwassene kun je wel eens wat hulp gebruiken, als je helemaal vastloopt. Bijvoorbeeld bij moeilijkheden op het gebied van gezondheid, werk, privé, onzekerheden, faalangst. Een Luisterkindafstemming kan dan inzichten geven en handvatten bieden en mogelijk levert het je nog meer op. Een Luisterkindafstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, voor kinderen van 0 jr. – 100+.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Monique Bakker-de Schipper
www.deleylijn.nl

Welkom op mijn profiel.
Naast het maken van Luisterkind-afstemmingen geef ik vanaf januari 2019 de korte beroepsopleiding Luisterkindwerker.
De opleiding geef ik in DEN OEVER, dit ligt in de kop van Noord-Holland.


Ik ben zelf moeder van 2 volwassen, ondertussen uitwonende kinderen.

Ik werk in mijn Natuurgeneeskundige praktijk voornamelijk met het emotionele lichaam van de cliënten via bepaalde therapieën ruimen we blokkades op. Daarnaast gebruik ik coaching om de cliënt weer in balans te brengen.
Een aantal malen per jaar geef ik workshops in persoonlijke en spirituele groei, wekelijks geef ik meditatielessen.
Kortom een veelzijdig mens, maar het belangrijkste is wel dat ik heel veel plezier beleef in de dingen die ik doen.

Met een vriendelijke groet, Monique
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 70.00    Carolien Loomans
www.praktijkzielscontact.nl

Je ziel weet heel goed wat voor jou de beste weg is. Ik breng je er graag mee in contact.
Welkom bij Praktijk Zielscontact.
Heb je bepaalde levensvragen? Loop je vast op wat voor gebied dan ook? Weet je niet welke richting je uit moet? Of maak je je zorgen om jouw kind? Laat mij dan naar je (kind) luisteren. Via een Luisterkindafstemming kan ik contact leggen met de diepere lagen in jezelf. Ik reik je bruikbare handvaten en inzichten aan waarmee je verder kunt. Op zielsniveau namelijk weet iedereen vaak heel goed wat nodig is. Iedereen draagt zijn eigen oplossingen bij zich. Ook kan ik contact leggen met je gids.

Mijn naam is Carolien Loomans. Ik woon in Arnhem en ben sinds 2010 moeder van een tweeling. Na vele jaren vanuit mijn hoofd te hebben geleefd, ben ik het avontuur aangegaan om te gaan leven vanuit mijn hart. De periode dat ik moeilijk zwanger werd, vormde hiertoe een katalysator. Ik weet nu hoe ik mensen op zielsniveau kan bereiken en verder kan helpen op hun pad. Mijn zielsmissie om andere mensen bij hun hart te brengen kan ik nu waarmaken. En dat vind ik prachtig!
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Matty Koenders-Grouwstra
Luisterstralen.nl

Met liefde luister ik, van hart tot ❤ op zielsniveau.
Ik maak verbinding met het onderbewuste van jou, je kind of een dierbare.
Daar waar een ieder precies weet wat er speelt en wat er nodig is om vooruit te kunnen.
Door een luisterkindafstemming kan ik dit voor jou verwoorden.
Voel je welkom een afstemming aan te vragen bij mij, ik luister zonder oordeel, puur vanuit liefde om een ieder weer een stukje op weg te helpen.

Twijfel je regelmatig of een Luisterkindafstemming voor jou of je kind een bijdrage kan zijn…
Via mijn contactformulier op mijn website mag je een gratis mini afstemming aanvragen. Zo kun je ervaren hoe een afstemming werkt.

Iedereen heeft het recht om te stralen!

www.luisterstralen.nl
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Marja Tames
www.marjatames.nl

In mijn praktijk werk ik als spiritueel therapeut.
Ik ga er vanuit dat alles energie.
Hoe dichter de energie hoe meer we kunnen waarnemen.
In de praktijk werk ik vanuit en holistische visie.
We hebben een fysiek lichaam wat energie is.
Je gedachten emoties en gebeurtenissen in je leven zijn ook energieën.
Bij een luisterkind afstemming verbind ik mij telepathische met de energie van degene die een luisterkind afstemming krijgt.
Vanuit Liefde wordt er gewerkt en vanuit Liefde verbind ik mij met de persoon die de luisterkind afstemming krijgt.
Iedereen heeft het recht om gehoord en gezien en gezien te worden.
Een luisterkind afstemming kan je inzicht geven in je leven en in dat van je kind.
Je bent welkom met je vragen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Miranda Mulders
www.praktijkvoorjou.nl

Bij ‘Praktijk voor Jou’ kun je terecht voor speltherapie, EMDR therapie, kinder- en jeugdtherapie, gezinscoaching, volwassenen coaching én Luisterkind-afstemmingen.

Bij ‘Praktijk voor Jou’ kun je alle antwoorden krijgen via jouw onderbewuste. Die weet immers meer dan je denkt. De kennis die ik heb vanuit de pedagogiek en psychologie, combineer ik met de kennis vanuit JOU!

Nieuwsgierig? www.praktijkvoorjou.nl

Liefs voor Jou,
Miranda Mulders
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 55.00     Manon Blackstone-Haverkate
luisterkindpraktijkstepforwards.weebly.com

Lieve jij,

Mijn naam is Manon Blackstone-Haverkate en ik maak met liefde een afstemming op jou of je kindje.

Zelf ben ik lang zoekend geweest naar wat ik kon en hoe ik mijn leven in wilde vullen. Na mijn studie vond ik dat het tijd werd om mij te richten op datgene dat me het meest gelukkig maakt en dat is het helpen van mensen die een extra zetje nodig hebben om een stap vooruit te komen. Daarbij wilde ik met mijn hulp graag een dieper niveau raken, het zielsniveau.

Na de opleiding ben ik ook de module voor geboortebegeleiding gaan doen, omdat dit het voor mij af maakte, want ik vind het prachtig dat ik naast “luisteren” naar volwassenen en kinderen die dat nodig hebben ook contact kan en mag maken met kindjes die nog in de buik van hun mama zitten.

Ik hoop dat ik jou of je kindje vooruit mag helpen.

Warme groet, Manon Blackstone-Haverkate
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Antina de Jonge
www.praktijkcoloursofthewind.nl

AL JOUW KLEUREN WILLEN GEZIEN WORDEN!

Dát is de filosofie van Praktijk Colours of the Wind.

Regelmatig zie ik volwassenen of kinderen een prachtig deel van zichzelf verstoppen achter een schaduw van angst, verdriet, schaamte of schuldgevoel.

In een afstemming kan ik alle laagjes, alle kleuren, zien die samen iemands diepste kern vormen. Ik zie hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ik merk wat er weggestopt, aangevallen of overschreeuwt wordt. Ik voel welke pijn er verborgen zit en welke overlevingsmechanismen van daaruit zijn ingezet.

Door via de energie met jou of je kind te communiceren, kan ik vragen wat de bron van het onaangename gevoel is, of je daar iets aan wil doen en zo ja, wat dan. Zo kunnen we bijvoorbeeld een jeugd of vorige leven-trauma binnen een veilige setting her-beleven, en de gevoelsbeleving prettiger maken.

In een afstemming verliezen pijnpunten hun schaduwvorm zodat ze kunnen transformeren tot beelden die worden begrepen en verwerkt. Alle laagjes van het kleurenpalet van jou of je kind kunnen hun licht weer gaan stralen. Ik gun iedereen het gevoel van bevrijding en opluchting dat daarmee gepaard gaat!

Ik hoop je snel te ontmoeten via mijn website!

Antina de Jonge
www.praktijkcoloursofthewind.nl
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 55.00  Laura Grüntjes
www.verbloemdekracht.nl

Een luisterend oor is wat je nodig hebt. De oplossing zit in je onderbewustzijn.

Kinderen zijn onze toekomst. Ze zijn zo puur als de natuur. Dat moet zo blijven in deze hectische, drukke maatschappij. Zie jij dat jouw kind worstelt en weet je zelf niet goed hoe je dit moet oplossen? Dan ben ik er voor jou, om je te helpen.
Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Katja Meijering
www.kwetsbaarinjekracht.nl

Hallo, ik ben Katja en met kwetsbaar in je kracht wil ik er zíjn voor jou.

Voor een luisterend oor, een steuntje in de rug, iemand die een stukje meeloopt op je pad als je het even moeilijk vindt alleen. Maar altijd naast jou, werkend vanuit jouw eigen kracht.

Na een pittige periode in mijn leven een aantal jaren geleden, waarin ik me er bewust van werd dat ik mezelf totaal kwijt was geraakt, leerde ik mezelf steeds beter kennen. Ik ben toen ook stappen gaan zetten in mijn persoonlijke groei. Ik had veel vragen en zocht de antwoorden vooral buiten mezelf. Maar dat zorgde alleen maar voor meer onrust, vermoeidheid, onzekerheid en bij mezelf en mijn gevoel weg zijn. Toen leerde ik dat de antwoorden op al mijn vragen gewoon in mij zitten en dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen. Wat een eye-opener!

Een Luisterkind afstemming is een manier om die antwoorden ín jezelf te vinden. En daar wil ik je met veel liefde bij helpen. Een afstemming is voor iedereen en dat maakt het zo mooi.

Neem een kijkje op www.kwetsbaarinjekracht.nl en ik kijk ernaar uit om met je in verbinding te mogen komen……..
Specialisaties:

Prijs: € 75.00    Yvon Stienen
www.luisterwijze.nl

Hi, ik ben Yvon en als Luisterkindwerker help ik bewuste ouders door inzicht te geven in hun hooggevoelige kind, waardoor uitdagingen van het leven opgelost kunnen worden en kinderen lekkerder in hun vel zitten.

Soms zie je dat je kind niet gelukkig is, of zit je met je handen in je haar omdat je niet weet wat je kind nodig heeft of hoe je met bepaalde zaken om moet gaan. Dan kan een Luisterkind-afstemming je helpen!

Luisteren kan zoveel zeggen..
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Deborah Claeys
www.deborahclaeys.com

Een luisterkindafstemming is voor alle kinderen en volwassenen van 0 tot 100+ en gebeurt altijd op afstand (contact via mail).

Via een afstemming breng ik jouw innerlijke stem naar boven, de stem die wil gehoord worden, een stem die je voor welke reden dan ook even ‘kwijt’ bent.

Je kan een afstemming aanvragen bij diverse problemen, zoals wanneer je vragen hebt over bepaald gedrag van je kind (bv:slaapproblemen, huilgedrag, agressie, gedragsstoornissen, leerstoornissen,…) of bij emotionele moeilijkheden (onrust, depressieve gevoelens, burn-out, levensvragen…)

Bij een afstemming maak ik, via de energie, contact op zielsniveau en ga in gesprek. Als luisterkindwerker luister ik naar de antwoorden en woorden die vanuit dit niveau naar boven komen. Ik vul niets in en laat alles vanuit de persoon zelf komen. Iedereen draagt alle antwoorden met zich mee. In vol vertrouwen ga ik in gesprek. Ik noteer jouw of je kind zijn antwoorden en handvaten die nodig zijn om gelukkiger en met meer vertrouwen in dit leven te staan.


De Luisterkind Levensbrugafstemming is speciaal gericht op kinderen en volwassenen in coma, met een zware beperking, die overleden zijn, en volwassenen met een vorm van dementie. Via deze afstemming maak ik een brug tussen de persoon in kwestie en de aanvrager.

De geboortebegeleiding volgens de Luisterkind Methode, is een zachte en liefdevolle begeleiding voor het kind, om zich voor te bereiden op de geboorte.
Daarnaast krijg je als ouder een mooi beeld van je kindje dat binnenkort het gezin komt versterken.
De geboortebegeleiding kan tussen de 23 en 30 weken aangevraagd worden, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de 28 weken en bestaat uit 4 afstemmingen.
Ik luister naar je kindje, wat hij of zij te vertellen heeft. Daarin kan hij/zij aangeven hoe de aanloop naar de geboorte beleefd wordt, waar er nog hobbeltjes zitten, hoe er naar de aanstaande ouders gekeken wordt.
Het tarief bedraagt 130 euro.


Warme groet,


Deborah Claeys
Luisterkindwerker
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 67.00    Anja Vruggink – Luisterkindtrainer
www.dewensvanjouwziel.nl

Lieve Mensen,

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Anja troste moeder van vier kinderen en ik ben Luisterkind trainer.

Mijn levensmissie is om iedereen weer vanuit het hart te laten leven en luisteren.
Door middel van Luisterkind kan ik kinderen en volwassenen die zich niet kunnen verwoorden of zich moeilijk kunnen uiten, een stem geven, de stem van hun ziel.
Onze kinderen moeten allemaal heel veel en de een kan er beter mee omgaan als een ander. De kinderen die hier meer moeten moeite mee hebben kunnen hier behoorlijk in vast lopen, door dat ik dan ga luisteren wat ze nodig hebben, zal het leven voor hun lichter worden.

Mijn droom is dat alle kinderen begrepen worden door hun ouders en zorgeloos kunnen op groeien.

Vanaf 2020 mag ik deze prachtige methode ook aan andere leren. Ik geef de Luisterkind opleiding in Winterswijk.

Liefs Anja
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Christianne de Weerd
www.praktijk-de-vlinder.com

Gezinsgeluk = stralende kinderen + gelukkige ouders

Ik help gezinnen en gezinsleden die meer rust, harmonie en geluk nastreven door bewust ouderschap, coaching op maat en inzichten & praktische handvatten te geven.
Het maken van Luisterkindafstemmingen is één van de methodes die ik hiervoor gebruik.

Tevens ben ik de auteur van het prentenboekje “Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?”
Veel kinderen hebben last van spookjes* op hun slaapkamer. “Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?” is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Ik help zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Tamara van Wetten
www.jijvanbinnen.nl

• Maak jij je zorgen om je kind, en wil je het helpen met de dingen waar het mee worstelt?
• Kom jij zelf hobbels op de weg tegen?
• Wil je een prachtige Welkomstboodschap van je baby?
• Heb je een onvervulde kinderwens, en wil je weten welke stappen jij mag zetten?
• Heb je vragen aan een dierbare die geen stem meer heeft vanwege overlijden of ziekte?
• Denk je dat je kind last heeft van een traumatische bevalling?
• Heb je ergens last van wat naar je eigen geboorte te herleiden is?
• Heb je vragen voor je baby die je verloren bent tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte?

Ik luister met liefde naar iedereen die gehoord wil worden. Ik maak contact in de energie, ga het gesprek aan, vraag door en zet het voor jou op papier, zodat je er te allen tijde mee aan de slag kunt.

Luisterkind verspreiden, is liefde verspreiden.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Helma van Esch
www.bekindcoaching.info

Praktijk be Kind coaching is er voor jou als je op korte termijn op zoek bent naar antwoorden en inzichten voor een positieve verandering in het leven van je kind, of van jezelf. Zit jij of je kind niet lekker in je vel of zit je met vragen over de opvoeding?

Tijdens een Luisterkind afstemming voelt een kind zich gehoord en krijg je in het verslag via de mail, als ouder(s)/ opvoeders de kans om je kind of jezelf beter te leren kennen.

Alles wat ik doe als Luisterkind werker (energetisch kind- en gezinscoach, leerkracht, mindfulness-coach, faalangst-trainer en moeder), is op hoogsensitief niveau luisteren bij problemen met bijvoorbeeld; slapen, eten, zindelijkheid, angsten, onder of overgevoeligheid voor prikkels, boosheid, verlegenheid, verdriet, leerproblemen en noem maar op.

Ieder kind en iedere volwassenen heeft het recht om zichzelf beter te leren kennen. Daarom luister ik graag naar je om samen op zoek te gaan naar antwoorden en inzichten voor een steuntje in de rug, op weg naar meer balans en een stralende toekomst!

Heb je interesse of wil je meer info?
Stuur even een mail naar…

helmavanesch@bekindcoaching.info

Ik luister graag naar je van hart tot hart.
Je bent van harte welkom!:)
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Annette de Jongh-Boll
www.Svadhisthana.nl

Heb jij een droom of wens in dit leven?
Mijn droom is om er te mogen zijn voor de mensen om me heen.

DUS VOOR JOU!

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als kraamverzorgende, ben ik in 2016 mijn eigen energetische praktijk Svadhisthana gestart.
Mijn motto is, dat onbewuste delen, bewust mogen worden en zo kunnen gaan helen.
Verder kijken, dan wat we letterlijk zien!
Daar vind je verheldering en handvatten om weer verder te kunnen.
Weet dat ieder mens in zijn kern HEEL is.
En waard is om GEZIEN te worden.

Als Luisterkindwerker, ben ik er voor iedereen die gehoord en gezien wil worden. Die zichtbaar wil krijgen, waar het werkelijk om gaat!

Weet me te vinden, als jij of jouw kind ook gezien of gehoord wil worden, met alles wat er is en met alles wat er mag ZIJN!

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Mireille van Moerkerk
www.luisterspriet.nl

Wat gaat er toch in ‘t koppie van mijn kind om?

Jouw kind écht horen, zien en begrijpen… Wat een bevrijding is dat! Ik geloof dat ze op die manier een stevige basis neerzetten voor de toekomst. Een basis van waaruit jouw kind de wereld – maar vooral zichzelf – begrijpt.

Toch blijkt dat niet altijd vanzelfsprekend. Ondanks dat veel ouders hun zoon of dochter haarfijn aanvoelen, durven ze er niet altijd op te vertrouwen. Schuldgevoel, twijfel of dagelijkse drukte komt al snel om de hoek kijken. Ik help je..
Hoe? Door net wat laagjes dieper met je mee te kijken, voelen en luisteren. Gedrag zie ik namelijk als slechts een symptoom, het topje van de ijsberg. Er ligt zoveel meer (onbewust) onder.

Als orthopedagoog weet ik veel van gedragsdiagnoses, maar als luisterkindwerker leg ik al die labeltjes weg. Ik kijk naar het pure kind. Met 100% aandacht, liefde en focus. Zodat jij duidelijkheid krijgt rondom jouw vragen en zorgen. Met als resultaat: ruimte en échte verbinding. Voor jou én je kind.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00      Marite Sainz Palacios
www.sutil.nl

Sutil is het Spaans voor ‘subtiel’. Waarom heb ik deze naam als healer gekozen? Als wij dit woord in een woordenboek opzoeken, dan zijn dit de definities die mij het meest aanspreken: kwetsbaar, verfijnd, zacht, sierlijk, gracieus, vindingrijk, scherpzinnig. Als ik op iemand afstem, voel ik dat ik bepaalde nuances kan oppikken die niet zo makkelijk met het blote oog gezien kunnen worden; nuances die het grote verschil maken wanneer ik iemand probeer te helpen om sommige berichten te kunnen ontvangen. Als ik kanaliseer of afstem ben ik een soort vertaler tussen de energie die ik krijg en de persoon die haar vragen gesteld heeft; ik moet alles in worden omzetten die op de meest vloeiende manier mogelijk en makkelijkst te begrijpen en te accepteren worden door die persoon. Dit is mijn grootste doel en mijn hoofdtalent als luisterkindwerker.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Monica Schreiner
www.monicaschreiner.nl

Met veel dankbaarheid en plezier vul ik mijn dagen met Luisterkind, als Luisterkindwerker maar ook als Luisterkindtrainer. Het onderdeel zijn van Team van Beaumont ervaar ik als warm en betrokken en ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van deze groep fijne mensen. De cursisten opleiden en begeleiden tijdens de opleiding in combinatie met het maken van afstemmingen maakt het voor mij een mooi geheel. Het blijft nog steeds wonderbaarlijk en mooi om te zien hoe één afstemming grote veranderingen voor een persoon en daarmee voor zijn omgeving kan opleveren. Dat ik dát aan anderen mag leren is echt een feestje.

Naast het werken met Luisterkind verbind ik mensen graag met hun natuur en de natuur. Om dit dichterbij te brengen ga je met mij veel naar buiten, voor een natuurcoachwandeling of voor een groepswandeling om de natuur te ervaren en de verbinding te versterken. Als je je meer verbind met de natuur ga je merken dat je hierdoor meer bij jezelf komt, je meer rust ervaart in je leven, je makkelijker in contact komt met je eigenwijsheid en je gezonder gaat voelen.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 88.00  Marisca Schutte-Broekhof
www.mariscaschutte.nl

In een Luisterkindafstemming maak ik contact op zielsniveau. Ik praat met het onderbewustzijn, het innerlijke/hogere Zelf van de persoon op wie ik afstem. Ik luister naar jouw verhaal. Ik luister naar de wensen en kijk met die persoon welke oplossingen mogelijk zijn.
Je kunt je dat voorstellen alsof ik de zender heb gezocht van een tv of radio. Je kunt gewoon doorgaan met de bezigheden waar jij op dat moment mee bezig bent.
Ook wanneer iemand niet of onvoldoende kan communiceren door een ziekte of verstandelijke beperking bijvoorbeeld Alzheimer of een herseninfarct. Een Luisterkindafstemming vormt dan een brug in de communicatie met mensen die zich niet meer/nog niet op een normale manier verstaanbaar kunnen maken. En kan antwoord geven op onbegrepen gedrag.De uitwerking van de Luisterkindafstemming kan worden meegenomen in het omgaan met en de zorg voor deze persoon.

Ik maak contact met de cliënt en geef het verhaal van wat er aan de hand is en de inzichten die daaruit voortvloeien door. Elke afstemming wordt gedaan vanuit een blanco startpunt. Er komt wat er komt en daar gaan we mee verder. Vragen die er zijn worden meegenomen in de afstemming maar het is aan de persoon waar op is afgestemd of deze beantwoord worden. In de afstemming wordt zo nodig ook gekeken naar stukken uit het verleden, vorige levens en entiteiten en gidsen. Indien dit tijdens de afstemming gewenst wordt, kan het zijn dat er een healing plaatsvindt.

De inzichten kunnen bijdragen in de keuzes die men maakt voor een behandeling en voor het opstellen van een behandelplan/zorgleefplan. Hierdoor kan de kwaliteit van het leven worden vergroot en komt de eigen regie weer dichter bij de cliënt. Die kan weer aangeven hoe hij/zij wil leven, wat er als belangrijk en zinvol wordt ervaren en wie de ondersteuning kan geven.

Een afstemming vervangt nooit het medisch advies van een arts en ook geen reguliere behandeling. Het is een extra handreiking voor optimale zorg en welzijn, krachtig en effectief.
Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.mariscaschutte.nl en lees daar meer over wat Iris energetische welzijnspraktijk biedt.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Trainer – Angela Bendanon
www.angelabendanon.nl

Beste Lezer wat leuk dat je interesse toont! De eerste stap heb je reeds gemaakt voor jezelf door op deze website te klikken. Ik ben Angela Bendanon, Trainer en Coach en hoop dat jij met de Luisterkind afstemming inzicht krijgt in jezelf en de stappen mag gaan nemen waardoor jij in je eigen kracht gaat staan. Of heb je een vraag voor je kind dat kan natuurlijk ook. Ik geef zelf binnenkort ook de opleiding voor Luisterkindwerker let op de data’s op mijn website. Tevens kan je bij mij terecht voor een Happiness consult, Paramedisch consult en binnenkort voor een Colournostics consult.

Ik wens je nog een liefdevolle dag en hoop je te ontmoeten.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 110.00     Jacqueline de Groot
www.andersluisteren.nl

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op ouders en kinderen. Mijn missie: ouders helpen zichzelf en hun kinderen beter te begrijpen. Het valt niet mee om in deze tijd ouder te zijn. We leven in een tijd waarin de wezenlijke behoeftes van mensen onder druk zijn komen te staan. Kinderen laten dat direct zien en ouders worstelen daarmee. Ik ben dankbaar dat ik met de Luisterkindmethode de wijsheid van kinderen aan ouders terug kan geven, zodat zij hun kinderen beter kunnen helpen. Ouders vragen ook vaak een afstemming voor zichzelf aan. Zo krijgen zij meer inzicht in hun eigen behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarmee helpen zij hun kinderen ook.

De basis van de Luisterkindmethode is een andere manier van luisteren. Het luisteren gaat niet via onze oren en ogen, maar via een ander zintuig. De informatie die je daarmee opneemt, komt in je bewustzijn via je intuïtie. Het zintuig is bij iedereen aanwezig en we gebruiken het allemaal in meer of mindere mate. Net als de andere zintuigen, kan ook dit zintuig ontwikkeld worden. KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE WEERGAVE

Rudolf Steiner noemde het zintuig waarmee we intuïtief luisteren de ik-zin. Het is het zintuig waarmee we het ware wezen – het IK, of het Hogere Zelf – van de ander kunnen waarnemen. De Duitse kinderpsycholoog en opvoedingsconsulent Henning Köhler beschrijft het in zijn boek ‘moeilijke kinderen bestaan niet’ als volgt: ‘Een volledig ontwikkelde ik-zin is het vermogen om het onaangetaste en onaantastbare ‘hogere ik’ van de medemens waar te nemen. Hierbij is het hele lichaam van de waarnemer – van zijn adem tot aan de stofwisseling – de klankschaal waarin de ander kan klinken en daardoor anders blijft, maar niet vreemd is. Deze waarnemingskwaliteit heeft direct genezende krachten. In de dagelijkse omgang staat deze waarnemingskwaliteit nog ver van ons af en is oefening en bewustwording nodig.’

De Luisterkindmethode laat zien dat wij een enorm potentieel hebben op het gebied van intuïtief luisteren. Dit potentieel volledig ontwikkelen staat minder ver van ons af dan we denken. Dat leidt niet alleen tot een ommekeer in opvoeding en onderwijs maar in ons hele sociale verkeer. Het leidt tot sociale vernieuwing. Over hoe je intuïtief luisteren kunt ontwikkelen geef ik in Groningen lezingen.

Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Selina Plaat
www.doularotterdam.nl

Ik ben Selina en mijn praktijk heet de kern. Omdat ik graag naar de kern van de uitdaging ga. Vanuit de kern kunnen we iets oplossen.
Ik geef hypnobirthing cursussen, werk als (Post Partum) Doula en ik begeleid vrouwen in het verwerken van trauma’s.

De Luisterkind methode is een mooie toevoeging op het werk wat ik al doe, daarom verwerk ik Luisterkind in al mijn werkzaamheden en communiceer ik graag op zielsniveau met jou of je kind.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Kim Janssen-Sonnemans


Hoi ik ben Kim moeder van 3 prachtige kinderen. Ik woon in Venray en ben getrouwd.
In het dagelijks leven ben ik Bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau en Trouwambtenaar in mijn gemeente.
In 2020 heb ik de opleiding Luisterkindwerker gevolgd en afgerond.
Met de Luisterkind Methode maak ik afstemmingen met en voor kinderen en volwassenen. Ik stem af met behulp van een foto en enkele gegevens op de energie van de persoon. Ik stel vragen en samen zoeken we tijdens de afstemming naar handvatten, boodschappen en inzichten. Bij de Luisterkind Methode zitten we niet bij elkaar. Al zit je aan de andere kant van de wereld, adhv je foto schrijf ik de afstemming. De ziel verteld ik luister!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Leonie Van Tol
www.van-nature.net

Als Energetisch coach voor Kind&Ouder spreek ik door middel van een Luisterkindafstemming of een energetische behandeling (oa. Access Bars) de eigen wijsheid van lichaam, ziel en/of geest aan om te achterhalen welke behoefte er leeft. Ik luister naar wat er te vertellen is over de kern van emoties, gevoelens, gedrag, gedachtes of lichaam en wat er anders mag of nodig is.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 60.00      Miriam Herweyer
www.dedieptein.com

Op mijn website kun je niet alleen een Luisterkind afstemming aanvragen, maar ook alle vragen stellen die je hebt over Luisterkind. Deze vragen beantwoord ik persoonlijk en als het een goede vraag is, post het uitgebreide antwoord op www.dedieptein.com en op Facebook: facebook.com/miriamherweyerluisterkind in de vorm van een artikel.

Ook kun je mijn video´s over Luisterkind voor volwassenen, kinderen en geboortebegeleiding vinden op mijn Youtube kanaal: Miriam Herweyer.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 50.00       Carrie Tresoor
www.carrietresoor.eu

Als kind had ik telepatisch contact. Vooral met mijn moeder, maar ook met mijn vader en onze dieren, de natuur.
Op school hield je je daar niet mee bezig. Het werd genegeerd, of zelfs ontmoedigd. Het was onmogelijk.
Door de fantastische opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont voel ik me weer terug het kind. Maar het mooie is, dat door deze liefdevolle communicatie methode in de energie, we jouw problemen, levensvragen of die van je kind kunnen aanpakken. Ik reik je handvatten en tips aan, waarmee je aan de slag kunt. En dat allemaal op afstand; De communicatie via de energie; De handvatten en tips via de elektronische weg. Of zo je geen andere mogelijkheid hebt; via de post.

Ook bij problemen of vragen met je huisdier kun je bij mij terecht voor een Luisterkind afstemming op je dier.

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Marjolijn Essenburg
www.defeniks-nl.webnode.nl

Mijn naam is Marjolijn Essenburg. Mama van 3 prachtige kindjes en boerin op onze eigen boerderij. Dat boeren niet open staan voor spiritualiteit is dus een fabeltje. Want ik ben het bewij sdat dit een prima combinatie is. Na jaren te hebben gewerkt in de dierverzorging en als boerin op ons eigen bedrijf, plus de zorg voor het gezin en het huishouden, ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit. Dat was iets wat al jaren aan het groeien was binnenin mij. Ik heb een aantal cursussen gedaan, waaronder spirituele bewustwording en de opleiding bij Diana van Beaumont. En nu, nu ben ik luisterkindwerker en voel ik mij beter dan ooit tevoren. Mijn doel is om nu ook andere mensen te helpen om het geluk (terug) te vinden. Ik ben er voor jou! Namasté.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Kim De Bie
www.justbiehappy.com

Mijn naam is Kim De Bie, ik ben Belgische van nationaliteit maar voor mijn partner ben ik naar Nederland verhuisd.
We hebben samen een prachtige dochter Kailey en sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf genaamd Just Bie Happy.
Sinds ik met Luisterkind in aanraking kwam laat het me niet meer los en kan ik me werkelijk geen mooiere manier van communicatie bedenken die zo open en eerlijk naar voren komt.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Melanie Koenders
www.praktijkgroeitotbloei.nl

Hallo,
Ik ben Melanie Koenders en woon samen met partner en onze dochter in het dorpje Kerkdriel. Ik heb een eigen coaching praktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook ben ik traumatherapeut en luisterkindwerker. De Luisterkind Methode is een prachtige methode. De kracht van een luisterkind afstemming zit hem (de naam verklapt het al) in het luisteren. Als luisterkindwerker laat ik je weer naar je gevoel luisteren. Als coach en traumatherapeut weet ik wat luisteren kan brengen; namelijk heel veel. Door alle hectiek van deze tijd en alle prikkels die wij krijgen te voorduren is gehoord worden heel belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind. Tijdens een afstemming wordt er contact gemaakt op zielsniveau en wordt er geluisterd. Ik heb al veel afstemmingen gemaakt en daardoor met eigen ogen gezien wat een afstemming met en voor iemand kan doen. Het brengt jou en/of je kind namelijk daar waar het heen wil. Wil je weer lekker in je vel zitten of wil je dat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit? Meer rust, inzicht in jezelf en/of je kind of weten of ik jou hulpvragen kan beantwoorden? Neem dan eens een kijkje op mijn website of neem contact op.
Lieve groet,
Melanie Koenders
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Chantal Toren
www.chantaltoren.nl

Hoi, leuk dat je geïnteresseerd bent in Luisterkind! Ik kan me voorstellen dat je niet zomaar iedereen toevertrouwt om een afstemming te laten maken, daarom vertel ik kort iets over mezelf.

Ik ben Chantal Toren, 45 jaar. Moeder, partner en sociaal werker in hart en nieren. Twentse nuchterheid & Indische spiritualiteit; warm, creatief, ondernemend en geïnteresseerd in wat mensen beweegt en wat er onder de oppervlakte gebeurt.

‘Chantal Toren – Soul art’ is de naam van mijn praktijk voor holistische coaching & luisterkind. Hierin komen al mijn interesses samen: coaching, energetische behandelingen zoals Reiki en Access Bars maar ook het geven van workshops op het gebied van zingeving/spiritualiteit.

In 2015 leerde ik de Luisterkindmethode kennen, tijdens de zwangerschap van mijn jongste. Meteen wist ik dat ik dit zelf wilde leren! Wat een mooie, magische en zachte manier om alvast kennis te maken met je kindje en te weten wat er in het hoofdje om gaat.

Zeker na de traumatische bevalling van mijn oudste (vroeggeboorte vanwege HELLP-syndroom) en de lange periode van herstel voor ons allebei was het een verademing om op een andere manier zwangerschap, bevalling en de periode daarna te beleven.

Kort na de geboorte van mijn zoontje ben ik gestart met de opleiding en ik heb sindsdien vele honderden Luisterkind-afstemmingen mogen maken. Voor jong en oud, baby en kind; voor gezinnen, relaties, ongeboren kindjes of overledenen. Ze zijn allemaal even bijzonder en ik ben dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen!

Meer weten? Zie www.chantaltoren.nl of mail/app gerust voor informatie.
Specialisaties:

Prijs: € 75.00     Wendie Hoenders
wendieluistert.nl

Soms loop je vast vast en weet je niet welke richting je op mag en kan gaan. Je weet even niet wat je volgende stap is. Je zit niet lekker in je vel en hebt behoefte aan handvatten om vooruit te komen. Ik maak contact met jou op zielsniveau. Diep van binnen weet jij wat je op dit moment nodig hebt om verder te komen, je kunt er alleen even niet bij.

Het kan ook zijn dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Als ouder raakt je dit en je maakt je zorgen. Ik maak contact met je kind op een diepere laag. Ik vertrouw hierbij op de innerlijke wijsheid en het zelfhelend vermogen van het kind. Diep van binnen weet je kind namelijk wat het nodig heeft op dit moment om het weer fijn te hebben en gelukkig te zijn.

Als Erkend Gezins en Kindercoach coach ik ouders en andere opvoeders wanneer zij op psychisch en/of sociaal vlak vastlopen. Omdat de omgeving van grote invloed is op het gedrag van een kind, werk ik niet alleen met het kind, maar ook met de ouder. Doel is het herstellen van de harmonie en vrede binnen het gezin. Mijn specialisatie ligt in het coachen bij hooggevoeligheid van last naar kracht en in het inspireren van kinderen en volwassenen in het (her-)ontdekken van eigen kracht en creativiteit.

Als Luisterkindwerker maak ik een afstemming die je op schrift ontvangt. Daarbij is de mogelijkheid om je afstemming ook in beeld te ontvangen door de aanvraag van een Zielsportret. Als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming heb ik ontdekt hoe krachtig beelden kunnen werken en ben dit ook gaan inzetten in mijn praktijk.

Een Zielsportret begint met een Luisterkind afstemming en combineert alle wijsheid en begeleiding van deze afstemming tot een kunstwerk. Deze creaties zijn ontworpen om je elke keer dat je ernaar kijkt terug te brengen naar die plek van inspiratie en motivatie. Het helpt je verbinding te maken met je Hogere Zelf, je hart meer open te houden en je vibratie hoog. Open de deur voor meer creativiteit, intuïtief vertrouwen en overvloed!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 77.00     Rooka van der Poel – Luisterkind Trainer
www.rooka.nl/luisterkind

De Luisterkind methode de wereld in helpen zetten, voelt als mijn roeping! Wat zou het fantastisch zijn als we zoveel mogelijk mensen mogen leren écht op elkaar af te kunnen stemmen en vrede te hebben met zichzelf en daarmee met elkaar. Dat lijkt misschien idealistisch, maar ik weet en voel in alles dat dit mogelijk is en we dat diep van binnen allemaal willen. Gehoord en gezien worden!

Om die reden ben ik ook Luisterkind Trainer geworden! Naast het volgen van de opleiding tot Luisterkindwerker, kun je bij mij ook Luisterkind-afstemmingen aanvragen.

Elke afstemming is voor mij bijzonder, of het nu met jou is, met je kindje, met je overleden dierbare, met je kindje in je buik, met je hele gezin of met je huisdier, dat maakt niet uit. Elke Ziel is Uniek en voor mij elke keer anders en een genot om mee te verbinden en naar te mogen luisteren. Het is absoluut een cadeau voor jezelf en/of je kind!

Mijn naam is Rooka van der Poel, ik ben getrouwd en moeder van 2 heerlijke zoons. Vanaf mijn 24ste ben ik begonnen met mijn spirituele ontwikkeling, omdat ik altijd al ‘anders’ was en vooral heel veel voelde van andere mensen, wat ik als kind niet kon plaatsen, waardoor ik veel angsten ontwikkelde, een moeilijke en ‘ontspoorde’ tienertijd had en met mijn 21ste al in een burn-out terecht kwam. Na jaren mijn eigen administratiekantoor te hebben gehad, heb ik in 2015 besloten mijn kennis te gaan uitdragen in een praktijk waar ik mensen met mediumschap en healing mocht begeleiden naar binnen, terug naar zichzelf. Vanaf 2019 ben ik me volledig gaan richten op mijn praktijk en heb ik mijn kantoor los mogen laten. Luisterkind heeft me nog meer tools en verdieping gegeven in mijn eigen processen én in mijn praktijk, het sluit perfect aan bij wat ik al deed.

Voel je welkom bij me!
Hartegroet,
Rooka
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    Nancy de Neve
www.nancyluistert.nl

Luisteren met mijn hart naar jouw hart. Je mag vertellen over de obstakels van nu, die van vroeger of zelfs de obstakels in andere tijden. Ik vraag, jij verteld, ik luister!
Samen komen we tot inzichten en handreikingen, waarmee je na de afstemming weer verder kunt op jouw pad door het leven.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Tonnie Lansink-Kip
hetzonnepaneeltje.nl

Hallo, ik ben Tonnie Lansink, woon in Reutum (Twente), ik ben weduwe en ben moeder van 3 uitwonende kinderen. Naast mijn praktijk (HetZonnepaneeltje) aan huis, stem ik via de luisterkindmethode af op zielsniveau. Bij deze methode is het niet nodig om een bezoek aan mijn praktijk te brengen, je hoeft er zelfs niet voor stil te zitten.
Afstemmen op zielsniveau kan (alle leeftijden) voor iedereen een omslag in zijn/haar leven teweeg brengen.
Aan de hand van een foto en de vraag waar je meezit, maak ik een afstemming en die heb je binnen 14 dagen in je mailbox.
Voor meer informatie kijk op: www.hetzonnepaneeltje.nl
Lieve groet Tonnie Lansink.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 47.50    Kim Koehoorn
https://hoarizon.com

Al mijn hele leven ben ik gevoelig voor anderen hun emoties en gevoelens. Met veel liefde gebruik ik dit tegenwoordig om mensen te helpen.

Heb jij vragen die op dit moment jouw leven beïnvloeden of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jouw onderbewustzijn jou te vertellen heeft? Ik schrijf graag een afstemming voor jou of natuurlijk voor je kind.

Ik hoor graag van je!

Liefs,
Kim
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Trainer Monica Kemner-Lankreijer
www.luisterfeest.com

Luisterfeest is een mooi vervolg op mijn eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Bewust worden van je eigen zichtbaarheid en het erkennen van je blokkades helpt jou je leven te leven, zoals jij dat wenst. Jezelf leren kennen is de boeiendste weg die je kunt bewandelen. Dit is nodig om ‘echt’ in contact te komen met een ander.

“Echt’ in contact komen met jou en een steentje bij dragen aan jouw zichtbaarheid maakt mij blij. Dat doe ik door naar jou te luisteren en jou te helpen naar jezelf, je kind en/of je dierbaren te luisteren. Echt luisteren wat voor mij betekent; met aandacht, liefde, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend! Iets wat ik heel graag doe en waar ik voor sta als Luisterkindwerker en Luisterkindtrainer.

Mijn passie voor Luisterkind draag ik graag over op jou door jou te begeleiden bij je reis om Luisterkindwerker te worden.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00    Sanne van Megen
www.sannevanmegen.nl

Mijn naam is Sanne van Megen, getrouwd met Maarten en moeder van twee prachtige kinderen. In het dagelijks leven ben ik sociaal pedagogisch hulpverlener en ben ik al jaren werkzaam in de zorg. Ik werk vanuit mijn hart en probeer ieder mens weer in zijn eigen kracht te zetten, zodat ze van daaruit zelf weer verder kunnen.

Luisterkind geeft mij de mogelijkheid om verbinding te maken met iedere ziel die gehoord wil worden en zijn of haar verhaal op papier te zetten. Dat is wat ik het liefst doe en waar mijn kracht ligt. Met Luisterkind heb ik mijn pad gevonden.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 77.00  Paulette Kreuk
www.paulettekreuk.nl

Lieve jij,
Met liefde schrijf ik afstemmingen uit het hart, voor hooggevoelige vrouwen en kinderen.
Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie over mijn werkwijze.
Lieve groetjes, Paulette.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 95.00    Trainer – Astrid Kuipers
www.praktijkdestillekracht.nl

Mijn naam is Astrid Kuipers. Ik ben getrouwd en moeder van 2 tienerdochters.
Ik ben Luisterkindtrainer en ik maak uiteraard ook Luisterkindafstemmingen.
Het mooie aan Luisterkind vind ik dat het echte antwoorden geeft. Niet altijd het antwoord dat je zou willen horen, maar het antwoord dat echt bij jou past op dit moment. Het maakt daarbij niet uit of je bij machte bent om je te uiten of hiertoe niet meer geheel in staat bent door ziekte of coma. De antwoorden zitten in de energie. Die is er altijd en gaat ook niet verloren.

Met een achtergrond in de procesindustrie waren voor mij oorzaak en gevolg jarenlang heel duidelijk, behalve op het moment dat er in mijn omgeving onlogische gebeurtenissen plaatsvonden, zoals sterfgevallen van vriendjes en vriendinnetjes door ongevallen of ziekte en zelfmoord van ouders van klasgenoten. Die hadden op mij een enorme impact. Totdat ik kennis maakte met het werken met energie, waaronder Luisterkind.
Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Oorzaken en gevolgen zijn persoonlijk en hebben een functie in het grote geheel. En hoewel we niet alles in de hand hebben kun je wel de energie die om een situatie hangt veranderen. En de enige die dat voor jou kan doen, ben je zelf. Om daar bij te komen heb je soms een steuntje nodig. En dat steuntje kan ik voor je zijn. Ik heb me volledig toegelegd Luisterkind en andere energetische werkvormen, zoals chakra-tekenen en holistische creatieve coaching.
Ik richt mij graag op volwassenen, maar kinderen help ik uiteraard ook. Iedereen is welkom!
En mocht je zelf Luisterkindwerker willen worden, ik verzorg de Opleiding tot Luisterkindwerker in Apeldoorn en omgeving. Aangezien de locaties op dit moment gesloten zijn, geef ik de E-learning Opleiding tot Luisterkindwerker.

Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00    Chantal Manshanden
Hartvoorluisteren.nl

Wist je dat mijn leven in een stroomversnelling is gekomen sinds ik de opleiding tot Luisterkindwerker ben gaan doen? Opeens wist ik weer hoe ik naar mijn hart kon luisteren! Daarin lagen de antwoorden die ik al zo lang voelde maar waar ik maar niet de vinger op kon leggen.
Toen er diep naar mij geluisterd werd en ikzelf ook naar anderen ging luisteren, ging alles stromen. Dingen vielen op hun plek er kwam bewustwording bij mij. Dit heeft geresulteerd in een prachtige praktijk aan huis waar ik mensen help van hoog gevoelig naar hoogbewust te bewegen.
Heel graag gun ik jou of jouw kind dit ook. Dus loop je met vragen rond of voel je dat er diep van binnen iets kriebelt en de aandacht vraagt? Wil je weten hoe dat nu echt op hartniveau zit? Twijfel niet langer en vraag een afstemming bij mij aan. Ik luister met heel veel liefde naar jou of naar je kind. Zodat het ook bij jou weer kan gaan stromen!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Prijs: € 55.00  Rosanne Hansen


Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Inge Katuin
www.ingefluisterd.nl

Een wonderlijk sprookje, dat is wat een afstemming kan zijn. Een prachtig verhaal met een diepere kern, een laag waar je als ouder van je kind niet altijd bij kunt komen. Of: een antwoord op de vraag waar je voor jezelf al zo lang mee rondloopt. Via de Luisterkindmethode vinden we samen de weg naar jouw antwoorden en waar nodig, gaan we de verandering inzetten.
Laat me je meenemen naar die mooie wereld en we zetten de schouders eronder om de stappen te gaan zetten, die nodig zijn om verder te kunnen. Soms met een traan, vaak ook met een lach en een vleugje humor.
Ik help je graag ❤ lieve groet, Inge
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Esther Verkerk
www.luister-es.nl

Mijn levensdoel is mensen helpen stralen. Zolang ik me kan herinneren wil ik graag mensen en dieren helpen. Daarom ben ik het onderwijs in gegaan. Kinderen met gedragsproblemen trokken altijd mijn aandacht. Waarom speelt dat gedrag? Wat gaat er in het hoofdje om? Hoe kan ik helpen het gedrag te verbeteren? Zo ook met volwassenen. Ik luister graag wat er speelt en kan vaak aanvoelen wat ze nodig hebben.

Ik ben eerst met mijn eigen rugzakje aan het werk gegaan en nu is de tijd gekomen om mijn levensdoel uit te gaan dragen.

Als LUISTERKINDWERKER kan ik op een diepere laag communiceren en horen wat iemands onderbewuste te vertellen heeft. Zo kan ik vragen beantwoorden die mensen hebben over zichzelf of over hun kindje. Of gewoon luisteren wat iemand wil vertellen. En dat kan tot mooie inzichten leiden of zelfs gedragsverandering. Het is zo fijn als iemand zich gehoord, begrepen of geholpen voelt! En dat iemand daardoor weer kan gaan stralen!

Dat kan ik ook met een ACCESS BARS behandeling.
Je ligt dan gekleed op een massagetafel en ik ga dan 1,5 uur lang 32 drukpunten op de hoofd aanraken. Iedereen heeft een vaste schijf in zich waar je emoties, ideeën en beelden over jezelf en je leven zijn opgeslagen. Ik kan je “vaste schijf” helpen deleten of resetten door die punten te behandelen . Het voelt vaak naderhand alsof je een rustgevende massage hebt gehad. En misschien heb je zelfs mooie inzichten gekregen tijdens de behandeling.

Ik wil graag samen met jou op zoek naar wat jou weer kan laten stralen. Je kan het me zelf bewust, of onbewust, vertellen. Ik luister..
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Ine Koetsenruijter
www.inayo.nl

Per januari 2017 is Inayo de wereld ingegaan en kun je bij mij terecht voor diverse massages, voor luisterkind-afstemmingen, Access Bars sessies en voor Reiki.

Al mijn diensten staan in het teken van connectie. Connectie met je ziel, met je lichaam en met elkaar.

Pure verbindingen die bijdragen aan een fijner, liefdevoller, gelukkiger en dus ook gezonder leven.

Dat is namelijk precies wat ik wil bereiken! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen gaan ervaren dat het niet zo heel ingewikkeld is om door kleine veranderingen, door kleine aanpassingen in je dagelijkse leven, een mooier leven te leven.