Luisterkindwerkers

"Omdat iedereen recht heeft op geluk"

Op deze pagina vind je de Luisterkindwerkers die volgens de officiële richtlijnen van de Luisterkind Methode de Luisterkind-afstemmingen maken.
Ze werken allemaal zelfstandig en hanteren eigen prijzen voor de Luisterkind-afstemmingen.

Lees de profielen en als je op de tekst van de Luisterkindwerker tikt zie je alle tekst verschijnen en worden ook de specialisaties in de linkerkant per Luisterkindwerker zichtbaar. Mocht je van één van de Luisterkindwerkers informatie willen ontvangen, vul dan via de aanvraag knop bij desbetreffende Luisterkindwerker je gegevens in. Deze informatie wordt direct naar de Luisterkindwerker gestuurd, die aansluitend contact met je zal opnemen.

Sluiten

U kunt direct een luisterkindafstemming aanvragen bij , vult u hieronder uw gegevens in en er wordt contact met u opgenomen.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 57.50     Evelien Prins – van Eck
www.evelienprins.com

Volg je hart, wat zegt het je?

Ik ben Evelien, moeder van drie meiden en per toeval in aanraking gekomen met Luisterkind. De bijzondere ervaringen die ik had zorgde ervoor dat ik zelf Luisterkindwerker geworden ben.
Diep van binnen zitten alle antwoorden, van jou zelf of van je kind. Lukt het even niet om te “luisteren” wat er van binnen, in je hart, daadwerkelijk speelt? Ik kan je helpen door een afstemming te maken. Vraag je je af wat je kind(je) toch dwars zit? Ook dan help ik graag door een afstemming te maken.
Naast afstemmingen maak ik ook houten Engeltjes, persoonlijk gemaakt als cadeautje (voor jezelf), als steuntje in de rug of eventueel in combinatie met een afstemming.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Desiree Maes-Zontrop
www.heeljehartenziel.com

Wij zijn Emmy en Desiree. Moeder en dochter die samen op het spirituele pad zijn gekomen. We hebben diverse cursussen en workshops gevolgd zodat we mensen zoals wij en jij, kunnen helpen en adviseren. Wij doen dit met veel plezier en liefde.
Luisterkind heeft ons persoonlijk al zoveel goeds gebracht dat we afgelopen jaar hebben besloten de opleiding samen te gaan volgen. Met goed succes want beiden zijn wij geslaagd!
Wij hopen dat Luisterkind jouw net zoveel plezier, opluchting en inzicht gaan brengen als het bij ons heeft gedaan. Dus aarzel niet en blijf niet wachten met je vragen als het antwoord zo dichtbij is.

Een liefdevolle groet van ons!
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Willemijn de de Rooij-Frijters
www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

Welkom.
Mijn naam is Willemijn de Rooij van Praktijk met Engel Hart en Ziel.

Soms zit je in een periode dat het allemaal niet zo lekker loopt en kun je maar niet doorgronden waar het aan ligt. Wat is er aan de hand? Probeer daar dan maar eens achter te komen. Graag zou je antwoorden willen op je vragen en willen weten wat er in het bolletje van je kind om gaat of waar bv. die angsten die je met je mee draagt vandaan komen. Sinds April 2015 ben ik Luisterkindwerker en mag ik luisteren naar de liefdevolle ziel van jou of van je kindje of van zielen die al verder zijn. In de Luisterkind Afstemmingen mag ik Luisteren naar dat wat de ziel te vertellen heeft en dat is een liefdevol gebeuren. Ik ben dankbaar dat ik kinderen maar ook volwassenen en zieltjes van ongeboren kindjes of overleden mensen op deze manier mag helpen. Helpen om inzicht te krijgen in dat wat er speelt, zodat er duidelijkheid mag ontstaan. Wat ik vaak terug hoor van ouders is ,het was zo verhelderend, nu snappen we elkaar beter en kunnen we weer verder bouwen met elkaar. Voor mijn ongeboren kindjes heb ik zelf een Levensbrug Afstemming mogen ontvangen en toen wist ik dat ik deze module ook wilde volgen. Toen mijn vader overleed is er een levensbrug gemaakt waar we veel troost van hebben gehad. Het is zo bijzonder om een in liefde een luisterend oor te mogen zijn voor zielen die de aarde al verlaten hebben. Het is een voorrecht om Luisterkindwerker te zijn. Voelt het goed voor jou, dan zie ik je aanvraag graag tegemoet.
Dan ga ik liefde luisteren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Daniëlle Bassa-Ellens
www.daniellebassa.nl

De mooiste en zuiverste antwoorden zijn in jezelf of je kind aanwezig, laat het eruit komen en zie hoeveel moois het je brengt. Graag wil ik naar jou of je kind luisteren, luisteren in de energie, liefdevol en zonder enig (voor)oordeel. Luisteren op zielsniveau en komen tot helderheid, inzichten en handvatten om weer verder te kunnen, om de rust en het vertrouwen in jou of je kind en gezin weer terug te krijgen. Alle vragen kunnen en mogen gesteld worden, vragen over bijvoorbeeld gedrag, gevoelens, zorgen en angsten. Wat is er nodig om de juiste stappen in de goede richting te geven?

Luisterkind-afstemming Kinderwens: vragen rondom de kinderwens, een mooie periode die ook zeer gevoelig en emotioneel kan zijn.
Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking; hoe heb jij of je kindje de bevalling ervaren & op welke manier werkt het nog door in je dagelijkse leven?
Luisterkind-afstemming Geboortebegeleiding; luisteren naar het kindje in je buik, hoe voelt het kindje zich, wat mag aandacht krijgen voor moeder en kind, een liefdevol contact dat alvast gelegd kan worden tussen moeder/ouder en kindje.
Luisterkind-afstemming Levensbrug, luisteren naar een overleden dierbare of een dierbare die niet meer aanspreekbaar is door ziekte of een ongeval.

In mijn praktijk aan huis in Asperen geef ik Reiki behandelingen en de cursus Reiki I & II, Integrated Energy Therapy sessies en kun je bij mij terecht voor verschillende helende en/of ontspannende massages (only for women).
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Marieke Nijland
www.mariekenijland.com

AFSTEMMEN = HET NIEUW LUISTEREN.
Steeds meer kinderen lopen vast in het drukke dagelijkse leven. Ook volwassenen lopen steeds vaker vast. Het tempo ligt hoog, er is altijd wel iets te doen of we moeten door naar het volgende. En dat breekt op…vermoeidheid, lichamelijke klachten en onrust in ons hoofd.
Wordt het misschien weer tijd om te gaan luisteren naar wat jouw kind of jij diep van binnen te vertellen heeft? Met een Luisterkind-afstemming krijg je meer helderheid en inzicht in wat er zich op dieper niveau afspeelt. Na een afstemming is er vaak opluchting, omdat de belangrijke zaken benoemd zijn en het probleem is opgelost of de oplossing is aangereikt. Je kan weer verder!
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Annemarie Arfman
www.annemariearfman.nl

Neem gerust ene kijkje op mijn website voor meer informatie. Ik ben Annemarie, 37 jaar. Getrouwd met de vader van onze 3 zoons en ben naast Luisterkindwerker ook werkzaam in de jeugdzorg.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Charissa Bernds-Tijink
www.charissa-luisterkindwerker.nl

Soms kun je je weleens afvragen wat er in het hoofdje van je kindje omgaat. Vooral op momenten wanneer het allemaal niet zo lekker gaat. Wanneer je kindje slecht slaapt, vaak huilt, angsten ervaart, onverklaarbare driftbuien heeft, wanneer er problemen zijn op school, bij moeilijkheden bij het zindelijk worden, of wanneer er onbegrepen gedrag wordt vertoont. Heb je werkelijk alles al geprobeerd en zit je met je handen in het haar, dan zou een Luisterkindafstemming voor een passende oplossing kunnen zorgen. Een Luisterkindafstemming is er niet alleen voor kinderen. Ook als volwassene kun je wel eens wat hulp gebruiken, als je helemaal vastloopt. Bijvoorbeeld bij moeilijkheden op het gebied van gezondheid, werk, privé, onzekerheden, faalangst. Een Luisterkindafstemming kan dan inzichten geven en handvatten bieden en mogelijk levert het je nog meer op. Een Luisterkindafstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, voor kinderen van 0 jr. – 100+.

Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Tessa Sprenger
www.tessasprenger.nl

Mijn naam is Tessa Sprenger. Moeder van 2 kinderen.
Hoogsensitief en na een moeilijke periode in mijn leven besloten dit in te zetten om iets moois te kunnen doen voor andere mensen. De luisterkind Methode kwam op mijn pad doordat ik op zoek was naar een oplossing voor de slaapproblemen waar mijn dochter al sinds haar geboorte mee kampte. Ik vind de luisterkind Methode zo bijzonder en mooi dat ik heb besloten de opleiding Luisterkindwerker te gaan doen. Deze heb ik in februari 2017 afgerond. Nu is het mijn tijd om deze prachtige methode uit te dragen met de hoop dat ik vele mensen een opstap kan geven in een gelukkiger leven.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Mia Stevens
www.debrugnaarhethart.be

De brug naar het hart is een coachingspraktijk gericht op inzicht, bewustwording, verandering en persoonlijke groei.
Mijn stijl kenmerkt zich door een geïntegreerd gebruik van verschillende methodieken en werkvormen.
Vanuit de overtuiging dat alles aanwezig is om van ons leven te maken wat wij willen en vanuit mijn grote passie om mensen te ondersteunen in het (her)ontdekken van hun innerlijke kracht en mogelijkheden, besliste ik de opleiding tot Luisterkind Werker te volgen.
Kiest men voor een individueel coachingstraject, ook dan doe ik een Luisterkind Afstemming en wordt de informatie uit de afstemming tijdens de begeleiding als referentiekader ingezet.
Op deze wijze maakt De Luisterkind Methode deel uit van het geïntegreerd methodisch kader van waaruit ik werk.
Wat is een Luisterkind Afstemming?
Op jouw vraag en toestemming maak ik verbinding met je onderbewuste en kom ik in contact met de informatie die jij in jou draagt maar waar jij je (nog) niet bewust van bent. Ik maak de taal van het onderbewuste zichtbaar voor wat aangepakt wil worden en zich wenst te ontwikkelen. Wat aangeraakt en opgelost mag worden, gebeurt.
Een Luisterkind Afstemming ruimt op, bevrijdt, transformeert, geeft inzicht, toont nieuwe wegen.
Een Luisterkind-afstemming aanvragen kan via de website http://www.debrugnaarhethart.be
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Marja Tames
www.marjatames.nl

In mijn praktijk werk ik als spiritueel therapeut.
Ik ga er vanuit dat alles energie.
Hoe dichter de energie hoe meer we kunnen waarnemen.
In de praktijk werk ik vanuit en holistische visie.
We hebben een fysiek lichaam wat energie is.
Je gedachten emoties en gebeurtenissen in je leven zijn ook energieën.
Bij een luisterkind afstemming verbind ik mij telepathische met de energie van degene die een luisterkind afstemming krijgt.
Vanuit Liefde wordt er gewerkt en vanuit Liefde verbind ik mij met de persoon die de luisterkind afstemming krijgt.
Iedereen heeft het recht om gehoord en gezien en gezien te worden.
Een luisterkind afstemming kan je inzicht geven in je leven en in dat van je kind.
Je bent welkom met je vragen.
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Anita Brouwer
www.energetischcommuniceren.nl

Hallo,
Mijn naam is Anita Brouwer. Ik ben aura reader en Luisterkindwerker.
Wil je graag volgende stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Kom je regelmatig in bepaalde situaties en weet je niet waarom? Heb je vragen over het gedrag van je kind? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan kan een aura reading of Luisterkind-afstemming helderheid verschaffen. Ik nodig je van harte uit om mijn website te bezoeken www.energetischcommuniceren.nl
Wil je gelijk contact met me opnemen dan kan dat via info@energetischcommuniceren.nl
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00    Marieke Verkerk
www.mariekeophetstrand.nl

Voor hooggevoelige kinderen van 0 tot 100 jaar die gehoord willen worden.

Soms kunnen situaties je overspoelen in jouw leven of dat van je kind. Je zit met zoveel vragen en ziet even geen oplossingen.
– Onze zoon trekt zich steeds meer terug, hij lijkt wel depressief. Hoe kunnen we hem bereiken?
– Onze dochter is hooggevoelig. Hoe kunnen wij daarmee omgaan?
– Ik pik heel snel informatie en emoties van anderen op. Wat moet ik in vredesnaam daarmee?
– Ik heb meer tijd voor mezelf nodig dan anderen en mijn leven is behoorlijk vol. Waar vind ik die tijd?

Herken je dit soort situaties van jouw kind of van jezelf? De antwoorden zitten in je en willen gehoord worden. Misschien kan een Luisterkind-afstemming jou of jouw kind daarbij helpen.

Nieuwsgierig? Check de site, stuur me een mail of bel me op 06-24850387.
Ik hoor graag van je, Hartegroet Marieke.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Deborah Claeys
www.deborahclaeys.com

Een luisterkindafstemming is voor alle kinderen en volwassenen van 0 tot 100+ en gebeurt altijd op afstand (contact via mail).

Je kan een afstemming aanvragen bij diverse problemen, zoals wanneer je vragen hebt over bepaald gedrag van je kind (bv:slaapproblemen, huilgedrag, agressie, gedragsstoornissen, leerstoornissen,…) of bij emotionele moeilijkheden (onrust, depressieve gevoelens, burn-out, levensvragen…)

Bij een afstemming maak ik, via de energie, contact op zielsniveau en ga in gesprek. Als luisterkindwerker luister ik naar de antwoorden en woorden die vanuit dit niveau naar boven komen. Ik vul niets in en laat alles vanuit de persoon zelf komen. Iedereen draagt alle antwoorden met zich mee. In vol vertrouwen ga ik in gesprek. Ik noteer jouw of je kind zijn antwoorden en handvaten die nodig zijn om gelukkiger en met meer vertrouwen in dit leven te staan.


De Luisterkind Levensbrugafstemming is speciaal gericht op kinderen en volwassenen in coma, met een zware beperking, die overleden zijn, en volwassenen met een vorm van dementie. Via deze afstemming maak ik een brug tussen de persoon in kwestie en de aanvrager.Hartelijke groet,


Deborah Claeys
Luisterkindwerker
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Christianne de Weerd
www.praktijk-de-vlinder.com

Wat biedt Praktijk de Vlinder?
Praktijk de Vlinder is er om mensen en kinderen te helpen veranderen en problemen aan te pakken.
Om te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling. Die hulp bied ik in de vorm van een Luisterkind-afstemming, een Access Bars-sessie of een Trance healing. Ook vind je op mijn website meer informatie over en voor hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen.
Tevens ben ik de auteur van het prentenboekje “Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?”
Veel kinderen hebben last van spookjes* op hun slaapkamer. “Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?” is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Ik help zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

De naam Praktijk de Vlinder is gekozen omdat de vlinder één van de mooiste dierensymbolieken en boodschappers is op zielniveau!
De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie en magie.
Vlinders symboliseren transformatie. Zij beginnen hun leven als rupsen, trekken zich terug in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als een prachtige vlinder. De rups leert je dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder. Vandaar ook de keuze van de naam “De Vlinder” voor deze praktijk.
Specialisaties:

Prijs: € 58.00     Kinga de Wit
www.wellness-in-mind.com/Luisterkind

Enkele jaren geleden werd mijn zeer gewenste zwangerschap plotseling afgebroken door een miskraam. Een zware en zwarte periode volgde. Met een spirituele ontwaking en het hervinden van mijzelf als uiteindelijk resultaat. De Luisterkind afstemming die ik toen mocht ontvangen, heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. De ontdekking van deze vorm van communicatie en de liefdevolle manier waarop er met mij en mijn verdriet omgegaan werd, deed me beseffen dat dit precies was hoe ik anderen ook wilde helpen. Ik was reeds jaren werkzaam als psycholoog en coach en had mijn eigen praktijk, maar dit voelde nog meer als de “echte ik”. Een ontdekkingsreis begon. Enige opleidingen op spiritueel gebied en het oprichten van “the Soul Compass” later, heb ik de totaalaanpak van problemen waarmee mensen zich tot me wensen, vorm kunnen geven.

Je bent van harte welkom en kunt bij me terecht voor allerlei soorten psychische, emotionele, fysieke en spirituele problemen en vraagstukken. Met de Luisterkind methode vertaal ik graag datgene naar je wat niet op een andere manier duidelijk gemaakt kan worden. Ik vind het een heel mooi en bijzonder idee om mensen handvatten te kunnen geven die uit hun eigen innerlijke wijsheid komen en om hen van een handleiding voor hun baby of huisdier te voorzien. Via een afstemming kunnen wij, als Luisterkind werkers namelijk met zo ongeveer alles en iedereen communiceren. Daarnaast kun je ook voor andere doeleinden en methoden bij mij terecht.

Heb je vragen en wil je graag weten hoe ik je zou kunnen helpen? Neem gerust contact met me op!
Liefs, Kinga.
Psycholoog, Coach en Healer.

the Soul Compass is onderdeel van Wellness in Mind – Holistisch Welzijnscentrum (www.wellnessinmind-online.com).
Voor informatie over diercommunicatie vanuit mijn praktijk kun je kijken op: wellnessinmind.wixsite.com/hondenziel
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Lisette Ebben
www.lisetteebben.nl

Soms zijn er momenten in je leven dat je een rustpunt zoekt, (h)erkenning, een verademing. Dat je een opening wenst, ruimte, in dat wat vast lijkt te zitten. Richting wilt ervaren, handvatten aangereikt wilt krijgen zodat jij weer voelt dat je verder kan, weet hoe je verder kan.
Met mijn volledige aandacht gaan we samen plaats maken voor jouw kind of jouzelf, zodat innerlijke wensen mogen landen.

Ik nodig je van harte uit. Heb je vragen lief en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Omdat ieder zijn eigen unieke verhaal heeft en het zo waard is om naar te luisteren!

Warme groet, Lisette Ebben
Specialisaties:

Prijs: € 60.00     Suzanne Janssen
www.praktijksuzannejanssen.nl

Luisterkind is een prachtige methode om erachter te komen wat er nu echt speelt. Voor kinderen en voor volwassenen!

Kinderen kunnen vaak (nog) niet goed uitdrukken wat er aan de hand is, ze laten in hun gedrag zien dat er iets niet lekker zit. Boze buien, niet goed kunnen slapen, huilbaby’s, angstig zijn, noem het maar op. Volwassenen hebben ook zo hun dingen in het leven waar ze tegenaan of zelfs in vast lopen. Of misschien heb je onverklaarbare klachten, en vraag je je af wat je lichaam daar mee wil uitdrukken. Met een Luisterkindafstemming luister ik naar jou, of naar je kind, op een dieper niveau. Daarbij neem ik de vragen mee die je voor jezelf of voor je kind hebt.
Inzichten, concrete handvaten en soms al direct merkbare veranderingen zijn het resultaat. Zodat jij of je kind weer verder kunt!

Naast Luisterkindwerker ben ik ook Natuurgeneeskundig therapeut en Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapeut.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 88.00  Marisca Schutte-Broekhof
www.mariscaschutte.nl

In een Luisterkindafstemming maak ik contact op zielsniveau. Ik praat met het onderbewustzijn, het innerlijke/hogere Zelf van de persoon op wie ik afstem. Ik luister naar jouw verhaal. Ik luister naar de wensen en kijk met die persoon welke oplossingen mogelijk zijn.
Je kunt je dat voorstellen alsof ik de zender heb gezocht van een tv of radio. Je kunt gewoon doorgaan met de bezigheden waar jij op dat moment mee bezig bent.
Ook wanneer iemand niet of onvoldoende kan communiceren door een ziekte of verstandelijke beperking bijvoorbeeld Alzheimer of een herseninfarct. Een Luisterkindafstemming vormt dan een brug in de communicatie met mensen die zich niet meer/nog niet op een normale manier verstaanbaar kunnen maken. En kan antwoord geven op onbegrepen gedrag.De uitwerking van de Luisterkindafstemming kan worden meegenomen in het omgaan met en de zorg voor deze persoon.

Ik maak contact met de cliënt en geef het verhaal van wat er aan de hand is en de inzichten die daaruit voortvloeien door. Elke afstemming wordt gedaan vanuit een blanco startpunt. Er komt wat er komt en daar gaan we mee verder. Vragen die er zijn worden meegenomen in de afstemming maar het is aan de persoon waar op is afgestemd of deze beantwoord worden. In de afstemming wordt zo nodig ook gekeken naar stukken uit het verleden, vorige levens en entiteiten en gidsen. Indien dit tijdens de afstemming gewenst wordt, kan het zijn dat er een healing plaatsvindt.

De inzichten kunnen bijdragen in de keuzes die men maakt voor een behandeling en voor het opstellen van een behandelplan/zorgleefplan. Hierdoor kan de kwaliteit van het leven worden vergroot en komt de eigen regie weer dichter bij de cliënt. Die kan weer aangeven hoe hij/zij wil leven, wat er als belangrijk en zinvol wordt ervaren en wie de ondersteuning kan geven.

Een afstemming vervangt nooit het medisch advies van een arts en ook geen reguliere behandeling. Het is een extra handreiking voor optimale zorg en welzijn, krachtig en effectief.
Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.mariscaschutte.nl en lees daar meer over wat Iris energetische welzijnspraktijk biedt.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Monique Verhage
www.voorgrootenklein.nl

Luisterkind Trainer
Als kleuterjuf draag ik met name het jonge kind een warm hart toe.
En dan vooral de kinderen die (nog) niet goed kunnen uitleggen aan hun ouders wat er speelt, hebben mijn oprechte aandacht.
Want hoe vaak gebeurt het niet, dat een boos kind gestraft wordt voor zijn boze buien. Terwijl er mogelijk iets speelt waar het kind zelf geen invloed op heeft? Zoals het meisje dat een auralifter bij zich droeg en de emotionele uitbarstingen veroorzaakte.
Of het jongetje dat echt niet naar school wilde, terwijl hij goed presteerde, goed contact had met de juf en zijn klasgenoten. En we er in de afstemming achter komen dat de energie van een Chinees jongetje naast hem stond, die hem pushte om te presteren, nog harder te werken, nog beter te worden, etc. Het jongetje kon gewoonweg niet meer ontspannen en wilde echt niet meer.
Of de geestelijk gehandicapte buurjongen die vooral op zijn kamer veel harde geluiden maakte en zijn schommel tegen de betonnen muur beukte. Het hele portiek had er last van. In de afstemming bleek zijn kamer vol te zitten met overleden zielen van de bombarderingen in Rotterdam. Hij probeerde ze alleen maar weg te krijgen. Daar breekt je hart toch van….

En dus laat mij naar jouw kind luisteren!
Laat mij uitzoeken wat er speelt en kijken of er zaken gekeerd kunnen worden.
Als jouw kindje niet kan praten om wat voor reden dan ook, ik kan wel altijd naar hem/haar luisteren.
Gewoon op afstand, in de energie maak ik contact. Het verslag komt via de email naar je toe.

Ik gun dit elk kind zo van harte. Gun jij het jouw kind ook?
Kijk op mijn website voor meer info of vraag gelijk een afstemming aan via de knop hier rechtsboven.

Wil je ook Luisterkindwerker worden? Kijk dan op mijn website om de informatiebrochure te downloaden.
Ik start in Capelle a/d IJssel op 29 september 2019 en in Middelburg 26 januari 2020.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Janneke van Lint
www.toermalijn-coaching-therapie.nl

Luister jij wel eens naar jouw innerlijke stem? Of duw je deze met regelmaat weg! Jouw innerlijke stem is de stem van je hart, deze mag gehoord worden. Ik help je om weer in verbinding te komen met jezelf. Ik ben Janneke van Lint en door de Luisterkind Methode ben ik thuisgekomen bij mezelf. Door echt te luisteren naar mijn eigen innerlijke stem ben ik de Luisterkind Methode gaan volgen. Wat een bijzonder gevoel van thuiskomen was dat! En dat wil ik graag met jou delen!

Als Luisterkindwerker heb ik geleerd om op een zuivere manier in contact te komen met jou of de persoon voor wie de afstemming wordt aangevraagd. De kern van een afstemming is het luisteren naar een diepere laag, je onderbewuste laag. Ik luister naar wat er echt gezegd mag worden! Gun jezelf een Luisterkind afstemming om verder te komen in jouw persoonlijke groei. Ben jij toe aan een nieuwe start of sta jij midden in een nieuwe fase van je leven of wil jij graag antwoorden hebben op vragen die maar ronddolen in je hoofd? De Luisterkind afstemming helpt je om weer verbinding te maken met jezelf, jouw kern. Het helpt je los te komen van oude patronen en er ontstaat ruimte in je systeem.
Mijn ervaring met een Luisterkind afstemming is dat de herkenning en erkenning van jezelf zo raak zijn! Het helpt je verder met de vraagstukken in je leven, over je kinderen, je werk, je sociale contacten en je relatie.

Ben jij ook zo ontzettend toe aan opheldering, een liefdevolle arm om je heen, een helder antwoord? Vraag dan nu een Luisterkind afstemming aan! Het voelt als een liefdevolle omarming en een belangrijke stap vooruit! Een cadeau aan jezelf of voor een ander!
Je kan op mijn website lezen hoe je een afstemming kunt aanvragen: www.toermalijn-coaching-therapie.nl. Iedereen is welkom! Van kinderen tot volwassenen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Baukje Mulder-Postma
www.hoorjehart.nl

HOOR JE HART

Ik stel me open voor jou – met heel mijn hart – en help je met liefde op jouw weg.
Ik ben er voor jou of je kind…
…als je problemen ervaart en daarbij inzichten en handvatten nodig hebt.
…als je meer vanuit je hart wilt leven.
…als je nieuwsgierig bent naar wat er in jouw hart, jouw onderbewuste leeft.
…als je meer inzicht wilt hebben in de uitdagingen in jouw leven.
…als je graag antwoorden op vragen wilt hebben.
…als je vastloopt in de huidige systemen zoals bijvoorbeeld het onderwijs.

Vraag je hart, want op alle vragen die je jezelf stelt, ligt het antwoord al in jouw onderbewuste besloten.
HOOR JE HART, zodat je weet wat de antwoorden op jouw vragen zijn en wat je nodig hebt.
Volg je hart, want dat klopt en leidt je verder op je levenspad.

Ik help je graag verder door dat wat nog onbewust is bewust te maken, zodat verandering volgt.
Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op www.hoorjehart.nl
Ik neem graag de tijd voor jou.

Hartgroet,
Baukje
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Leonie Van Tol
www.van-nature.net

Als Energetisch coach voor Kind&Ouder spreek ik door middel van een Luisterkindafstemming of een energetische behandeling (oa. Access Bars) de eigen wijsheid van lichaam, ziel en/of geest aan om te achterhalen welke behoefte er leeft. Ik luister naar wat er te vertellen is over de kern van emoties, gevoelens, gedrag, gedachtes of lichaam en wat er anders mag of nodig is.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00       Carrie Tresoor
www.carrietresoor.eu

Als kind had ik telepatisch contact. Vooral met mijn moeder, maar ook met mijn vader en onze dieren, de natuur.
Op school hield je je daar niet mee bezig. Het werd genegeerd, of zelfs ontmoedigd. Het was onmogelijk.
Door de fantastische opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont voel ik me weer terug het kind. Maar het mooie is, dat door deze liefdevolle communicatie methode in de energie, we jouw problemen, levensvragen of die van je kind kunnen aanpakken. Ik reik je handvatten en tips aan, waarmee je aan de slag kunt. En dat allemaal op afstand; De communicatie via de energie; De handvatten en tips via de elektronische weg. Of zo je geen andere mogelijkheid hebt; via de post.

Ook bij problemen of vragen met je huisdier kun je bij mij terecht voor een Luisterkind afstemming op je dier.

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Vanessa van Lokven
www.vanessavanlokven.nl

LUISTERKIND® METHODE VOOR KINDEREN

Met deze methode u komt erachter wat er allemaal in dat kinderhoofdje speelt en kinderen voelen zich echt gehoord omdat er niemand tussen zit en ze de kans hebben open en helder te spreken. Dit leidt tot het aanpakken van de volgende problemen zoals:

Beter in hun vel zitten
Socialer gedrag
Betere concentratie
Slaapproblemen te lijf gaan
Angsten inzien en helpen hiermee om te gaan of op te lossen
Beter contact met de ouders, band wordt intenser
Rustiger in het hoofd dus ook in omgeving
Eetproblemen helpen aanpakken/oplossen
Duidelijkheid geven over driftbuien en de oplossing daarvan

LUISTERKIND® METHODE VOOR VOLWASSENEN

Met deze methode gaat u uzelf handvatten geven zonder uw gedachtes die er tussen komen, puur vanuit uw hart. Zodat er rust komt in uw hoofd en lijf, u kunt afrekenen met het verleden en de obstakels die u daar van nog in de weg zitten. U kunt zich daarna dus beter focussen op uw toekomst doelen. Open, helder en duidelijk zodat u vele dingen kunt gaan plaatsen en aan kunt pakken zoals:

Beter in uw vel zitten
Socialer gedrag
Betere concentratie
Beter in contact met anderen
Uw keuzes beter leren begrijpen
Slaap problemen aanpakken
Angsten te lijf gaan
Rust in uw hoofd creëren
Eet problemen aanpakken
Betere focus voor de toekomst
Meer zelfvertrouwen
Beter leren luisteren naar uzelf
Bekijken hoe u beter uw toekomstplannen kunt bereiken met daarin ook de handvatten hoe dit te gaan doen
Uw eigenliefde leert terug vinden en behouden

Neem eens een kijkje op de site, daar vindt u nog meer informatie, https://vanessavanlokven.nl/
Specialisaties:

Familieverbond
Prijs: € 88.00    Geesje Dam
www.hetlichtinjou.nl

Mijn naam is Geesje Dam en de naam van mijn praktijk is Het licht in jou.

Ik ben Luisterkindwerker, Kindertolk en Bewustzijnscoach en mijn missie is om jou te ondersteunen in je bewustwordingsproces en om jou te laten weten dat jij zelf alle wijsheid in je hebt. Het licht is in jou aanwezig, het ligt in jou. Het licht staat voor je eigen levenskracht en wijsheid.

Met een Luisterkind-afstemming geef je zelf vanuit je onbewuste de antwoorden op de vragen die er spelen bij jou. Ik luister naar jou op energetisch niveau. Wanneer je een Luisterkind-afstemming vraagt voor je kind, dan geeft je kind de antwoorden op onbewust niveau.

Loop je voor je gevoel in een vicieuze cirkel rond? Verval je steeds in oude patronen en lukt het je niet om een andere richting op te gaan, terwijl je dat juist zo graag wilt? Blijf je voor je gevoel stilstaan en kom je maar niet verder? Ben je zo nu en dan moedeloos en denk je vaak dat het jou niet zal lukken om wat gemakkelijker in het leven te staan? Weet je even niet meer wat je eigenlijk wilt?

Heb je een kind waar je je zorgen over maakt? Word je kind gepest? Heeft het kind lichamelijke klachten waarvan je niet weet hoe je daar mee om kunt gaan? Vertoont het kind in jouw ogen probleemgedrag?

In bovenstaande situaties biedt een Luisterkind-afstemming een uitkomst.
Ik ben een Friezin, woonachtig in Leeuwarden. Wolst in ôfstimming yn it Frysk, dan is dat ek mooglik.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    Margot de Hoest
www.margotdehoest.nl

Margot de Hoest ondersteunt ouders met opvoedingsvragen, met de Journey- en Luisterkind methode, want gelukkige ouders en gelukkige kinderen, die horen bij elkaar! http://margotdehoest.nl/wp/2017/07/21/gelukkig-ouders-gelukkig-kinderen/
Omdat kinderen heel gevoelig zijn en nauw verbonden met hun ouders, spiegelen zij vaak de “zwakke plekken” van de ouders. Bijvoorbeeld: als papa of mama onzeker is of zelf niet goed in z’n vel zit, reageren zij daar nogal eens op met voor jou “onbegrijpelijk” gedrag: niet willen slapen, veel huilen, angstig, boos, druk, slecht eten, teruggetrokken … Ook bij echtscheiding of rouwverwerking, verslavingen, overgewicht, helpt de coaching het hele gezin. Door een Afstemming te maken, wordt er snel duidelijk wat het kind zelf graag veranderd ziet, waardoor het gelukkiger kan worden.
De module Levensbrug heeft mij geleerd, dat een afstemming op iemand die niet meer kan verwoorden wat hij of zij wil, bv. door dementie, heel helpend kan zijn en duidelijkheid kan geven.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Melanie Bonnes
ikstemaf.nl

Ik ben Melanie Bonnes en ik stem af op iemand die gehoord wil worden. Soms lukt het niet om zelf te praten, maar in de energie heeft iedereen een stem. Innerlijk weet iedereen vaak heel goed wat er is. Iedereen draagt zijn eigen oplossingen bij zich. Door via het hart, in de energie met iemand te praten, kunnen deze oplossingen naar boven komen. Ik stem af via de Luisterkind methode. Vrij van vooroordelen. Vrij van labeltjes. Ik luister naar wat jij of je kind me wil vertellen. Van hart tot hart.
In 2018 kun je een afstemming aanvragen voor 50 euro.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 70.00     Tamara Muller
https://practiceadora.com/luisterkind/

Lieve, mooie vrouw en (aanstaande) moeder,

Een kinderwens is één van de krachtigste verlangens die je in je leven kunt ervaren. Een hartenwens die je op een unieke en emotioneel intense tocht naar het moederschap zal zetten. Zodat je kunt verbinden met jouw kindje, met vaak een rijke ziel aan ervaringen en een duidelijke behoefte om bij jou geboren te worden.

Ben jij er ook al helemaal aan toe om je natuurlijke moederrol te beleven? In zachtheid en liefde terug te komen bij jezelf en jouw diepste verlangens?

Vraag dan een Luisterkind afstemming bij mij aan en ontvang inzicht in hoe je samen met je kindje het leven kunt kiezen waarnaar je verlangt. Je kindje babbelt al graag met je! En wacht even hoopvol op jouw bewuste aanwezigheid.

Ik leg graag het contact tussen jullie, zodat je steeds dichterbij elkaar komt. Mail je me?(info@practiceadora.com)
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Ingrid Jansen
www.hetspinnenweb.nl

Het Spinnenweb helpt mensen die verstrikt zijn in hun problemen. In het dagelijks leven help ik kinderen met leerproblemen,
maar ook volwassenen kunnen zekers een afstemming aanvragen.
Volwassenen of kinderen, ik werk op dezelfde manier namelijk door met ze te verbinden, zo krijg ik contact met het onbewuste.
Jong of oud, samen gaan we voor het beste resultaat.
Ter aanvulling heb ik de modules kinderwens en levensbrug gevolgd.
Heb je vragen? Stel ze gerust.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Monica Kemner-Lankreijer
www.luisterfeest.com

Luisterfeest is een mooi vervolg op mijn eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Bewust worden van je eigen zichtbaarheid en het erkennen van je blokkades helpt jou je leven te leven, zoals jij dat wenst. Jezelf leren kennen is de boeiendste weg die je kunt bewandelen. Dit is nodig om ‘echt’ in contact te komen met een ander.


“Echt’ in contact komen met jou en een steentje bij dragen aan jouw zichtbaarheid maakt mij blij. Dat doe ik door naar jou te luisteren en jou te helpen naar jezelf, je kind en/of je dierbaren te luisteren. Echt luisteren wat voor mij betekent; met aandacht, liefde, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend! Iets wat ik heel graag doe en waar ik voor sta als Luisterkindwerker en Luisterkindtrainer.

Mijn passie voor Luisterkind draag ik graag over op jou door jou te begeleiden bij je reis om Luisterkindwerker te worden.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00    Sanne van Megen
www.sannevanmegen.nl

Mijn naam is Sanne van Megen, getrouwd met Maarten en moeder van twee prachtige kinderen. In het dagelijks leven ben ik sociaal pedagogisch hulpverlener en ben ik al jaren werkzaam in de zorg. Ik werk vanuit mijn hart en probeer ieder mens weer in zijn eigen kracht te zetten, zodat ze van daaruit zelf weer verder kunnen.

Luisterkind geeft mij de mogelijkheid om verbinding te maken met iedere ziel die gehoord wil worden en zijn of haar verhaal op papier te zetten. Dat is wat ik het liefst doe en waar mijn kracht ligt. Met Luisterkind heb ik mijn pad gevonden.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Nancy Lauwerijssen
www.praktijkbewustnance.nl

Ik ben Nance 47, mama van een prachtige zoon 16 jaar,
wij wonen met ons tweetjes en ik vind het iedere dag een cadeau om te zien hoe mijn puber op zoek is naar zichzelf. Hoe hij zijn pad bewandeld en op zoek is naar zijn zielsmissie. Hij spiegelt mij vaak en ik ga hier dan mee aan de slag, maar dit moet je wel herkennen en erkennen. Vaak gaan ouders in de weerstand en/of andersom en wordt het een strijd in plaats van een mooi liefdevol proces.
Moeilijk als mens maar zo mooi als ziel als je dit erkent en herkent.
Ik luister naar jou, naar jouw verhaal. Ik ben er voor jou om naar jouw verhaal te luisteren wat jouw ziel te vertellen heeft. Ik maak vol overgave een liefdevolle afstemming en luister naar jouw ziel. Ik luister naar volwassene en/of kinderen die vastlopen, andere problemen hebben of die een label hebben gekregen waar ze zich niet in herkennen. Laat de energie zijn werk doen en zie wat er gebeurt, het gaat stromen, er komt duidelijkheid en vooral jij bent dichterbij jouw ziel. Voel ervaar het in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 67.00  Paulette Kreuk
www.pauletteschrijft.nl

Lieve jij,
Met liefde schrijf ik afstemmingen uit het hart, voor grote en kleine kinderen.
Mijn specialisaties liggen op het gebied van baby’s, kleine kinderen en ik heb een groot hart voor de kinderwens, geboortebegeleiding en geboorteverwerking.
Hopelijk tot schrijfs,
Lieve groetjes, Paulette.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Christine Dekker-de Waard
www.soul-connection.nl

Mijn naam is Christine Dekker-de Waard en ik ben Luisterkind Werker, Luisterkindtrainer,Bars practioner en Regenboogheler, getrouwd en moeder van 3 kinderen, daarnaast ook nog eigenaresse van kantoorboekhandel Dekker & Dekker waar wij een groot assortiment spirituele boeken en kaartensets hebben.

Na de aanvraag voor een Luisterkindafstemming voor mijn zoon had ik zoiets van; dat wil ik ook leren en andere mensen hiermee helpen!
Ik ben met de opleiding begonnen en heb daarna alle modules gedaan, waardoor de variatie zeer groot is. De ene keer stem ik op een ongeboren kindje af en de andere keer wil iemand weten ” waarom zijn wij als gezin bij elkaar ? “.
Daarnaast is het ook fijn om aan mezelf te werken, stappen te maken en hoe fijn is het na de afstemming ook van klanten reacties te krijgen dat zij ook mooie stappen aan het nemen zijn.
De Luisterkind Methode is een prachtige methode om mensen op weg te helpen, rust in hun leven te krijgen, dat kinderen weer doorslapen, je antwoorden krijgt van een dierbare overledene, contact kan maken met het kindje in jouw buik en zoveel meer.
Met mijn praktijk Soul-Connection hoop ik jou te kunnen helpen ook een stap te kunnen maken, duidelijkheid te krijgen, soms rust en handvatten om mee aan de slag te gaan.
Ik deel geregeld mini-luisterkindafstemmingen uit. Het is een mooie manier om kennis te maken met het afstemmen. Hou mijn website en Facebookpagina goed in de gaten. (mijn mail komt wel eens bij de spam, ik reageer zo gauw mogelijk op jouw aanvraag)
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Anna van der Meer
www.praktijknefesh.nl

Hallo mooi mens, hallo lief kind,

Ik ben Anna en in mijn praktijk voor zielsverbinding, Nefesh, werk ik als hypnotherapeut, medium, trainer en schrijver. Vanuit al mijn liefde en toewijding help ik je te leren luisteren naar je hart, je ziel, zodat je weer in verbinding wordt gebracht met je Zelf, je gevoel, je intuïtie, je onbewuste gedrag. Zodat je weer leert spelen, als het zorgeloze kind. Zodat je duidelijker grenzen voelt en aangeeft en je weer open durft te stellen . Maar ook om je ongewenste gedrag als roken, drinken en eten om te keren naar gewenst gedrag. Om je weer lekkerder in je vel te voelen, meer zin in de dingen te krijgen en vanuit je hart te leven. Of je vraag nu over gedrag, relaties, gevoelens, emoties of je (spirituele) zoektocht gaat, een luisterkind afstemming is altijd een cadeau van jezelf aan jezelf. Een cadeautje dat ook jij verdient.
Kijk voor meer informatie op mijn website: www.praktijknefesh.nl

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Geeske van Viegen
www.je-innerlijke-kind.nl

Je kunt bij mij terecht voor het aanvragen van een Luisterkind-afstemming voor jezelf of je kind. Ook kun je een Levensbrug-, Geboortebegeleiding- , Geboorteverwerking- of een Kinderwens-afstemming aanvragen, evenals een Relatie-afstemming.

Daarnaast zal ik als Luisterkind Trainer vanaf 12 mei 2019 de opleiding Luisterkindwerker gaan geven in Alphen Gld. en vanaf 9 september in Eefde, in de buurt van Zutphen.

Anders dan de naam doet vermoeden, zijn Luisterkind-afstemmingen niet alleen mogelijk bij kinderen, maar ook bij volwassenen, ongeboren kinderen, mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die inmiddels zijn overleden of kinderen die tijdens de zwangerschap zijn overleden. Ook is het mogelijk om een Kinderwens-afstemming te maken.

Als Luisterkind-werker ga ik in gesprek met deze diepe laag in jou. Ik laat daarbij al mijn oordelen en ervaringen los en richt ik mij enkel op hetgeen jij of je kindje mij vertellen. Ik maak een afstemming dan ook niet met mijn hoofd, maar juist door te luisteren met mijn hart en ziel. Jij geeft in deze afstemming aan wat aandacht mag hebben, wat niet meer bij je hoort of gekeerd mag worden. Op deze wijze helpt een Luisterkind-afstemming je vanuit liefde en licht weer verder op weg.

De naam Je Innerlijke Kind, is ontstaan vanuit de overtuiging dat ieder mens in zijn kern puur is en liefde is, net als een kind. Een Luisterkind-afstemming brengt je eigenlijk weer in contact met dit kind, met je hart en met je ziel. Je Innerlijke Kind is wie je écht bent onder de ervaringen, overtuigingen, emoties en herinneringen die je gaandeweg je levens hebt verzameld en in jezelf hebt opgeslagen. Dat wat je hebt meegemaakt, heeft je gevormd, je wellicht verder geholpen, maar vaak ook hoort het niet meer bij je en heb je er last van in het hier en nu. Tijdens een Luisterkind-afstemming, kun je loslaten wat niet meer bij je hoort en en krijg je tips en handvatten die je op weg helpen.


Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00      Irma den Besten
www.blijmetnei.nl

Hallo, mijn naam is Irma den Besten en ik ben moeder van een 16 jarige zoon. Maar ik ben net zo goed dochter, zus, vriendin, tante, therapeut, buurvrouw, kennis, die mevrouw die zonder hond wandelt.. en nog veel meer. En in al die rollen wil ik maar één ding, of eigenlijk twee, Licht en Lucht. Geven, ontvangen en mogelijk maken voor anderen. In mijn praktijk Blij met Nei doe ik dat door middel van Nei therapie, familieopstellingen en Luisterkind. Daarbij kom ik heel vaak “vergeten ” kinderen tegen. En die willen niets anders dan gezien en erkent worden. Net als wij allemaal willen. En dat gaat een stuk beter als we het licht in onszelf aanzetten.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Hennie Dijkmans
www.natuurlijkontstressen.nl

Iedereen krijgt wel eens te maken met minder leuke zaken in zijn of haar leven, daar ontkom je bijna niet aan. Dit kan bijvoorbeeld twijfel zijn over je baan of over je partner; of je twijfelt over of je het wel goed doet ten opzichte van je kind; of je vraagt je af waarom je nu alweer ziek bent, enzovoort. Maar ook rouwen over een verloren dierbare kan een langdurig en taai proces zijn. Door een afstemming te laten maken heb je een stap in de goede richting gezet, want je gaat je probleem aanpakken, je gaat het proces in beweging zetten. Gefeliciteerd, je bent nu op de website van Diana van Beaumont, dat was al je eerste stap, nu nog “doen”.
Alle Luisterkindwerkers hebben één grote gemeenschappelijke deler: we luisteren ontzettend graag en we doen dat vanuit ons hart. Voel je vrij om de Luisterkindwerker uit te zoeken die bij jou past. Wees welkom!

Voor meer informatie: www.natuurlijkontstressen
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Nancy Naert
www.zielevlinder.be

Mijn naam is Nancy Naert, mama van 2 zonen .
Het leven toont ons vele lessen, mooie ; plezierige maar ook lessen waar meer aandacht mag aan besteed worden. Vragen waar we soms zelf niet echt zicht op krijgen.Hoe hard we ook ons best doen . Zo leerde ik Diana en de Luisterkind Methode kennen.
Na zelf aan de slag te gaan met alle info die ik toen destijds kreeg , de transformaties die volgden en de prikkel om mensen daar zelf mee te kunnen helpen is Zielevlinder ontstaan.
Graag help ik jou , of je zoon of dochter met wat voor jou niet echt helder te krijgen is . Ik geef je de inzichten , de handvaten waar je mee verder kan. Die je helpt weer een evenwicht te vinden zodat je weer verder kan . Voor jezelf, je gezin, relatie.
Alsook help ik je graag , als je nood hebt aan een boodschap van een overleden dierbare, een inzicht , een tool die je aangereikt wordt , wat voor jou op dat moment heel belangrijk kan zijn, of jou gemoedrust kan brengen.

Ook ben je welkom in de praktijk voor een healing /reading.
Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info .

Lieve groet

Nancy

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Marisca Geertman
www.touchoffeeling.nl

Hallo, mijn naam is Marisca Geertman. Ik ben woonachtige in het mooie Overijssel met mijn
man en 2 kinderen.
Dagelijks werk ik in de zorg bij mensen met een verstandelijke beperking wat mij veel voldoening brengt, zowel verbaal als non-verbaal. Een woord, een aai, er mogen zijn, gehoord en gezien worden.
Ieder mens is Uniek en dat maakt dat ik geïnteresseerd ben in mensen en hun gedragingen. Graag naar ze wil luisteren en een helpende hand bied als ze dat willen. Ze omarmen in hun zijn.
In 2010 ben ik mijn praktijk Touch of Feeling gestart waar ik Reiki en massages geef. Intuïtief legde ik mijn handen langer op plaatsen waar mijn gevoel heen getrokken werd en werd ik bewust dat ik sommige dingen gewoon wist. Zo ben ik bij de Luisterkind-Methode gekomen en ben ik vol enthousiasme de opleiding tot Luisterkindwerker gestart.
Nog meer mensen mogen helpen jong en oud met vraagstukken, dilemma’s of situaties die steeds wederkeren en waar ze niet uit komen door te mogen luisteren in hun energie.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Natanja Hin
www.natanjahin.nl

Praktijk Zonnenkracht
‘laat jouw licht weer stralen’

Zit je met je handen in het haar. Weet je niet meer wat je kunt doen om je kind te begrijpen. Begrijp je jezelf niet meer. Wil je weer genieten en fijn leven in plaats van overleven. Heb je vragen waar je geen antwoord op kunt vinden.

Ik kan helpen.

Ik Luister…

Op elke vraag is een antwoord.

www.natanjahin.nl
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Annette Oostelbos
www.praktijkdeontmoeting.nl

Met Luisterkind is veel mogelijk!

Jou of je kindje een eindje op weg helpen door je bewust te maken van de antwoorden die in jou leven, de kracht die in jou zit.
Of misschien kun jij een steuntje gebruiken doordat je het woordelijke contact kwijt bent met iemand die jou dierbaar is omdat hij/zij is overleden, in coma ligt, Alzheimer heeft of een beperking heeft.

Je kunt bij mij terecht voor een Luisterkindafstemming of een Levensbrugafstemming.

In januari krijg je van mij de hele maand nieuwjaarskorting en bedragen de kosten € 35,00.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Rosan Knijn-van der Drift
www.vrijuitluisteren.nl

Ben je op zoek naar antwoorden en kan je ze niet vinden? Wil je je kind beter begrijpen, maar lukt het maar niet? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jouw onderbewuste vertellen wil? Lees op mijn website wat een Luisterkindafstemming voor jou kan betekenen. Onbevangen luisteren naar wat jouw IK je te zeggen heeft. Zonder vooroordeel, zonder ruis; puur jij!

Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Yolanda Hendriks
www.praktijksepia.nl

Waarom doorlopen wanneer je zoveel vragen hebt?

Bij een Luisterkind-afstemming mogen er allerlei vragen gesteld worden met betrekking tot jezelf of jouw zoon of dochter k, allerhande levensvragen, lichamelijk, psychisch of emotioneel.
Met een luisterkind-afstemming maak ik op afstand een ziels connectie met jou of met jouw zoon /dochter. Wij gaan dan samen in gesprek. De gestelde vragen mogen aanbod komen en al wat zich nog meer aan dient.
Je hoeft daarvoor niet bij mij in de praktijk te komen. De vragen mag je via de mail stellen. Wanneer ik de Luisterkind-afstemming voor u klaar heb, ontvang je deze weer via de mail.
Ik ben heel blij Luisterkind werker te zijn en zo te kunnen bijdrage aan een positieve verandering in jouw leven of dat van jouw zoon/dochter.
Ik mag via mijn praktijk deel uitmaken van jouw bewustwordings proces, in welke vorm dan ook.
Meer informatie is te vinden op www.praktijksepia.nl
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Anita Speelman – ter Heide
www.hartsverbinding.com

Een warm welkom bij Hartsverbinding, een ruimte voor Contact, Herinneren, Groei en Transformatie.
Mijn naam is Anita, Reikimaster, gecertificeerd Lightworker, Reader en Healer en auteur van het boek ‘Hartsverbinding’. Toch ben ik vooral gewoon Anita en moeder van 2 kinderen. In mijn praktijk Hartsverbinding zet ik al mijn kwaliteiten en ervaring in om ouders en kinderen te helpen en ondersteunen in het contact met elkaar en coach ik volwassenen in het contact met zichzelf, hun innerlijk kind, hun partner en de wereld om hen heen.
Als dit je raakt en je wilt weten wat dit eventueel voor jou zou kunnen betekenen, dan nodig ik je uit verder op mijn site te lezen, eens aan te sluiten bij een workshop of voor jezelf of voor je kind een Luisterkind-afstemming aan te vragen. http://www.hartsverbinding.com/
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Désirée de Cock
www.centrumvoorverbinding.nl

Wat leuk je op de site van Luisterkind te ontmoeten, mijn naam is Désirée, samen met mijn zoontje en man woon ik in Stramproy.
Ik doe niets liever dan schrijven vanuit afstemming voor jou. Ik geloof dat iedereen alle antwoorden in zich heeft, alleen soms zit je even zo vast dat je zelf niet meer weet hoe je weer verder kan. Dan ben ik er voor jou, je kan bij mij terecht met vragen op elk levensgebied.

Ik kijk er naar uit om naar je te mogen luisteren en je via woorden een warm hart en concrete tips aan te reiken!


Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Marian Philips
www.mijnhartluistert.nl

Ik ben Marian en ik ben moeder, partner, buurvrouw, schoonzus etc, maar ook een sensitieve creatieve intuïtieve luisteraar. Als kind voelde ik mij altijd anders. Ging mijzelf steeds meer afsluiten en leven in mijn eigen fantasiewereld. Ook mijn hoog gevoeligheid speelde een grote rol. Alles was heel intens aanwezig. En omdat er zoveel was, was er eigenlijk ook niets. Het niet gezien en gehoord worden zorgde ervoor dat ik mijzelf ging aanpassen aan de omgeving. Ik werd de helper en drager. Dragen van de lasten en helpen van de dingen die mijn ouders/omgeving niet konden of wilde dragen. Het kind in mij werd volwassen. Mijn omgeving omschreef mij als een stil verlegen en zeer gevoelig . Deze ervaring is het begin geweest van een bijzondere reis, mijn persoonlijke reis. Door luisterkind ben ik in contact gekomen met mijn innerlijke stem en heb zulke mooie stappen mogen zetten. Als luisterkindwerker luister ik naar je. En luister jij wel naar je innerlijke stem?
Kinderen hebben voor mij altijd een speciaal plekje. Als kind was ik graag in de buurt van kinderen omdat zij puur zijn en geen oordeel hebben. Het is daarom mijn missie om het kind kind te laten zijn, puur en vrij. Vrij zijn in je zijn zodat je je eigenheid je eigen kunt maken en hierdoor een verschil kunt maken met jouw eigenheid aan een betere wereld.
Worden wie jij wilt zijn. Puur zijn. Mag ik naar je luisteren? Mijn hart luistert
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00            Olga Boomkamp
www.olgaboomkamp.nl

Loop jij vast in het dagelijks leven of zit je kind niet lekker in zijn vel, misschien is een Luisterkindafstemming dan wat voor jou. Neem eens een kijkje op mijn website!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Ingrid Wennekes
www.puurwennekes.nl

Je kind gelukkig zien is het mooiste wat er is. Dit zal iedereen die zelf een kind heeft of verzorgt meteen begrijpen. De puurheid van kinderen in hun emoties heb ik altijd zo bewonderd. Toch kunnen die emoties vertroebeld zijn door invloeden van buitenaf. Iets waarmee wel een duidelijke boodschap wordt overgebracht. Alleen kunnen we die boodschap als volwassenen niet altijd goed ontcijferen. Ik help graag bij het begrijpen en vertalen van die boodschap. Wat wil een kind jou eigenlijk vertellen met zijn of haar gedrag?
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Nina Withaar
www.vianina.nl

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Luisterkind. Ik ben Nina en maak met liefde een afstemming voor je. Voor meer informatie over mij en het doen van een aanvraag, nodig ik je graag uit op mijn persoonlijke website.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Annemieke Oldenkotte
www.ikhoorje.nl

Ik ben Annemieke Oldenkotte, Luisterkindwerker maar ook Luisterkindtrainer en moeder van twee zoons, mede door mijn zoons ben ik in aanraking gekomen met luisterkind.
Toen ik voelde en zag wat dat met mijn beide jongens gedaan had wilde ik ook graag een afstemming op mijzelf, en dat heeft de grootste verandering opgeleverd.
Wat een ander mens ben ik geworden, puzzelstukjes vielen op zijn plek en ik groeide steeds meer, en dat groeien doe ik nu nog steeds.
Als ik dan terug kijk naar afgelopen jaren kan ik eigenlijk niet bevatten wat dat allemaal met mij gedaan heeft, en wat ben ik ongelofelijk trots op mijn prestaties en mijn eigen praktijk.
Ik Hoor Je is geboren en van een klein wereldje waarin ik kinderen en volwassenen mag helpen, is ze uitgegroeid tot een zeker en trotse wereld die steeds groter lijkt te worden. En dat groter worden start in 2019, dan verzorg ik de opleiding tot Luisterkindwerker in Laren GLD. Kijk voor meer info op mijn website.
Mede door de andere Luisterkindwerkers uiteraard en door de bedenkster achter luisterkind; Diana van Beaumont en haar team die ons helpen om ons te blijven ontwikkelen. Zo fijn om hier deel van uit te mogen maken.
Ben je nieuwsgierig geworden na mijn activiteiten en ervaringen neem dan gerust een kijk je op mijn website: www.ikhoorje.nl en neem dan ook een kijkje op mijn Facebook pagina waar leuke kleine blogs, verhalen en reacties maar ook leuke acties staan.
Ik hoop nog veel mensen en kinderen een stap verder te mogen helpen in deze soms toch wel gecompliceerde wereld.
Lieve Groet Annemieke

Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Nathalie van der Stelt
www.mediamiek-kinderwerker.nl

Mijn naam is Nathalie van der Stelt, Luisterkindwerker en klassiek homeopaat.

Door middel van het telepathisch afstemmen op uw foto of de foto van uw kind ben ik in staat informatie door te krijgen via een diepere energetische laag. Informatie die voor u verhelderend zal zijn, herkenbaar en een bevestiging van wat er zich afspeelt.
Afstemmingen kunnen voor diverse doeleinden aangevraagd worden: Overleden dierbaren, mensen die in coma liggen , mensen die door hun ziekte niet meer kunnen communiceren, kinderen zodat we weten wat er van binnen bij ze afspeelt.

Op een wonderbaarlijke manier werken de afstemmingen helend, verhelderend en zien mensen vaak al veranderingen na deze afstemmingen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 75.00     Marlies Becker
www.ikluistermetjemee.nl

Luister naar je gevoel, gebruik je verstand en volg je hart…!

Wat gaat er toch in dat mooie koppie van je kind om?
Wil je weten waar de boosheid, slecht slapen, niet willen eten, druk gedrag, woedeaanvallen , verlegenheid, huilbuien of angst vandaan komen?

Het is mogelijk om antwoorden te krijgen op deze, en vele andere vragen, door middel van een Luisterkindafstemming!

Bij een Luisterkindafstemming maak ik contact met het onderbewuste van je kind. Je kind is aan het woord en ik laat hem/haar alles vertellen wat er speelt, wat goed gaat, wat niet lekker loopt en wat er mag veranderen.

Het contact vooraf loopt via de mail en je ontvangt een verslag van de afstemming binnen twee weken in je inbox. Blijf niet langer rondlopen met vragen, blijf niet langer tobben.. Gun je kindje en jezelf dit cadeau!

Neem een kijkje op mijn website, Facebook of Instagram. Ik help jullie heel graag op weg naar meer rust, beter begrip een nóg sterkere band met elkaar!

Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 70.00     Sandra Laureys
www.kristalhelderhoren.nl

Ik ben Sandra Laureys en ik ben Luisterkindwerker, hoe kan ik jou of jouw kind verder helpen?

Soms zie je dat het niet lekker gaat met je kind. Als ouders kun je je dan heel machteloos voelen.
Je wilt heel graag weten waarom je kind boos is? Waarom je kind slecht slaapt? Waarom je kind
zo gevoelig is? en hoe je jouw kind kunt helpen? Je bent op zoek naar antwoorden, en die draagt ieder mens met zich mee. Ik luister liefdevol naar wat jij of jouw kind te vertellen heeft. Er komen handvatten en inzichten waarmee jullie samen weer verder kunnen. Ik neem er alle tijd voor om te luisteren en verwoord dit in een Worddocument.
Het mooie van deze methode is is dat het luisteren vaak al heling in gang zet. Kinderen worden rustiger, blijer en kunnen soms al meteen weer beter slapen. Maar soms moet je ook gewoon aan de slag met de inzichten die uit een
Luisterkindafstemming naar voren komen.
Een luisterkind afstemming kan ook een mooi cadeau zijn voor jou als vader of moeder. Ook voor jou brengt het
inzicht, kan jouw kracht of potentie duidelijker worden, brengt het verheldering bij bepaalde dingen waar jij als ouder tegen aan loopt.

Dus wil je aan de slag met bruikbare handvatten en inzichten die jij of je kind zelf in de energie aangeeft?
Dan is een Luisterkindafstemming misschien iets voor jou!
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op mijn website! Daar kun je zien wat ik allemaal nog kan meer kan doen om jou verder op je pad te helpen. Zodat er meer rust kan en mag komen.
Lieve groet, Sandra Laureys www.kristalhelderhoren.nl


Specialisaties:

Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Manon Rikmanspoel
www.manonrikmanspoel.nl

Hallo

Ik ben Manon Rikmanspoel Luisterkindtrainer en fulltime Luisterkindwerker,
een super leuke, dankbare en bijzondere job waarin ik al mijn creativiteit en energie kwijt kan om kinderen en gezinnen weer fijn op weg te helpen zonder dat ze een wekenlang traject in moeten gaan. Waarbij het kind/volwassene onderbewust precies aangeeft wat ie nodig heeft om mooie stappen te mogen maken.

Mocht jij dit jaar nog graag de Opleiding tot Luisterkindwerker willen volgen dan is dat zeker mogelijk. Begin juni en Begin oktober start er weer een groep in Tubbergen , Twente, Overijssel. En het zou super leuk zijn jou daar te mogen ontvangen!!

Voor informatie over mijn werk als Luisterkindwerker zou ik je graag doorsturen naar mijn site.
Van hieruit kun je me mailen en kan ik je alle informatie die je nodig hebt voor een Luisterkindafstemming toemailen.

Geheel vrijblijvend, zo dat je zelf kunt voelen of het iets is wat bij je past.
Specialisaties:

Prijs: €  Jokieke Verbeet-Lammersen


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Monique Bakker-de Schipper
www.deleylijn.nl

Welkom op mijn profiel.
Naast het maken van Luisterkind-afstemmingen geef ik vanaf januari 2019 de korte beroepsopleiding Luisterkindwerker.
De opleiding geef ik in DEN OEVER, dit ligt in de kop van Noord-Holland.


Ik ben zelf moeder van 2 volwassen, ondertussen uitwonende kinderen.

Ik werk in mijn Natuurgeneeskundige praktijk voornamelijk met het emotionele lichaam van de cliënten via bepaalde therapieën ruimen we blokkades op. Daarnaast gebruik ik coaching om de cliënt weer in balans te brengen.
Een aantal malen per jaar geef ik workshops in persoonlijke en spirituele groei, wekelijks geef ik meditatielessen.
Kortom een veelzijdig mens, maar het belangrijkste is wel dat ik heel veel plezier beleef in de dingen die ik doen.

Met een vriendelijke groet, Monique
Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Nienke Stokvis
www.nienkeluistert.nl

Ik ben Nienke Stokvis-Bouma (1981). Ik ben getrouwd met Onno en moeder van Sanne (2011) en Lisa (2013).
Vanaf het moment dat ik zwanger was van Sanne, ben ik me bewust geworden van mijn eigen gevoeligheid en sterke intuïtie. Dit heeft een andere wending aan mijn levenspad gegeven en mijn leven van voor ik moeder werd, compleet verandert. Ik ben continu bezig mezelf te ontwikkelen en waar nodig te helen. En hiervoor heb ik ook hulp nodig van anderen en dat is soms erg lastig te vragen. Ik ben altijd bereid om anderen te helpen en naar ze te luisteren.
Inmiddels heb ik veel kennis en wijsheid vergaard met betrekking tot opvoeden van gevoelige kinderen en bewustwording van je eigen gevoeligheid en het luisteren naar je hart. Door elke afstemming leer ik en deel ik mijn wijsheid.
Tijdens een retraite werd mij heel erg duidelijk dat ik mag luisteren en mag schrijven. En dat ik daarmee anderen kan helpen, is een fijne bijkomstigheid. Dit is een groot deel van mijn levenspad.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Ger van ’t Veld
www.tekenveld.nl

Ik geef kunstzinnige therapie, individueel, aan volwassenen en kinderen. Met als specialisaties: (seksueel) misbruik, autismespectrumstoornis, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ook geef ik creatieve cursussen voor volwassenen waarin het creatieve aanbod ook de persoonlijke ontwikkeling prikkelt. Als Luisterkindwerker vind ik het erg mooi te ervaren hoe je iemand kunt helpen door goed te luisteren naar wat de ander aangeeft en weet. Door dit te verwoorden, maak je het onbewuste weten bewust en kan de aanvrager zichzelf of zijn kind helpen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 50.00    Yvonne Charlier
www.dekriebelboom.nl

“Het mooiste sprankeltje van geluk zit in jezelf”

“Ik luister”
Zit je met vragen over je (ongeboren) kind of over jezelf?
Zit jij of je kind niet lekker in zijn vel?
Of wil je gewoon weten hoe het met je (ongeboren) kind gaat?

Welkom, mijn naam is Yvonne Charlier van praktijk “De Kriebelboom” Dankbaar dat ik als luisterkindwerker in gesprek mag gaan met jou of je kind. Er is zoveel moois wat wij niet zien, maar soms wel voelen. Hier mogen we liefdevol naar kijken om zo weer verder te komen op ons levenspad. Hobbeltjes zijn er om te nemen om daarna vanuit onze innerlijke kracht weer verder te kunnen. Ik help je graag hierbij.
Als mama van 2 toffe meiden weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Na jaren als leerkracht te hebben gewerkt, waar ik veel kinderen heb mogen begeleiden en zelf heb mogen groeien in wie ik nu ben, ben ik dankbaar om vanuit mijn eigen praktijk mensen van 0-100 te mogen begeleiden. Ook ik heb de nodige hobbels genomen om hier te komen. Soms is het zwaar maar uiteindelijk is het het grootste cadeau dat je jezelf kan geven. Voelt het goed? Lees verder op www.dekriebelboom.nl ik geef ook: babymassage, dreumes, -peuter-, kinderyoga, rots & watertraining, spirituele coaching.

Ik ontmoet je graag liefs Yvonne
Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Anja Vruggink
www.dewensvanjouwziel.nl

Lieve Mensen,

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Anja en troste moeder van vier kinderen.

Mijn levenmissie is om kinderen een stem te geven over dingen wat ze niet kunnen verwoorden.
Kinderen die nog niet geboren of te klein zijn om te praten kunnen hun wensen of problemen niet duidelijk uitleggen naar hun ouders, deze kinderen wil ik helpen om ze een begrijpend leven te laten leiden. Jonge kinderen zijn zo kwetsbaar en pakken alles fijnloos op. Als je ze op deze leeftijd al begrepen worden, kan het een profiet voor hun toekomst zijn.
Bij een Luisterkind met dieptegang geboortebegeleiding is het een stukje extra op de zwangerschap en kan de baby de wensen van zijn geboorte ook aangeven. Zo stellen de baby en de ouder samen een geboorteplan op. Hoe mooi is het dat je de wensen van je ongeboren baby meeneemt in je geboorteplan.
Luisterkind is heel breed in zetbaar, voor alle leeftijden, voor alle problemen.

Mijn droom is dat alle kinderen begrepen worden door hun ouders en zorgeloos op groeien.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Prijs: € 65.00      Janine Douwes
janinedouwes.nl

Vanuit mijn hart en vol passie heb ik de opleiding gevolgd bij Diana van Beaumont en alweer een aantal jaren werkzaam, waarin ik zowel kinderen als volwassenen heb mogen helpen inzicht te krijgen in dat wat hen bezig houdt of blokkeert.

Ik vind het zo mooi om te zien hoe na een afstemming, of dat nu voor een volwassene of voor een kind is, of op het vlak van kinderwens, er stukjes op hun plaats vallen en inzichten komen daar waar het eerst niet helder was.
Mensen kunnen weer vooruit, gaan weer stralen en kunnen meer en meer zichzelf zijn. En het mooiste er van: je doet het eigenlijk helemaal zelf!
Ik luister naar je, bied ondersteuning en vertaal op papier wat jij, of je kind, aangeeft.
De combinatie van mijn voelen, luisteren en vertalen naar jou en wat jij aangeeft, maakt het een uniek een krachtig middel om inzicht te verkrijgen, problemen te verhelpen en oplossingen te vinden.

Wanneer er bijvoorbeeld een kinderwens is, maar het proces niet zoals gewenst verloopt, kan ik helpen. Ik kan door middel van een Kinderwens afstemming vragen beantwoorden die aan de orde zijn in dit proces. Waarom het niet lukt bijvoorbeeld, is slecht een enkele van de vele vragen in een onzekere periode.

Ik begeleid kinderen met hun ouders en ook al voor de geboorte. Met het prachtige traject geboortebegeleiding krijgen kinderen en hun ouders een unieke, liefdevolle start als gezin. Al vanaf voor de geboorte van het kindje kan ik afstemmen, en kunnen wensen van het kindje ook al voor de geboorte kenbaar gemaakt worden aan de ouders, en kunnen ouders vragen stellen aan hun kindje.

Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Lineke Folkers
www.praktijklichtpunt.nl

Praktijk Lichtpunt, Praktijk voor Reiki, energetische therapie, coaching en Luisterkindafstemmingen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 65.00    Angela Bendanon
www.angelabendanon.nl

Omdat jij mag jij zijn

Ik ben Angela Bendanon en mijn talent en passie is jong en oud zelf bewust te laten worden van hun kracht en mogelijkheden. Het leven mag geleefd worden met energie en vreugde. Door levenservaringen en aannames die ooit tegen ons gezegd zijn zijn we soms even kwijt wie wij nu echt zijn!
Een Luisterkind afstemming is een liefdevolle ervaring voor jezelf of jouw kind die je inzicht geeft en moed om je eigen pad en vooral je hart te volgen.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Nicole Geertjes
www.praktijknicolegeertjens.nl

Ik ben Nicole Geertjens.
Op een liefdevolle manier werken en jou liefdevol benaderen vind ik belangrijk. Ook in de luisterkindafstemmingen. Om zo een veilige bedding te bieden waar veranderingen in plaats kunnen vinden. Je het gevoel geven dat jij er mag zijn. Dat jij goed bent zoals je bent.
Echt aandacht voor jou. Samen de voorwaarde scheppen, zodat je gaat leven met een twinkeling in je ogen.
Dat je in contact bent met wat je voelt en wilt. Zo bewust keuzes kunt maken. En ook bewust die keuzes kunt gaan maken waar je ogen van gaan stralen. Op de manier die bij jou past.
Dit kan via een luisterkindafstemming als ook via energetische consulten. Daarnaast bied ik nog verschillende workshops aan om je hierin te ondersteunen, ook workshops intuïtief schilderen.
Heb je nog vragen of wil je meer weten, dan mag je altijd contact met mij opnemen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 110.00     Jacqueline de Groot
www.andersluisteren.nl

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op ouders en kinderen. Mijn missie: ouders helpen zichzelf en hun kinderen beter te begrijpen. Het valt niet mee om in deze tijd ouder te zijn. We leven in een tijd waarin de wezenlijke behoeftes van mensen onder druk zijn komen te staan. Kinderen laten dat direct zien en ouders worstelen daarmee. Ik ben dankbaar dat ik met de Luisterkindmethode de wijsheid van kinderen aan ouders terug kan geven, zodat zij hun kinderen beter kunnen helpen. Ouders vragen ook vaak een afstemming voor zichzelf aan. Zo krijgen zij meer inzicht in hun eigen behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarmee helpen zij hun kinderen ook.

De basis van de Luisterkindmethode is een andere manier van luisteren. Het luisteren gaat niet via onze oren en ogen, maar via een ander zintuig. De informatie die je daarmee opneemt, komt in je bewustzijn via je intuïtie. Het zintuig is bij iedereen aanwezig en we gebruiken het allemaal in meer of mindere mate. Net als de andere zintuigen, kan ook dit zintuig ontwikkeld worden. KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE WEERGAVE

Rudolf Steiner noemde het zintuig waarmee we intuïtief luisteren de ik-zin. Het is het zintuig waarmee we het ware wezen – het IK, of het Hogere Zelf – van de ander kunnen waarnemen. De Duitse kinderpsycholoog en opvoedingsconsulent Henning Köhler beschrijft het in zijn boek ‘moeilijke kinderen bestaan niet’ als volgt: ‘Een volledig ontwikkelde ik-zin is het vermogen om het onaangetaste en onaantastbare ‘hogere ik’ van de medemens waar te nemen. Hierbij is het hele lichaam van de waarnemer – van zijn adem tot aan de stofwisseling – de klankschaal waarin de ander kan klinken en daardoor anders blijft, maar niet vreemd is. Deze waarnemingskwaliteit heeft direct genezende krachten. In de dagelijkse omgang staat deze waarnemingskwaliteit nog ver van ons af en is oefening en bewustwording nodig.’

De Luisterkindmethode laat zien dat wij een enorm potentieel hebben op het gebied van intuïtief luisteren. Dit potentieel volledig ontwikkelen staat minder ver van ons af dan we denken. Dat leidt niet alleen tot een ommekeer in opvoeding en onderwijs maar in ons hele sociale verkeer. Het leidt tot sociale vernieuwing. Over hoe je intuïtief luisteren kunt ontwikkelen geef ik in Groningen lezingen.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Anna Poppink
www.luisterklank.nl

Mijn naam is Anna Poppink (1975) en mijn praktijk richt zich voornamelijk op kinderen en hun ouders. Daarin is iedereen welkom: van ouders met een kinderwens tot aan ouders die vastlopen in de opvoeding en van (ongeboren) baby’s tot aan kinderen met een ‘labeltje’.
Ook naar kinderen met een handicap of ernstige ziekte luister ik graag; zij hebben vaak waardevolle boodschappen te delen.
Verder begeleid ik kinderen met hun komst hier naar de aarde; twee van mijn specialisaties zijn dan ook Geboortebegeleiding en Geboorteverwerking.

Het is mijn ervaring dat een Luisterkind-afstemming vaak het gehele gezin ten goede komt. Door af te stemmen op een diepere laag van een kind of een volwassene worden onbewuste stukjes bewust gemaakt en daardoor komt er een verandering op gang. Bij elke Luisterkind-afstemming kijk ik wat er gelijk getransformeerd kan worden en met welke handreikingen jullie als gezin zelf verder kunnen.

De Luisterkind-afstemmingen maak ik vanuit openheid en liefde en het is mijn intentie dat je na het ontvangen van de afstemming weer met nieuwe inzichten en praktische tools je weg kan vervolgen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 60.00      Miriam Herweyer
www.dedieptein.com

Op mijn website kun je niet alleen een Luisterkind afstemming aanvragen, maar ook alle vragen stellen die je hebt over Luisterkind. Deze vragen beantwoord ik persoonlijk en als het een goede vraag is, post het uitgebreide antwoord op www.dedieptein.com en op Facebook: facebook.com/miriamherweyerluisterkind in de vorm van een artikel.

Ook kun je mijn video´s over Luisterkind voor volwassenen, kinderen en geboortebegeleiding vinden op mijn Youtube kanaal: Miriam Herweyer.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00      Mariëlle
www.jijgewijs.nl

Ieder van ons heeft z’n eigen wijsje en z’n eigen wijsheid.
Diep van binnen weet jij precies wat belangrijk voor je is en wat je te doen hebt.
Middels een Luisterkind-afstemming kan ik dit voor jou verwoorden, geheel jij-gewijs!

Ik ben een levensgenieter, een mensenmens en een dierenvriend.
Daarnaast ben ik psycholoog, traumatherapeut en energetisch werker.
Vanuit mijn praktijk bied ik spirituele en intuïtieve dienstverlening, Luisterkind-werk en Reiki.
Als Luisterkind-werker maak ik contact met jouw innerlijk weten en help ik je bewust te worden van je eigen gevoelens, behoeften, kwaliteiten en persoonlijke kracht. Ik help je bij het verhelderen van je valkuilen en belemmeringen, het zien van je keuzemogelijkheden en het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen.

Je kunt bij mij een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf, je kind, je huisdier, een overleden dierbare óf voor je gezin als geheel.

Praktijk Jijgewijs maakt jou wegwijs op jouw eigen weg!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Melanie Koenders
www.praktijkgroeitotbloei.nl

Hallo,
Ik ben Melanie Koenders en woon samen met partner en onze dochter in het dorpje Kerkdriel. Ik heb een eigen coaching praktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook ben ik traumatherapeut en luisterkindwerker. De Luisterkind Methode is een prachtige methode. De kracht van een luisterkind afstemming zit hem (de naam verklapt het al) in het luisteren. Als luisterkindwerker laat ik je weer naar je gevoel luisteren. Als coach en traumatherapeut weet ik wat luisteren kan brengen; namelijk heel veel. Door alle hectiek van deze tijd en alle prikkels die wij krijgen te voorduren is gehoord worden heel belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind. Tijdens een afstemming wordt er contact gemaakt op zielsniveau en wordt er geluisterd. Ik heb al veel afstemmingen gemaakt en daardoor met eigen ogen gezien wat een afstemming met en voor iemand kan doen. Het brengt jou en/of je kind namelijk daar waar het heen wil. Wil je weer lekker in je vel zitten of wil je dat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit? Meer rust, inzicht in jezelf en/of je kind of weten of ik jou hulpvragen kan beantwoorden? Neem dan eens een kijkje op mijn website of neem contact op.
Lieve groet,
Melanie Koenders
Specialisaties:

Prijs: € 55.00  Tamara Vermeent
www.tamaraluistert.nl

Mijn naam is Tamara Vermeent (1985), samenwonend en moeder van 4 kinderen. Al van kleins af aan ben ik erg gevoelig en voelde ik veel dingen aan. Ik merkte al snel dat ik hierin anders was dan andere kinderen en voelde me vaak onbegrepen. Het is een zoektocht geweest om op de juiste manier met mijn intuïtie en energie om te gaan. Ik heb hierin meerdere opleidingen gevolgd en ik heb 10 jaar lang een eigen praktijk gevoerd in de huidtherapie.

Na de geboorte van mijn derde kind, voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Ik herken bij mijn (hooggevoelige) kinderen zoveel overeenkomsten met mezelf als kind, dat ik ze daar meer in wilde helpen en begeleiden.

Van daaruit ben ik de opleiding tot luisterkindwerker gaan doen. In eerste instantie om mijn eigen kinderen te helpen, maar toen ik ermee begon was ik zo enthousiast dat ik het liefst iedereen wil helpen.

Ik merk dat dit het juiste pad is voor mij en dat ik hierin helemaal in mijn element ben. Via een afstemming kun je zoveel mooie dingen bereiken en dat gun ik iedereen.

Via de website of info@tamaraluistert.nl kun je een afstemming aanvragen. Hopelijk tot snel ?
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Monique Hop
www.liefdevoorhetkind.nl

Ik ben Monique Hop en ben zelf moeder van een zoon.

Ik werk al een aantal jaar met kinderen. Ik heb zelf kunnen ervaren dat kinderen tegenwoordig zoveel “moeten” en steeds gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf.

De liefde voor kinderen bij mij is zo groot dat ik ze dolgraag verder wil helpen. Het was voor mij nooit duidelijk op welke manier ik dit kon doen. Totdat Diana van Beaumont, de grondlegger van de methode luisterkind, op mijn pad kwam.

Ik heb de opleiding Luisterkind Werker bij Diana van Beaumont gevolgd en daarna is mijn hart helemaal open gegaan. Ik wil graag gehoor geven aan mijn levensdoel door veel lieve kinderen te helpen. Er zijn veel kinderen op de wereld die gehoord willen worden en die hulp kunnen gebruiken.

Natuurlijk kan je als volwassene ook een afstemming voor jezelf aanvragen.

Mijn droom is uitgekomen!

Wees welkom om mijn site te bekijken.

Liefs Monique
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Bianca de Koning
http://www.mastou.nl/luisterkind/

Via een afstemming op mijn jongste dochter ben ik in aanraking gekomen met de Luisterkind Methode. Wat een mooie methode is het en ik heb zelf verandering meegemaakt bij haar. Sorry ik heb mij helemaal niet voorgesteld maar ik ben Bianca en ik ben moeder van 2 mooie meiden.

Een afstemming is zoiets moois, want wat weet jezelf allemaal al? Ik wil graag naar jou of je kind luisteren en je handvatten meegeven. Kijk even rustig rond tussen al de mooie luisteraars en kies wie jou het meeste aanspreekt.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Ine Koetsenruijter
www.inayo.nl

Per januari 2017 is Inayo de wereld ingegaan en kun je bij mij terecht voor diverse massages, voor luisterkind-afstemmingen, Access Bars sessies en voor Reiki.

Al mijn diensten staan in het teken van connectie. Connectie met je ziel, met je lichaam en met elkaar.

Pure verbindingen die bijdragen aan een fijner, liefdevoller, gelukkiger en dus ook gezonder leven.

Dat is namelijk precies wat ik wil bereiken! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen gaan ervaren dat het niet zo heel ingewikkeld is om door kleine veranderingen, door kleine aanpassingen in je dagelijkse leven, een mooier leven te leven.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Gerlinde van Koten
www.praktijkgerlinde.com

Mijn naam is Gerlinde van Koten, getrouwd en moeder van vier mooie, hooggevoelige kinderen.
Op een gegeven moment liep ik vast met een van onze kinderen en zocht naar een manier om haar verder te kunnen helpen. Deze weg vond ik via de Luisterkindmethode. De afstemming gaf ons zoveel inzichten, wat een mooie methode. Niet lang daarna heb ik mezelf opgegeven bij de opleiding en mag ik mezelf Luisterkindwerker noemen.
Graag luister ik naar jou of je kindje, de antwoorden zitten in jezelf. Ik help alleen een handje door ze op papier te mogen verwoorden.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Laura
www.sparkle-in.com

Jarenlang heb ik de droom en passie om mensen te ondersteunen. Om een luisterend oor te zijn en mensen verder op weg te helpen. Ik wist alleen maar niet op wat voor manier ik meer mensen kon bereiken dan alleen mijn eigen omgeving. Toen ikzelf een zware periode achter de rug had liep ik nog steeds vast. Via via ben ik in aanraking gekomen met Luisterkind en daar was dan mijn antwoord. Het voelde zo goed aan en heeft mij ook geholpen. Dit is wat bij mij past en dit is mijn eerste stap om er voor anderen te kunnen zijn na mijn goede ervaringen hierin. Na nog wat narigheden en grote levenslessen is het eindelijk tijd om mijn ervaringen te delen en anderen verder op weg te helpen. Ik weet hoe intens het leven kan zijn, maar ook wat voor moois het je weer kan brengen. Ik wil je graag helpen middels de Luisterkind-methode. Ik ben er voor iedereen die gehoord wilt worden.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Sharita de Vries
www.praktijkyuni.nl

De website van Praktijk Yuni is nog under construction.
Yuni staat voor wensen verwezenlijken. De luisterkindmethode van Diana is dan ook een unieke manier om wensen te kunnen verwezenlijken. Met de handvatten die een afstemming biedt zou je mooie stappen kunnen zetten en lijkt niks onoverwinnelijk. Loop je toch ergens tegen aan, persoonlijk of in de opvoeding, vraag een afstemming aan en ik luister naar alles wat jij te vertellen hebt. Samen komen we tot mooie handvatten die je helpen jouw dromen en wensen te verwezenlijken.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Erna Assies
Www.ernazorgt.nl

Als verpleegkundige heb ik al vele mensen verzorgd, verpleegd en begeleid. In verschillende fasen van hun leven en met verschillende vragen die in hun leven speelden.
Verschillende massagevormen ondersteunen hierbij. Ook buiten de verpleging.
Dat heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan en doe ik nog steeds. Heel mooi en inspirerend te zien wat je voor mensen kunt betekenen.
Toch wist ik dat ik meer mensen wilde helpen.
Toen Luisterkind op mijn pad kwam wist ik dat dit ik deze opleiding wilde volgen omdat dat precies die kans bood meer mensen te kunnen helpen.
Luisteren en mensen helpen met het vinden van de oplossing die voor hen werkt.
Inzichten en handvatten aanbieden waar mensen zichzelf even niet bewust van zijn of niet op durven vertrouwen en in de energie zo mooi kunnen vertellen zijn enkele voorbeelden.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Inge van Neerven – Katuin
www.ingefluisterd.nl

Een wonderlijk sprookje, dat is wat een afstemming kan zijn. Een prachtig verhaal met een diepere kern, een laag waar je als ouder van je kind niet altijd bij kunt komen. Of: een antwoord op de vraag waar je voor jezelf al zo lang mee rondloopt. Via de Luisterkindmethode vinden we samen de weg naar jouw antwoorden en waar nodig, gaan we de verandering inzetten.
Laat me je meenemen naar die mooie wereld en we zetten de schouders eronder om de stappen te gaan zetten, die nodig zijn om verder te kunnen. Soms met een traan, vaak ook met een lach en een vleugje humor.
Ik help je graag ❤ lieve groet, Inge
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Esther Verkerk
www.luister-es.nl

Mijn levensdoel is mensen helpen stralen. Zolang ik me kan herinneren wil ik graag mensen en dieren helpen. Daarom ben ik het onderwijs in gegaan. Kinderen met gedragsproblemen trokken altijd mijn aandacht. Waarom speelt dat gedrag? Wat gaat er in het hoofdje om? Hoe kan ik helpen het gedrag te verbeteren? Zo ook met volwassenen. Ik luister graag wat er speelt en kan vaak aanvoelen wat ze nodig hebben.

Ik ben eerst met mijn eigen rugzakje aan het werk gegaan en nu is de tijd gekomen om mijn levensdoel uit te gaan dragen.

Als LUISTERKINDWERKER kan ik op een diepere laag communiceren en horen wat iemands onderbewuste te vertellen heeft. Zo kan ik vragen beantwoorden die mensen hebben over zichzelf of over hun kindje. Of gewoon luisteren wat iemand wil vertellen. En dat kan tot mooie inzichten leiden of zelfs gedragsverandering. Het is zo fijn als iemand zich gehoord, begrepen of geholpen voelt! En dat iemand daardoor weer kan gaan stralen!

Dat kan ik ook met een ACCESS BARS behandeling.
Je ligt dan gekleed op een massagetafel en ik ga dan 1,5 uur lang 32 drukpunten op de hoofd aanraken. Iedereen heeft een vaste schijf in zich waar je emoties, ideeën en beelden over jezelf en je leven zijn opgeslagen. Ik kan je “vaste schijf” helpen deleten of resetten door die punten te behandelen . Het voelt vaak naderhand alsof je een rustgevende massage hebt gehad. En misschien heb je zelfs mooie inzichten gekregen tijdens de behandeling.

Ik wil graag samen met jou op zoek naar wat jou weer kan laten stralen. Je kan het me zelf bewust, of onbewust, vertellen. Ik luister..
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Nancy Koning
www.luistergeluk.nl

Als Luisterkindwerker mag ik mezelf gelukkig prijzen om in de energie te mogen luisteren naar een ieder die gehoord wil worden. Tijdens een Luisterkind-afstemming luister ik op een liefdevolle manier en zonder (voor)oordeel naar wat er verteld wordt. Volgens de Luisterkind Methode maak ik een verslag met bruikbare handvatten en inzichten die jij of je kind zelf in de energie aangegeven heeft.

Wil je een Luisterkind-afstemming aanvragen of meer informatie vul dan je gegevens in bij de aanvraag knop.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00    Carla Notten
www.mindbodyandfeet.nl

Een luisterkind afstemming is niet alleen voor kinderen, of eigenlijk wel, want in feite zijn we allemaal kinderen van 0 tot 100+. Maar niet iedereen luistert ook goed naar zichzelf en daar is de luisterkindmethode een mooie aanvulling voor. Misschien wil je ook helemaal niet naar jezelf luisteren maar loop jij of je kind wel vast en weet je niet zo goed waar dat vandaan komt. Ik luister graag naar jou of je kind zonder invulling of oordeel, van hart tot hart, en het mooie is je hoeft niet naar mij toe te komen, ik stem af op een moment dat voor mij goed voelt. Alle contact gaat via de mail, het enige wat jij hoeft te doen is een foto via de mail te sturen en eventueel de vraag waar jij (je kind) tegenaanloopt.
Wil je meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op mijn website.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Danielle Wolvekamp
www.lichtzoeker.com

Op een warme, heldere manier zichtbaar maken wat zichtbaar wil worden, is wat jij van mij mag verwachten. Met daarbij als doel je eigen leven, dat van je kind of een andere dierbare naaste, lichter te maken.

Dit doe ik door nuttige inzichten, concrete antwoorden op je vragen en handvatten voor verandering vanuit de schaduw in het licht te zetten. Vandaar mijn praktijknaam ‘Lichtzoeker’.

Ik ontdekte mijn vaardigheid tot afstemmen door mijn jongste zoon, Thiemo. Thiemo heeft downsyndroom, valt in het ASS en is in grote mate non verbaal. Luisterkind maakt het mij mogelijk om op zielsniveau met hem te communiceren.

Naast Luisterkind-werker ben ik Kindertolk. Middels de Kindertolk-methode vertaal ik jouw interactie met je kind naar ontwikkelkansen voor jou als mens en opvoeder. Op www.sameneigenwijs.nl kun je meer lezen over mijn Kindertolk-activiteiten.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Trainer ~ Sylvia Nekeman
www.sylvianekeman.nl

|| ACTIE || Vraag in februari een afstemming aan en ontvang € 10,- korting met de code FEB2019 Je betaald dan € 65,- i.p.v € 75,-


Kinderen lopen vandaag de dag steeds vaker vast in wie ze zijn. Steeds sneller worden er labeltjes en etiketjes op onze kinderen geplakt en steeds vaker worden ze in een hokje gezet en wordt het gedrag als ongewenst of niet begrepen gezien.

Er wordt veel van hen verwacht en soms ontstaan er hierdoor problemen, problemen waarbij je als ouder of verzorger met je handen in het haar haar zit. Vaak zijn ze nog te jong om te vertellen of te verwoorden wat er echt aan de hand is, weten ze de woorden niet, schamen ze zich, of ze vinden het nog spannend om voor zichzelf op te komen.
Het levert frustraties op die voor niemand fijn zijn en waar niemand wat aan heeft.

Met de uiterst zachte Luisterkindmethode laat ik de kinderen hun verhaal doen…hun verhaal…PUUR…hoe fijn is dat…het pure verhaal van jouw kindje…
Antwoorden, inzichten en helderheid om ‘samen’ weer verder te mogen stappen…

Ik ‘luister’ graag…♡

Op meerdere data in het jaar verzorg ik in Meppel (Drenthe) de Opleiding tot Luisterkindwerker. Wil je hier graag meer over weten stuur mij dan een mail op info@sylvianekeman.nl
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Prijs: € 75.00    Carola van der Heiden
www.sprankelhart.com

Een Luisterkindafstemming brengt jou of je kind helder inzicht en bevrijding van oude ballast. Je bent dieper thuis in jezelf. Meer verbonden met de stem van je hart. Liefdevolle handvatten waarmee je verder komt op jouw gewenste pad. Ik ben er voor jou bewuste vrouw én voor je lieve lichtkind.

Mooie bewuste vrouw, voor jou: Wanneer je verlangt naar leven, geleid door je hart in plaats van je hoofd. Het is tijd om alle oude pijnen, overtuigingen, angsten en herinneringen los te mogen laten. Om zo de weg van hoofd naar hart vrij te maken. Eindelijk onbevangen kiezen vanuit het hoogste in jezelf voor het hoogste. In liefde naar jezelf en zo in liefde naar de ander. Vol in je eigen kracht, vol in je eigen licht. Zachtkracht. Navigeren op je hart, is hoe jij je gewenste werkelijkheid creëert.

Wensmama, voor jou: Wanneer je verlangt een lichtkind in je schoot en armen te mogen ontvangen. En je zo graag een -nog- diepere verbinding wilt maken. Voelen wat jij en/of je partner nog los mag laten. En zo het lichtend baken kan worden waarop de ziel naar jou navigeren kan. Rust en inzicht willen vinden in je ervaringen met je sterrenkind.

Verwachtingsvolle mama, voor jou: Elkaar al ontmoeten en – dieper – leren kennen nog voor de geboorte. Samen toeleven naar jullie unieke Geboortereis, kalm en vol vertrouwen. Een diepgaand, persoonlijk en transformerend proces. En samen jullie reis middels geboorteverwerking afronden op zielsniveau, heling voor beiden, om zo vrij en vol het leven verder in te gaan.

Voor je lieve bewuste lichtkind: Wanneer je ervaart dat je kindje vastloopt. In zichzelf, het gezin of in de maatschappij. Jouw kind is perfect, uniek in zijn of haar essentie. Jullie zijn bij elkaar met een reden. Leraar van en voor elkaar. Licht langs elkaars levenspad, maakt dat jullie vanuit kracht in eigenheid liefdevol met elkaar kunnen verbinden.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Marieke de Wijs
www.dewijsvoormensendier.wordpress.com

Heya, mijn naam is Marieke de Wijs. Leuk dat je geïnteresseerd bent, wees welkom op mijn website.

Kijk, voel, ervaar en neem gerust bij vragen contact met mij op. Ik reageer binnen 48 uur. Soms heeft het even wat meer tijd nodig, omdat ik geniet van een jong gezin en de dynamiek hierin.

Waar kan ik jou mee helpen? Of kan ik je huisdier helpen? Of wellicht je kindje.
Misschien wil je wel weten hoe het met een dierbare in het hiernamaals gaat.
Ik kan jou helpen met de vragen waar je mee zit en kijken wat er nodig is en wat voor antwoorden er op de vragen komen of juist een geruststelling dat alles goed is.
Wat ik belangrijk vind is, dat jij, je kind, je huisdier of je dierbare zijn of haar verhaal vertelt. Ik ben daarin alleen het doorgeef luik. Ik schrijf het op en het is een cadeautje voor jezelf, je kind of je dier.

Ik kijk er naar uit om voor je aan de slag te gaan.

Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Valerie Cauwenberg
www.mijnkoffertjevoldromen.be

Elk mens, klein of groot, heeft dromen, kleine dromen of grote dromen. De ene mens droomt van gelukkig zijn, de ander droomt van een goede gezondheid. Iedere droom van elke mens is even belangrijk. Soms stoot je op een probleem, of lig je in de knoop met jezelf of je omgeving. Je kind dat niet gelukkig is, je ziet dat er iets is, maar je kan er niet bij.
Ikzelf ben ervan overtuigd dat een Luisterkindafstemming een weg kan zijn om duidelijkheid te krijgen, om een klein beetje te werken aan de dromen die ieder voor zichzelf of een ander heeft.
Met een luisterkindafstemming wordt de ziel beluisterd, en het mooie daarvan is, dat het openheid creëert, het geeft ruimte en warmte in relaties, begrip en geduld naar elkaar toe.
Het noemt Luisterkind, luisteren naar kinderen. Ouders hebben dikwijls vragen zoals, waarom wordt mijn kind ’s nachts krijsend wakker, waarom voelt mijn kind zich zo slecht in zijn vel, wat kunnen we doen zodat mijn kind zich beter voelt.

En ook als volwassenen kan je met levensvragen zitten, of met angsten die onverklaarbaar zijn. Waar komt dit alles vandaan, wat kan ik eraan doen?
Door in gesprek te gaan met de ziel komen er antwoorden of duidelijkheid, dingen waar je dan verder op kunt bouwen.
Uit eigen ervaring kan ik met heel mijn hart zeggen, dat je er als mens oprecht van groeit.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Melanie Hegeman
www.melaniehegeman.nl

Mijn naam is Melanie Hegeman, getrouwd met Patrick en moeder van twee meisjes Yara en Niene.
Naast mijn werk als luisterkindwerker ben ik ook werkzaam als dagactiviteiten begeleider binnen de gehandicaptenzorg.

Doordat ik zelf al eens een afstemming had gehad via de luisterkindmethode wist ik hoe bijzonder dit was en wat voor moois het kan opleveren. Het opende deuren waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Het gevoel om hier zelf mee aan de slag te gaan bleef mij altijd bezig houden, alleen was ik nog niet zeker genoeg van mijzelf om de opleiding te gaan volgen. Lang heb ik hierover getwijfeld, want wat sprak het mij aan om op deze mooie manier mensen te kunnen helpen en handvatten te geven. Begin 2019 heb ik dan toch de moed bij elkaar geraapt en heb ik mij aangemeld voor de opleiding! De methode en opleidng zijn opgezet door Diana van Beaumont. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Nu ik mijzelf officieel Luisterkindwerker mag noemen, kan ik anderen helpen bij situaties waar ze zelf niet uitkomen door middel van een afstemming. Het geeft nieuwe inzichten wat ervoor zorgt dat je vaak direct verandering of verbetering merkt. Deze methode heeft mij niet alleen inzichten gegeven in dit werkveld, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijzelf beter heb leren kennen, positief heb ontwikkeld en weet ik dat ik mijn gevoel moet blijven volgen.

Wellicht kan ik ook wat voor jou betekenen, dus kijk eens rond op mijn website voor meer informatie.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Tamara van der Hooft
www.tamaravanderhooft.nl


Luisterkind. Het is een woord wat mij gepakt en niet meer los gelaten heeft. Door het volgen van de opleiding tot Luisterkind werker ben ik nog enthousiaster geraakt. Want er is werkelijk niets wat niet gehoord kan worden via een Luisterkind afstemming. Het gaat zo diep en het geeft zoveel meer inzichten en helderheid. Niet in woorden te omvatten.
Ik gun iedereen op aarde een Luisterkind afstemming omdat er niets zo puur en zuiver is als de taal van de ziel. Ik luister met liefde naar ieder mens en dier. Indien je voelt dat je bij mij een afstemming aan wilt vragen dan ben ik er voor je.

Aanvullend heb ik de module Levensbrug gevolgd.
Dit betekent dat ik als Luisterkind werker een mooie brug kan slaan tussen jou en een dierbare die niet meer zelfstandig kan praten.
Een Levensbrug afstemming kan aangevraagd worden voor mensen die:
– overleden zijn
– in coma liggen
– op de intensive care liggen
– een vorm van Alzheimer/dementie/Korsakov hebben
– zelfmoord gepleegd hebben
ook voor ongeboren kinderen en doodgeboren baby’s kan een Levensbrug afstemming aangevraagd worden.

Wanneer je bij mij een aanvraag voor een Luisterkind afstemming doet, ontvang je een mini Luisterkind afstemming cadeau

Wil je meer informatie, neem dan gerust een kijkje op mijn website.

www.tamaravanderhooft.nl – Medium en Healing voor mens en dierSpecialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Patricia Deckers-Koort
patriciadeckers.wordpress.com

Een luisterkind afstemming is voor groot en klein en is niet aan leeftijd gebonden. Heb je een kindje wat slecht slaapt, niet goed eet, snel boos wordt of net in z’n schulp kruipt en/of die wellicht prikkels moeilijk kan verwerken en je kunt er de vinger niet op leggen waar dat vandaan komt? Dan is het fijn als er iemand wil luisteren naar jou of je kindje, op afstand en in de energie. Hiervoor hoef je niet te reizen en geen tijd vrij te maken.
Zit je niet zo lekker in je vel en ben je op zoek naar antwoorden op de vragen die door je hoofd spoken? De antwoorden zitten in jou en door te luisteren en de vragen telepatisch aan jou te stellen, komen de antwoorden of handvatten naar boven. Hiervan maak ik een verslag en dit verslag ontvang je per mail in een overzichtelijk document.
Ben je benieuwd naar wat jouw familielid met dementie, alzheimer of een verstandelijke beperking bezig houdt of wil je weten op welke wijze jij het leven voor ze aangenamer kunt maken? Door te luisteren naar ze en te vertalen wat ze willen delen, krijg jij antwoorden op je vragen.
Voelt de energie in jouw huis anders, heb je er last van, ook dan kan ik luisteren en je huis zuiveren zodat het weer aangenaam voelt.

Zoveel mensen, zoveel verschillende redenenen om op afstand te luisteren. Alles mag gebeuren, alles mag ontstaan.

Lieve groet,
Patricia Deckers?
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 70.00     Marline Schreuder
www.liefmooikindje.nl

Open, liefdevol zal ik luisteren naar jou of naar je kind.
Als Luisterkindwerker heb ik afgelopen jaren al naar veel baby’s, kinderen en volwassenen mogen luisteren. Het ontroert me om op afstand zo dichtbij in contact te mogen zijn. Jouw innerlijke wijsheid of die van je baby of kind, geeft antwoorden, inzichten, handvatten. Het is allemaal in jou aanwezig en ik schrijf het hele gesprek voor je op. Het is bijzonder hoe verhelderend, helend en effectief deze methode is.
Naast Luisterkindwerker ben ik GZ-psycholoog en Journeytherapeut. Sinds 2003 begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn eigen praktijk in Zutphen. Meer over mij en mijn werkwijze lees je op: www.praktijkdewittesteen.nl en www.liefmooikindje.nl.
Wie weet ontmoeten we elkaar in het echt of op zielsniveau. Welkom!
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Tabine Zoethout
www.praktijk-de-regenboog.nl

Een Luisterkind-Afstemming is een verslag van een liefdevol gesprek via de energie. Daarmee geef ik een stem aan jouw kleintje (wat zou er toch in dat koppie omgaan?) of het kindje in jouw buik. Aan mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) kunnen communiceren, dus ook een overleden dierbare. Verder kan ik naar jouw eigen innerlijke stem luisteren en datgene dat je jezelf zo graag wilt vertellen op papier zetten.

De mooiste wensen of boodschappen, duidelijkheid, handvatten en zelfs oplossingen kunnen naar voren komen. Alles handig uitgetikt in een document dat je toegestuurd krijgt per email. Vooral ook voor jouw kind geen eng gedoe in een wachtkamer en spreekkamer, nee alles op een moment dat hij of zij er zelf aan toe is.

Er zijn zoveel mogelijkheden, daarom nodig ik je uit om eens een Luisterkind-Afstemming aan te vragen en daarmee te ontdekken wat Luisterkind voor jou kan doen.

Actie tot en met 15 september !!
Een Luisterkind-Afstemming € 40,00 !!
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 52.50    Annemarie van der Grift
www.visionoflight-healing.nl

Mijn naam is Annemarie van der Grift.
Ik ben geboren in 1976 te Zwolle waar ik tot op heden, samen met mijn man en onze kinderen, woonachtig ben.
Wij hebben een dochter (12 jaar) en twee zonen (10 en 7 jaar).

Van jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde.
Desondanks heb ik ook een nuchtere kijk op het leven en sta ik met beide voeten stevig op de grond.

De Luisterkindmethode kwam in 2012 op mijn pad.
Dit omdat ik een afstemming op onze oudste zoon liet maken.
Het zette van alles in gang in ons leven, maar vooral ook in mijn leven…………
In 2014 besloot ik zelf de opleiding Luisterkindwerker te volgen.
Er ging een (spirituele) wereld voor mij open.

Naast de Luisterkindmethode houd ik mij ook bezig met energetische- en HSP behandelingen.
Ook doe ik energetische huisreinigingen.
Deze zaken zijn erg goed te combineren waardoor ik een totaal ‘pakket’ kan aanbieden.

Naast mijn werkzaamheden schrijf ik ook.

In 2016 kwam mijn eerste boek “Een Hemelse Boodschap” uit.
Een boek dat gaat over mijn ervaringen rondom het overlijden van mijn moeder in 2013.
Op dit moment ben ik bezig met m’n 2de boek dat zal gaan over hooggevoeligheid.
Deze hoop ik in 2019 af te hebben en uit te kunnen geven.

Vision of Light staat voor bewustwording, inzicht & balans.
“Het licht dat je uitstraalt, weerkaatst op jouw eigen pad.”
Graag help ik jou en/of jouw kind verder.

Warme groet,
Annemarie
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Ireen Thunnissen
www.ireenthunnissen.nl

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en volwassenen in het omgaan met hooggevoeligheid. Mijn doel is, om je weer in verbinding te brengen met het diepste in jezelf, je essentie. Ik help om blokkades op te lossen, je energie weer te laten stromen, inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid (herkenning en erkenning) en vooral, om weer blij te worden met jezelf, dat je bent die je bent. Ik werk onder andere met sensi-therapie, healing en esentiecoaching. Hiernaast begeleid ik al vele jaren kinderen met leerproblemen, zoals dyslexie.

Sinds 2016 geef ik ook Luisterkind-afstemmingen, waarin je meer helderheid kunt krijgen over jezelf of je kind, over wat voor thema’s er spelen en hoe je hiermee om kunt gaan. Ik stem me af op je foto, maak contact met je ziel en luister naar wat je me van daaruit te vertellen hebt. Zo kunnen er allerlei thema’s aan bod komen, bijvoorbeeld waarom je niet lekker in je vel zit, waarom er sprake is van faalangst of onzekerheid of waarom je altijd zo moe bent. Bij kinderen kan naar voren komen waarom ze zo boos of verdrietig zijn, hoe ze beter kunnen slapen, wat voor benadering ze nodig hebben, hoe ze zich beter kunnen uiten etc.
Het is ook mogelijk om een levensbrug-afstemming te laten maken voor mensen die overleden zijn, en/of mensen die in coma liggen, alzheimer hebben of dement zijn. Je stuurt dan een foto op met vragen over de betreffende persoon. Het is wel belangrijk dat de directe familieleden toestemming geven voor een dergelijke afstemming.
Ook kan er een afstemming gemaakt worden voor kindjes die doodgeboren zijn of al tijdens de zwangerschap zijn overleden. Voor deze kindjes kun je een foto van de moeder opsturen.
Mijn consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering.


Specialisaties:

Prijs: € 65.00    Martin Stoker
www.martinstoker-luisterkindwerker.jouwweb.nl

Als luisterkindwerker maak ik verbinding met je eigen zelf. Op afstand maak ik contact om met jou in gesprek te gaan om de antwoorden op je vragen te vinden waar je mee zit. Je kan bijvoorbeeld op zoek zijn naar meer duidelijkheid waarom het niet loopt in je baan zoals je wilt, of misschien heb je wel een innerlijke onrust. Bij dit soort situaties kan ik middels het leggen van contact je een stukje informatie geven wat jou op weg kan helpen om vooruit te komen. Alles begint met een stap…..zet jij de stap?

Warme groet,
Martin
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 55.00     Manon Blackstone-Haverkate
luisterkindpraktijkstepforwards.weebly.com

Lieve jij,

Mijn naam is Manon Blackstone-Haverkate en ik maak met liefde een afstemming op jou of je kindje.

Zelf ben ik lang zoekend geweest naar wat ik kon en hoe ik mijn leven in wilde vullen. Na mijn studie vond ik dat het tijd werd om mij te richten op datgene dat me het meest gelukkig maakt en dat is het helpen van mensen die een extra zetje nodig hebben om een stap vooruit te komen. Daarbij wilde ik met mijn hulp graag een dieper niveau raken, het zielsniveau.

Na de opleiding ben ik ook de module voor geboortebegeleiding gaan doen, omdat dit het voor mij af maakte, want ik vind het prachtig dat ik naast “luisteren” naar volwassenen en kinderen die dat nodig hebben ook contact kan en mag maken met kindjes die nog in de buik van hun mama zitten.

Ik hoop dat ik jou of je kindje vooruit mag helpen.

Warme groet, Manon Blackstone-Haverkate
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Marion Vrosch
www.healingpraktijkcarpediem.nl

Welkom, mijn naam is Marion Vrösch, geboren 1963, getrouwd en moeder van een prachtige dochter en zoon.
In mijn healingpraktijk coach ik lotgenoten van seksueel misbruik, een Luisterkindafstemming is daar een mooie aanvulling voor.
Naast Luisterkindwerker, snijd ik energetische (angst)koorden door met gebeurtenissen of personen uit het verleden en ben ik Aquarius Angels Healer.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Tamara van Wetten
www.praktijk-tamara.nl

• Maak jij je zorgen om je kind, en wil je het helpen met de dingen waar het mee worstelt?
• Kom jij zelf hobbels op de weg tegen?
• Wil je een prachtige Welkomstboodschap van je baby?
• Heb je een onvervulde kinderwens, en wil je weten welke stappen jij mag zetten?
• Heb je vragen aan een dierbare die geen stem meer heeft vanwege overlijden of ziekte?
• Denk je dat je kind last heeft van een traumatische bevalling?
• Heb je ergens last van wat naar je eigen geboorte te herleiden is?
• Heb je vragen voor je baby die je verloren bent tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte?

Ik luister met liefde naar iedereen die gehoord wil worden. Ik maak contact op energetisch niveau, ga het gesprek aan, vraag door en zet het voor jou op papier, zodat je er te allen tijde mee aan de slag kunt.

Luisterkind verspreiden, is liefde verspreiden.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Monica Schreiner
www.monicaschreiner.nl

Met veel dankbaarheid en plezier vul ik mijn dagen met Luisterkind, als Luisterkindwerker maar ook als Luisterkindtrainer. Het onderdeel zijn van Team van Beaumont ervaar ik als warm en betrokken en ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van deze groep fijne mensen. De cursisten opleiden en begeleiden tijdens de opleiding in combinatie met het maken van afstemmingen maakt het voor mij een mooi geheel. Het blijft nog steeds wonderbaarlijk en mooi om te zien hoe één afstemming grote veranderingen voor een persoon en daarmee voor zijn omgeving kan opleveren. Dat ik dát aan anderen mag leren is echt een feestje.

Naast het werken met Luisterkind verbind ik mensen graag met hun natuur en de natuur. Om dit dichterbij te brengen ga je met mij veel naar buiten, voor een natuurcoachwandeling of voor een groepswandeling om de natuur te ervaren en de verbinding te versterken. Als je je meer verbind met de natuur ga je merken dat je hierdoor meer bij jezelf komt, je meer rust ervaart in je leven, je makkelijker in contact komt met je eigenwijsheid en je gezonder gaat voelen.

Als derde onderdeel van mijn werkend leven ben ik energetisch werker in Wateringen, maar ook op afstand als je niet in de gelegenheid bent om mij te bezoeken.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 90.00    Marjan ’t Lam
www.marjantlam.com

Mijn naam is Marjan ’t lam, ik ondersteun in mijn praktijk mama’s die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren. Door miskraam, abortus, vroeggeboorte en kindjes die tijdens of kort na de geboorte zijn overleden.

Tijdens een Luisterkindafstemming maak ik contact met jouw ongeboren zieltje, ik ga luisteren wat het wil vertellen en probeer hierin zoveel mogelijk jouw vragen mee te nemen. Ik schrijf de afstemming op papier en deze wordt per post naar je toegestuurd op deze manier heb je een mooie herinnering aan dit contact ♥
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Herma Wijnhoud
www.antevasin.nl

Mijn naam is Herma Wijnhoud. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk Antevasin Inzicht en Geneeswijs. In eerste instantie alleen als voetreflexoloog maar in de loop van de jaren heb ik mijn kennis verbreed. Luisterkind is voor mij een andere manier om inzicht te verkrijgen in situaties die lastig te doorbreken zijn. . Vanuit mijn praktijk maak ik contact met met u of met uw kind aan de hand van een foto en kijk ik wat er op zielsniveau gedeeld wil worden. Ik begrijp heel goed de vraagtekens van deze methode omdat ik daar zelf ook mee gestoeid heb. Toch ben ik elke keer weer verbaasd hoe iets inzicht geeft of een situatie doorbroken kan worden met deze methode.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Sien Hellemans
www.koesterpraktijk.be

U kan bij mij terecht voor alle emotionele en energetische ondersteuning / begeleiding voor u zelf en uw kind.
Vanaf uw kinderwens, uw zwangerschap en de geboorte van uw kindje tot het ongeveer 10 jaar. geworden is.
Daarna is toestemming nodig van de betrokkene.
Ondersteuning bij de relationele moeilijkheden (bv communicatie) in de nieuwe levensfase van alleenstaand naar koppel en van koppel naar jonge ouders met een baby .

In elke fase van uw leven kan een Luisterkind afstemming DE juiste stap zijn om meer inzicht te krijgen hoe je komt tot persoonlijke groei en liefdevol samenzijn met partner en kind(eren)

De wijsheid die een kind naar boven brengt tijdens een luisterkindafstemming biedt ouders inzichten in wat de beste aanpak( bv bij opvoedkundige vragen) is om weer harmonie en liefde te laten weerkeren bij het kind en in het gezin.

Specifieke Luisterkind afstemmingen.
————————————————–
Via een kinderwens afstemming krijgen toekomstige ouders inzichten in wat er nog ontbreekt ,om hun kinderwens het beste te verwezenlijken.

In een geboortebegeleiding kan de ziel van de baby reeds heel duidelijk maken wat hij /zij wenst en wat hij/zij liever niet wil.
De mama kan zich na de afstemming meer en liefdevoller verbonden voelen met haar kindje wat leidt tot een harmonische zwangerschap en een vlottere bevalling.

Een levensbrug afstemming brengt vaak troost, rust en vrede bij verdriet en gemis van een dierbare overledene.

Voor meer info zie website of neem gerust contact op
vriendelijke groeten
Sien
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Marcella Hergarden
www.haarluistertuin.nl

Mijn naam is Marcella Hergarden.
Tijdens het opvoeden van mijn 5 kinderen en ook in mijn baan als leerkracht Basisschool heb ik altijd willen weten wat de oorzaak was van ziek en zeer, maar ook van de gedrags- en leerproblemen die kinderen kunnen hebben. De gevolgen zien en ervaren wij, maar wat is de oorzaak was voor mij altijd de vraag. En vervolgens, hoe ga je ermee om en/of hoe los je het op? Ik volgde een opleiding tot Healer/Reader en kwam tot zekere inzichten. Hierna volgde ik meer opleidingen, zoals o.a. voor Kosmisch Kristal Master. Daarna kwam de Luisterkind Methode op mijn pad. Voor mij een mooie methode om een directe connectie te krijgen met de ziel van de ander, en via die afstemming en vragen inzichten in de problematiek te krijgen. Wat een mooie manier om de verborgen informatie van de ander door zijn eigen ziel te laten vertellen, en dit dan als Luisterkindwerker te noteren. De hartverwarmende reacties maken dat je weet dat dit echt werkt en het ertoe doet.
Een lieve groet en tot ziens in de HaarLuisterTuin,
Marcella
Specialisaties:

Prijs: € 65.00      Joep Reinartz
www.joepreinartz.nl

Alles is energie en binnen deze energie kunnen wij samen heel veel aan elkaar vertellen. We kunnen hiermee dingen die ons of de ander bezig houden helder krijgen, naar de ander verduidelijken en elkaar hiermee liefdevol helpen. Energie is vanuit nature liefdevol en als we vanuit dat oogpunt elkaar zo kunnen helpen dan scheppen we dit voor ons en onze omgeving. Ik ondersteun graag op deze manier in het proces van jou of je kind. Ontdek jezelf of je kind door mij doelgericht naar jou of je kind te laten luisteren. Neem gerust een kijk op mijn website en stuur mij een e-mail mij bij vragen, of wanneer je een afstemming van mij zou willen ontvangen. Voor nu, een liefdevolle groet, Joep.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Denise Nieuwendyk-Knol
www.deniseluistert.nl

Ik ben Denise, getrouwd en samen hebben we een prachtige dochter, een vogel en een hond. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het sjamanistische gebied, maar nooit de behoefte gehad om hier ook iets mee te gaan doen. Tot dat ik herhaaldelijk geconfronteerd werd met de Luisterkind Methode, hiervoor kwamen al ouders naar mij toe met de vraag of ik op hun kind wilde afstemmen. Dit deed ik graag, maar ik merkte dat ik iets miste ondanks dat de kinderen na de afstemming beter in hun vel zaten. Ik wilde de beter leren readen en had hiervoor de opleiding tot luisterkindwerker voor uit gekozen. Nu ik hem eenmaal heb afgerond merk ik dat ik volwassen jongeren en kinderen hier heel mooi mee kan ondersteunen op hun pad. Het blijft heel bijzonder dat er na iedere afstemming weer zo veel gebeurt met een kind, dit blijft mij ontroeren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 55.00     Ivonne de Jongh
www.volliefdezwanger.nl

Lieve (wens of aanstaande) ouder,

Verlang jij ook zo naar dat sprankje hoop? Naar dat eerste teken van jouw (toekomstige) kindje?
Mama, ik besta …
Ik ben bij jou …
Ik hou van jou …

En weet jij hoe je kindje wil dat zijn geboorte zal zijn? Wil je hem voorbereiden op wat gaat gebeuren?
Mama, blijf je bij me?
Alles is goed, mama …

En wil jij weten hoe het met je kindje gaat? Hoe je hem kan ondersteunen bij zijn stappen in de grote buitenwereld?
Ik wil het zelf doen …
Papa, kom je met me spelen?

Als jij je (wens)kindje een stem wilt geven, vraag dan een Luisterkind afstemming aan bij Vol liefde zwanger.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Yvonne Peijs
www.gajemeeopavontuur.nl

Helder voelen – Puur zijn – Verzachten: ik maak dat wat gezien wil worden helder.
Niemand is te jong of te oud voor Luisterkind. Als jij een steuntje in de rug kan gebruiken, luister ik met liefde naar je. Waarna je zelf weer verder kunt. Gun jij jezelf dit cadeau?

We kennen allemaal de momenten waarop we hard ons best doen maar het ‘gewoon’ even niet meer weten. Momenten dat we met onze handen in het haar zitten. Als je denkt: ‘had ik maar iemand die met me meekijkt, die mij ziet… waar ik even op mag leunen, die mij helpt om antwoorden in mijzelf naar boven te krijgen’, kan ik jou via een Luisterkind afstemming helpen helder te krijgen wat er bij jezelf of bij je kind speelt en om inzichten te vinden en handvatten geven hoe je verder kunt.
Er is alle tijd en ruimte voor jouw verhaal. Je hoeft niet te reizen -ons contact verloopt via email- en dit kan, zeker als je voor een kind een afstemming aanvraagt, een groot voordeel zijn. Binnen maximaal twee weken na je aanvraag en betaling ontvang je jouw afstemming met antwoorden en handvatten.
Als je een Luisterkind afstemming wilt aanvragen, stuur je me een email via info@gajemeeopavontuur.nl
Warme groet, Yvonne
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00      Trainer – Astrid Jongste
www.praktijkdestillekracht.nl

Mijn naam is Astrid Jongste. Ik ben getrouwd en moeder van 2 tienerdochters.
Ik ben Luisterkindtrainer, maar uiteraard maak ik ook nog steeds Luisterkindafstemmingen.
Het mooie aan Luisterkind vind ik dat het echte antwoorden geeft. Niet altijd het antwoord dat je zou willen horen, maar het antwoord dat echt bij jou past op dit moment. Het maakt daarbij niet uit of je bij machte bent om je te uiten of hiertoe niet meer geheel in staat bent door ziekte of coma. De antwoorden zitten in de energie. Die is er altijd en gaat ook niet verloren.

Met een achtergrond in de procesindustrie waren voor mij oorzaak en gevolg jarenlang heel duidelijk, behalve op het moment dat er in mijn omgeving onlogische gebeurtenissen plaatsvonden, zoals sterfgevallen van vriendjes en vriendinnetjes door ongevallen of ziekte en zelfmoord van ouders van klasgenoten. Die hadden op mij een enorme impact. Totdat ik kennis maakte met het werken met energie, waaronder Luisterkind.
Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Oorzaken en gevolgen zijn persoonlijk en hebben een functie in het grote geheel. En hoewel we niet alles in de hand hebben kun je wel de energie die om een situatie hangt veranderen. En de enige die dat voor jou kan doen, ben je zelf. Om daar bij te komen heb je soms een steuntje nodig. En dat steuntje kan ik voor je zijn. Ik heb me volledig toegelegd Luisterkind en andere energetische werkvormen, zoals chakra-tekenen en holistische creatieve coaching.
Ik richt mij graag op volwassenen, maar kinderen help ik uiteraard ook. Iedereen is welkom!
En mocht je zelf Luisterkindwerker willen worden, ik verzorg de Opleiding tot Luisterkindwerker in Apeldoorn en omgeving.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Henriëtta Weijters-Hofman
www.neipraktijkzon.nl/luisterkind

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Henriëtta Weijters-Hofman, ben getrouwd met Jack en heb 3 volwassen kinderen met aanhang. Ik ben 57 jaar.
Ondertussen ben ik ook al oma van 3 kleinkinderen. Verder hebben we een schat van een hond, onze boxer Pip van 1 jaar.
Naast mijn NEI coach praktijk, ben ik ook Luisterkindwerker. De afstemmingen op kinderen en volwassenen van 0 tot 100 jaar vind ik heel fijn om te doen. De inzichten die de aanvrager krijgt zijn zo waardevol, dat men er weer verder mee kan in het leven, men krijgt antwoorden die anders niet gehoord zouden worden. De feedback die ik mag terug ontvangen is zo mooi en positief dat ook ik hier heel blij van word.
Ik zal een paar voorbeelden geven.
Zo kwam er een meisje van 4 jaar die last heeft van epileptische aanvallen. Ze had een negatieve overtuiging die ze zelf heeft omgezet naar iets positiefs. Het gaat heel goed met haar en de epileptische aanvallen zijn sindsdien weggebleven.
Of een moeder die een adoptie kindje al heeft en nog graag een kindje wil, deze moeder kreeg het inzicht dat ze nu ook moest gaan genieten. Op het moment dat ze het perfecte plaatje kon loslaten gebeurde het alsnog. Een 2e adoptiefkindje mocht opgehaald worden.
Nog 1 voorbeeld. Een baby die zoveel huilt en niet wil slapen. Na de afstemming is de baby rustig en slaapt en drinkt goed. De ouders weten waaraan gewerkt moet worden.
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 62.50    Eelke — Eelke.nu —
www.eelke.nu

Kinderen en volwassenen mogen helpen bij vragen die ze hebben, moeilijkheden waar ze tegenaan lopen en een stukje op weg helpen door inzichten te geven waardoor de weg weer vrij is om zelf door te kunnen wandelen vind ik het mooiste om te kunnen doen. Steeds dichter uitkomen bij jouw eigen ik en kiezen voor jouw eigen geluk in het leven.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website, www.eelke.nu
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00  Chanella van Koot
www.coachinginbewustworden.nl

Bewust worden Bewust zijn
Wil jij op een positieve manier anders leren omgaan met situaties? Zodat jij weer in je eigen schoenen gaat staan. Om bewuste keuzes te kunnen maken om andere resultaten te krijgen.
Voor een betere relatie met jezelf en met de mensen om je heen.
Verbaal of non-verbaal:je kunt niet niet communiceren.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.
Kies je bewust, dan merk je direct effect.
Specialisaties:

Prijs: € 58.00      Matty Bramhill
mattyluistert.nl

Casa Cara is mijn healingpraktijk voor vrouwen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Rianne Leijten – Luisterkind Trainer
www.rianneleijten.nl/

Luisterkind is mijn passie!!
Ruim 3 jaar ben ik Luisterkind Trainer en ik verzorg de opleiding tot Luisterkindwerker soms in Vorden (bij Zutphen) en vanaf 2019 ook in Geel (Beglië).
Het is een bewuste keuze van mij om met kleinere groepen te werken (max. 6 personen).
Ook verzorg ik de vervolgmodules voor gediplomeerd Luisterkindwerkers in Vorde en leidt ik Luisterkindwerkers op die trainer willen worden.
Door mijn passie uit te dragen, heb ik de eretitel “Oma van Luisterkind” gekregen.

Als Luisterkindwerker vind ik het feestje om mensen groot en klein met één Luisterkindafstemming verder te mogen helpen.
Ik ben er graag voor jou en/of voor je kind………….
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Maaike van Boeckel
sciosensum.nl

Ik ben Maaike van Boeckel – van Essen, getrouwd, moeder van twee dochters en baasje van een dwergteckel. Zolang ik me kan herinneren heb ik het gevoel gehad dat er meer is tussen hemel en aarde. Lange tijd heb ik dit niet goed kunnen plaatsen, maar door mijn jarenlange zoektocht in het ‘alternatieve circuit’ ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn talenten.
De Luisterkind methode is voor mij een goede manier om mijn talent en gave nuttig te maken.
Ik help je graag met de vragen waar je zelf niet mee verder komt.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Nienke Oudhuis
www.nienkeoudhuis.nl

Mag ik naar je luisteren?
Om zo een liefdevol lichtje aan te steken bij jou van binnen, zodat je weer helder kunt zien waar je nu staat.
Of mag ik luisteren naar wat je kind (van jou) nodig heeft en wat er op onbewust niveau speelt onder zijn gedrag?
Ik sta open voor wat jij te vertellen hebt en waarin jij of je kind gehoord wil worden.
Als je een vraag of zorg hebt, wilt weten wat er onder bepaald gedrag of een emotie zit, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er diep van binnen (op onbewust niveau) speelt.
Voor mij is het heel bijzonder om op zo’n zuivere manier verbinding te kunnen maken met de ander, en de boodschappen die hieruit naar voren komen breng ik dan ook met veel liefde en respect. Het mooie van de Luisterkind Methode is dat de uiteindelijke verklaringen, oplossingen en inzichten die in een Luisterkindafstemming zichtbaar mogen worden, helemaal vanuit jezelf (of vanuit je kind) komen en daarmee het beste bij jou passen en uiteindelijk tot de grootste verandering zullen leiden.
Je kunt bij mij een afstemming aanvragen voor jezelf, voor je kind(je), voor het kindje in je buik als je zwanger bent, voor jezelf (en je partner) als je een kinderwens hebt, of voor een kindje dat je bent verloren of een andere dierbare die niet meer bij machte is om in het hier en nu te communiceren.

Voel je welkom om verder te lezen op mijn website of om contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar wat ik voor jou of jullie kan betekenen.Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Ilona Verharen-Suijkerbuijk
www.ilonaspraktijk.nl

Grote vragen, kleine vragen…. Iedereen heeft ze. Over jezelf bijvoorbeeld: waarom dingen niet lukken, hoe komt dat je elke keer vastloopt of wat je nu eigenlijk wil in het leven. Ook het gedrag van je kinderen kan verschillende vragen oproepen: hoe komt het dat mijn kind zo reageert of waarom is mijn kind zo angstig, brutaal of zo verlegen. Waarom slaapt mijn kind zo slecht…
Met de Luisterkind Methode ga ik op zoek naar de antwoorden op die vragen. Een laagje dieper zoeken, door contact te maken met jouw energie of die van je kind, helpt boven water te krijgen wat de onderliggende oorzaak is. Door de inzichten en de handvatten die je hierdoor krijgt, kan je gaan werken aan de oplossingen. Ik maak graag een Luisterkind-afstemming voor je.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Agnita Bok
www.be-oke.com

Mijn naam is Agnita Bok. Ik ben een gedreven en betrokken Luisterkindwerker, verbetercoach en gecertificeerd Brainspotting practitioner.

Heb jij of heeft jouw kind onverklaarbare klachten of problemen waar je graag de herkomst van zou weten? Of gewoon een vraag waar je antwoord op wilt? Ik stem graag af en help je in je zoektocht.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Tanja Leerkotte
www.geboortewijsheid.nl

Welkom!

Vanaf mijn eerste zwangerschap wist ik dat er een bijzondere verandering binnenin mij gaande was.
Dat klinkt natuurlijk heel vanzelfsprekend aangezien er een prachtig mensje in mij groeide en ik voor het eerst mama zou worden.
Toch voelde ik dat het nog meer was dat dat “alleen”
Ik vond de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geweldig. Ondanks dat daar ook wel wat hobbeltjes en kronkeltjes in voor kwamen.
Mijn passie is hier geboren en ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om daarin veelzijdig te kunnen zijn. Ook ben ik nog lang niet klaar en zal me daarom hierin blijven ontwikkelen. Mijn drijfveer binnen dit “werk” is om vrouwen weer in verbinding te brengen met hun eigen lijf en hun eigen kracht. Ik geef de cursus hypnobirthing en middels luisterkind kan ik op een nog dieper niveau vrouwen helpen om dit te bereiken. Dat is geweldig. Dus wil je graag begeleiding tijdens de zwangerschap, heb je nog trauma’s betreffende je eigen geboorte of over de bevalling van je kind, wil je je kindje alvast beter leren kennen, heb je een kinderwens of zijn er andere vragen waar je graag antwoord op wilt? Dan kan je bij mij een luisterkindafstemming aanvragen. Mijn passie ligt bij de zwangerschap maar met het zelfde plezier doe ik ook iedere andere luisterkind afstemming.
Dus heb je een vraag over je baby, je kindje of over jezelf…. Je bent ten alle tijden Welkom.


Specialisaties:

Prijs: € 60.00     Ida de Vries
www.theeschenkerijbellefleur.nl

Hallo mooi mens,

Ik ben Ida de Vries, Luisterkindwerker en Astroloog.

… altijd geïnteresseerd in de diepere lagen van de mens en het leven, maar wel met mijn voeten op de aarde…

Ben je op zoek naar inzicht, richting of heling?
Ik maak graag een luisterkind afstemming voor jou!
Ook voor kinderen (tot 10 jaar) mag je een afstemming aanvragen.
Luisterkindwerk is energetisch werk.
Ik ‘luister’ als jij vertelt… en krijg de antwoorden die al in je zitten. Je kunt alle vragen stellen die je wilt.
Ondertussen schrijf ik het pure verhaal wat vertelt wil worden…

Dit werk gebeurd op afstand dus we hebben alleen contact via de mail.
Het enige wat ik nodig heb is je geboortedatum, een foto van jezelf en je vragen.
De afstemming krijg je in een pdf bestand toegestuurd.

Kom ook eens langs in onze Theeschenkerij Bellefleur in Siegerswoude voor koffie en gebak, een High tea, Aanschuifdiner, lezing of creatieve workshop.

Lieve groet,
Ida de Vries
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Digna Tjon A San
http://www.holistischepraktijkzivah.nl

Mijn naam is Digna, als natuurgeneeskundige begeleid ik vrouwen in de bloei van hun leven, die fysieke, emotionele en psychische stressklachten ondervinden en/of op zoek zijn naar zingeving. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van de Luisterkindmethode om tot de kern van het probleem te komen.
Natuurlijk is iedereen welkom om een Luisterkindafstemming te vragen voor zichzelf of voor zijn/haar kind.

Zit jij in een impasse en weet je niet welke kant je op moet? Of heb jij het gevoel in een emotionele rollercoaster te zitten?
En…..
Kom je zelf niet meer uit deze negatieve spiraal, en blijf je maar in cirkeltjes ronddraaien? Wil jij eindelijk duidelijkheid welke kant je op moet? Of ben je moe van het gevecht met jezelf?

Vraag dan een Luisterkindafstemming aan.Specialisaties:

Prijs: € 45.00  Manja Westrik
www.praktijkmanjawestrik.nl

Ben je op zoek naar oplossingen voor problemen, vragen over jezelf of je kind? Loop je ergens tegenaan en weet je niet wat je moet doen?Laat me je helpen om de juiste antwoorden te vinden!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Marleen Elmers
www.marleenelmers.nl

‘Van pesten naar PLEZIER’

Dat is waar ik me bij Luisterkindafstemmingen op focus. Er zijn veel, heel veel kinderen die last hebben van pestgedrag. Als pester, als gepeste, als meeloper of als omstander. In alle gevallen, willen de kinderen dit helemaal niet. Kinderen willen blij zijn, elke dag genieten. Ze willen gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Daar wil ik ze heel graag bij helpen. Via een Luisterkindafstemming wordt duidelijk wat er schuil gaat achter het pestgedrag. Tevens krijg je handvatten om het tij te keren. Om van pesten naar plezier te gaan. Pak deze handvatten vast en je zult zien hoe snel het zijn vruchten afwerpt. Soms kan een kleine stap, een heel groot verschil maken.

Mijn missie is dat geen kind in Nederland het woord pesten nog kent. Simpelweg omdat pesten niet langer voorkomt. Help je mee?
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Ellen Grootenhuijs
ellengrootenhuijs.nl

Mijn naam is Ellen Grootenhuijs en ben moeder van twee meiden.
Heel mijn leven heb ik al kunnen vertrouwen op mijn intuïtie en heb ik ook vaak andere mensen kunnen helpen met de dingen die ik aanvoelde. Dit was niet altijd even makkelijk. Vaak keken mensen me dan raar aan zo van, hoe kan jij dat nou weten. Door de houding van de tegenwoordige maatschappij tegenover intuïtieve mensen ben ik blokkades gaan creëren waardoor ik niet meer mezelf kon zijn. Ik ben toen de Reiki 1 cursus gaan doen, maar dit was het niet voor mij. Toen kwam luisterkind op mijn pad. Dit vind ik zo’n mooie en zachte methode dat ik de opleiding ben gaan doen en heb deze uitgebreid met de module levensbrug.
Nieuwsgierig geworden? neem dan een kijkje op mijn site en vraag een afstemming aan.
Ik hoor graag van je.
Een lieve warme groet, Ellen
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00  Marjolein Joosten
www.zenvenlo.nl

*** VAKANTIEAANBIEDING***
Wegens de grote vakantie heb ik een aanbieding: alle soorten Luisterkindafstemmingen met 20% korting gedurende de zomervakantie per stuk van €60 voor €48. Deze actie loopt t/m zondag 18 augustus 2019.

Mijn naam is Marjolein Joosten, getrouwd en mama van twee geadopteerde kinderen (16 en 13 jaar). Al 28 jaar in het basisonderwijs werkzaam, waarvan ruim 18 jaar kleuterjuf . Daarnaast ook werkzaam in mijn energetische (kinder) coachpraktijk ZEN in Venlo (Limburg).
Ik ben trots op mijn werk als Luisterkindwerker. Het is dankbaar om iemand een stem te geven die dit niet (meer) kan: of het nu een kind is dat zich nog niet zo goed kan uiten, mensen met dementie ,mensen met een verstandelijke beperking of je je innerlijke kind , die je misschien nog van alles wilt vertellen. Ook kan ik kijken, maar vooral luisteren waarom jullie als een familie onder een dak wonen en wat jullie elkaar te leren hebben! Heb je nare ervaringen rondom je eigen geboorte, of die van je kind ? Met een geboorteverwerking kijken we er samen naar. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring dat een kinderwens hebben, je leven kan bepalen. Inzichten hierin kunnen helpend en helend zijn.
Het is fijn om te helpen om de handvatten die wel in de mens zelf zitten, maar er niet uit komen voor jou te vertalen op papier.
Mag ik naar je luisteren?
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Marjolijn Essenburg
www.defeniks-nl.webnode.nl

Mijn naam is Marjolijn Essenburg. Mama van 3 prachtige kindjes en boerin op onze eigen boerderij. Dat boeren niet open staan voor spiritualiteit is dus een fabeltje. Want ik ben het bewij sdat dit een prima combinatie is. Na jaren te hebben gewerkt in de dierverzorging en als boerin op ons eigen bedrijf, plus de zorg voor het gezin en het huishouden, ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit. Dat was iets wat al jaren aan het groeien was binnenin mij. Ik heb een aantal cursussen gedaan, waaronder spirituele bewustwording en de opleiding bij Diana van Beaumont. En nu, nu ben ik luisterkindwerker en voel ik mij beter dan ooit tevoren. Mijn doel is om nu ook andere mensen te helpen om het geluk (terug) te vinden. Ik ben er voor jou! Namasté.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    Nancy de Neve
www.nancyluistert.nl

Luisteren met mijn hart naar jouw hart. Je mag vertellen over de obstakels van nu, die van vroeger of zelfs de obstakels in andere tijden. Ik vraag, jij verteld, ik luister!
Samen komen we tot inzichten en handreikingen, waarmee je na de afstemming weer verder kunt op jouw pad door het leven.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Anke van Leeuwen
www.voordeliefdegeboren.nl/luisterkind/

Als Luisterkindwerker luister ik naar jouw (onbewuste) innerlijke wereld. Ik luister naar jouw ziel. In de energie stem ik me af op jou en voel, hoor en/of zie wat er op dit moment in jou omgaat. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw innerlijke wereld wil vertellen en zet dit voor jou op papier. Het kan zijn dat er tijdens de afstemming zelf al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar jezelf in jouw leven (of als ouders zijnde van je kind) mee aan de slag mag. Ik ben er om de boodschappen, van jouw innerlijk (of die van je kind), door te geven aan jou.

Daarnaast ben ik ook Luisterkind trainer en verzorg ik de opleiding tot Luisterkindwerker in Nijmegen. Ik vind het bijzonder om jou stap voor stap de reis te zien maken, waarbij ik in liefde, rust en vertrouwen aanwezig ben om je de weg te wijzen, zodat jij alle facetten van Luisterkind kan leren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Nicoline Valkenburgh
www.soulview.nl

Soulview is een praktijk voor Spirituele groei, Bewustwording & Healing.

Ben jij een hoog sensitief persoon en/of is je kind hoog sensitief? En zou jij daar meer over willen leren zodat je jezelf en/of je kind beter gaat begrijpen?

Dan kan ik je daamee verder helpen!

Het is mijn missie om je te helpen weer verbinding te maken met je Intuïtie, je Hart en jouw Ziel zodat jij je Ware Zelf leeft!

Ik bied een aantal producten aan om jou verder te helpen op het pad wat je loopt:
*Mediamieke Ziels Therapie
*Helende Behandeling
*Luisterkind/Zielsafstemming online
*Workshops
*Online programma

Ik ontmoet je graag omdat jij het waard bent om begrepen te worden!

Met liefdevolle groet,
Nicoline Valkenburgh
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 70.00    Angela Benistant – Gras
www.angelagras.nl

Mijn passie ligt bij hulp bieden aan kinderen die het moeilijk hebben in het leven.
Dit deed ik al op veel manieren: als leerkracht in het basisonderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs en nu als gastouder van jonge kinderen van 0 tot 4 jaar.
Veel kinderen krijgen tegenwoordig etiketjes: huilbaby, koppige peuter, ADHD, hoogsensitief, autisme, hoogbegaafd, dyslexie, emotionele achterstand, gedragsproblemen en ga maar door.

Met een Luisterkind-afstemming kan ik kinderen nu echt helpen.
Mijn hooggevoeligheid, kennis, talent voor contact maken en praten met kinderen, zet ik in tijdens de Luisterkind-afstemmingen.
Voor je baby, kind of jezelf, voor echte hulp.
Wil je meer weten of een Luisterkind-afstemming aanvragen, neem dan gerust contact met me op.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen via de aanvullende verzekering.

Meer informatie en binnenkort ook voorbeelden van Luisterkind-afstemmingen staan op de website.

Met lieve groet,
Angela
Specialisaties:

Prijs: € 65.00     Lotje Opdam
www.athamas.nl

Waarom gedraagt mijn kind zich zo? Wat bedoelt mijn kind nu eigenlijk? Wat gaat er allemaal om in het hoofd van mijn kind? Hoe kan ik mijn kind helpen?

Dit, en nog vele andere, zijn allemaal dingen waar jij je als ouder zorgen over maakt en waar ik je bij kan helpen.

Via een luisterkindafstemming heb ik een gesprek op afstand met je kind. In dit gesprek wordt contact gemaakt met een onderbewust deel waarin je kind vrij uit praat en zelf met verrassende antwoorden zal komen.Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 65.00  Grietje Pel-Bosscha


Naast Luisterkindwerker biedt ik een luisterend oor aan een ieder die tegen dingen aanloopt en graag persoonlijk contact wil. Ook kan ik voor u contact leggen /boodschappen doorgeven van een overleden dierbare.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Prijs: € 50.00    Johannette Pijper
www.luisterzon.nl

Ik hoop in Liefde een afstemming voor uw kind of uzelf te mogen maken!

Ik ben een allround Kindbegeleidster met vele jaren ervaring leerkracht Basisschool. Op mijn pagina www.luisterzon.nl leest u over mijzelf en over Luisterkind, onder het kopje “Luisterkind”.

Ik hoop u graag te ontmoeten in een aanvraag voor een Luisterkind afstemming.
De afstemming kan overigens ook voor volwassen mensen worden aangevraagd.
Zie mijn website.Tot ziens,
Johannette
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Yvonne Jansen
www.hetleeftinje.nl

Mijn naam is Yvonne Jansen.

Graag help ik andere mensen. Mensen die zelf vastlopen in hun dagelijkse leven of een helpende hand willen, voor zijn of haar kind. In de energie luister ik graag naar wat jij of je kind je te vertellen heeft. Denk bv aan: – angst – verdriet – onzekerheid – huilen – slecht slapen – hoog gevoeligheid – vast lopen in je werk of gewoon willen weten hoe het gaat.

Het is een hele mooie methode want je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Per mail krijg je de Luisterkind-afstemming toegestuurd.

Verder kun je bij mij terecht voor: coaching, een Acces Bars, Voetreflex of Reiki behandeling.
Wees zo vrij om eens een kijkje te nemen op mijn website www.hetleeftinje.nl.

Warme groet,
Yvonne

Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Vera Oude Sanderink
www.veraoudesanderink.nl

Hallo! Mijn naam is Vera Oude Sanderink. Ik ben ruim 14 jaar als (kinder) ergotherapeut werkzaam (voorheen in een ziekenhuis en sinds kort in een eerstelijns praktijk), waardoor ik het voorrecht heb om met heel veel passie kinderen en volwassenen bij te staan in hun leven met beperkingen, van welke aard dan ook.

De laatste jaren begon ik zelf meer open te staan voor de werking in de energie. Onze dochter bleek hooggevoelig, wat mijn ogen heeft geopend. Er is zoveel meer!
Terwijl ik van binnen wist dat er iets op mijn pad zou komen waar ik heel gelukkig van ging worden, ging ik verder met mijn leventje. Er passeerden verschillende methodes, maar niets wekte mijn interesse dusdanig om ermee verder te gaan. Totdat de Luisterkindmethode op mijn pad kwam. Een hele mooie methode, zonder belasting voor ouder of kind, waarbij grote stappen gezet kunnen worden.
Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen op mijn website en aarzel niet om me te mailen als je vragen hebt!
Hartelijke groet, Vera
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00    Chantal Manshanden
Hartvoorluisteren.nl

Wist je dat mijn leven in een stroomversnelling is gekomen sinds ik de opleiding tot Luisterkindwerker ben gaan doen? Opeens wist ik weer hoe ik naar mijn hart kon luisteren! Daarin lagen de antwoorden die ik al zo lang voelde maar waar ik maar niet de vinger op kon leggen.
Toen er diep naar mij geluisterd werd en ikzelf ook naar anderen ging luisteren, ging alles stromen. Dingen vielen op hun plek er kwam bewustwording bij mij. Dit heeft geresulteerd in een prachtige praktijk aan huis waar ik mensen help van hoog gevoelig naar hoogbewust te bewegen.
Heel graag gun ik jou of jouw kind dit ook. Dus loop je met vragen rond of voel je dat er diep van binnen iets kriebelt en de aandacht vraagt? Wil je weten hoe dat nu echt op hartniveau zit? Twijfel niet langer en vraag een afstemming bij mij aan. Ik luister met heel veel liefde naar jou of naar je kind. Zodat het ook bij jou weer kan gaan stromen!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Mishja Camphuijzen
www.shivayoga.nl

Ik ben Mishja Camphuijzen, een enthousiaste yogalerares met een groot hart voor mensen. Moeder van drie kinderen en onderdeel van een modern gekleurd samengesteld gezin.
Naast het geven van (zwangerschaps)yogales en coaching, ben ik Luisterkindwerker.
Het moederschap leerde mij de frustratie kennen van als het met je kind even niet op rolletjes loopt, een baby die huilt maar niet kan zeggen wat er aan de hand is, een zoontje wat geen goede avondeter is en hoe ik me radeloos afvroeg we hier als ouders mee om moesten gaan. De Luisterkindmethode was hierop het antwoord voor mij als ouder en nu voor andere kinderen en volwassenen. Om de wereld voor jou als ouder of voor jezelf mooier te maken waarbij ik open en liefdevol in een afstemming in gesprek ga om te luisteren wat jij of je kinderen willen vertellen, wat er speelt en hoe dit verbetert kan worden. Om de wereld mooier te maken, omdat jij mooi bent, gewoon omdat je bestaat.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 0.00  


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Bianca te Linde
www.lichtkindje.nl

Benieuwd naar wie of wat LichtKindje is? LichtKindje, dat ben ik! Mijn naam is Bianca te Linde, geboren in 1975 in de Achterhoek, waar ik ook ben opgegroeid en nog steeds woon. Ik ben een trotse moeder van een prachtige tienerzoon en samen met hem, mijn vriend en zijn zoon, vormen wij een niet-samenwonend samengesteld gezin. Ik ben goedlachs, empathisch, zorgzaam, een muziekliefhebber, positief ingesteld, hooggevoelig, passioneel gedreven en af en toe een tikkeltje eigenwijs, maar vooral wil ik een luisterend oor zijn.
Naast een parttime functie als commercieel medewerker in de makelaardij, waar ik al vele jaren met plezier werkzaam ben, wil ik meer betekenen voor anderen, en met name voor kinderen. In mijn werk en ook in mijn naaste omgeving zie ik dat er veel kinderen zijn die het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld door de gezinssituatie waarin zij zich bevinden, maar ook doordat kinderen tegenwoordig zoveel moeten en steeds gevoeliger zijn voor invloeden en prikkels van buitenaf. Dan zijn er ook nog de kindjes die zijn overleden of in coma liggen, de baby’s in de buik en de zieltjes die heel graag op deze aarde zouden willen komen en die gehoord willen worden. Ik wist dat ik al deze kinderen heel graag wilde helpen, maar voor mij was nog niet duidelijk op welke manier, totdat Luisterkind op mijn pad kwam.
Nu ik de opleiding tot Luisterkindwerker succesvol heb afgerond, geef ik met LichtKindje op een mooie en liefdevolle wijze invulling aan mijn passie: Het ondersteunen van (hooggevoelige) kinderen en hun ouders bij de problemen en hulpvragen in het dagelijks leven. Ik wil hen een luisterend oor bieden en een stem geven aan diegenen die het nodig hebben.
Er zijn heel veel kinderen die gehoord willen worden. Ook zij hebben het recht om te stralen!