Workshop Schrijfenergie

"Omdat je meer voelt dan je denkt"

Waar zit jouw schrijfflow?

De beste teksten op papier ontstaan meestal als je in de juiste schrijfflow zit. Ook de lezer van jouw bericht voelt vaak precies wanneer er geforceerd geschreven is of wanneer je die juiste woordenstroom hebt kunnen pakken.

Iedereen schrijft wel eens een stukje tekst. De ene keer is het stoeien om een fatsoenlijke zin neer te zetten en de andere keer lijkt het soepel op papier te verschijnen. Hoe kan dat nou? En hoe zou je er voor kunnen zorgen dat het iedere keer zo stroomt? Hoe pak je nou keer op keer die schrijfenergie waarmee je pen over het papier lijkt te dansen, je geen seconde hoeft na te denken over de woorden en je van de ene zin naar de andere zin springt?

VASTE REGELS?

Is het nou zo dat er vaste maniertjes zijn om in die energie te komen? Iets wat iedereen doet en dat het net is dat jij dat niet weet? Nee, ieder heeft een eigen manier om die schrijfenergie te krijgen, en het is fijn als je weet welke manier het beste bij jou past.

WORKSHOP SCHRIJFENERGIE

In de workshop ‘Schrijfenergie’ gaan we door middel van diverse opdrachten en prikkels van alle kanten bekijken en uitzoeken welke energie nou echt het beste bij jou past om lekker te kunnen schrijven en hoe je die energie iedere keer weer kan oproepen.

Tijdens deze workshop kijken we naar:
– Wat schrijfenergie is
– Welke voordelen deze energie voor jou kan hebben
– Welke energie er bij jou past
– Hoe je die energie kunt gaan herkennen
– Hoe je je kunt onderdompelen in die energie
– Wanneer je precies in die energie kunt stappen
– Hoe je dat een volgende keer ook weer kan oppakken

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP

  • Voor de schrijver die moeite heeft om de schrijfflow te pakken
  • Voor de ondernemer die net wat soepeler zijn marketingberichten of web- , folderteksten wil schrijven
  • Voor de blogger die iets te vaak vastloopt
  • Voor degene die gewoon wat meer wil leren over schrijfenergie en wat het je kan brengen
  • Voor iedereen die het leuk vindt om met taal en energie te spelen

Je hebt geen passie voor schrijven nodig of taalkundig onderlegd te zijn om aan deze workshop deel te nemen, maar een gezonde interesse in hoe je vanuit je hart kan werken is wel welkom.

Er zijn heel veel mooie woorden die geschreven mogen worden. Laat je niet tegenhouden, maar zorg dat ze eruit kunnen!

p.s In deze workshop kijken we niet naar taaltechnische onderwerpen, niet naar hoe je verhalen opbouwt, welke vorm een blog heeft of hoe je het beste een boek kunt schrijven, of hoe je een uitgever benadert. Het gaat hier puur en alleen om de schrijfenergie.